Ne facem prea multe griji...asa ziceam si inainte de alte meciuri...s-o luam cronologic...Standard liege...toata lumea zicea..cu siguranta un meci greu,au mai multe experianta.cu jucatori care au ucat in Champions Leagu-Eric Deflandre`,i-am batut 2-0....Besiktas-echipa experimentata,cu jucatori mari platiti cu bani grei-John Carew,cu un antrenor "galactic" - Del Bosque..le-am dat 2-1 si s-a terminat smekeria..A urmat valencia..ce sa mai zicem despre ea...NO COMMENT..dupa prima mansa deja eram afara din europa(dupa aprecierile unora)...A urmat ce stiti cu totii...Villarreal...ce sa mai..batuse Barcelona cu 3-0,batuse Real,batuse Valencia cu 4-2...ce sa mai..dovada ca s-a calificat in Champions League...Nu vad cu ce am fost mai prejos decat ei...Mai departe..sezonul acesta, Lens 4-0,mai e ceva de adaugat? 0-0 la berlin,0-0 pe terenul unde marele Milan abea a scos un egal,sau a pierdut nu-mi mai aduc bine amine..ma rog..Cu heerenveen,Categoric Heerenveen favorita certa,,le-am dat 3-1 in propriul
fief...Betis...echipa cu cel mai bun mijlocas dreapta
din lume(parere personala)..batuse Barca aks,Egal la Real aks...3-1 si gata mciu....
Asadar..nu va temeti asa de mult ,noi de obicei cadn jucam cu ekipe mai bien cotate ,,castigam si reusim sa ne mobiizam..dovada ca atunci cand am fost favoriti am pierdut..vezi Parma,Bilbao si de ce nu cu rapizii.
Deci stati linistit ne calificam in finala de la Eindhoven :wink: