FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«191011121327»
Virgil17.04.2006 07:01

Asa gandesc si eu.Daca am judeca acea fraza cu "saptamana patimilor pentru englezi" as spune ca ei au sarbatorit deja si Pastele.

Sper ca Oli sa nu ne mai faca sa tremuram 90 de minute din 90.

HAI Steaua ! HAI Armata ! Cum ar spune Gica.

spre_2417.04.2006 08:20

deci pe englezii ii batem ! O sa avem niste probleme mici in finala din cauza emotiilor :)

OTAKU17.04.2006 08:23

am ajuns aici

ultimul joc posibil pe teren propriu in Cupa UEFA sezonu asta

adik pt mine cel putin asta e finala

ca atare am de gand sa urlu tot meciu de la incalzire pana la ultimu fluier si pan acasa

si mai stiu vreo 4 ca mine

vreau insa sa o arda asa macar inca 5000 de stelisti nascuti ori facuti

sa le spargem capu cu decibeli la englezi

spre_2417.04.2006 08:47

si io la fel ! DE DIMINEATZA ! PANA Ldimineatza :):D:D

Sexystelista17.04.2006 09:00

Emotia creste...Clipa se apropie...Ard de nerabdare sa strig GOOOLLL Steaua!!!Din pacate nu pot fi pe stadion alaturi de baieti dar le tin pumnii de acasa din fata televizorului.Voi trai ci intensitate fiecare faza, voi fi alaturi de ei cu sufletul si voi incerca sa le transmit telepatic increderea pe care o am in ei... :D

_yang17.04.2006 09:07

Sa dezlantuim infernul

spre_2417.04.2006 09:14

daca nu ii facem sa planga ca pe Betis tot degeaba !! :D:D:D:D:D

Vladinho17.04.2006 09:29
Sa dezlantuim infernul

CORECT!

devotee17.04.2006 10:20

VICTORIE

Dj17.04.2006 10:22

o sa avem o dubla mansa f grea.poate cea mai grea de pana acum.daca ii eliminam pe boro...cu siguranta vom castiga si in finala.

FORZA Steaua!!!

artex17.04.2006 10:30

Fiti fara griji baieti si fete...acasa...ipotetic vorbind...Ghencea e acasa....in sfarsit...o sa-i batem pe Lia Manoliu fara probleme...o sa vedeti ca nu o sa faca nimic englezii...la ei acasa va fi ceva mai greu, dar pana atunci mai este...

HAIDE Steaua !!!

SUNTEM MANDRII DE CEEA CE AI REALIZAT PANA ACUM!!!

FA-NE SI MAI MANDRII !!!

spre_2417.04.2006 10:33

eu sunt fara griji deocamdata..o as vad cum joaca la noi acasa.. ! eu zik ca nu prea bne :D:D:D

_yang17.04.2006 10:33

Fiti atenti ce scriu astia http://www.gazettelive.co.uk/news/news/tm_...-name_page.html

Doar calificarea in finala ne poate spala rusinea...

twetwet17.04.2006 12:17

:cry: :cry: eu am fost duminik la stadion si nu am mai gasit decat la peluza I....mi-ar placea insa sa-l schimb cu unu la peluza II....acolo am stat la toate meciurile... :cry: :cry:

lordandrey0017.04.2006 12:18

Apropo de bilete...Sigur veti gasi la bisnitari. Cand am fost sambata, dupa o ora/doua de stat la coada pt bilete la peluza, am vazut pe putin vreo 20 de persoane "colorate" ci cu fete dubioase. Si inca ceva, pana si o baba care vindea seminte si nu statea la coada a luat bilete inaintea mea. Alt om dubios, imbracat in ros-alb avea si el 10-15 bilete, bineinteles fara sa stea la coada. Ce sa mai zic de cei care intrau in gherete...Rusine, trebuie facut ceva ca nu mai iesim din rahatul asta. Tara asta provoaca sila!! Oricum, revenind la meci, sunt destul de rezervat, nu ma astept la un scor senzational, ba chiar s-ar putea sa lipseasca golurile...Va fi cel mai greu meci de pana acum...FORZA Steaua

spre_2417.04.2006 12:46
Fiti atenti ce scriu astia http://www.gazettelive.co.uk/news/news/tm_...-name_page.html

poti sa si traduci ? :D

twetwet17.04.2006 13:12

:evil: povesteste un dobitoc Rob ca in ziua meciului are date sigure (sursa fiind nevasta-sa...probabil o traseista) ca inspre Bucuresti se indreapta multi tzigani cu scopu clar de a pradui fanii englezi...ii sfatuieste sa-si tina mainile doar in buzunare si sa aiba grija cu cine intra in vorba!!! :P:P:P

bai deci pe mine ma enerveaza la culme retardatii astia care-si dau cu parerea despre cum e la noi in tara....e adevarat ca berzele ne dau batai de cap dar sunt cazuri izolate....nu trebuie generalizat acum...doar nu suntem in jungla sa te jefuiasca in plina strada pe magheru....

si totu se trage de la rromii aia nenorociti care fura de pe dincolo...ca sa nu mai vorbesc de papa-lapte straini care aud ei povesti cutremuratoare din Romania!!! scutiti-ne cu teama voastra!!!

suntem mai civilizati decat veti crede voi vreodata!!!

DTP-Ludacris17.04.2006 14:04

Steaua-Middlesbrough 2-0

...sper.. :lol:

spre_2417.04.2006 14:10

exact ! din cauza romilor ! ms pt traducere ! }{

Virgil17.04.2006 14:11

Steaua 3

spre_2417.04.2006 14:19

eu zic 2-0 dar ar fi bne si 1-0 ;) !

xzique17.04.2006 14:22

:evil: povesteste un dobitoc Rob ca in ziua meciului are date sigure (sursa fiind nevasta-sa...probabil o traseista) ca inspre Bucuresti se indreapta multi rromi cu scopu clar de a pradui fanii englezi...ii sfatuieste sa-si tina mainile doar in buzunare si sa aiba grija cu cine intra in vorba!!! :P:P:P

bai deci pe mine ma enerveaza la culme retardatii astia care-si dau cu parerea despre cum e la noi in tara....e adevarat ca berzele ne dau batai de cap dar sunt cazuri izolate....nu trebuie generalizat acum...doar nu suntem in jungla sa te jefuiasca in plina strada pe magheru....

si totu se trage de la rromii aia nenorociti care fura de pe dincolo...ca sa nu mai vorbesc de papa-lapte straini care aud ei povesti cutremuratoare din Romania!!! scutiti-ne cu teama voastra!!!

suntem mai civilizati decat veti crede voi vreodata!!!

Asta e din cauza ca a scos crapidu capu in europa cu tot cu fanii lor

Steaua - Middlesbrough 1-0

Middlesbrough - Steaua 1-1 :lol:

Sexystelista17.04.2006 14:38
Steaua 3

Asa te vreau domnule!!!Optimism!!Sincer fara pic de modestie suntem mai motivati ca ei!!

Agy_2317.04.2006 14:41

In deplasare dam 3 100% :twisted:

DTP-Ludacris17.04.2006 14:45

si acasa ?????

e timpul sa repetam scorul din meciul cu Lens ..acasa....pe Lia

«191011121327»