Steaua - Middlesbrought 4-1
Dica '23, '48___________Hasselbaink '56
Radoi '55
Banel '88
bravo Sorin...ma bucur ca mai are cineva de pe forumul asta in afara de mine incredere in Dica...
Dica ne va aduce cupa si campionatul...!!!
Radoi '55
Banel '88
bravo Sorin...ma bucur ca mai are cineva de pe forumul asta in afara de mine incredere in Dica...
Dica ne va aduce cupa si campionatul...!!!
Avem o semifinala teribila , dar ne vom califica in marea finala de la Eindhoven , pronosticurile mele :
Steaua - Middlesbrough 1-0
Middlesbrough - Steaua 1-1
Nu m-am mai uitat sa vad pe ce loc sunt cei de la Middlesbrough, asa ca ii multumesc lui Virgil pt corectarile de rigoare. ![]()
![]()
![]()
Steaua - Middlesbrough 4-1
Radoi '55
Banel '88
Mai mai mai...
Confunzi campionatul englez cu cel irlandez si pe Middlesbrough cu Shelbourne.
Un 3 - 0 cum am prezis eu in gluma ca va fi,mai treaca-mearga,dar chiar 4 goluri sa-i dai lui Boro cand antrenor la Steaua e Oli,niciodata. :wink:
iar incepeti cu scoruri fabuloase:D Eu inteleg ca sunteti fani Steaua, ca si mine de altfel, dar recunosc atunci cand suntem mai slabi ca adversarii(acum nu este cazul, dar nici cu mult peste nu suntem). Sa fim seriosi, cele 2 echipe au un stil diferit de joc, ramane sa vedem care dintre ele va da roade. Si inca ceva.Meritam sa castigam Cupa UEFA!! Ea trebuie sa fie privita precum Cupa Balcanica de pe vremuri. Nu mai e Cupa UEFA cu echipele mari care joaca acum in UCL. Acolo e fotbalul adevarat. Inca suntem in lumea a treia a fotbalului(vorbesc de campionat si rezultate in cupele europene). Daca ne vom califica in finala vom intra in lumea a doua(dupa mine exista 4 poate 5 lumi in fotbal). Oricum, meritam trofeul, totul va depinde de mentalitate, deoarece picioarele vad ca stiu sa se miste:D FORZA Steaua
puteti sa ma faceti nebun dar eu as zice sa-l jucam un 4-3-3 cu boro dar cred ca Oli nici nu se gandeste la asa cva
Dc spun asta
1 boro are o aparare slaba si imbatranita
2 are o aparare lenta iar punerea lui Banel in atac ar crea multe probleme
3 pe contara atac am fi foarte periculosi
4 Banel e un jucator foarte muncitor si i-ar putea ajuta pe oameni din mijloc la contra atacul lu boro
iar incepeti cu scoruri fabuloase:D Eu inteleg ca sunteti fani Steaua, ca si mine de altfel, dar recunosc atunci cand suntem mai slabi ca adversarii(acum nu este cazul, dar nici cu mult peste nu suntem). Sa fim seriosi, cele 2 echipe au un stil diferit de joc, ramane sa vedem care dintre ele va da roade. Si inca ceva.Meritam sa castigam Cupa UEFA!! Ea trebuie sa fie privita precum Cupa Balcanica de pe vremuri. Nu mai e Cupa UEFA cu echipele mari care joaca acum in UCL. Acolo e fotbalul adevarat. Inca suntem in lumea a treia a fotbalului(vorbesc de campionat si rezultate in cupele europene). Daca ne vom califica in finala vom intra in lumea a doua(dupa mine exista 4 poate 5 lumi in fotbal). Oricum, meritam trofeul, totul va depinde de mentalitate, deoarece picioarele vad ca stiu sa se miste:D FORZA Steaua
si Dinamo IN CE LUME AR FI EU AS CREDE IN A-5A :lol: :lol: :lol: :lol: DAKA IEI IN SEAMA"REZULTATELE LOR FABULOASE" IN CUPELE EUROPENE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radoi '55
Banel '88
SORINE VISEZI NICI CHIAR ASA DAR UN 3-1 CRED CA AR FI DAKA AM JUCA 4-3-3 DOAMNE SPER SA MA AUDA Oli
Hamer Alain, un manager de banca din Luxemburg, va conduce de la centru meciul tur al semifinalei Steaua - Middlesbrough. El va fi asistat la cele douã tuse de Jean-Philippe Izzo (FRA) si de Francis Crelo, un angajat al cailor ferate din Luxemburg. Francezul Stephane Lannoy va fi arbitru de rezerva.
Cam fabuloase scoruri,Boro are un atac foarte bun si o aparare naiva si usor de depasit pe contre...Steaua are o aparare de Ch.League,dar un atac destul de slabutz...asa ca eu sunt de parere ca diferenta se va face de mijlocasi,din linia a doua...Dica ar face bine sa mai dea si el un gol ca il asteptam :wink:
Am auzit ca pleaca Cristea si ma bucur foarte tare...nu are valoare de Steaua si nu joaca nimic...dar mai mult ma bucur ca s-ar putea sa vina Mazilu,chiar am avea nevoie de el sa joace langa Iacob...amandoi inalti si care stiu sa o bage in poarta
o sa dea 2 conform prezicerilor lui Sorin ![]()
Casele de pariuri din Anglia dadeau cu cota cea mai mare ca da Iacob gol(6.00) :lol: :lol: :lol: astia vreau sa le fure banii la prostii
Sa dea Domnul,dar nu ma supar nici cu 1-0 :wink: cum s-a terminat Milan-Barca
Deci Barca se tine de cuvant si vrea sa joace cu Steaua...acum e randul Stelei sa faca pasul spre intalnirea de dupa 20 de ani ![]()
scoru' e mai putin important...calificarea este mai importanta...si din doua egaluri cum a fost cu rapid as fi super incantat ![]()
Cat de tare a fost meciul din seara asta, Milan-Barca!!! Oare de ce vreau sa joace si Steaua ca Barca? Pentru ca Barcelona ataca tot timpul. ati vazut dupa gol ca au mai avut 3 ocazii clare si au fost peste Milan.
Barcelona nu a avut nici un moment idea sa conserve rezultatul si sa nu mai atace.
Deci Olaroiu ar trebui sa-l copieze pe Rijkaard si sa aplice aceeasi tactica a fotbalului total. Steaua trebuie sa atace tot meciul NU numai 15 minute si apoi sa joace doar pe contraatac sau sa astepte greseala adversarului ca in meciul cu Poli Iasi. Vreau spectacol daca nu cu Boro macar in campionat sa avem victorii clare nu doar cu 1-0 dintr-un penalty amarat.
Am auzit ca pleaca Cristea si ma bucur foarte tare...nu are valoare de Steaua si nu joaca nimic...dar mai mult ma bucur ca s-ar putea sa vina Mazilu,chiar am avea nevoie de el sa joace langa Iacob...amandoi inalti si care stiu sa o bage in poarta
Unde ai auzit ca pleaca? Daca pleaca Cristea si vine Mazilu ar fi ideal. ![]()
La fanatik show pe otv
La ce echipa pleaca Cristea nu stiu si chiar nu ma intereseaza...pt 2 meciuri ala cu Valencia care a fost superb si cu Otelul mi se pare putin
Eu am ramas 8O 8O 8O cand am vazut cat de frumos joaca Barca,si ce pase dadeau...iar Ronaldihno genial,pase de chirurg...As vrea sa vad si la Steaua acel fotbal spectacol ar fi minunat...Sunt sigur daca Gigi ar investi macar 5 mil de dolari sunt sigur ca in capionat am defila si am intra si in Ch League
La fanatik show pe otv
dc tu te iei dupa ce auzi pe ZERO_TV...am ajuns rau de tot...ivanovici nu e decit un papagal care mereu vorbeste ce nu trebuie...
pai nu ma iau dupa ce zice ala...dar mi-ar placea sa vina Mazilu
daca faci tu un bine si sponsorizezi Steaua cu 3 mil de dolari cu draga inima il luam pe Mazilu...care dupa parerea mea nu face mai mult de 500 de mii...
Sper sa se repete semifinala cu Anderlecht
ce 3 mil 8O 8O 8O nu cred ca merita atat si nici nu cred ca o sa dea nimeni atat pe el...astea sunt preturi fantastice,inventate de oznuri...eu nu sponzorizez cu nimic,Steaua are un patron,are o conducere si mi-am zis o parere...eu sponzorizez cu bani pe un bilet,pe un fular,un tricou...eu sunt suporter,nu actionar si nici patron,desi mi-ar placea :lol: