FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«15678927»
michael13.04.2006 17:11

Ma intreb, daca intram in finala, cum o sa mai reactioneze dinamovistii sau timisorenii?

Anul acesta va fi anul Stelei. 23 + Cupa UEFA + accederea in grupele Ligii Campionilor. Nu stiu despre Supercupa. O lasam Rapidului pe cea romaneasca, iar noi o luam pe aia europeana :lol:

P.S. Doamne ajuta! :D

Virgil13.04.2006 17:13

Pana joia viitoare elaboreaza "tata" Oli o tactica mai ceva ca Dieter Nisipeanu.Ii sugerez sa coopereze cu marele sahist,poate or iesi niste meciuri mai spectaculoase. :wink:

Timisorenii cum sa mai reactioneze.De cand s-a dovedit ca banii investiti la Poli sunt bani negri,le-au cam disparut reactiile.

michael13.04.2006 17:14

Sper sa inscriem macar un gol in plus si sper sa invignem la meciul cu Constanta pentru a nu da sperante cainilor si rapidistilor.

Virgil13.04.2006 17:16

Sper sa nu ne incurce tocmai constantenii,care au demonstrat afinitati pentru Steaua.

Kristy_Cj13.04.2006 18:29
Sper sa nu ne incurce tocmai constantenii,care au demonstrat afinitati pentru Steaua.

Nu vreau sa nu joace bine,sa meritam sa-i batem,daca am batut atatea echipe super tari si vrem sa jucam in Ch.League...cred ca ii putem bate si fara sa joace mai usor...

nicolae_toader13.04.2006 18:51

este poate cel mai greu meci din Cupa UEFA, dar daca jucam la adevarata noastra valoare, nu avem cum sa nu ne calificam.ei mai au cateva jocuri pana joi si poate apar accidentati...oricum am incredere in baieti ca se vor califica.FORZA Steaua.ne vedem la meci.

Kristy_Cj13.04.2006 19:02

Pentru mine asta e meciul vietii mele,n-am avut asa emotii de la meciurile nationalei din SUA...sper sa ma bucur de cupa nu doar de un meci castigat,ar fi pacat pt ca nu sunt echipe peste Steaua...cu putina atentie si putina daruire se poate realiza ceva mare

iancu dragosh13.04.2006 19:10

Boro este exact o echipa pe gustul nostru. Avand in vedere ca jucatorii tehnici din lot sunt accidentati vor recurge la un joc tipic englezesc. Daca domnu traian Razvan Ungureanu a fost exact in descrierea acestei echipe numai Oli ne poate sta in cale. Trebuie jucat fotbal din primul pana in ultimul minut. Nu trebuie asteptata greseala adversarului ci trebuie s-o provocam. Nu trebuie lasati sa respire si in nici un caz sa atace. Sunt convins ca Goian si Ghionea vor fi la inaltime in acest meci, deoarece Jimmy floyd si Viduka sunt exact poe gustul lor. insa este o chestiune de probabilitate pana la urma, daca ii lasi sa ajunga in pozitie de centrare si trimit 100 de mingi in careu la un moment dat tot va aparea o greseala.

In concluzie, mingea jos, data drumul la pase, in special pe centrul terenului si ai nostri sunt.

Radu mic13.04.2006 19:15

daca vom juca pe ei, fara sa le dam spatii vom castiga garantat. Boro nu stie sa joace pe spatii inchise. In meciul castigat de boro cu man utd se vede clar acest lucru! in meciul de aseara cu charlton la fel. Steaua trebuie sa puna presiune pe jocul lor, apararea trebuie sa stea sus. Boro nu este asa de buna, are sclipiri. Este pe locul 14 in PL!!! eu unul cred ca-i vom rupe!

Kristy_Cj13.04.2006 19:22

Joia fara meci in UEFA e plictiseala,m-am obisnuit si e aiurea :D ...cel putin inca 2 meciuri mai jucam si sper sa fie 3 :wink:

Kristy_Cj13.04.2006 19:24

Trebuie sa atacam mai mult decat ei si multa alergare pe teren,asa ca va fi nevoie de 3 ori mai mult efort fizic...daca trecem de Boro avem fata de Ch League

Kristy_Cj13.04.2006 20:18

M-a uitam pe statistici si dintre cele 3 echipe Boro e cea mai periculoasa si daca trecem de ei putem chiar castiga finala...unde cred ca Sevilla are prima sansa in fata nemtilor

Kristy_Cj13.04.2006 20:20

Parerea mea ca dupa meciul asta isi va arata Oli valoarea,daca e un antrenor de locurile 3-4 sau 1-2...meciul asta cred ca ar vrea orice antrenor sa-l pregateasca,are de toate...e un examen de strategie

steaua_forewer13.04.2006 20:32

am si eu o rugaminte pt cel ce se ocupa cu postarea fisierelor video cu jocurile noastre .... Se poate pune un fisier video cu toate jocurile de pana acum din UEFA ?? un rezumat ??

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:33

nu cred...e prea mare si nu cred ca exista asa host..acu depinde..sa raspunda cel care se ocupa..eu mi-am dat cu parerea :D

laca_714.04.2006 06:52

Steaua va face traditionalul 0-0 iar la Boroo sai bata cu 3-0 :lol: :lol: :lol:

laca_714.04.2006 06:55

Vreau sa zic ca o sai bata Steaua cu 3-0

1986steaua14.04.2006 07:25

Va fi un meci intre o echipa care o aparare mai buna(Steaua) si o echipa care are un atac mai bun(boro).

xzique14.04.2006 07:41

ca si la meciul cu Rapid apararea a castigat :twisted:

redandblue14.04.2006 07:47

eu cred ca va fii foarte riscant sa jucam la doua egaluri cu BORO...ei sunt o echipa care inscrie mult dar si care primeste foarte multe goluri(s-a vazut in meciul cu charlton ce aparare au) si de asta ar trebui sa profitam noi...

la ce aparare are Steaua nu cred ca BORO va reusi sa inscrie mai mult de un gol...important este ca atacantii nostri sa-ai faca treaba si sa marcheze...

personal merg pe mina lui Dica in acest meci care cred ca va face ravagii prin apararea lui BORO...si pe viteza lui Cristea si Banel...

alinush8914.04.2006 08:17

Apararea lor este VARZA!!!!!!....se pot depasi usor fundasii cnetrali...Southgate nu mai e ce a fost...a ajuns la o varsta...poate fi depasit prin viteza...deasemenea putem juca foarte mult pe benzi,cu incercari de centrari prin spatele fundasilor....acele centrari "covrig",,,dak va fi si Iacob va fi si mai bn,vom avea un avantaj din punctul asa de vedere,sper ca si Bostina sa fie intr-o forma mai buna,sa incerce mai multe incursiuni,repet,fundasii lor centrali sunt greoi,masivi :roll:

spre_2414.04.2006 09:02

o sa avem nevoie de Dica !! Pt ca el alearga f mult..si de Banel..care e la fel. ;) si apoi bagat Cristea ..

Melku14.04.2006 10:53

Imi pare bine ca au primit jucatorii doua zile libere pana luni, cred ca aveau nevoie ca de aer de ele in perspectiva meciului cu boro...

radusteaua14.04.2006 11:02

o coregrafie facem si noi la meciul asta ca nu am mai facut de mult? 8)

spre_2414.04.2006 11:05

da..ia punetiva capu la contributie...:D aveti vro idee ? :-? eu cred ca am una..da spun mai tarziu !!

«15678927»