E un jucator de baza pentru englezi, iata ca pe o vreme urata mai vin si vesti bune ![]()
E un jucator de baza pentru englezi, iata ca pe o vreme urata mai vin si vesti bune ![]()
ce buna era acum o revnire a lui Victoras... macar pentru retur...
faza ar fi sa-l fi ascuns astia pe viduku si sa il scoata la meci..heheh
Super, asta inseamna ca joaca cu Maccarone care e pasibil de suspendare pentru retur.....acum trebuie sa fim cu ochii in 4 pe Hasselbank ca el e arma lor principala. FORZA Steaua ! Nu mai am rabdare deloc...vreau neaparat in finala vreau sa retraim ce spunea odata Teoharie Coca Cozma:
"Apara Duckadam!!! Suntem finalisti! Am castigat Cupa! Cupa Campionilor Europeni este la Bucuresti!" -Asta este adevaratul imn al nostru.
am presimtirea ca maine o sa le dam cel putin 3-4 la astia si facem scor.
problema e ca mai sunt Yakubu si Hasselbaink ![]()
eee acum nu o vrea sa joace cu rezervele, o sa facem un meci bun!!!!!!!!!!FOSSA DEI CAMPIONI
problema e ca mai sunt Yakubu si Hasselbaink![]()
Acum nu vrei sa joace decat cu portarul si ala legat de maini si de picioare...
Situatia pare acum echilibrata: La noi lipseste Victoras, la ei Viduka... Fara "V"-uri...
A inebunit lupul.Ia auziti ce spune the big Radoi :
Radoi: "Ar fi bun și un 0-0"
2006-04-19 11:00:00
Capitanul echipei, Mirel Radoi, considera ca un 0-0 ar fi bun pentru meciul cu Middlesbrough:
"Este foarte important ca Middlesbrough sa nu inscrie la București. Nici nu conteaza daca noi vom da sau nu, pentru ca ar fi bun și un rezultat de 0-0"
www.gsp.ro
_________
Mai fratilor,chiar asa de mare sperietoare e Boro asta ? Sau vrea Radoi sa ne imbarlige ?
Daca vor juca la 0 - 0,iar vor bubui ca disperatii toate mingile cat mai departe de propriul careu.
Vom avea o noua partida de sah in care vom strange din buci 90 de minute.
Acum macar daca am ajunge in finala...
Doamne fereste sa luam bataie cu tactica asta,ca nu-l vad bine pe Oli.
Virgil calmeazate ca nimic din ce s-a spus nu e adevarat... Boro o va fura rau de tot la Bucuresti... Ii batem de uita cine ia invatat fotbal...
=)))))))) doar atat ? o sa ii batem asa de rau incat dupa meci va vede STELE verzi =))))))) !
VAND BILET PELUZA 2[300 MII] pt ca ma duc la munca,cine vrea sa ma sunre pe nr 0742053444.
ati vazut ce optimisti sunt fanii lui boro?
le vom scoate la ,, ingleji" ,, futbolu" din cap !
3-0 pentru Steaua!!!!!!!
FORZZA Steaua!
Ar fi frumos sa vedem maine un cadru dupa meci cu cele 2 fetite care cantau azi prin aeroport, plangand, exact ca acel fan a lui Betis
Ba nu stiu...dar eu cel putin stau de vreo 3-4 zile si ma gandesc numai cine da golu...care cui o sa paseze...o sa innebunesc pana maine!!!Ce-ar fi sa dam peste 4-5???
ce mijto ar fii
Forza Steaua
@***alex***
Sadicule ! :lol:
Fratilor, hai sa fim realisti si sa ne pregatim de un 0-0 specialitatea casei. Si sa zicem mersi daca Dica va avea ce rata !
E foarte important sa fim pregatiti.Sa nu fim luati pe neasteptate.
Daca vom da si un gol,doua acolo,cu atat mai bine.
buey....mai sunt 23 ore pana la meci si yo numai am rabdareee :?
Acum ca Viduka nu joaca eu consider ca sansele noastre sunt si mai mari. trebuie doar sa nu-i lasam sa respire...Sa nu le dam sansa sa se apropie de poarta noastra.Daca Radoi isi face treba in aparare, atunci nu trebuie sa ne facem griji, pt ca mama Omida, eu, va spune ca Steaua o sa bata cu un 2-0...
Eu intotdeauna am dreptate... ![]()
impotriva lui West Ham United au jucat mai mult cu rezervele si tot iau invins cu 2-0....nush ce sa zic..sper sa ne calificam dar va fi greu dak Oli nu isi face trebuie bine :lol:
YA HEARD ?
impotriva lui West Ham United [...]
Care West Ham United ?!
Si noi nu am batut cu 3-0 pe Otelul ? Cu rezervele !
Suporterii rapidişti vor susţine pe Middlesbrough
Gigi Corsicanu, liderul galerie rapidiste, a declarat că toţi suporterii rapidişti vor fi suporterii echipei engleze Middlesbrough, în dubla manşă pe care o va disputa în compania echipei Steaua, în semifinalele Cupei UEFA.
"Vrem ca steagurile Rapidului să fie prezente la meciul cu Steaua, aşa că le vom da suporterilor englezi. Noi i-am invitat la meciul de diseară cu Oţelul şi acolo le vom înmâna. Dacă nu vor veni, ne vom întâlni după meci cu ei sau mâine. Dar cred că vor veni pentru că am ţinut legătura cu ei prin internet şi aşa ne-au promis. Noi le-am pregătit deja invitaţiile", a spus şeful galeriei rapidiste.
"Noi nu suntem diplomaţi. Toţi rapidiştii vor ţine cu Middlesbrough. Diplomat e Gigi Becali care cântă «Liga Campionilor, interzisă ciorilor»", a adăugat Corsicanu.
El a adăugat că suporterii giuleşteni nu vor merge în galeria formaţiei engleze la meciul cu Steaua.(prosport.ro)
Astia cu cine joaca maine?? :twisted: