care vrei un 0-0 la boro?
Eu ![]()
care vrei un 0-0 la boro?
Eu ![]()
romanian, lasa-ne ca suna big ben-ul,si trebuie sa te culci!
ai auzit si tu de big ben?
hai lasa...oricum meciul a fost superrrrrrrr
din greseala sau nu fara golul lui Dica am fi fost cam...in big ben
felicitari baietzilor!!!!
Eu as fi multumit si cu un 0-0 , dar o victorie ar fi si mai buna......insa cel mai important lucru e sa nu luam cartonase si sa avem tot lotul pentru finala
Pe Paraschiv il va inlocui cu Lovin.Dar pentru Nicolita care este solutia?
Il va muta pe Bostina pe partea lui Nicolita si-l va titulariza pe Cristocea?
Buna,
Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!
http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672
Buna,Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!
Boule ai mai scris odata
Dica e si prea egoist...la faza in care a sutat in portar Nicolita era singur singurel in stanga... :cry:
sunt mandru ca de 20 de ani sunt stelist .un meci bun dar mai trebuie inca unul si acolo si putin mai mult noroc
Pe Paraschiv il va inlocui cu Lovin.Dar pentru Nicolita care este solutia?Il va muta pe Bostina pe partea lui Nicolita si-l va titulariza pe Cristocea?
oprita in locul lui Banel, pt ca intra Iacob din nou.
Si Bostina a incetinit prea multe mingii care se puteau dezvolta in contraatacuri periculoase
golul lui Dica, a fost 100% marca lui. poate si el, numa' ca trebuie sa-l incurajam nu sa-l huiduim.
repet (imi place asta mult): anul trecut, cei mai injurati jucatori - Cristea si Dica - au adus titlul 22!
Pe Paraschiv il va inlocui cu Lovin.Dar pentru Nicolita care este solutia?Il va muta pe Bostina pe partea lui Nicolita si-l va titulariza pe Cristocea?
oprita in locul lui Banel, pt ca intra Iacob din nou.
sper sa revina pt ca avem nevoie de el
frate voi ce meci ati vazut?golul lu` Dica a fost superb....nicidecum din greseala....iar ratarile asta se numeste ghinion...care ca deja au inceput sa apara frustratii pe aici. :twisted:
....ratarile astea se numeste....agramaticaaaaa....cine e frustrat?
Romanian, uita-te mai bine ce a scris Katau si apoi corecteaza-l, scrie ratarile si aici lipsea virgula, asta se numeste ghinion. Iar cu Dica te aberezi rau. Cred ca este de la ploaia din Londra.
bravo Steaua!
intr-adevar,,Radoi..omul meciului..turnul de contrl..de la el a plecat tot!..felicit intrega echipa!
chiar si fara Para sau Banel..NE CALIFICAM!
MANDRU CA SUNT STELIST!
E bine, fratilor! 1-0 e scor de calificare, chiar daca am avut ao groaza de ocazii in repriza a doua. Dica a aratat de ce cel mai bun mijlocas-atacant din fotbalu romanesc. Pacat ca nu a inscris dintr-o pozitie de n ori mai simpla ca cea de la faza golului. Prima repriza nu a fost grozava, dar in cea de a doua i-am sufocant prin presing. Sigur ca am am avut ghinion, dar amintiti-va ca in meciul cu Rosenborg am avut chiar mai multe ocazii si am terminat 1-1. Deci sa nu-l maniem pe Dumnezeu si sa acceptam ca am obtinut o victorie mare de tot!!! Mi s-ar parea ceva de SF Ca englezii sa ne dea doua goluri si noi sa nu dam niciunul.
frate voi ce meci ati vazut?golul lu` Dica a fost superb....nicidecum din greseala....iar ratarile asta se numeste ghinion...care ca deja au inceput sa apara frustratii pe aici. :twisted:
Prietene m-am grabit cand am scris si daia a iesit asa,lasa`ne cu gramatica,te cred k suferi de tine k esti in anglia("ai auzit si tu de big ben?
"....asa k lasa`neee lasa`neee...
Mai vazusem pe unu din anglia care zicea k el nu vine la Boro din cauza k ii e rusine cand incep romanii sa injure... :twisted:
nu a zis "ratarile astea" ci "ratarile asta se numeste ghinion". lipsea doar o "-" intre "ratarile" si "asta se numeste ghinion"; un fel de definitie. asa ca lasa-ne frate! esti unul din acei asa-zisi suporteri care au boala pe un jucator sau altul. si indiferent ca joaca sau nu bine, tu continui sa iti bati joc de munca lui! tu prinzi de fiecare data o zi buna la munca? dar in pat, langa nevasta-ta?... are si jucatorul de fotbal "dreptul" sa nu joace de fiecare data la nivel inalt. important e ce face echipa, pt ca fotbalul asta e!
ma enerveaza acesti asa-zisi suporteri care, in loc sa incurajeze echipa la bine, dar mai ales la rau (atunci se vede cine e suporte!), vin la stadion sau intra pe forum sa-si verse nervii pe unul sau pe altul!
p.s. as accepta astfel de opinii, dar la final as vrea sa se mentioneze ca respectivul nu e un suporter ci doar un analist!
hai ca m-am enervat deja si-mi stric bucuria! ![]()
demn de retinut: semifinalele cupei UEFA! patru echipe: Steaua, middlesbrough, shalke, sevilla. singura care a marcat: Steaua! autorul: Dica!
Dupa cum am zis si inainte de meci : Steaua 1-0 boro , boro 1-3 Steaua . imi mentin parerea . BV Steaua frumos joc . numa a echipa defensiva nu a aratat Steaua . trebuia cel putin 2, 3 -0
ia sa vedem baietzi ce scriu miine ziarele de aici din anglia despre meci.va tin la curent
si...apropos...ce cauta Dica in echipa asta? goluri din greseala?pai le poate da oricine!!!
Bai... aberezi aiurea! Cum ce cauta Dica in echipa ? Pentru ca a fost Dica acolo si a marcat un gol frumos am castigat noi meciul. Faci de rusine stelistii din Anglia ma! ...de unde ai bagat atata prostie in postul ala ?
Sper din toata inima sa nu fie toti stelistii ca tine la Boro saptamana viitoare.
Am mare incredera ca vom juca finala. Pentru meciul de azi cred ca ar fi fost bun in teren un jucator de viteza cum ar fi Cristea...
Ma bucur pentru aceasta victorie muncita si sper ca joia viitoare sa sarbatorim calificarea.Am vazut un mare plus in jocul lui Dica din seara asta.Golul nu a fost intimplator ci executia a fost una de exceptie.FORZA Steaua!!!!
Ma bucur pentru aceasta victorie muncita si sper ca joia viitoare sa sarbatorim calificarea.Am vazut un mare plus in jocul lui Dica din seara asta.Golul nu a fost intimplator ci executia a fost una de exceptie.FORZA Steaua!!!!
Asa mai merge :wink:
Daca Dica este criticat si dupa ce a inscris un gol superb ,singurul gol al acestei partide,eu unu nu stiu ce anume ar putea multumi anumiti fani.In alta ordine de idei,Steaua a facut un meci f.bun.Apropo,daca Dica trebuie impuscat ca a dat un gol si a ratat o ocazie,atunci ce ziceti de Petre Marin?Nu inteleg de ce nu va bucurati pur si simplu de aceasta frumoasa victorie!FORZA Steaua!!!!!!!!!!
Tot Dica !!!! Desi injurat cand nu era sustinut de Oprita cum trebuie cand atacam si pierdea mingea,deloc aplaudat cand deschidea jocul pe flancuri si ii ametea pe englezi !! A avut un singur minut de glorie..cand a inscris...pacat...mai mult ca sigur in meciul cu Farul daca jocul nu o sa mearga,Dica o sa fie primul injurat...