FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«1131415161727»
redandblue18.04.2006 21:54

atita costa Mazilu ...3.000.000 $

dar de asta vorbim la transeferuri...

un sfat pt tine:scrie si tu tot ce vrei sa spui intr-un singur post ca altfel este foarte greu de urmarit...

Kristy_Cj18.04.2006 21:56

Crede-ma ca daca as avea as da si mai mult,daca as avea 450 de mil de dolari sau euro as da cel putin 100 pentru Steaua,

Cam exagerat pretul asta si se stie ca e pt presa,cam pana intr-un milion merita,

Dar cred ca avem nevoie de atacanti pentru sezonul ce vine e unul foarte important,

Poate vom juca direct in grupe Ch.League...toate echipele ramase au cel putin 3-4 atacanti de valori egale in lot...Steaua cati are?

KroNos^18.04.2006 22:08
daca faci tu un bine si sponsorizezi Steaua cu 3 mil de dolari cu draga inima il luam pe Mazilu...care dupa parerea mea nu face mai mult de 500 de mii...

Ai vazut cat castiga Steaua acum cu Boro? 2 milioane si ceva de euro. In finala unde sper sa ajungem o sa mai ia pe putzin 2,2 milioane. Deci bani sunt de trasferuri. Doar ca Mazilu si Cocis nu fac 3 mil impreuna dapai 1 singur. Sunt pretzuri exagerate cerute de cluburi mici si daca nu lasa la pretzuri acesti jucatori pot in 2 ani sa nu mai joace nimic. Sunt destule exemple si cel mai elocvent e cazul Cursaru, pe care Sichitiu cerea enorm(nu mai stiu cat) dar din cauza ca nu la lasat sa joace la o echipa mare la distrus. Si ce ma oftic e ca nu la last pe Cursaru acum 4 ani sa vina la Steaua si ne-a tras tzapa cu Cristea acum 2 ani.

Despre meciul de joi astept o victorie clara ca daca iar jucam la 0-0 nu cred ca o sa mai avem norocul de la Sevilla cu Betis.

Kristy_Cj18.04.2006 22:13

Sa nu avem norocul acela...sa avem altul mai bun macar 2-0 sau 3-0 fara emotii,altfel despre Cristea nu cred ca o sa fie titular si nu merita...Nu merita 3 mil de caciula,cine zice asta e prost si habar nu au de fotbal

radusteaua18.04.2006 23:00

Rădoi: "E bun şi 0-0" pe gsp.ro astia nu sunt intregi la cap Oli daca ne aparam tot meciul sa vezi ce injuraturi iti ei de la suporteri :x

Kristy_Cj18.04.2006 23:09

Am citit si eu ce a scris,ne aparam cum trebuie nu aici e problema...apararea e beton-armat,ci atacul :(

xzique19.04.2006 02:04
daca faci tu un bine si sponsorizezi Steaua cu 3 mil de dolari cu draga inima il luam pe Mazilu...care dupa parerea mea nu face mai mult de 500 de mii...

Ai vazut cat castiga Steaua acum cu Boro? 2 milioane si ceva de euro. In finala unde sper sa ajungem o sa mai ia pe putzin 2,2 milioane. Deci bani sunt de trasferuri. Doar ca Mazilu si Cocis nu fac 3 mil impreuna dapai 1 singur. Sunt pretzuri exagerate cerute de cluburi mici si daca nu lasa la pretzuri acesti jucatori pot in 2 ani sa nu mai joace nimic. Sunt destule exemple si cel mai elocvent e cazul Cursaru, pe care Sichitiu cerea enorm(nu mai stiu cat) dar din cauza ca nu la lasat sa joace la o echipa mare la distrus. Si ce ma oftic e ca nu la last pe Cursaru acum 4 ani sa vina la Steaua si ne-a tras tzapa cu Cristea acum 2 ani.

Despre meciul de joi astept o victorie clara ca daca iar jucam la 0-0 nu cred ca o sa mai avem norocul de la Sevilla cu Betis.

Punde la socoteala si primele de calificare care inseamna 100.000 E de pers, deplasarile ... se aduna

Sexystelista19.04.2006 07:16
eu am 2 bilete la peluza si nu am cu cine sa ma duc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O  :cry:

Ma ofer voluntara... :roll: :wink: :D

flo220319.04.2006 07:38
Rădoi: "E bun şi 0-0" pe gsp.ro  astia nu sunt intregi la cap Oli daca ne aparam tot meciul sa vezi ce injuraturi iti ei de la suporteri  :x

povesti de adormit copii!!!

redandblue19.04.2006 07:54

Cel care a antrenat echipa de vis din '86, Emeric Ienei, îi monteazã psihic pe roș-albaștri, recomandîndu-le sã joace tare contra englezilor. El crede cã trupa lui Cosmin Olãroiu va avea o misiune destul de grea în fața lui Middlesbrough. "Dar nu imposibilã!", a precizat cel ce are în palmares Cupa Campionilor Europeni. "Englezii formeazã o echipã solidã, disciplinatã, și care spre deosebire de alți adversari au acordat mai multã atenție meciurilor din Cupa UEFA. Oricît de colectiv și spectaculos au început sã joace, britanicii nu au reușit sã se debaraseze definitiv de pasa lungã, previzibilã", a punctat nea Imi.(www.gsp.ro)

asta e cea mai buna tactica...trebuie sa atacam de la inceput fara frica sa jucam fara crispare dezinvolt...numai asa putem sa-i batem la un scor care sa ne permita calificarea...

FORZA Steaua!!!

Virgil19.04.2006 08:12

Ce sa spun ? Ce frica ii e Stelei de Boro,o echipa de mana a doua din prima Liga engleza...

Steaua e echipa adevarata si trebuie sa joace asa cum ar lupta un gladiator in arena,pe viata si pe moarte.Fara teama adica,asta era ideea.Sa fie sigura pe forta,pe experienta si pe valoarea ei.Doar atat cat trebuie pentru a-i indoi pe acesti bautori de bere.

laca_719.04.2006 08:49
Ce sa spun ? Ce frica ii e Stelei de Boro,o echipa de mana a doua din prima Liga engleza...

Steaua e echipa adevarata si trebuie sa joace asa cum ar lupta un gladiator in arena,pe viata si pe ....Fara teama adica,asta era ideea.Sa fie sigura pe forta,pe experienta si pe valoarea ei.Doar atat cat trebuie pentru a-i indoi pe acesti bautori de bere.

o echipa care ajunge in semifinalele cupei UEFA nu cred ca se poate nu-mi de mana a doua dar e adevarat ca nu e o echipa de top din anglia
redandblue19.04.2006 08:52

@ laca_7...adu-ti aminte ca parma a ajuns anul trecut in semifinala UEFA si era o echipa pe care o bateau toti in campionat si care (nu sunt sigur...)a jucat baraj pt retrogradare...

ce sa mai spunem de marea finalista TSKA moscova...

mie personal mai mult mi-e frica de arbitru decit de BORO....

seranno19.04.2006 08:57

Steaua e echipa adevarata si trebuie sa joace asa cum ar lupta un gladiator in arena,pe viata si pe ....Fara teama adica,asta era ideea.Sa fie sigura pe forta,pe experienta si pe valoarea ei.Doar atat cat trebuie pentru a-i indoi pe acesti bautori de bere.

De mana a doua sau de prima, problema e ca BORO a stiut sa se concentreze si sa faca meciuri ff bune atunci cand a vrut sau cand a prins: Chelsea si nu mai stiu cine. Cat despre echipa, nimeni nu poate spune ca nu au jucatori buni...asa ca nu se stie niciodata...Cat despre Steaua nu zic ca nu e echipa adevarata dar trebuia sa o demonstreza si in meciul cu rapid de pe Lia...atunci cand mai mult s-a aparat(cel putin asa s-a vazut din peluza) iar Oli a cam inchis jocul. Asa ca eu zic putin respect pentru Boro o echipa care a ajuns in semifinale ca si Steaua, cu un lot destul de bun. Multi au zis ca s-a calificat cu noroc in meciul cu Basel, dar cate echipe nu fac asa? Asta nu inseamna ca nu au valoare ci ca stiu sa se concentreze pana la final si profita de ocazii. Sa speram ca Steaua va stii sa-i blocheze si ma rog sa aiba inspiratie Oli in alegerea tacticii si a echipei. HAIDE Steaua!!! CU TINE INTOTDEAUNA.

Virgil19.04.2006 09:02

Ref.la meciul cu Rapidul din retur,echipa a evoluat conform tacticii lui Oli.Si a facut-o foarte bine.Nu a luat gol si s-a calificat.Ceea ce de fapt era important.

Boro,sigur ca e echipa buna daca a ajuns pana aici,dar Steaua nu ii e cu nimic inferioara.Asta inseamna ca ar putea fi la fel de buna ca ea sau mai buna. :wink:

alinush8919.04.2006 09:03

Exact cum spune Nea' Imi....tre sa-i luam tare de tot in primele 15 minute, sa le aratam cine e sefu,sa jucam la limita regulamentului...in tribune va fi nebunie..iar cu un iures al Stelei pe teren,va spun io ca fara 2 nu scapa in primele 30 min...tre sa-i luam tare..sa nu avem trac sau sa fim timorati :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..o sa se dezlantuie iadul...iar Boro' o sa capituleze :twisted: :twisted: :twisted:

seranno19.04.2006 09:10
Exact cum spune Nea' Imi....tre sa-i luam tare de tot in primele 15 minute, sa le aratam cine e sefu,sa jucam la limita regulamentului...in tribune va fi nebunie..iar cu un iures al Stelei pe teren,va spun io ca fara 2 nu scapa in primele 30 min...tre sa-i luam tare..sa nu avem trac sau sa fim timorati :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: ..o sa se dezlantuie iadul...iar Boro' o sa capituleze :twisted:  :twisted:  :twisted:

Sa te auda DOMNUL si sa fie asa!!! Dar Steaua nu prea a jucat bine cu 50.000 de suporteri in tribune incurajandu-i un meci intreg...asa ca eu unul ma cam tem. Si cred ca mai bine a fost inaintea meciului cu rapid cand cei de la echipa erau mai rezervati privind calificarea si meciul si pana la urma a fost bine...acum parca sunt prea increzatori...eu nu zic ca nu-i bine dar ce e prea mult strica!!! Sa speram ca o sa se concentreze si o sa fie bine.FORZA Steaua!!!

***alex***19.04.2006 10:05
La fanatik show pe otv

Mare tampenie emisiunea de aseara, grasu ala de ivanovici a chemat 4 ziaristi, numai aberatii, vorbeau toti odata, ivanovici vorbea cu unul de la gsp si unu de la prosport vorbea cu cel de la total sport nu se intelegea nimic, zici ca era ciao darwin varianta fotbalistica! Putine emisiuni reusite au fost la Fanatik!

Cat despre ce a zis Radoi poate sa fie si o tactica, asa au zis si de meciul cu Dinamo ca nu-i intereseaza si au am dominat tot meciul

KroNos^19.04.2006 10:17

Am citit si eu ce a declarat Radoi in GSP. Ia inebunit Olaroiu cu faza ca rezultatul ideal e 0-0.

+ ca Olaroiu a facut numai antrenamente pentru jocul defensiv. Omul are probleme mari. Nu intzelege ca noi nu vrem ca maine Steaua sa se apere tot meciul si sa vedem din nou un 0-0. Pur si simplu e cel mai enervant rezultat(cu execptzia meciului cu Rapid :D ).

Ienei e antrenor mare si s-a vazut la pauza meciului cu Betis de la Sevilla, cand le-a vorbit in vestiar si apoi au dat 3 goluri. Acum Ienei le-a trasnmis jucatorilor, in GSP, mesajul:"Nu-i lasatzi sa respire! Urcatzi-va pe ei din primul minut!"

Sper sa-l asculte Olaroiu si sa NU-i puna pe jucatori doar sa se apere si sa atace doar pe contraatac.

_yang19.04.2006 10:59

Steaua va face un meci mare.Sunt sigur de asta dar mi-e cam frica de arbitraj...http://www.gsp.ro/index.php?a=40576&shift=1

sorin_77719.04.2006 11:20
Sper sa se repete semifinala cu Anderlecht

Eu as vrea sa se repete semifinala cu Galata de la Bucuresti :lol: :lol: :lol:

Motanu D19.04.2006 11:42

Asta da ! Sau eventual un scor ca la meciul ala celebru de la Timisoara ! :wink:

radius19.04.2006 12:03

AM 3 BILETE LA TRIBUNA 1, SECTOR 43 APROAPE DE TRIBUNA 0, LA JUMATATEA INALTIMII.

COSTA 100 RON BUCATA - PRETUL OFICIAL

RADU NICOLAU - 0729988798

Melku19.04.2006 12:14

O veste bună pentru Steaua a venit din tabăra englezilor. Atacantul australian Mark Viduka, nu a făcut deplasarea la Bucureşti cu echipa Middlesbrough, deoarece a suferit o întindere şi nu va fi apt pentru meciul de mâine seară, de pe stadionul Lia Manoliu (sursa prosport.ro)

eu unul sunt bucuros de veste :mrgreen:

sorin_77719.04.2006 12:24

o veste buna dar nu stau englezii in Viduka... si totusi e ceva...

«1131415161727»