FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-1

«1111213»
redandblue10.04.2006 17:05

o sa mai sparga cel putin trei televizoare...in semifinala...in finala si cind luam campionatul...

la mai multe borcica!!!

MachedonuRAPID10.04.2006 17:21
SUNTEM

Hmm... cam mica' date=' e buna pentru caini si ciori? :lol:[/quote']

Cu riscul sa-mi iau ban [...]

Editat. Moderatorii

dbd10.04.2006 17:51

un meci normal...totusi bravo baietilor pentru ca lupta din 3 in 3 zile... :)

DTP-Ludacris10.04.2006 18:56

cu degetul din mijloc ridicat...

Dinamo si rapid sunt de kkt....

si ne pi...pe voi

pe caini si pe [...]

[...]celor care nu`s cu noi...

Editat. Moderatorii

weeezer_2010.04.2006 19:36

meritam... mai mult decat acel egal, poate nu meritam "categoric" victoria (desi io asa zic, dar poate unii nu-s de acord cu mine), insa meritam macar... 2 puncte, un egal jumate, ceva de genul asta :)

korynna10.04.2006 20:30
SUNTEM

Hmm... cam mica' date=' e buna pentru caini si ciori? :lol:[/quote']pai nu prea e buna k oricat de mare ar fi ei nu stiu sa citeasca :twisted:

gabriela10.04.2006 21:03

eu propun sa punem si noi mana de la mana toti suporterii Stelei (ca suntem foarte multi) si sa ii luam lui Borcea (de fapt cred ca nu numai lui) un televizor ca sa aiba la ce sa vada meciurile Stelei din Champions League din sezonul urmator ca o sa-si sparga toate televizoarele sezonul asta la cate succese o sa aiba Steaua. :D.

Steaua!!

doru911.04.2006 00:17

Steaua iese campioana imediat dupa meciul cu Rapid de pe LiaManoliu. Haudinamo se desfiinteaza in 2009. Pe Becalii il apuca spumele pina vineri si ne cumpara un bataus sa ii apere pe baieti si il da pe Cristea de pomana ca si asa nu joaca pentru noi decit odata la doi ani...Sorry Cristea dar Dica macar rateaza tu nici atit...Paraschiv este varza psihic tu nici atit...Radoi si FlMarin sunt accidentati tu nici atit...Banel Nicolita alearga de nebun tu nici atit...Carlos si Nesu ne baga in mormint dar ne si scapa de belea tu nici atit...Cristocea este cea mai dulce surpriza tu esti cea mai enervanta...Lovin este mai periculos de pe banca de rezerve decit tu de pe linia de 16 metrii...Ogararu si Bostina sunt la inceputul oricarei faze in schimb tu esti la sfirsitul tuturor...nu te supara dar lasa-ne! La revedere. Nu, nu la revedere ci adio!

adriancostin8311.04.2006 05:51
eu propun sa punem si noi mana de la mana toti suporterii Stelei (ca suntem foarte multi) si sa ii luam lui Borcea (de fapt cred ca nu numai lui) un televizor ca sa aiba la ce sa vada meciurile Stelei din Champions League din sezonul urmator ca o sa-si sparga toate televizoarele sezonul asta la cate succese o sa aiba Steaua. :D.

poate ii cumparam bilet la fiecare meci la cinema..ca acolo nu are ce sa sparga :P ...sa se transmita acolo meciurile noastre...ca merita!!!

bijoux_bz11.04.2006 08:34

fan Cristea. parerea mea e ca e mai bun decat Dica si Iacob la un loc dar nu e lasat sa joace. cum poate sa fie la un nivel inalt cand in 2 ani a fost introdus in teren atat de putin. Cristea nu a jucat. daca era titular meci de meci ca Iacob si Dica sunt sigur k acum era cel mai bun atacant din Romania.

fan Cristea.

_yang11.04.2006 11:23

Cristea poate ajunge un fotbalist mare dar a fost supraapreciat dupa meciul cu Valencia(sa nu uitam ca are doar 21 de ani).

despre meciul cu Dinamo ... ma asteptam la mai mult...

In tribune am fost mult peste ei...iar despre acel 1996:Unii sarbatoresc incendii intamplatoare

xzique11.04.2006 13:59

Televizor:500 RON, Factura de lumina: 80 de RON, Abonament cablu TV: 30 RON ... Satisfactia de a o vedea pe Dinamo in mizerie .... nepretzuita!!!

L-am primit pe mess si m-i s-a parut prea tare :lol:

weeezer_2011.04.2006 14:57
Steaua iese campioana imediat dupa meciul cu Rapid de pe LiaManoliu. Haudinamo se desfiinteaza in 2009. Pe Becalii il apuca spumele pina vineri si ne cumpara un bataus sa ii apere pe baieti si il da pe Cristea de pomana ca si asa nu joaca pentru noi decit odata la doi ani...Sorry Cristea dar Dica macar rateaza tu nici atit...Paraschiv este varza psihic tu nici atit...Radoi si FlMarin sunt accidentati tu nici atit...Banel Nicolita alearga de nebun tu nici atit...Carlos si Nesu ne baga in mormint dar ne si scapa de belea tu nici atit...Cristocea este cea mai dulce surpriza tu esti cea mai enervanta...Lovin este mai periculos de pe banca de rezerve decit tu de pe linia de 16 metrii...Ogararu si Bostina sunt la inceputul oricarei faze in schimb tu esti la sfirsitul tuturor...nu te supara dar lasa-ne! La revedere. Nu, nu la revedere ci adio!

sincer, prea mult pt Cristea. Am o intrebare, nu mi-o lua in nume de rau, dar sincer, il injuri cand te duci pe stadion? cred ca da...

oricum, exista un topic special, "cine trebuie sa paraseasca echipa" sau ceva de genul asta, daca vrei continua acolo

fuzy11.04.2006 15:39

am si eu o intrebare, nu am fost pe stadion din pacate si carnatii astia de la TV nu arata calumea, care a fost povestea cu banerele? am auzit ca le-ati dat clasa... imi poate spune si mei cineva care au fost mesajele? :) merci anticipat

winner_00711.04.2006 16:03

pentru stelisti adevarati sa ma adauge pe mess c***@***

Virgil11.04.2006 19:27

@ fuzy

Citeste pe prima pagina a site-ului articolul "Dinamo - Steaua,un meci obisnuit" scris de Il Soldatino.

Urmareste si galeria foto,video - "Stelistii pe Dinamo",realizata de ultrasii Stelisti,tot pe prima pagina.

In aceste doua locuri vei gasi ceea ce te intereseaza.Iata cateva :

"Demonstrati-va valoarea, pastrati-va onoarea" adresat de dinamovisti jucatorilor lor,si-a gãsit raspuns in "valoare = onoare = zero"

"In Ghencea toti abonatii depind de alocatii" si-a gasit raspuns in "Alocatii au adevaratii"

"De zece ani dominam peisajul ultra romanesc" si-a gasit raspuns in "Origini copiate, in 1997 confiscate, foarte putin apreciate si inutil aniversate"

doru911.04.2006 21:40

sincer, prea mult pt Cristea. Am o intrebare, nu mi-o lua in nume de rau, dar sincer, il injuri cand te duci pe stadion? cred ca da...

Nu fratello, nu il injur cum nu injur nici un stelist de fata cu martori...dar aici intre noi putem recunoaste ca mister Cristea nu este de Steaua. Stiu ca este tinar si ca a facut niste meciuri super-duper dar mai stiu ca tupeul sau pofta sau clasa de fotbal se vede inca de tinar si mai stiu ca meciuriile lui Cristea au fost exact 2. Daca vi se pare normal ca cineva sa aiba doua meciuri in doua sezoane bagati-ma pe mine in teren ca voi face cit face si Cristea adica nimic. Sincer, vorba ta.

weeezer_2012.04.2006 20:52

de fapt au fost 5 meciuri :P, cu valencia, cu Dinamo la ei, cu national si cu Craiova in Ghencea, si cu galatiul :P

da ma, ai dreptate, a oferit prea putin pt ce se vrea de la el, dar... nu stiu, nu-s nici io un suporter infocat al lui, dar parca mi se pare prea dur sa zicem ca nu-i de Steaua... e doar o parere. Noroc!

doru912.04.2006 21:41

Hai laudati-l hahaha. V-am spus ca jucam in 10 oameni cind e el pe teren...Afara cu Cristea, titular cu Cristocea, Dica si Nicolita in atac si suntem campioni usor de tot...De fapt deja suntem campioni desi am spus ca vom fi dupa meciul cu Rapid. In fine. Ofer condoleantele mele tuturor suporteriilor lui National (la toti sase oameni). FC Arges ai luat-o urit, exista un Dumnezeu. Dinamo...va bate si Bistrita si o sa va desfiintati mai devreme de 2009. Poli Timisoara...de la meciul cu Steaua cam luati omoru...alta data sa ne respectati javrelor. Sportul respect, esti super.

axl2313.04.2006 08:58

mda, Cristea nu raspunde asteptarilor, sunt de acord. nu inseamna ca trebuie dat afara, mai are nevoie de timp(dar pana cand?) si de jocuri si de incredere. adevarul e ca avem nevoie de atacanti, nu ne putem baza pe penaltiuri scoase de oprita la nesfarsit.

KroNos^13.04.2006 11:29
Hai laudati-l hahaha. V-am spus ca jucam in 10 oameni cind e el pe teren...Afara cu Cristea, titular cu Cristocea.

Ai dreptate, Cristea nu e de Steaua.

Iacob a venit pe gratis in vare si a dat goluri cate au dat Cristea si Oprita in 3 ani. Valoarea se vede dupa cateva meciuri si la Iacob s-a vazut din plin. In cazul lu Cristea valoarea NU se vede nici dupa 2 ani.

La Steaua trebuie sa confirmi imediat altfel pur si simplu nu ai ce cauta la echipa. Si sincer cu Cristea deja nu mai pot sa ma fac sa am rabdrae. Cand il vad pe teren e clar ca Steaua joaca in 10.

Fabregas de la Arsenal are 17 ani si joaca foarte bine meci de meci.

Reyes are 22 ani si joaca de 2 ani titular la Arsenal.

Se pare ca Arsenal nu ia jucatori castigatzi la poker. Am dat doar 2 exemple ca astea mi-au venit acum in minte.

Sper ca din banii castigatzi pt semifinala si finala sa cumpere Gigi niste atacantzi si un mijlocas ofensiv.

«1111213»