FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-1

«123413»
sorin_77707.04.2006 07:48

Imi pare rau ca nu joaca Alexa la ei, vroiam sa primeasca rosu la un duel cu Radoi. Avea toate sansele :lol:

candy_any07.04.2006 08:31

nici nu trebuie sa ne facem probeleme la meciu asta..au jucat ei cu echipe mai mari si au trecut peste ele..de Dinamo deja numai vb...ori fi ei in fruntea clasamentului dar sunt degeaba..

alinush8907.04.2006 08:48

Batem cu 1-0...maxim 2-1..goluri Cristea si Cristocea.....avetzi idee cand revine Iacob...va fi un jucator esential pentru noi in perspectiva meciului cu englezii....stie cineva cnad revine?? :!:

radusteaua07.04.2006 09:57

Dinamo-Steaua, BILETE 6 Aprilie 2006

Biletele pentru derby-ul Dinamo-Steaua, programat duminica seara (ora 20.30), vor fi puse in vanzare vineri dimineata, la casele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare.

In baza acordului de reciprocitate incheiat la inceputul campionatului, clubul din Ghencea va primi 2000 de bilete pentru suporteri, la Peluza I (sectoarele 26, 27, 28, 29, 30, 31), tichete care nu se vor vinde la casele de la Dinamo.

Dar iata preturile la bilete:

Tribuna 0: 50 RON

Tribuna I: 30 RON

Tribuna a II-a: 15 RON

Peluza I (sectoarele 22, 23, 24, 25): 10 RON

Peluza Catalin Haldan: 10 RON

SPER SA FIE O INVAZIE ROS ALBASTRA

lordandrey0007.04.2006 10:16

Dinamo...Echipa cu palmares mai bogat decat rrapidul...In mometul de fata, insa, este o echipa de locurile 8-10. Sincer, avem ocazia sa le dam vreo 4 goluri. Dupa cum a recunoscut si conducerea lor, clasamentul este mincinos. FORZA Steaua!!

KroNos^07.04.2006 10:46
Imi pare rau ca nu joaca Alexa la ei, vroiam sa primeasca rosu la un duel cu Radoi. Avea toate sansele  :lol:

Joaca Alexa. A scris azi in Libertatea. cica are doar 3 cartonase si nu 4. Dorintza tzi s-a indeplinit si o sa ia roshu cu Steaua. :D

Oricum cu Alexa sau fara tot ii batem. N-au nici o sansa impotriva Stelei. Nu au nici arbitrii de partea lor pentru ca sunt din Italia. Deci nu au ce sa faca decat sa manance bataie.

Oare ce a facut Borcea aseara? A plans sau a plans? :lol: :lol: :lol:

ovi66607.04.2006 11:05

Pe dinamovisti trebuie sa-i batem. Punct. Daca o facem in stil mare, cu atat mai bine. Dar sa nu ne plangem daca-i batem doar cu 1-0. Pana la urma, la fel ca rapidistii, pot sa invoce dupa aia ce vor ei (vremea, problemele de la echipa, ghinionul, etc), tot ce conteaza va fi ca i-am batut. Noi scriem istorie, in acest moment, in alta parte! In Europa! Romania e deja prea mica pentru o echipa asa mare!

juventinu8807.04.2006 11:17

Castigam fara emotii.La felul in care jucam noi si cum joaca Dinamo e diferenta ca intre Barca si Racing Santander :D:D:D:D:D

gerard07.04.2006 11:17

Dar pana la urma , cine este Dinamo ??? trebuie sa ne facem probleme ? Parerea mea este ca , sunt niste desculti care nu au ce cauta in Divizia A .Prea PRAF sunt cainii pt acest sezon !!!!!!.... FORZZA Steaua !!!!!!!!!!!

weeezer_2007.04.2006 11:19
Castigam fara emotii.La felul in care jucam noi si cum joaca Dinamo e diferenta ca intre Barca si Racing Santander :D  :D  :D  :D  :D

nu, ca Santanderul mai joaca totusi, din cand in cand...

forever_STEAUA07.04.2006 11:25

Sa nu uitam ca in ciuda calificarii in semifinale, jucatorii isi doresc in primul rand sa castige campionatul. Pt ca la anul nu mai vor sa joace in Cupa UEFA. Vor acolo unde le e locul , in UCL. Si vor castiga meciul cu catzelusii. Inca ceva. Probabil Dinamo va inscrie in minutul 90+2 dar nu va conta. Pt ca Steaua va conduce pana atunci cu 3-0.

FORZA

weeezer_2007.04.2006 11:29

bai, io unul consider ca tot raul spre bine, ma refer aici la ghinionul teribil pe care l-am avut cu Rosenborg... totusi, UCL e alta mancare de peste, si cred ca ne-a prins bine experienta asta in C2, acum chiar putem ataca Liga... sunt convins ca daca intram in grupele Ligii trecand de Rosenborg, nu am fi reusit aceeasi performanta, chiar daca ar fi sa ma rezum strict la punctele adunate...

alexis07.04.2006 11:46

cu cele 2000 de bilete cum se face.cum se pot procura?

KroNos^07.04.2006 11:57
bai, io unul consider ca tot raul spre bine, ma refer aici la ghinionul teribil pe care l-am avut cu Rosenborg... totusi, UCL e alta mancare de peste, si cred ca ne-a prins bine experienta asta in C2, acum chiar putem ataca Liga... sunt convins ca daca intram in grupele Ligii trecand de Rosenborg, nu am fi reusit aceeasi performanta, chiar daca ar fi sa ma rezum strict la punctele adunate...

Sa stii ca ai dreptate. Si eu am fost suparat cand nu ne-am calificat dar sigur n-am fi strans atatea puncte si nu ca sunt pesimist dar n-am fi ajuns in primavara europeana. Acum jucatorii au experientza, au aceeasi mentalitate cu cei din campionatele tari si la anul in UCL avem sanse sa ne batem de la egal la egal cu Barca, Juve sau altzii, cel putzin la mentalitate daca nu la valoare. Oricum ne mai trebuiesc atancatzi ca 2 nu sunt de ajuns pentru ca Oprita nu mai joaca atacant de 1 an. Deci avem doar 2 atacantzi, Cristea si Iacob. Si mai trebuie un mijlocas ofensiv foarte bun pentru ca Dica nu are concurentza pe post si daia nu joaca bine tot timpul.

Dinamo-Otzelul 0-3 Otzelul-Steaua 0-3

Dinamo-Poli Iasi 1-1 Steaua-Poli Timisoara 2-1

Bacau-Dinamo 0-1 min 93. Abia au batut la Bacau si vor sa bata pe Steaua. Ce gluma. :lol:

alinutza19098607.04.2006 12:28

mda..si eu cred ca Steaua are toate sansele...numai sa nu fie obositi..prea multe meciuri in ultima perioada...LUPTA Steaua>>BATE Steaua

sorin_77707.04.2006 13:32
Oare ce a facut Borcea aseara? A plans sau a plans? :lol:  :lol:  :lol:

Borcea a plans aseara si va plange si duminica seara :lol: :lol: :lol:

Vreau o victorie in groapa si un egal al cainilor pe giulesti...

steaua_forewer07.04.2006 13:45

sper ca duminica sa castigam in groapa , abia astept :lol: sper ca baietii sa-mi faca inca un cadou frumos dupa calificarea in semifinale , castigand in Stefan cel mare , implinesc duminica frumoasa varsta de 20 de ani si am de gand sa sarbatoresc cum se cuvine :lol:

1986steaua07.04.2006 13:53

Sa planga Borcea de suparare ca Steaua este in semifinale :D

Sa moara Borcea de suparare ca Steaua este in semifinale :D

2-0 pt Steaua :wink:

kyrre07.04.2006 15:30

La stilul in care "joaca" Dinamo isi ia cel putin 5 goluri. Si poarta Stelei cred ca o vor vedea de la distanta ca nu are cine sa ajunga pana la noi. Totul e sa nu adoarma Carlos de plictiseala in poarta.

FORZA Steaua

Kristy_Cj07.04.2006 15:36

Urasc gaborii,cu blaturile lor cu tot si cu schemele lor expirate :evil: :evil: :evil:

flo220307.04.2006 15:36
Oare ce a facut Borcea aseara? A plans sau a plans? :lol:  :lol:  :lol:

Borcea a plans aseara si va plange si duminica seara :lol: :lol: :lol:

Vreau o victorie in groapa si un egal al cainilor pe giulesti...

borcica este prea infatuat si egoist ca sa planga!poate si-a taiat venele direct!l-a mai vazut cineva de aseara?

bogdanica07.04.2006 15:57

dar stie cineva de biletele pentru duminica...?cand se dau...?

bijoux_bz07.04.2006 16:12

http://www.UEFA.com/fanzone/polls/index.htmx

votati aici sa-i nimicim si pe englezi

forever_STEAUA07.04.2006 16:53
dar stie cineva de biletele pentru duminica...?cand se dau...?

Deja s-au pus in vanzare.

DTP-Ludacris07.04.2006 16:57

sa vedetzi acum declaratii date de barcauan,Petre,Danciu,si toata shatra:D DAK NE BATE....vor spune k a fost un accident k ei au iesit din Cupa UEFA..etc..

De aceea trebuie sa le dam 2,3-0....este foarte important sa i batem....sa avem sanse mari la titlu....

cu Steaua pan`la moarte si dincolo de ea !!!!!!!!

«123413»