FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Middlesbrough - semifinala UEFA 1-0

«1161718192027»
andreea_s20.04.2006 05:46

Nu stiu ce sociolog spunea pe Realitatea (azi dimineata) ca englezii au inventat fotbalul si ca noi suntem in urma lor cu vreo 70 de ani, iar Ioan Gyuri Pascu ( sper ca as se scrie) de la Divertis i-a taiat-o replicandu-i ca si noi am inventat motorul cu reactie si totusi nu suntem cei mai buni la capitolul avioane. :D:D:D

pitza_200520.04.2006 05:50

sunt curios cum a fost crescut niculae in spirit anti Dinamo(el a jucat la Dinamo pana la 16 ani)! cat despre meci acum noi suntem favoriti! suntem cel mai mare nume din semifinale! 8) forza Steaua

pitza_200520.04.2006 05:53

sper sa joace Balan titular si Ogararu mijlocas dreapta! Banel si Dica in fata! forza Steaua

Steaua_TeIubesc20.04.2006 05:58

am citit azi ziarele din anglia si zicea in "the sun" antrenorul middlesborough citez: "TREBUIE SA CASTIGAM ,ESTE A DOUA OARA PENTRU NOI CAND SUNTEM IN CUPELE EUROPENE.IN 128 DE ANI DE CAND ESTE INFIINTAT CLUBUL....IN SCHIMB Steaua Bucuresti E ACOLO (CUPELE EUROPENE)APROAPE IN FIECARE SEZON"..ma bucur ca a recunoscut tzaranu si sa nu mai fie atat de plinii de ei..dak doamne fereste ne bate middesborough...ma internez la nebunii..ca fac o depresie grava....dar am incredere in Steaua..si sa mor yo de la un timp cand il vad pe Gigi cu muntele athos alea alea..parka il cred cand zice "o sa batem in anumita partida"sa dea domnu...

KroNos^20.04.2006 05:59

Aseara m-am uita putzin la OTV la emisiunea lui Dan Diaconescu in care-i prostea pe oameni ca una care cica era hipnotizata in platou le spunea viitorul celor care suna.

Si faza tare a fost cand a spus ca o sa bata Steaua cu 2-0 si un gol o sa-l dea Iacob. Scorul imi convine dar cum sa dea Iacob gol? Poate prin telepatie. Astia nici macar sa minta nu stiu. :lol: :lol: :lol:

lordandrey0020.04.2006 05:59
oan Gyuri Pascu ( sper ca as se scrie) de la Divertis i-a taiat-o replicandu-i ca si noi am inventat motorul cu reactie si totusi nu suntem cei mai buni la capitolul avioane.
Eu il apreciam pe Gyuri, iar acum ce sa mai zic...e sublim:D
sper sa joace Balan titular si Ogararu mijlocas dreapta! Banel si Dica in fata! forza Steaua
Mah, tu vezi ce scrii. Cum sa il bagi pe Balan la un meci de asemenea importanta??? Antrenorul stie mai bine ce trebuie sa faca...Tactica sa fie aceeasi, dar fara Cristea in atac.Argumente:nu marcheaza(de altfel nici Oprita, dar el macar se tine bine pe picioare), nu ataca poarta(face preloare si dupa aceea se intoarce aiurea si pierde posibilitatea unui atac fugler). Deci Oprita e mai bun, poate sa indeplineasca mai bine rolul lui Iacob.
Si faza tare a fost cand a spus ca o sa bata Steaua cu 2-0 si un gol o sa-l dea Iacob. Scorul imi convine dar cum sa dea Iacob gol? Poate prin telepatie. Astia nici macar sa minta nu stiu.

Mda e clar...Din zero TV au trecut in zero barat TV.Ma abtin de la alte comentarii.

redandblue20.04.2006 06:00

la faza asta Gigi zici ca-i frate cu UTCopos...

dc cistiga echipa o sa zica ca ne-a ajutat Dumnezeu sa cistigam ca e el credincios...

_yang20.04.2006 06:03

Putine sanse sa nu se termine 0-0 dar o sa ne calificam ca ar fi prea urat dupa cat am suferit anul' asta sa pierdem calificarea in finala!!!

pitza_200520.04.2006 06:06

sunt sigur ca bBlan poate sa faca fata! e foarte puternic si are viteza mai mare decat Ogararu(preferatul meu la Steaua). Balan seamana foarte mult cu Radoi in teren! sa fii atent la miscarile lui!yakubu are o viteza foarte mare si in plus noi trebuie sa atacam! in atac dak lipseste Ogararu nu avem superioritate! eu am incredere in ce spune MM Stoica cu referire la Balan! l am vazut jucand!merci red 19 si bafta cu analiza aia blestemata:))forza Steaua

redandblue20.04.2006 06:11

Balan are valoare are si determinare dar mai are mult pina sa ajunga la experienta lui Ogararu...sa fii un fundas bun tine foarte tare de inteligenta in joc trebuie sa stii unde sa te plasezi...

poate cu timpul Balan o sa ajunga chiar mai bun ca Ogararu dar momentan mai are multe de invatat

fomy20.04.2006 06:55

si eu zic...ca Balan e lipsit de experienta dar gandati-va ce curaj si incerdere in sine va prinde daca face un meci bun...

Florin200420.04.2006 07:06

Meciul online pentru cei din afara:

Varianta 1 cu plata (10 usd) live realiattea TV online: http://www.jumptv.com/channels/realitateat...n=realitateatv/

Varianta 2 free un canal arabesc din kuwait, apasati pe iconita de windows media player din dreptul la kuwait TV3 si aveti postul live online: http://www.knplogic.com/sport/UEFA.html

***alex***20.04.2006 11:05

Auziti replica la Taranii din Romania / Canta Scooter Maria : Mai bine taran in semifinale decat caine cu coada intre picioare! :lol:

bijoux_bz20.04.2006 11:05

am mers azi juma de ora cu 368 si am auzit din spatele autobuzului de la un pusti melodia scooter-maria. a fost ceva super tare. a pus omu melodia non stop. la meciu trecut cu rapidu am stat in peluza 2 si avea unu pe telefon melodia lu gaz pe foc-forza Steaua si la fel a pus-o tot meciul non stop. Steaua este intradevar cea mai iubita echipa din Romania si se poate compara cu marile echipe ale europei.peste 2 ore plec la meci. hai sa traiti . forza Steaua!!!!!!!!!!!!!

Florin200420.04.2006 11:06

STIRI DE ULTIMA ORA: Din cate am inteles in jurul stadionului nu se mai vand bauturi alcoolice. Totodata, o informatie necofirmata spune ca in Stefan cel mare, in giulesti, si in Timisoara s-au scos de la vanzare lamele de ras, franghiiile si sapunul. :lol:

Horica20.04.2006 11:10

Mai sunt 5 ore si ceva :P... Doamne ajuta...Forza Steaua !!

***alex***20.04.2006 11:16

In seara aceasta Dinamo joaca in Liga Campionilor in direct pe Cartoon Network. Se anunta meci greu deoarece Dexter s-a transferat la CSKA Sofia iar Two Stupid Dogs sunt accidentati. :lol:

Scuze de off-topic dar e tare

Vladivostok20.04.2006 11:18

Doamne ajuta!

Lupta Steaua!!!

Hai baieti,avem nevoie de voi!

Romania....Steaua!! 8)

Europa.....Steua!! 8)

oriunde....Steaua!! 8)

CAMPIONII DIN GHRNCEA!!! 8)

y0o_200520.04.2006 11:25
Doamne ajuta!  

CAMPIONII DIN GHRNCEA!!! 8)

marfa...ai uitat sa scrii?

y0o_200520.04.2006 11:27

mai sunt 6 ore.......Doamne ajuta! (sa-mi iasa biletu' la pariuri).....am luat 2

STARforce20.04.2006 11:43

eu deja sunt in transa in 2 ore ma tirez de la scarbitch si direct pe stadion>>>>>>numar minutele

_yang20.04.2006 12:22

Imi fierbe sangele in mine...Mai sunt 5 ore si ceva dar parca timpul nu trece.Am asteptat 20 de ani un astfel de meci ce mai conteaza cateva ore ...

Scrieti

Caci noi vom "arde" Lia Manoliu.

sorin_77720.04.2006 12:47

Pentru toti rapidistii de pe site, frustrati, cu ciuda pe Steaua si pe performatele ei:

Steaua joaca o semifinala de Cupa UEFA pentru ca voi v-ati lovit de un ADEVAR: Din Romania o singura echipa joaca in EUROPA si aceea este Steaua!!!

KroNos^20.04.2006 12:48
mai sunt 6 ore.......Doamne ajuta! (sa-mi iasa biletu' la pariuri).....am luat 2

Diseara Steaua joaca in semifinala Cupei UEFA. rapid si Dinamo joaca pe PlayStation. :lol: Si din pacate nu exista pariuri pentru PlayStation ca as fi pariat ca o sa vi se strice joystik-ul. :lol: :lol: :lol:

_yang20.04.2006 12:57

Imi doresc ca atmosfera de pe stadion sa fie cel putin la fel de incinsa ca in meciul cu Villarreal si atunci n-avem cum sa pierdem ...

Sa dezlantuim

«1161718192027»