FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«1202122232427»
red&blues20.04.2006 19:58

BRAVO Steaua

SA SPERAM CA AICI IN ANGLIA Steaua VA FACE O FIGURA BUNA!!!

Mi se pare mie sau arbitrii au cam tras pentru ei?

Un lucru e clar: sintem mai buni ca ei dar....tere ghinionisti!

bumbi20.04.2006 19:59

in retur va fi alta mancare de peste......misiune aproape imposibila...

din pacate Steaua a aratat azi prea a echipa italiana.Ce e bine e ca am luat 3 puncte.Pt coeficientul de tara o sa conteze mult.

Va fi f greu in retur.

bumbi20.04.2006 20:00

si inca ceva.

Banel ar trebui sa fie imaginea oricarei campanii pt fair play.Jos palaria pt baietzashul asta...are ceva din fair play-ul fotbalistilor din spatele blocului care isi dau mana dupa fiecare fault fara sa ii puna un arbitru sa o faca.Gestul lui macarone a fost foarte urat.

fomy20.04.2006 20:01

Super meci... iam tarat din toate pozitiile ...zic eu ca meritam o victorie..cu 3 la 0 dar nui problema...apararea oricum esti punctul forte...deci...ne intalnim la eindhoven :twisted: :twisted: :twisted:

Vladinho20.04.2006 20:01
in retur va fi alta mancare de peste......misiune aproape imposibila...

din pacate Steaua a aratat azi prea a echipa italiana.Ce e bine e ca am luat 3 puncte.Pt coeficientul de tara o sa conteze mult.

Va fi f greu in retur.

Nu e asa imposibil

Cu Betis am facut 0-0 acasa si iam rupt la ei acasa :)

bumbi20.04.2006 20:04

Betis nu avea jucatorii explozivi pe care ii are Boro.

Insa omeneste vorbind nu ii vad sa faca fatza psihic si fizic saptamana asta.Cred ca asta o sa fie un mare atu al Stelei.

bumbi20.04.2006 20:06

Si inca ceva.Betis era o echipa de moral.Astia trag mai tare cand sunt condusi decat cand conduc.

Mi se pare periculos faptul ca nu au fost afectati nici o clipa ca sunt condusi cu 1-o.Erau f relaxati.Ceea ce arata o putere psihica impresionanata.

Ei sunt siguri ca acasa pot sa ne rupa cu bataia.Nu cred ca va fi asa dar va fi mult mai greu.

Melku20.04.2006 20:07

Eu unul sunt foarte multumit de meci si toti baietii merita felicitari, nu poti gasi unul care a jucat slab, toti au pus osul la munca pentru accederea in finala! Pentru mine nu mai este nici un dubiu ca vom ajunge in finala...

flo220320.04.2006 20:07

Betis era de trei ori mai tare! cel putin asa am vazut-o eu

flo220320.04.2006 20:09
Si inca ceva.Betis era o echipa de moral.Astia trag mai tare cand sunt condusi decat cand conduc.

Mi se pare periculos faptul ca nu au fost afectati nici o clipa ca sunt condusi cu 1-o.Erau f relaxati.Ceea ce arata o putere psihica impresionanata.

Ei sunt siguri ca acasa pot sa ne rupa cu bataia.Nu cred ca va fi asa dar va fi mult mai greu.

mai bumbi tu mirosi a h5n1! sau esti pudel? ne lasi sa ne bucuram,sau chemam hingherii!

bumbi20.04.2006 20:10

Voi v-ati uitat ce animale sunt astia? Ei nu au pus mia deloc osul acum dar in meciul cu Basel au bagat material din belsug...asa o sa fie si cu noi...

1-0 e usor de remontat.Sunt echipa puternica.Daca nu inscriem acolo nu ne calificam.

bumbi20.04.2006 20:11

mai bumbi tu mirosi a h5n1! sau esti pudel? ne lasi sa ne bucuram,sau chemam hingherii!

calmeaza-te.Am fost vecin cu Iovan si am louit peste drum de Bumbescu multi ani.Mai stelist ca mine nu gasesti usor.

Mi-e frica sa sper atata tot.

DTP-Ludacris20.04.2006 20:12

putin dezamagit de scor..dar vreau sa spun k nu o sa fie asa de greu cum spun unii pt k a fost un miracol ..sa revii de la 0-1 la 4-1 ......

oricum chestia cu "va rupem acolo" e prea exagerata....

radusteaua20.04.2006 20:12

am ratat prea usor ocazile monumentare trebuia cel putin 2-0 dar asta e sper sa ne calificam va foarte greu

fomy20.04.2006 20:14

relaxati sau nu...nau avut decat 2 ocazii...

Horica20.04.2006 20:15

Weekendul asta plec in Germania pt 1 luna si nu stiu daca o sa reusesc sa vad returul...fac tot posibilul sa gasesc un net club, ca la televizor nu prea cred ca o sa-l transmita. Sper din tot sufletul sa-i batem sau sa facem un 2-1 pt ei :twisted:. Meritam finala...meritam cupa...FORZA Steaua !

Melku20.04.2006 20:18

Haideti sa admitem ca Steaua si-a facut treaba...nu a luat gol si a si marcat.Putea sa fie intr-adevar 2-0,3-0 dar acest scor ne pune practic cu un picior in finala si chiar daca ne gandim ce a patit Basel trebuie sa ne aducem aminte ca noi NU suntem Basel, nu ne-au speriat aici si nici nu vad prea mari suprize acolo,o sa intre Viduka la ei...ok...si la noi o sa intre Iacob 8) Sa ne bucuram acum pentru rezultatul bun obtinut de Steaua

romanian20.04.2006 20:19

Baietziii,astia nu se uita la noi,sau ma rog, se uita cu atita scarba chiar si atunci cind politicos le cerem scuze....

Asa ca ei isi inchipuie ca noi sintem o echipa de maidan de care pot trece foarte usor!

Hai sa speram ca nu va fi asa si ca le vom arata ca noi sintem lorzii nu ei!!!! :D

Horica20.04.2006 20:20

Acum cred ca se termina 0-0 la meciul Shalke - Sevilla cu un om in minus de la Shalke din prima repriza.

EDIT : Pardon a primit cartonas rosu din minutu 80.

DTP-Ludacris20.04.2006 20:20
bagati...ca bagati degeaba...vom bate dar nu cu scorul ala... 8)  

1-0 sau 2-0 ...atat !!

8) am ghicit :P

bumbi20.04.2006 20:21

2-1 pt ei ar fi fezabil si realist...

dar putem si sa ii batem....Doamne ajuta !

xmas20.04.2006 20:23

Eu zic ca Olaroiu a jucat defensiv, ceea ce e o tampenie cu o echipa englezeasca, care nu face nimic tot meciul, si dintr-o centrare stupida inscrie. Si oricum vorbea de contraatac pentru meciul retur, ceea ce arata ca vrea sa se apere. Din puntul meu de vedere e nebun, cand ne gandim ce au facut englezii cu FC Basel. A franat o echipa frumoasa care juca superb cand era Protasov. De cand e Olaroiu la Steaua, echipa nu mai inscrie decat din greseala. Asta-i parerea mea. Prea defensiv pentru o echipa ca Steaua. Apropo .. Ce cauta Dica in echipa asta?

bumbi20.04.2006 20:23
Baietziii,astia nu se uita la noi,sau ma rog, se uita cu atita scarba chiar si atunci cind politicos le cerem scuze....

Asa ca ei isi inchipuie ca noi sintem o echipa de maidan de care pot trece foarte usor!

Hai sa speram ca nu va fi asa si ca le vom arata ca noi sintem lorzii nu ei!!!! :D

Banel a fost lordul meciului....Chapeau bas !

DTP-Ludacris20.04.2006 20:26

am observat k Oli nu joaca DEFENSIV ,echipa ataca dar are o asezare in teren prea...."fricoasa" (mingi de angajament pe atacanti)si ...de abia dupa ce inscriem echipa incepe sa joace DEFENSIV.

fomy20.04.2006 20:27
Eu zic ca Olaroiu a jucat defensiv, ceea ce e o tampenie cu o echipa englezeasca, care nu face nimic tot meciul, si dintr-o centrare stupida inscrie. Si oricum vorbea de contraatac pentru meciul retur, ceea ce arata ca vrea sa se apere. Din puntul meu de vedere e nebun, cand ne gandim ce au facut englezii cu FC Basel. A franat o echipa frumoasa care juca superb cand era Protasov. De cand e Olaroiu la Steaua, echipa nu mai inscrie decat din greseala. Asta-i parerea mea. Prea defensiv pentru o echipa ca Steaua. Apropo .. Ce cauta Dica in echipa asta?

sunt de acord cu tine..ca Dica a inscis din noroc...si ca echipa juca mai bine pe vremea lu Protasov..dar nam jucat de loc rau in atac...si pasele care le legau intrei ei nu dadeau dovada decat de o echipa cu jucatori cu experientza si matura!

«1202122232427»