Schwarzer: "Ştim despre ei că sînt defensivi"
Portarul lui Boro, Mark Schwarzer, a declarat pentru dailytelegraph.news.com
"Ştim că nu putem merge la Bucureşti şi să ne permitem încă o înfrîngere cu 2-0 (cu acest scor a pierdut Boro cu Basel în deplasare). Trebuie să mergem şi să obţinem un rezultat bun.
Nu ştim multe despre Steaua, dar stafful nostru a văzut multe casete cu ei şi ne-a arătat cîteva zone cheie. Ştim despre ei că sînt defensivi. Le place să joace pe contraatac şi astfel sînt o echipă periculoasă!"
Dar cum se face ca echipele din Romania sunt tratate cu atata indiferentza? Si Steaua si Rapid au avut parte de gretzuri din partea adeversarilor, care nu stiau nici un jucator roman, nu ne date-au sanse de calificare, etc.
E mai ciudat acum ca jucatorii lui Boro nu stiu nici un jucator de la Steaua, pentru ca totusi e semifinala Cupei UEFA nu turul 1 preliminar. Dar ma rog ne-am obisnuit cu superioritatea lor. Sunt curios daca ziarele englezesti or sa scrie corect numele stelistilor.
Dar hai sa le facem o surpriza sa nu jucam defensiv cum a zis Schwarzer si sa atacam tot meciul sa-i sufocam. Si daca or sa se sufoce prea tare sa le dam o masca de oxigen. :lol:
Trebuie sa dam cateva goluri, indifernt cum le dam, cu mana, din penalty, numai sa le dam. E cazul sa vedem goluri si in Cupa UEFA pe Lia, ca pana acum n-am dat nici un gol.
Si mai e ceva. Sa nu jucam din nou cu mingi pe sus ca astia le cam au cu genul asta de mingi. Trebuie sa ii facem prin tehinica, prin devieri, joc in viteza. Adica ce jucau cu Protasov trebuie sa joace si acum. Mi-e dor de stilul lui Protasov cand Steaua avea 15 ocazii pe meci si chiar daca avea 4-0 ataca tot meciul.