BRAVO Steaua
SA SPERAM CA AICI IN ANGLIA Steaua VA FACE O FIGURA BUNA!!!
Mi se pare mie sau arbitrii au cam tras pentru ei?
Un lucru e clar: sintem mai buni ca ei dar....tere ghinionisti!
BRAVO Steaua
SA SPERAM CA AICI IN ANGLIA Steaua VA FACE O FIGURA BUNA!!!
Mi se pare mie sau arbitrii au cam tras pentru ei?
Un lucru e clar: sintem mai buni ca ei dar....tere ghinionisti!
in retur va fi alta mancare de peste......misiune aproape imposibila...
din pacate Steaua a aratat azi prea a echipa italiana.Ce e bine e ca am luat 3 puncte.Pt coeficientul de tara o sa conteze mult.
Va fi f greu in retur.
si inca ceva.
Banel ar trebui sa fie imaginea oricarei campanii pt fair play.Jos palaria pt baietzashul asta...are ceva din fair play-ul fotbalistilor din spatele blocului care isi dau mana dupa fiecare fault fara sa ii puna un arbitru sa o faca.Gestul lui macarone a fost foarte urat.
Super meci... iam tarat din toate pozitiile ...zic eu ca meritam o victorie..cu 3 la 0 dar nui problema...apararea oricum esti punctul forte...deci...ne intalnim la eindhoven :twisted: :twisted: :twisted:
in retur va fi alta mancare de peste......misiune aproape imposibila...
din pacate Steaua a aratat azi prea a echipa italiana.Ce e bine e ca am luat 3 puncte.Pt coeficientul de tara o sa conteze mult.
Va fi f greu in retur.
Nu e asa imposibil
Cu Betis am facut 0-0 acasa si iam rupt la ei acasa ![]()
Betis nu avea jucatorii explozivi pe care ii are Boro.
Insa omeneste vorbind nu ii vad sa faca fatza psihic si fizic saptamana asta.Cred ca asta o sa fie un mare atu al Stelei.
Si inca ceva.Betis era o echipa de moral.Astia trag mai tare cand sunt condusi decat cand conduc.
Mi se pare periculos faptul ca nu au fost afectati nici o clipa ca sunt condusi cu 1-o.Erau f relaxati.Ceea ce arata o putere psihica impresionanata.
Ei sunt siguri ca acasa pot sa ne rupa cu bataia.Nu cred ca va fi asa dar va fi mult mai greu.
Eu unul sunt foarte multumit de meci si toti baietii merita felicitari, nu poti gasi unul care a jucat slab, toti au pus osul la munca pentru accederea in finala! Pentru mine nu mai este nici un dubiu ca vom ajunge in finala...
Betis era de trei ori mai tare! cel putin asa am vazut-o eu
Si inca ceva.Betis era o echipa de moral.Astia trag mai tare cand sunt condusi decat cand conduc.
Mi se pare periculos faptul ca nu au fost afectati nici o clipa ca sunt condusi cu 1-o.Erau f relaxati.Ceea ce arata o putere psihica impresionanata.
Ei sunt siguri ca acasa pot sa ne rupa cu bataia.Nu cred ca va fi asa dar va fi mult mai greu.
mai bumbi tu mirosi a h5n1! sau esti pudel? ne lasi sa ne bucuram,sau chemam hingherii!
Voi v-ati uitat ce animale sunt astia? Ei nu au pus mia deloc osul acum dar in meciul cu Basel au bagat material din belsug...asa o sa fie si cu noi...
1-0 e usor de remontat.Sunt echipa puternica.Daca nu inscriem acolo nu ne calificam.
mai bumbi tu mirosi a h5n1! sau esti pudel? ne lasi sa ne bucuram,sau chemam hingherii!
calmeaza-te.Am fost vecin cu Iovan si am louit peste drum de Bumbescu multi ani.Mai stelist ca mine nu gasesti usor.
Mi-e frica sa sper atata tot.
putin dezamagit de scor..dar vreau sa spun k nu o sa fie asa de greu cum spun unii pt k a fost un miracol ..sa revii de la 0-1 la 4-1 ......
oricum chestia cu "va rupem acolo" e prea exagerata....
am ratat prea usor ocazile monumentare trebuia cel putin 2-0 dar asta e sper sa ne calificam va foarte greu
relaxati sau nu...nau avut decat 2 ocazii...
Weekendul asta plec in Germania pt 1 luna si nu stiu daca o sa reusesc sa vad returul...fac tot posibilul sa gasesc un net club, ca la televizor nu prea cred ca o sa-l transmita. Sper din tot sufletul sa-i batem sau sa facem un 2-1 pt ei :twisted:. Meritam finala...meritam cupa...FORZA Steaua !
Haideti sa admitem ca Steaua si-a facut treaba...nu a luat gol si a si marcat.Putea sa fie intr-adevar 2-0,3-0 dar acest scor ne pune practic cu un picior in finala si chiar daca ne gandim ce a patit Basel trebuie sa ne aducem aminte ca noi NU suntem Basel, nu ne-au speriat aici si nici nu vad prea mari suprize acolo,o sa intre Viduka la ei...ok...si la noi o sa intre Iacob 8) Sa ne bucuram acum pentru rezultatul bun obtinut de Steaua
Baietziii,astia nu se uita la noi,sau ma rog, se uita cu atita scarba chiar si atunci cind politicos le cerem scuze....
Asa ca ei isi inchipuie ca noi sintem o echipa de maidan de care pot trece foarte usor!
Hai sa speram ca nu va fi asa si ca le vom arata ca noi sintem lorzii nu ei!!!! ![]()
Acum cred ca se termina 0-0 la meciul Shalke - Sevilla cu un om in minus de la Shalke din prima repriza.
EDIT : Pardon a primit cartonas rosu din minutu 80.
bagati...ca bagati degeaba...vom bate dar nu cu scorul ala... 8)
1-0 sau 2-0 ...atat !!
8) am ghicit ![]()
2-1 pt ei ar fi fezabil si realist...
dar putem si sa ii batem....Doamne ajuta !
Eu zic ca Olaroiu a jucat defensiv, ceea ce e o tampenie cu o echipa englezeasca, care nu face nimic tot meciul, si dintr-o centrare stupida inscrie. Si oricum vorbea de contraatac pentru meciul retur, ceea ce arata ca vrea sa se apere. Din puntul meu de vedere e nebun, cand ne gandim ce au facut englezii cu FC Basel. A franat o echipa frumoasa care juca superb cand era Protasov. De cand e Olaroiu la Steaua, echipa nu mai inscrie decat din greseala. Asta-i parerea mea. Prea defensiv pentru o echipa ca Steaua. Apropo .. Ce cauta Dica in echipa asta?
Baietziii,astia nu se uita la noi,sau ma rog, se uita cu atita scarba chiar si atunci cind politicos le cerem scuze....Asa ca ei isi inchipuie ca noi sintem o echipa de maidan de care pot trece foarte usor!
Hai sa speram ca nu va fi asa si ca le vom arata ca noi sintem lorzii nu ei!!!!
Banel a fost lordul meciului....Chapeau bas !
am observat k Oli nu joaca DEFENSIV ,echipa ataca dar are o asezare in teren prea...."fricoasa" (mingi de angajament pe atacanti)si ...de abia dupa ce inscriem echipa incepe sa joace DEFENSIV.
Eu zic ca Olaroiu a jucat defensiv, ceea ce e o tampenie cu o echipa englezeasca, care nu face nimic tot meciul, si dintr-o centrare stupida inscrie. Si oricum vorbea de contraatac pentru meciul retur, ceea ce arata ca vrea sa se apere. Din puntul meu de vedere e nebun, cand ne gandim ce au facut englezii cu FC Basel. A franat o echipa frumoasa care juca superb cand era Protasov. De cand e Olaroiu la Steaua, echipa nu mai inscrie decat din greseala. Asta-i parerea mea. Prea defensiv pentru o echipa ca Steaua. Apropo .. Ce cauta Dica in echipa asta?
sunt de acord cu tine..ca Dica a inscis din noroc...si ca echipa juca mai bine pe vremea lu Protasov..dar nam jucat de loc rau in atac...si pasele care le legau intrei ei nu dadeau dovada decat de o echipa cu jucatori cu experientza si matura!