Minutul 92 se intoarce. De data aceasta impotriva dinamovistilor.
Bravo Cristocea. Ce mod mai frumos de a intra in inimile noastre?
Minutul 92 se intoarce. De data aceasta impotriva dinamovistilor.
Bravo Cristocea. Ce mod mai frumos de a intra in inimile noastre?
dreptate pe pamant!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Ce gol a dat Cristocea...pacat ca nu vede Gigi ca nu avem atacanti,ce pana mea sa joci cu Goian atacant 8O 8O 8O ,Doamne feri
Esteeeeeeeeeeeeeeee ba ...le-am tras-o, i-am omorat cu arma lor: gol in min 92'. Ii bate si Rapidul miercuri si reintra totul in normal.FORZA Steaua ! Vom iesi iar campioni.
trebuie respectata aceasta echipa minunata (inclusiv cea tehnica) care obosita cum e in urma performantelor din acest sezon a reusit acest egal pana la urma corect.
Sa nu ne bucuram prea repede. Multumita lui Protasov (va place sau nu asta e adevarul) in tur am facut 2-2. Asta inseamna ca la egalitate ei sunt in fatza !
Si sa nu credeti ca vom avea meci usor cu Iasiul. Se aude pe aici ca Popa a cumparat un autobuz nou-nout numai bun pentru a-l parca in poarta la mciul cu Steaua !
Miercuri voi tine cu Rapid ! Desi nu-mi face nici o placere !
doamne ce arbitru RATAT
Baietii sunt obositi ..se vede...e clar si D Dragomir nu vrea sa amane niciun meci.....e imposibil cum Liga nu vrea sa acorde Stelei sansa de a pregatii semifinala asa cum trebuie !!!
:cry:
SA MOARA CAINII DE SUPARARE CA Steaua ESTE MULT MAI TARE!!! BINE VASILICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Arbitrul a fost penibil, dar si MM a gresit !
Daca foloseam un echipament alb-negru cu dungi verticale castigam la scor cu Dinamo. Cu 2 eliminari la ei, 3 penaltyuri si 2 goluri din offside.
Asa nu a tras cu nimeni ci si-a batut joc de meci !
ahahahahaahahaha... na ma spurcatilor sa vedeti si voi cum e!!! HAHAHAHAAHA ce bine-mi pare ca ati luat tzeapa... :lol: :lol: !!! Campiooooniiiii, Campiooooniii OLEEEEEEE OLEEEEEE OLEEEEEEE!!! SUNTEM MANDRI DE VOI!!!
E bine ca s-a terminat egal,rezultatul e just si echitabil,de acum depinde numai de noi.
Mi se pare ca arbitru a fost corect,nu cred ca a viciat rezultatul
Gata noi am scapat de meciurile cele mai grele Dinamo are program infernal de acum....trebuie data acum inca o sansa rezervelor cu Iasi:Lovin,Balan(oricum Ogararu e suspendat dar lasa ca se mai odihneste si el), Crisotcea, Baciu, Bostina ca sa-si reintre in forma....urmatoarele meciuri din campionat le putem castiga cu echipa asta si sa ne odihnim titularii pentru Cupa UEFA si meciuri mai grele. FORZA Steaua !
L O L ???
cum dreaq...? mie nu mise pare k a fost corect ...a dat 5 galbene la niste interventii "banale" + alea 2 rosii..care sa fiu sincer nici ala d la Dinamo nu il merita ...si nici Ogararu..
Cred k e cel mai prost arbitru posibil care putea arbitra acest meci..
hehehe ce bucurosi erau de golul ala...si si-au blestemat zilele la egal :twisted:
mama nu mai aveam nici o speranta si in ultimul minut!!!!!!!!!bv din nou Oli mia aratat ca am gresit
galben ,rosu , galben rosu , galben ,galben ,galben galben. arbitru asta ne-o pus si pe noi si pe catelushi in dificultati. pacat ca a fost doar 1-1
joc foarte urat, dar pentru noi rezultatul inseamna o diferenta mai mare cu +3 la adevar fata de rivali... cainii au meciuri mai dificile dar asta nu inseamna ca noi nu vom avea adversari pe masura... Concentrare maxima la fiecare meci si vom lua titlul 23! Depinde numai de noi... :wink:
mama sa vedeti si voi cum e sa fi egalat in ultimul minut!!!!!!!!!!!!hahaha ce bine imi pare fitzosilor!!!!!!zicule ce mai zici bai baiatule !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hahahahahahahahahahahha spre 23!!!!!!!!Dinamo=ratati
Arbitraj foarte penibil, nici macar Tudor nu e in stare de asemenea prestatie. Jocul echipei...nu are rost sa vorbesc de el pentru ca nu a existat, bucuros de calificarea in Cupa UEFA am zis sa ii dau pace lui Olaroiu cu toate ca jocul in cele doua manse cu rapid nu m-a multumit dar revin acum...cu asemenea joc nu prea vad cum o sa trecem de middlesbrough. Dica execrabil ca intotdeauna, un singur lucru e constant in jocul Stelei - apatia lui Dica fata de joc, sterilitatea lui (suturi pe poarta, goluri inscrise) cu un plus asta seara pentru ratatrea MONUMENTALA.Bostina...acelasi tip care doarme si cand se mai trezeste mai da o centrare buna.Golul lui Niculescu eu cred ca putea fi evitat de Carlos...daca tot este umflat ca e mare si tare trebuia sa o si dovedeasca ori pana acum...o interventie super la sevilla si a scapat sapunul in poarta la meciul cu rapid.Ma bucur de acest egal dar nu ma bucur de joc...cat de stricat de arbitru a fost el.
ce tare a fost MM la finalul partidei:
:lol: :lol: :lol: :lol:
catre oficialii cainilor...
"Urmariti Steaua la TV cum joaca in semifinale!"
Bravo MM!!! :lol: :lol: :lol: Ce le-a zis-o!
Cel mai tampit si neprofesionist arbitru care putea arbitra in seara asta...eh asta e...daca ne trebuie sa ne aducem arbitri de pe nust unde. Felicitari Steaua, spre 23 si Cupa UEFA.
ce tare a fost MM la finalul partidei:
:lol: :lol: :lol: :lol:
catre oficialii cainilor...
"Urmariti Steaua la TV cum joaca in semifinale!"
Bravo MM!!! :lol: :lol: :lol: Ce le-a zis-o!
Era sa scap paharu din mana de ras.. :lol: ce fata a putut sa faca Netoiu.
sa traiasca toti dinamovistii cu norocul lor de rahat. le-am tras-o in gura la nesimtiti. forza rapid miercuri. miercuri seara Steaua o sa fie pe primu loc. si la sfarsitu campionatului la fel.
forza Steaua!!!
intotdeauna superiori!!!
Sa nu ne bucuram prea repede. Multumita lui Protasov (va place sau nu asta e adevarul) in tur am facut 2-2. Asta inseamna ca la egalitate ei sunt in fatza !Si sa nu credeti ca vom avea meci usor cu Iasiul. Se aude pe aici ca Popa a cumparat un autobuz nou-nout numai bun pentru a-l parca in poarta la mciul cu Steaua !
Miercuri voi tine cu Rapid ! Desi nu-mi face nici o placere !
Eu stiu ca se ia golaverajul nu meciurile directe!