FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«18910111227»
DTP-Ludacris15.04.2006 18:59

ar fi culmea sa jucam cu mingii de angajament,pe sus si numai pe flancuri.. :cry:

Oli trebuie sa-si dea seama k trebuie sa joace pe jos..pase scurte...un`doiuri.. :wink:

Kristy_Cj15.04.2006 19:14

Ai dreptate pase pe jos si in fata careului nu trebuie sa suteze,fara centrari si mingi pe sus...doar din glezna :lol:

the_truth15.04.2006 19:40

Cred ca e timpul ca Steaua sa aibe inca o data un moment istoric precum cel din sezonul trecut de Cupa UEFA cand a eliminat pe Valencia.... Cine era considerata Valencia la acea data?....si cine e considerata M'Boro acum ....daca am ajuns pana aici nimeni nu ne mai poate opri ... Forza Steaua!!

DTP-Ludacris15.04.2006 19:45

Steaua trebuie sa realizeze k e la un pas de finala cupei UEFA si sa dea ce e mai bun pe teren ....

Kristy_Cj15.04.2006 19:50

Ar fi mare pacat sa nu realizeze ca e la un pas de finala si e o sansa imensa pentru ca sunt echipe sub Steaua

I.N.Money15.04.2006 19:51
A pierdut cu echipa care se zbate sa evite retrogradarea,deci se poate,nu sunt chiar asa de speriat...

Nu stiu daca v-ati dat seama dar asta inseamna ca nu prea mai ii intereseaza campionatul si ca sunt foarte motivati pe UEFA si pe CA...antrenorul a odihnit multi jucatori dupa meciul cu Charlton...deci nu e nici un motiv de bucurie ca au pierdut,mai bine castigau si erau obositi

Ai dreptate ,Cupa Angliei e principala lor prioritate,dar daca neglijeaza in continuare campionatul s-ar putea la final sa aibe o surpriza destul de neplacuta.

Kristy_Cj15.04.2006 19:56

Totusi intre Boro(14/20) si Birmingham(18/20) mai sunt 11 pct linistitoare...tot ce e posibil sa aiba o surpriza si nu una de la andreea Marin :lol: :lol: :lol:

Kristy_Cj15.04.2006 20:01

FORZA Steaua

cristina15.04.2006 20:46

in cazul abonatilor de la tribuna I si 0, unde se pastreaza locurile, se tine cont de locul de pe bilet sau de pe abonament? Stie cineva?

redandblue15.04.2006 20:51

se tine cont de locul de pe bilet care nu e acelasi cu celde pe abonament...cel putin asa este la mine...:lol:

arkes16.04.2006 02:17

forza Steaua

rosualbastru16.04.2006 02:59

Ce Frumos, De Sarbatoarea Invierii Mantuitorului Lumii, Noi, Cei Care Ne Numim Stelisti, Vom Merge Cu Steaua!!

Steaua Bucuresti, Nu Cea De La Craciun!!

vreau sa va mai spun tuturor, ca verisorul unui prieten de aici din California, grav bolnav fiind, a trecut la cele vesnice in urma cu vreo doua luni. a fost un stelist adevarat, care a iubit Steaua. Dumnezeu insa, are nevoie si de Stelisti in raiul Sau. asa ca l-a luat ACASA! pe patul de moarte, Adi Sogorean le-a spus prietenilor si familiei: "Steaua va castiga Cupa UEFA. stiu asta! as vrea, pe crucea mormantului meu, sa puneti steagul rosu-albastru al Stelei! CU Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!"

Respect Adi! Forza Steaua! Pentru Tine!

redandblue16.04.2006 07:40

dupa ce am vazut aseara avem un motiv in plus sa jucam finala si sa o cistigam...trebuie sa aratam nesimtitilor si blatistilor ca numai o echipa ca Steaua(si de ce nu rapid...) poate face performanta in europa...

jucatorii nostri trebuie sa faca un meci mare trebuie sa joace pt noi si pt ei in acelasi timp...trebuie sa joace pt istorie...

rebely16.04.2006 09:20

stie cinevA daca se va organiza o coregrafie /ceva/.? :)

Dj16.04.2006 09:34

mor de ciuda cand vad k niste negri burtosi ....mana in mana cu vanzatorii de bilete...ne iau noua adevaratilor suporteri stelisti posibilitatea de a ne cumpara un bilet la pretul lui adevarat si fac profit pe spatele nostru si al echipei noastre iubite.

asa ceva este inacceptabil...si posibil numai in Romania...

partea mai rea e ca toti stiu...pana si Gigi cred k stie ...dar nu ia nimeni nici o masura...isi bat joc de noi niste tigani

redandblue16.04.2006 09:50

de exemplu ieri la ghnecea:

stateam la coada la bilete pt abonati si veneau tigani se bagau in fata probabil sa ia bilete la peluza cu 150.000(sunt mina in mina cu vinzatorii) iar jandarmii stateau la cafea...

Cata_PN16.04.2006 13:22

dak stie cineva cat va costa deplasarea in olanda la finala sa lase un mesaj pls..ms mult

ros-albastru16.04.2006 13:23

La casele de la stad national era azi pustiu; pe la 11 cand mi-am luat eu bilet nu mai era nimeni.

Mai erau doar bilete la peluze, la trib 2 n-am gasit.

alinush8916.04.2006 16:30
daca stie cineva cat va costa deplasarea in olanda la finala sa lase un mesaj pls..ms mult

Mai...auzisem cadn am fost a Ghencea sa-mi iau bilet...zicea unu' ca cik ar costa in jur de 200 de euro cu tot cu biletu la finala...acuma nu stiu...dak are cineva mai multe informatii :roll:

Kristy_Cj16.04.2006 17:59

Sper sa ajunga Steaua in finala

radusteaua16.04.2006 18:06

35 de euro biletul la finala

Kristy_Cj16.04.2006 21:32

Se face ceva coregrafie pt meciul de joi?

Ar fi frumos pt ca e ultimul meci de acasa...

Eu cred ca ceva legat de 1986,sa le insufle spiritul de invingatori...Deasupra tuturor

stelea17.04.2006 06:02

Ce te faci cand nu mai ai pe cine sa te BAZEZI???

Ratam foarte mult, ceea ce ar trebui sa ne puna pe ganduri.Iacob accidentat,Dica forma slaba,Bostina oscilant(daca prinde o forma buna ),Nicolita,pote, dar fara ajutor ,cam greu,Goian ,o faza fixa,pote ......,dar ramane apararea vulnerabila,in eventualitatea unui contraatac.Deci dragi suporteri,cine va marca???

HAI Steaua !

The Flyer17.04.2006 06:30

conducere si organizare de rahat!am stat simbata de la 7 dimineata sa-mi iau bilet si cind au venit tichetele,pe la 10.20 s-au bagat in fatza toti bisnitarii aia nenorociti!si pe jandarmi ii durea-n [...]!

eu,de bine de rau,mi-am luat!da' restu'?rusine!

Editat MODERATORII

sorin_77717.04.2006 06:50

Nu ma asteptam in momentul in care am intrat in faza grupelor cupei UEFA sa vad toate posibilele meciuri din aceasta campanie Europeana. Mai cu seama ca stiam ca vom juca primavara pe un alt stadion decat Ghencea. Mi-a fost dat sa am niste trairi greu de imaginat si de suportat care au atins apogeul la meciul cu rapid. Meciul de joi cu englezii ne va aduce inca o victorie si sansa de a patrunde in finala de la Eindhoven... Sun 100% sigur ca vom avea parte de un meci in care Steaua va juca un fotbal asa cum au facut-o la Sevbilla cu Betis. A venit vremea sa inscriem si pe Lia in aceasta campanie europeana... Si joi o vom face si o vom face de multe ori...

A inceput saptamana patimilor pentru englezi... si joi va fi

"JOIA MARE A STELISTILOR!"

«18910111227»