Urmatorul meci al Stelei va fi derby-ul cu Dinamo din campionat...
Este un meci decisiv in lupta pentru titlu...
Data: Duminica, 9 Aprilie
Ora: 20:30
Transmis de: TVR 1 si TVR International
Urmatorul meci al Stelei va fi derby-ul cu Dinamo din campionat...
Este un meci decisiv in lupta pentru titlu...
Data: Duminica, 9 Aprilie
Ora: 20:30
Transmis de: TVR 1 si TVR International
Din pacate nu i-am putut bate decisiv pe rapidisti. Toata rromia o sa invoce ghinionul.
Asadar sper ca duminica sa batem in mod clar pe dinamovisti. Ar fi pacat sa n-o facem acum.
nu conteaza scorul,pot zice ce vor .noi ne-am calificat,porumbeii stau acasa.punct!
Da.. chiar ar fi fost frumos sa-i batem pe poumbei dar e bine si asa (CE spun??!) ,este FOARTE BINE fratilor!!! Mie personal imi cam pare rau de Cristea si Nicolitza ca n-au marcat, deoarece au depus un efort enorm... Dar pana la urma eforturile depuse conduc si a condus intr-un fel sau altul la blocarea atacurilor succesive al rapidului si la calificarea echipei in semifinalele cupei UEFA. Vestea este ca jucam cu Bazel semifinala si sper enorm in jocul stralucit al Stelei care a reusit sa faca ravagii in Europa. Sper si astept cu nerabdare intalnirea cu Bazel care va fi urmatorul pas foarte important la CASTIGAREA CUPEI UEFA. O sa scriem istorie!!! Forza Steaua!!
Ai gresit topic-ul. Aici se discuta despre Dinamo-Steaua.
Nu concep sa facem egal sau sa pirdem cu dinam0, mai mult, vreau sa castigam la o diferenta foarte mare! Depinde si de recuperarea fizica a celor care au jucat astazi. Presimt ca vor fi foarte multe goluri duminica seara!
Dinamo-Steaua?? cred ca va fi unul decisiv daca nu cel putin hotarator in vederea castigarii campionatului....este un meci ff important si care trebuie tratat ca atare....nu trebuie sa ne lasam influentati de jocul mai putin bun al dinamovistilor si sa nu uitam ca ei mereu au ceva in spate care sa le asigure victoria...ori un arbitru...ori pe cineva care sa dea gol prin minutul 92...FORTA Steaua!!!
Le dam 5-0 ! ![]()
Daca batem pe Dinamo si cainii se incurca si cu Rapid, avem mari sanse la titlu. Hai Steaua!!
Urmeaza doua etape importante pentru configuratia finala a clasamentului.. O victorie in groapa ne dau 60% sanse la titlu dar daca cainii mai pierd si in giulesti consider ca sansele noastre se apropie de 75%...
Au mai ramas doua zile pana la marele derby al rugbyului romanesc, Steaua - Dinamo. Desi el nu reprezinta in acest moment decat unul dintre pasii din sezonul regulat, pasi care duc spre semifinale, partida ramane una plina de orgolii si de patimi. Cine a vazut meciul tur stie despre ce vorbim, ambele echipe parand atunci ca joaca intr-o finala de campionat mondial. Meciul se joaca sambata de la ora 15:00 si, cum intrarea pe Ghencea II va fi libera, va asteptam pe stadion pentru a vedea daca stelistii isi iau revansa dupa infrangerea din tur ori dinamovistii inving campioana chiar la ea acasa.
Rapid joaca mai bine k Dinamo...
Steaua nu ar trebuie sa se impiedice de Dinamo...
BATEM CU 2-0
Trebuie sa invingem la cel putin 2 goluri diferenta pentru a putea trece pe primul loc. Fiind pe primul loc, am avea un avantaj moral. Trebuie neaparat sa invingem!
Eu unul nu cred ca acest meci este decisiv in lupta pentru titlu...dinam0 are un program mai dificil decat Steaua in acest retur, si la cum se prezinta in ultimile meciuri, nu cred ca merita nici macar sa se autodeclare candidata la titlu...
Eu vad in acest meci o remiza, bine asta in caz ca nu batem
, ai nostri sunt obositi dupa meciul de joi, ai lor sunt iesiti din forma
(Danciulescu,bratu,barcauan, etc), important este sa nu pierdem, si ca ei sa nu bata in deplasare pe rapid...
FORZA Steaua SPRE 23 SI FINALA CUPEI UEFA!!
cine stie cum facem rost de bilete la meci...si ceva detalii organizatorice..rog sa ni le impartaseasca
stiu doar k e 100 000 biletul la peluza 1
Meci mare si foarte important. Cand o echipa
are ca principala arma blaturile pe banda,
este o candidata la titlu. In schimb acest
meci se va juca pe bune (nu au cum sa ne faca
cu arbitrii, ca sunt straini) si deci va fi
una dintre putinele sanse sa-i depasim.
Nu sunt pesimist, dar cand ma uit cine
trage sforile la catei, i-mi amintesc
de declaratiile lui Danut Lupu despre
cate blaturi este in stare Dinamo sa
faca.
Haideti sa aratam ca acesta echipa nu
joaca nimic.....vreau sa aud schelaituri
din cotetul lui Borcea-Borcea
Credetzi ca mai are rost sa vorbim de acest meci?!?!?Steaua RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....ruleaza prea fin ca sa fie impiedicata de niste corcituri(huoooooooooooo da-va draq)
HAI Steaua....3 goluri....1 Iacob..1 Banel...1 Dinitza
HAI Steaua....3 goluri....1 Iacob..1 Banel...1 Dinitza[/b]
poate la fifa o da Iacob si Dinita gol meciu asta
Dinita nu mai e la Steaua,e la Jiul parca.Eu cred ca Steaua va castiga.Scorul cred ca va fi 3-1.
trebuie sa batem pe Dinamo.
avem o sansa mare acum: jucatorii lor sunt iesiti din forma , ai nostri sunt pe val cu moral bun.
au antrenor nou de 3 zile...noi avem pe Olaroiu , antrenor destept.
Dinamo nu prea joaca fotbal.
daca acum nu-i batem..nu prea meritam sa castigam campionatul...asta e parerea mea.
trebuie batuti si scosi din lupta pentru. titlu..
un egal favorizeaza echipa rapid...
deci 2 solist...fara probleme.
repet: daca nu-i batem acum....nu meritam titlul...
orice rezultat e bun, numai sa invingem...
lupta Steaua
Questia care ii roade pe ei acum este ca pentru noi Dinamo-Steaua nu mai este un derby,este un meci oarecare in fata unei echipe care mai joaca in Europa doar pe Play Station sa zic asa,pentru noi meciul cu ei este un meci de campionat...atat...un derby se cheama cand joci cu o echipa cu traditie si in Europa...nu cu blaturi peste tot..
Credetzi ca mai are rost sa vorbim de acest meci?!?!?Steaua RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....ruleaza prea fin ca sa fie impiedicata de niste corcituri(huoooooooooooo da-va draq)HAI Steaua....3 goluri....1 Iacob..1 Banel...1 Dinitza
De unde ai venit nene? Orice stelist stie ca Dinita nu mai e la Steaua si ca Iacob e accidentat!
Cred ca jucatorii vor acuza o usoara stare de oboseala, si va fi egal.Oricum Dinamo pierde cu rapid si trecem pe primul loc.
Trebuie sa invingem si sa lasam in urma aceasta obsesie numita Dinamo.Daca n-o facem acum,cand exista un moment mai mult decat favorabil,sa nu ne mai gandim nici la tilu.
E meciul mult asteptat,meciul in care gainariile si amicitiile nu mai pot avea loc.E un meci pe bune.Trebuie sa batem.
Oboseala nu e o scuza.Si ei au avut meci in campionat cu o zi in urma.
Vom invinge,sunt sigur.
vad ca si virgil e de aceeasi parere cu mine..
deci acum e momentul sa invingem latratorii..
puricosii trebe invinsi..
lupta Steaua