FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«167891027»
Mindhacker14.04.2006 12:22

Constantenii au mai mult decat afinitati pentru Steaua. Imi aduc aminte (eu sunt din Constanta) cand mergeam la meciuri si suporterii Stelei strigau: Faru Faru Faru si cei ai Constantei strigau: Steaua Steaua Steaua, asta dupa cand Steaua conducea Farul parca cu 3-0.

De asta iubesc Steaua, de asta iubesc culorile ros-albastre.

Virgil14.04.2006 14:19

Nu pot sa uit ca Boro a eliminat-o pe Roma,considerata la acel moment favorita la castigarea Cupei UEFA.E adevarat ca au fost doua scoruri stranse,1-0 si 1-2,dar asta spune ca englezii(si ce-or mai fi ei acolo) formeaza o echipa foarte foarte tare.

Si totusi pamantul se invarteste.E posibil orice.Adica sa-i batem si aici si acolo,sa facem de doua ori 0-0 si sa ne calificam la lovituri de departajare,etc.

Domnul fie cu noi.

spre_2414.04.2006 14:23

am si io o rugaminte la voi..numai cobiti ! :(((

ionik_stelista14.04.2006 14:23

Eu stiu ceva care ma ajuta in viata:nimeni nu e invincibil!Nici macar Boro in ciuda rezultatelor de exceptie cu echipe bune.Se poate ca anul asta sa aiba si o mare infrangere:cu Steaua!Mai bine iau ei cupa Angliei si noi Cupa UEFA,nu?

Dar cred foarte tare in Steaua,si stiu ca daca vor juca cu multa pasiune si dorinta de castig vor obtine calificarea.Si cine stie...poate se repeta episodul '86!FORZA Steaua!! :D

Virgil14.04.2006 14:26

@ spre 23

Nu cobeste nimeni decat de bine.Ia uita-te tu putin mai atent !

spre_2414.04.2006 14:31
Nu pot sa uit ca Boro a eliminat-o pe Roma,considerata la acel moment favorita la castigarea Cupei UEFA.E .

Eu asta numesc o cobire:( ca noi suntem favoritii..si boro.. :(:(:(:(

alinush8914.04.2006 14:37

Ne facem prea multe griji...asa ziceam si inainte de alte meciuri...s-o luam cronologic...Standard liege...toata lumea zicea..cu siguranta un meci greu,au mai multe experianta.cu jucatori care au ucat in Champions Leagu-Eric Deflandre`,i-am batut 2-0....Besiktas-echipa experimentata,cu jucatori mari platiti cu bani grei-John Carew,cu un antrenor "galactic" - Del Bosque..le-am dat 2-1 si s-a terminat smekeria..A urmat valencia..ce sa mai zicem despre ea...NO COMMENT..dupa prima mansa deja eram afara din europa(dupa aprecierile unora)...A urmat ce stiti cu totii...Villarreal...ce sa mai..batuse Barcelona cu 3-0,batuse Real,batuse Valencia cu 4-2...ce sa mai..dovada ca s-a calificat in Champions League...Nu vad cu ce am fost mai prejos decat ei...Mai departe..sezonul acesta, Lens 4-0,mai e ceva de adaugat? 0-0 la berlin,0-0 pe terenul unde marele Milan abea a scos un egal,sau a pierdut nu-mi mai aduc bine amine..ma rog..Cu heerenveen,Categoric Heerenveen favorita certa,,le-am dat 3-1 in propriul

fief...Betis...echipa cu cel mai bun mijlocas dreapta

din lume(parere personala)..batuse Barca aks,Egal la Real aks...3-1 si gata mciu....

Asadar..nu va temeti asa de mult ,noi de obicei cadn jucam cu ekipe mai bien cotate ,,castigam si reusim sa ne mobiizam..dovada ca atunci cand am fost favoriti am pierdut..vezi Parma,Bilbao si de ce nu cu rapizii.

Deci stati linistit ne calificam in finala de la Eindhoven :wink:

razvan198314.04.2006 14:43
Ne facem prea multe griji...asa ziceam si inainte de alte meciuri...s-o luam cronologic...Standard liege...toata lumea zicea..cu siguranta un meci greu,au mai multe experianta.cu jucatori care au ucat in Champions Leagu-Eric Deflandre`,i-am batut 2-0....Besiktas-echipa experimentata,cu jucatori mari platiti cu bani grei-John Carew,cu un antrenor "galactic" - Del Bosque..le-am dat 2-1 si s-a terminat smekeria..A urmat valencia..ce sa mai zicem despre ea...NO COMMENT..dupa prima mansa deja eram afara din europa(dupa aprecierile unora)...A urmat ce stiti cu totii...Villarreal...ce sa mai..batuse Barcelona cu 3-0,batuse Real,batuse Valencia  cu 4-2...ce sa mai..dovada ca s-a calificat in Champions League...Nu vad cu ce am fost mai prejos decat ei...Mai departe..sezonul acesta, Lens 4-0,mai e ceva de adaugat? 0-0 la berlin,0-0 pe terenul unde marele Milan abea a scos un egal,sau a pierdut nu-mi mai aduc bine amine..ma rog..Cu heerenveen,Categoric Heerenveen  favorita certa,,le-am dat 3-1 in propriul    

fief...Betis...echipa cu cel mai bun mijlocas dreapta  

din lume(parere personala)..batuse Barca aks,Egal la Real aks...3-1 si gata mciu....

Asadar..nu va temeti asa de mult ,noi de obicei cadn jucam cu ekipe mai bien cotate ,,castigam si reusim sa ne mobiizam..dovada ca atunci cand am fost favoriti am pierdut..vezi Parma,Bilbao si de ce nu cu rapizii.

Deci stati linistit ne calificam in finala de la Eindhoven :wink:

Vreau sa te corectez: Milan a pierdut la Genova cu Sampdoria 1-2, Heerenveen nu era favorita certa cu noi iar pe Betis i-am invins cu 3-0 nu 3-1.

ionik_stelista14.04.2006 14:43

Sunt de acord cu voi!Nu trebuie sa cobim daca vrem sa reusim.Cu incredere se construieste o victorie.Apropo,vreau sa va intreb ceva...Ati vazut ca lui Carlos ii merge rau cand se imbraca in negru(parere personala)?Eu i-as recomanda alt tricou. :D

redandblue14.04.2006 14:45

nu trebuie sa fim pesimisti...trebuie sa speram intr-un joc cit mai bun al favoritilor si in sansa noastra de a cistia Cupa UEFA...da ce BORO e sperietoare???

avem toate premisele sa ne calificam si sa cistigam finala...!!!

Virgil14.04.2006 14:46
Nu pot sa uit ca Boro a eliminat-o pe Roma,considerata la acel moment favorita la castigarea Cupei UEFA.E .

Eu asta numesc o cobire:( ca noi suntem favoritii..si boro.. :(:(:(:(

Da ? E problema ta.Eu nu am astfel de probleme.Pentru ca nu sunt superstitios.

pisybaby14.04.2006 15:22

Intrebare!In ce zi merge de obicei echipa in IDM?In ziua in care are meci sau cu o zi inainte? :?:

Virgil14.04.2006 15:29

Cu o zi inainte.Dar nu stiu daca e o regula sa mearga numai in IDM.

razvan198314.04.2006 15:47
Intrebare!In ce zi merge de obicei echipa in IDM?In ziua in care are meci sau cu o zi inainte? :?:

Mereu a mers in IDM in ziua meciului, ca se intalneau acolo cu rapidistii.

Sexystelista14.04.2006 15:58

Eu zic ca ritualurile astea nu-si au locul!Daca jucatorii au incredere in ei si isi doresc cu ardoare sa castige atunci totul este posibil!Trebuie ca si noi s avem incredere in ei si sa le dam si lor astfel increderea de care au nevoie!!

razvan198314.04.2006 16:07

Eu zic ca ritualurile astea nu-si au locul!Daca jucatorii au incredere in ei si isi doresc cu ardoare sa castige atunci totul este posibil!Trebuie ca si noi s avem incredere in ei si sa le dam si lor astfel increderea de care au nevoie!!

Acum fiecare are superstitiile lui, numai eu stiu cate am eu in legatura cu meciurile Stelei, d-apoi ei, nu-i poti condamna, normal ca pana la urma va conta ce fac ei pe teren. Dar poate acolo chiar se simt ei bine si nu reprezinta numai o supersitie.

redandblue14.04.2006 16:09

nu este neaparat o superstitie a jucatorilor ci mai degraba o matoda de relaxare inainte de meci...

carbone14.04.2006 20:09

vom triumfa pentru ca au trecut 20 de ani,vom triumfa pentru ca echipa de handbals-a calificat in 89 ca si echipa de fotbal, vom triumfa pentru ca Barcelona va lua Liga si se va reedita finala din 86. 2006 e anul Stelei fara discutie....ma pregatesc pentru eindhoven

antonika14.04.2006 20:13

sa fie asa carbone! si nu cred ca sar suparara dimeni daca ar fi acelasi rezult can '86 impotriva Barcelonei

Kristy_Cj14.04.2006 20:18

Dica gol si Nicolita...si unul Jimmy :D

1986steaua14.04.2006 20:42

Are Jimmy asta niste suturi in el :x

43v3r_FCS14.04.2006 23:01

carbone a scris:

vom triumfa pentru ca au trecut 20 de ani,vom triumfa pentru ca echipa de handbals-a calificat in 89 ca si echipa de fotbal, vom triumfa pentru ca Barcelona va lua Liga si se va reedita finala din 86. 2006 e anul Stelei fara discutie....ma pregatesc pentru eindhoven

Ai dreptate, toate semnele ne indica un singur lucru:

vom triumfa iarasi in Europa!!!

Kristy_Cj15.04.2006 00:36

E bine ca e asa mult optimism dar trebuie sa ne gandim ca nu e usor,aia aratau malaci rau 8O

antonika15.04.2006 08:26

chestia e sa nu avem doar succesa o data la 20ani! Steaua sa aiba succese an de an!! :D:D:D

redandblue15.04.2006 08:52

jur asa coada cum era dimineata in Ghencea n-am vazut in viata mea...eu sunt fericit ca am reusit sa-mi iau bilet dupa 4 ore de stat la coada...

se pare ca iar o sa fie stadionul umplut pina la refuz...

pt abonati: trebuie sa stiti numele pe care a fost emis abonamentul altfel nu va dau bilete...

«167891027»