3-0 pentru campioni , le vom fii mult superiori englezilor si vom marca prin Dica , oprita si Cristocea
3-0 pentru campioni , le vom fii mult superiori englezilor si vom marca prin Dica , oprita si Cristocea
Mai tineti minte ce scriam pe 8 febr:
Steaua castigatoarea cupei UEFA 2006!
FORZA Steaua!
Englezii ne sunt superiori in multe privinte si nu voi fi linistit chiar daca o sa batem la Bucuresti cu 3-0 (vezi exemplu cu Basel)!
Englezii ne sunt superiori in multe privinte si nu voi fi linistit chiar daca o sa batem la Bucuresti cu 3-0 (vezi exemplu cu Basel)!
dac am avea apararea lui basel as fi si yo nelinistit, dar asa nu am de ce sa imi fac probleme cum ca am lua multe goluri in deplasare!
Middlesbrough - West Ham 2-0
In privinta apararii nu-mi fac probleme.E posibil ca in cele doua meciuri cu Steaua,Boro sa uite gustul golului.Ne calificam sigur.Apoi,Sevilla sau Schalke 04.
PS Imi amintesc faze dupa un meci in care am batut-o pe Dinamo cu 5 - 0.Spuneam mai in gluma,mai in serios : Schalke 04 si Dinamo 05.
Sa facem cunostinta cu Sevilla :

Middlesbrough - West Ham 2-0
sper sa pastreze obiceiul asta :victorie , infrangere ,victorie , infrangere :4-1 cu Basel ,1-2 au pierdut cu Newcastle , 4-2 cu Charlton , 0-1 infrangere cu Portsmouth ,2-0 cu West ham si urmeaza infrangerea , apoi alta victorie cu West ham in cupa si in fine inca o infrangere cu noi ![]()
Iat-o si pe Schalke.Locul 4 in Bundesliga.

Middlesbrough - West Ham 2-0sper sa pastreze obiceiul asta :victorie , infrangere ,victorie , infrangere :4-1 cu Basel ,1-2 au pierdut cu Newcastle , 4-2 cu Charlton , 0-1 infrangere cu Portsmouth ,2-0 cu West ham si urmeaza infrangerea , apoi alta victorie cu West ham in cupa si in fine inca o infrangere cu noi
Interesanta statistica se pare ca si cifrele sunt cu noi ![]()
ati dat in sfarsit si voi de o echipa mai de "Doamne ajuta"....or sa va rupa in doua, si aici si acolo, puteti voi sa jucati si cu 10 fundasi si aia inghesuiti in careul de 16, ca tot nu aveti ce face
Ai gresit forumul, amice! :wink:
Totusi, practicile acestea sunt des intalnite la echipa ta de suflet Rapid(ma refer la apararea cu 10 oameni). Vezi ca am intalnit pana acum si Rapidul; nu inteleg de ce nu o consideri o echipa adevarata, mai ales ca esti suporterul echipei respective.
yo v-am spus doar ce sa luati la pariuri :idea:
coregrafii ceva o sa fie?
ati dat in sfarsit si voi de o echipa mai de "Doamne ajuta"....or sa va rupa in doua, si aici si acolo, puteti voi sa jucati si cu 10 fundasi si aia inghesuiti in careul de 16, ca tot nu aveti ce face
tovarashe ! MAI VBIM
) ca asa ati zis si cand am jucat cu voi ! ca ne rupeti franele..ca ne lasati lesinati de durere pe teren =)) ! si toate astea.. fii atent ce pact fac cu tn..acum iti iau ip-ul si daka Steaua se califica iti dau mare flood pe ip ! pe vro 3 luni ! si daka pierde nu iti dau nika !
Lasa ma sa intre si rapidisti pe site-ul nostru ca ei sunt ofticati la culme acum ![]()
![]()
...mai salivati rapidistilor,mai salivati...nu o sa ajungeti in viata voastra unde a ajuns Steaua!!! Si ai zis bine:"am dat si noi in sfarsit de o echipa klumea"--intr-adevar...voi nu ati avut o echipa klumea ![]()
![]()
...sunteti muci!!!
...dar ai sa vezi ca nici Boro nu e o echipa klumea pt Steaua bai [...] ![]()
![]()
![]()
FORZA Steaua !!!---BAGA-I PE OFTICATII ASTIA IN BOALA!!! ![]()
Bah fratilor daca se califica Steaua in finala, va fi sinucidere in masa in randul rivalilor...
Cred ca acela care va inaugura evenimentul va fi Cristi Borcea :lol:
Trebuie sa spargem ghinionul pe care l-am avut
pr Lia in Cupa UEFA(inca nu am marcat gol pe Lia
in UEFA).
Boro pare a fi o echipa parca croita pentru Oli:
una care ataca, nu joaca la asteptare si cu o aparare
de trecut. Boro este practic incapabila sa stea cu
capul la cutie datorita apararii de kkt.
Stie cineva ce arbitru ne arbitreza? Este un
"impatimit" al cartonaselor ca avem ceva jucatori
in pericol.
Steaua se califica
bai fratilor ne asteapata un meci ffff greu. joi toti tre sa fim cu gandul la meci.FORZA Steaua
si inca ceva . te doare capu. sa imi spuneti ce parere aveti:http://www.filelodge.com/files/hdd9/226220/LiveAdidelaValcea-Amstelistideelita.mp3
am si eu bilete..la peluza 1
venim 6 insi din Rasnov-Brasov.
venim sa vedem un meci frumos si inceputul calificarii in finala..
doamne ajuta..
lupta Steaua!
noi , spectatorii trebuie sa o impingem pe Steaua spre un rezultat bun..
ne vedem pe stadion
Trebuie sa spargem ghinionul pe care l-am avutpr Lia in Cupa UEFA(inca nu am marcat gol pe Lia
in UEFA).
AM MARCAT DE MULT !
Trebuie sa spargem ghinionul pe care l-am avutpr Lia in Cupa UEFA(inca nu am marcat gol pe Lia
in UEFA).
AM MARCAT DE MULT !
Steaua-heerenveen 0-1.....Steaua Betis 0-0...Steaua-rapid 0-0.....cand am marcat noi gol acasa? :wink:
in UEFA).
AM MARCAT DE MULT !
Steaua-heerenveen 0-1.....Steaua Betis 0-0...Steaua-Rapid 0-0.....cand am marcat noi gol acasa? :wink:
Si acum ca sa fie simetrie va fi Steaua-Boro 1-0. Mah, eu zic ca cel mai bine ar fi un 0-0 pt ca vom ramane la fel de concentrati si acolo. Poate doar daca batem la scor aici ar fi bine, deorece chiar daca am zis ca va fi 1-0, acest scor ar fi extrem de periculos.Hai ca avem sanse si se poate.FORZA Steaua!!
Auziti care e opinia lui Dinu Gheorghe,presedintele "berzelor" din Giulesti :
"Ordinea primelor 3 clasate la finalul campionatului va fi" :
1.Rapid (Doamne pazeste !)
2.Sportul
3.Steaua
Il doare rau de tot capul.Niciodata Rapidul nu va mai lua campionatul.Da Doamne sa nu ia nici Cupa Romaniei anul asta.Sa se sature de prevestiri.
In ce o priveste pe Sportul,e adevarat ca merge foarte bine,asa cum a mers de la inceputul returului,dar nu cred ca va tine.Vin cat de curand meciurile cu noi,cu "berzele" si cu patrupedele latratoare.
In fine Steaua e Steaua si nu cred ca anul acesta va pierde "23"-ul.Echipa e valoroasa,joaca de multi ani impreuna si mai ales...vrea.Pentru ca poate.E potenta. :wink:
Opinia lui Dinu Gheorghe seamana cu rezultatul unui sondaj comandat de un patron de cofetarie.Cred ca a ghicit ceva clarvazatorul,dar numai numele echipelor.Ordinea fireasca este:Steaua,Sportul si probabil rapid. :lol: