aaa....si inca ceva ....ne retragem in defensiva sau ce ???? sper sa ma insel....
vb dupa meci
HAI Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
aaa....si inca ceva ....ne retragem in defensiva sau ce ???? sper sa ma insel....
vb dupa meci
HAI Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
eu zic k in repriza a doua ne punem pe ei si le mai dam cel putin o boaba k sa dormim linistitzi,pe ei pe mama lor FORZA Steaua. :twisted:
Eu am pus pariu cu un prieten. Poate sunt nebun, dar am zis 3-1 ![]()
pe ei , pe ei , pe ei pe mama lor !asta trebuie sa fie atitudinea noastra sa mergem in atac ca ii zdrobim daka face asta , dar totusi Nicolita nu va juca , nashap rau
Eu am pus pariu cu un prieten. Poate sunt nebun, dar am zis 3-1
3-1 :!: cine sa dea golul ma boro?
Hasselbaink, ca sa nu spuna ca a venit in Romania doar pentru bautura si femei ![]()
In conditiile in care o sa avem deja doi jucatori suspendati pt retur, eu zic ca nu trebuie sa facem nici o concesie, ne trebuie victorie la zero!
2, 3, ..5 oricate, dar la zero!
Ce greşeli copilăreşti ![]()
castigam !! Chiar daka arbitrii nu vor asta >![]()
Petre Marin FI-ŢI-AR SĂ-ŢI FIE ![]()
Mă da' urâtu' ăsta nu ştie să le dea şi lor cartonaşe ?
Edit: Să moară veta, aşa frică-mi e de Carloş ăsta ...
VICTORIEEE VICTORIEEE.
Dominare totală. Meritam 3-0 pe puţin.
FINAL DE MECI ! 1-0 pt Steaua ! CAMPIONIII !
la ei acasa.. in jur de 1-0 pt noi >.. daka jucam tot asa va fii sigur 2, 3 -0 ![]()
meci frumos...trebuia sa fie cel putin 3-0 :evil:
off...ce bine a jucat Petre Marin(cu exceptia acelei ratari) si Ogararu....
HAI Steaua...am facut un pas important spre FINALA
pacat ca am primit atatea galbene ..dar oricum le dam 3-0 in anglia
BIne Steaua
FRumos meci
Pacat de acele ratari
Puteam sa decidem semi-finala din primu meci
Oricum a fost frumos
Bravo Steaua!
Baaaaaaaaah...deci jur ca asa tzarani ca englezi astia n-am mai vazut...imposibil. La inceput cu scandarile lor despre tigani...la urma urmei ei au fost tiganii pt chestiile alea...apoi jucatori nu aveau pic de respect pt echipa noastra. Firar ai naibi sa fie de leprosi si plini de ciuma ce erau acu 100 de ani... In orice caz Steaua si-a dovedit superioritatea si a demonstrat inca o data ca merita Cupa UEFA. FORZA Steaua. Pe ei in Anglia !!!
pacat! cel putin 3-0 trebuia!doamne,da sa intre Victoras in retur.totusi puteam sa fim in finala deja!
Da aici ai mare dreptate
Aici numai e rasism?
Nu se mai autosesizeaza UEFA?
Si gestul lu Macarone ala sau cum ii zice cand la impins pe Nicolita
Sa le fie rusine
BRAVO BAIETI! TREBUIE SA JUCAM FFF INTELIGENT IN ANGLIA!!!
Becali spectacol pe tvsport
ooooooooof!
Mare ratare la Dica! l-a luat la tzinta pe Schwartzer
Mare ratare la Goian! Dak reushea sa intzepe mingea in careul mic!
Mare ratare la P.Marin! De ce nu a tras pe coltzul scurt?
Meritam calificarea fratilor! Carlos mi-a dat emotzii cand a scapat mingea. Era Jimmy acolo la panda.
Dar a avut o interventze providentziala in prima repriza. BravoCarlos.
Super Radoi. Ma bucur ca Goian nu a raspuns la provocarile lui Jimmy. Pacat ca lipseshte Banel in retur, aveam nevoie de el pe contratac. Il bagam pe Cristea, ca e bun acolo la viteza!
Hai Steaua!
i-a facut tandari!!!
Super meciul,bravo baieti,Dica a fost in forma mare,pacat de ratari....oricum Boro sunt varza in aprare....Carlos k deobicei ne da emotii.......bine k am batut si la fel cum scria pe toata tribuna sper sa ne vedem in finala. :twisted:
arme secrete! Cristocea,Lovin,Iacob