FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«123427»
bodanelu07.04.2006 16:19

e mai bine ca am picat cu boro. au acel joc tipic englezesc cu mingi lungi pe atacanti, ceea ce a jucat si rapidul si nu a reusit sa ne invinga.

avem mari shanse de calificare in finala unde presimt ca o sa intalnim pe Shalke.

bijoux_bz07.04.2006 16:30

http://www.UEFA.com/fanzone/polls/index.htmx

votati sa-i rupem pe englezi.

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!

Anti-Dinamo!!!

Ionutdal07.04.2006 17:12

Mda se pare ca vom juca finala , nu cred ca Boro se ridica la valoarea lui Betis , acum ramane de vazut cu cine jucam FINALA

Kristy_Cj07.04.2006 17:14

Boro este o echipa foarte buna,are un atac foarte

tare si se bazeaza mult pe forta,centrari si suturi

multe pe poarta...Avem o aparare de Champ League si

Boro o aparare de divizia C...Avem nevoie de Cristea sau

Oprita sa le dam ceva goluri :lol:

Kristy_Cj07.04.2006 17:16
Mda se pare ca vom juca finala ' date=' nu cred ca Boro se ridica la valoarea lui Betis , acum ramane de vazut cu cine jucam [b']FINALA

Boro e cel putin de 2 ori mai tare decat Betis...si au

o forta in atac de speriat,insa are o aparare de kko :D

forever_STEAUA07.04.2006 17:32

Noi avem o aparare beton si daca Nicolita, Oprita, Cristea, Dica prind o zi buna cred ca singura problema va fi cine ne va fi adversar in finala. O vrem castigata. Trofeul asta INCA nu il avem.

Captain RedBlue07.04.2006 17:49

O echipa inconstanta, care bate pe Chelsea cu 3-0 8O si o ia o caruta de goluri de la Arsenal (7-0) :lol: . Asta e bine!

O echipa combativa, care nu se crede invinsa nici la un scor per total de 3-0, asa cum a aratat in meciul retur cu Basel, si joaca pana in ultimul minut, marcand atat cat are nevoie! Patru goluri! Asta e rau!

Eu cred ca e o echipa de batut, daca a reusit ``performanta`` sa incaseze nu mai putin de 7 goluri intr-un singur meci. Ii batem bine acasa, iar la ei facem un joc de contraatac, combativ si taios.

Virgil07.04.2006 18:12

Parerea mea e ca nu trebuie lasati sa joace.Sa facem acel presing naucitor de pe vremea lui Protasov.Altfel va fi foarte greu sa tinem poarta ferecata,pentru ca astia trag din toate pozitiile si de la orice distanta.

Ma gandesc ca pe "Lia" daca "le vom lua aerul",vom putea sa le dam doua-trei bobite.Apoi la ei,sa-i surprindem repetand figura.Daca vom baga autobuzul in poarta,nu vom avea nici o sansa.Si apoi la englezi trebuie sa joci fotbal.

laca_707.04.2006 18:28

in sezonul asta Boro a pierdut cu Arsenal cu 7-0

Virgil07.04.2006 18:31

Si-atunci ? De ce nu le-am da si noi 7 ?

alex_m8707.04.2006 18:38

Cred ca vom invinge in tur , dar totul se va decide la ei acasa. Presimt ca o sa fie prelungiri, poate si lovituri de la 11 m. Sper sa nu fie asa, ca am avut deja destule emotii :)

Cea mai mare greseala ar fi sa ii tratam pe englezi de sus si sa ne consideram deja calificati. Middlesbrough poate prinde o zi in care sa ia 7 goluri, dar poate sa dea si 3-4...

Am inteles ca suturile de la distanta sunt foarte folosite de ei. Asta chiar nu e o problema: Carlos a dovedit ca este un mare portar si nu are probleme cu astfel de executii.

antonika07.04.2006 18:48

parerea mea e ca apararea Stelei va face fata atucurilor engezesti si Carlos, cum a zis alex_m87, nu are probleme cu suturi de la distanta. nu cred ca o sa fie lovituri de la 11 m, si meciu o sa fie decis in tur. apropo, stie cineva ce a patit Carlos la deget?

43v3r_FCS07.04.2006 18:51

boro nu ne va da emotii.Calificarea se va juca la ei unde e imposibil sa nu le dam cateva boabe.

Steaua

alinush8907.04.2006 19:00

Sa speram ca ne vom califica..am mai inrabat mai devreme...stie cineva dak va reveni macar la meciu retur...sincer am avea mare nevoie de el....ei au niste aparatori centrali destul de lenti..Southgate poate fi depasit destulde usor..si aici putem conta pe Cristea ....sincer,,,deja ma gandesc cum o sa pot procura bilete pentru Eindhoven

Kristy_Cj07.04.2006 19:09

Ce ciuda le este la toti ca s-au intalnit stelisti cu presedintele si ca e stelist...sunt disperati toti si frustrati...imi pare bine ce i-a tras-o la prim manechinul tzarii :twisted: ...la peluza cu el :lol: :lol: :lol: :lol:

Kristy_Cj07.04.2006 19:11

Ce Boro?Nu-mi fac nici o problema,apararea la aia e zero,nula si 2 din 4 goluri au fost de portar...Carlos le apara cu ochii inchisi :wink:

gianini07.04.2006 19:45

avem o sansa pe care nu trebuie s-o ratam;

cu englezii am facut tot timpul meciuri bune dar nu trebuie subestimati;

sansele sunt impartite

cocoapuff_Steaua07.04.2006 22:06

Presimt un meci tare... daca vom avea un joc in forta, pe contraatac cred ca vom castiga...nu trebuie lasati sa traga la poarta.. dau niste racheteeeeeeee :) oricum le pune Carlos stop pe piept, dar daca ar merge contraatacul, plus ca au aparare de amatori, le-am inchide gura :o

ss lucki08.04.2006 04:41

www.boroforum.co.uk

intrati si voi ca sunt baieti de treaba englezoii, cica vin cam 1500 la Bucuresti.

le e destul de frica de Steaua din ce am observat

flo220308.04.2006 05:47

da si s-au bagat cioroii cu incurajari pt boro!

cum ramane cu "meciul romanilor,cine trece mai departe reprezinta Romania"si alte chestii d"astea?

pe cine credeau ca prostesc?a fost un razboi ,si l-am castigat!!

Grinch08.04.2006 07:48

Hai ca trecem si de astia . Sa speram ca accedem in FINALA !

weeezer_2008.04.2006 08:13
Parerea mea e ca nu trebuie lasati sa joace.Sa facem acel presing naucitor de pe vremea lui Protasov.Altfel va fi foarte greu sa tinem poarta ferecata,pentru ca astia trag din toate pozitiile si de la orice distanta.

Ma gandesc ca pe "Lia" daca "le vom lua aerul",vom putea sa le dam doua-trei bobite.Apoi la ei,sa-i surprindem repetand figura.Daca vom baga autobuzul in poarta,nu vom avea nici o sansa.Si apoi la englezi trebuie sa joci fotbal.

probabil asta o sa le zica si Oli, dar la ritmul in care joaca, un meci la 3-4 zile, or rezista sa faca pressingul asta mai mult de o repriza?

io cred ca trebuie sa fortam rau de tot pe inceputul de meci, sa avem macar 30 de minute in care sa nu-i lasam sa iasa de la ei din jumatate... sunt curios de oamenii de banda la ei, stie cineva ceva? Oare Nicolita o sa joace pe stanga si oprita pe dreapta? pe cine or sa aiba adversari directi? yakubu pe ce parte e? parca pe dreapta, nu? la Petre Marin acolo... sau la nesu, care o fi. mie de ala mi-e frica...

Alecsandra08.04.2006 08:27

Sa ne gandim bine ...ca Englezii nu`s asa de buni incat sa nu`i putem invinge .. dar trebuie sa`si dea toate fotzele jukatori Stelei ..:) sa fim serios nu spunetzi ca Middlesbrough este asa de buna in cat nu o putem invinge dar ne trebuie ambitzie si curaj si sa ne dorim sa le invingem ca altfel se duce pe rapa ..:)) Hai Steaua Campionii Ole Ole Ole ..:)) :D/

weeezer_2008.04.2006 08:35

normal Alecs, daca erau asa buni, nu erau pe 14 in Anglia... 4-1 cu Manchester si 3-0 cu Chelsea nu cred ca a fost atat de mult priceperea lor cat greselile tactice de pregatire a meciurilor, facute de Fergusson si de Mourinho... dar pt ei n-avea asa de mare importanta, si sunt convins ca Oli o sa ii studieze mult mai mult decat au facut-o aia... Daca tactica aleasa de Oli va fi cea buna (si nu stiu care e), iar jucatorii isi vor respecta sarcinile, ii scoatem din carti de la Bucuresti.

Basel le-a dat 2-0, nu? si oricum Basel nu e Steaua. iar la 2-0 la Bucuresti pt noi, indraznesc sa zic ca suntem in finala... (la 3-0 deja am orgasm)

Alecsandra08.04.2006 08:46

weeezer_20

te aprob Dar ii bine si daca`i 1-0 nu ma supar ..dar daca`i 0-0 eu si mor ... Dar oricum nici o echipa nu`i de neinvinsa .. sau cel putzin in vederea mea ... :)) Oiricum eu deja o vad pe Steaua in Finala ..:) Hai Steaua ..Campioni Campioni Ole Ole Ole Forza Steaua !!!

«123427»