FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-1

«110111213»
Kristy_Cj09.04.2006 23:52

Sunt niste nenorociti javrele naibii,asa intrari criminale n-am mai vazut :evil:

KroNos^10.04.2006 00:02
N-are rost sa stau sa ma cert cu voi, pentru ca nu vreti sa recunoasteti ca Dinamo o jucat mai bine in meciul asta!(si ma refer doar la meciul asta, nu in general,unde recunosc ca Steaua e in forma, joaca bine si Dinamo nu)

Unde ai vazut ca Dinamo a jucat mai bine ca Steaua?

-Dinamo a avut 2 ocazii, din care o lovitura libera din care a dat gol Niculescu.

-Steaua a avut 4 ocazii din care a dat 1 gol.

-Dinamo a dominat prima repriza dar a avut doar cele 2 ocazii cand Steaua a jucat in 10, iar dupa ce a fost eliminat Margaritescu, Dinamo, n-a mai jucat nimic.

-Steaua a dominat toata repriza a 2 si sa nu iti amintesc de ocazile lui Dica.

Dar meciul a fost foarte slab. Dinamo desi a avut jucatorii mult mai odihnitzi nu a aratat-o.

Se vede ca avem lot subtzire si ca Olaroiu nu se poate baza decat pe 14-15 jucatori si nu are un lot de 25 de jucatori de valoare apropiata, ca sa-i foloseasca pe unii in UEFA si pe unii in campionat.

-Dica e la al 4 meci in care DOAR rateaza si nu inscrie din pozitzii clare. Cum a putut sa rateze din 3 metrii in meciul asta cu Dinamo?

-Bostina a gresit multe pase azi, se vede ca a fost accidentat. In prima repriza cand a scapat singur cu Munteanu si-a gasit sa-si faca prost preluarea.

-Cristea azi n-a facut nimic. Daca joaca bine un meci si apoi 3 prost nu e bine. A jucat foarte bine la Galatzi si apoi slab cu Rapid si Dinamo, tocmai in meciurile in care trebuia sa joace bine.

Olaroiu, observ, ca la meciurile importante joaca asa prudent incat imi vine sa ma uit la un film decat sa ma uit la meci. Azi Steaua a avut doar o ocazie in prima repriza. De ce i-o fi asa frica nu stiu. MM a spus la Recursul Etapei ca Oli nu joaca defensiv. Atunci de ce in meciul asta cu Dinamo, in prima repriza, nu treceau mai mult de 4-5 stelisti de mijlocul terenului? De ce iar a revenit la mingile lungi aruncate la bataie catre nimeni?

Si mai e ceva. Daca nu castigam campionatul ce am facut anul acesta in UEFA o sa fie in zadar, chiar daca castigam cupa. Pentru ca la anul tot in UEFA o sa jucam si eu nu vreau asta, vreau Liga Campionilor. NU vreau sa profite Dinamo de munca Stelei.

infinit10.04.2006 05:47

dupa cum spuneam si in reply-ul la articolul de pe prima pagina, anal dexa nu era suspendat pt meciu asta? Cate cartonase avea si cum putem afla?

-------------

nu mi-ar displace cu 3-0 cu potaile :twisted:

Fox_SSLazio10.04.2006 07:05

bobby ati luat 6 puncte in ultimele minute!mai **** si voi ba ordinarilor!ati meritat?unde ma?ati avut 1 ocazie(sutu lu Niculescu) atat...si sa zicem un sut milimetric pe langa poarta :)) al lui Petre care la cat de milimetric era daca nu erau copii de mingii alerga saracu Carlos dupa minge de-i venea rau!nu ati jucat nimic ma nici macar fabuloasele voastre contraatacuri nu au facut nimic!astia sunteti...niste mizerii..castigati numai fals...Dumnezeu va vede si va pedepseste si de data asta nu v-a mai lasat sa castigati!vorbim la finalu campionatului!a...si ca un ps,tineti-va bine pe giulesti ca daca isi revin rapidistii din oboseala sub 3 nu scapati!

***alex***10.04.2006 07:44

Dupa cum zicea Meme, bobitza du-te si uite-te la TV sa vezi cum joaca Steaua in semifinalele cupei UEFA!

Nero10.04.2006 07:57

E de inteles frustrarea lor, nu-i usor de digerat un egal obtinut in ultimele faze / minute ale meciului. Pana la urma, asta e fotbalul, ni s-a intamplat si noua in tur, acum a venit randul lor. Sper ca pana la final sa nu mai conteze rezultatul direct, sa avem un avantaj de cel putin 1 punct.

Referitor la arbitraj, prefer cel care a fost in locul unuia mai liber, macar nu sunt accidentari serioase. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost daca ar fi lasat jocul liber.

Bafta rapizd in etapa urmatoare.

Sexystelista10.04.2006 08:50

Ma uitam uimita inaintea meciului cum dinamovistii ponegreau echipa Steaua si erau foarte mandri de ei!!Acum dupa meci stau si ma intreb: Pentru ce fraierilor sunteti mandri???AAA!!DAA!!Sunteti VOI in semifinalele UEFA Champions League!!!!Bai ironicilor!!O sa va piara surasul in clipa in care Steaua o sa vina acasa cu o cupa pretioasa.Vreti pe prima pagina??Luptati pe teren nu va mai lansati in declaratii ironice.Sunteti nemultumiti?Aveti si de ce!!Insa eu vreau sa va asigur de un singur lucru!Prima pagina a ziarelor este rezervata pe o perioada lunga de acum incolo echipei care face cinste acestei tari:Steaua!!

Virgil10.04.2006 09:45

Am jucat pe un stadion ostil.

Am intalnit o echipa plina de "vopsiti" sau in curs de "vopsire".

Cu un antrenor fara nicio valoare.

Florin Marin.

Care nu se remarca decat prin porecla adjudecata pe vremea cand era tanar si avea o bogata podoaba capilara,Flocea.

Daca Oli ar fi avut curaj si ar fi lasat-o naibii de prudenta si am fi intrat putin in ei de la inceput,invingatori am fi fost.

Am fost arbitrati de un arbitru idiot.Care a dat cartonase cu nemiluita si a facut praf meciul.

Numai cui trebuia nu a dat cartonas rosu.

Ma refer la Alexa,care l-a lovit grav cu cotul in gura pe Radoi.

Dar nu numai el.

Avem jucatori grav accidentati.Pentru ca printre jucatorii lui Dinamo se afla nu sportivi,ci batausi de doua parale.

Am pierdut doua puncte si posibilitatea de a le face vant cainilor din imediata noastra apropiere.Am pierdut inca o ocazie.Pacat de ea.Sper sa nu se razbune.

ovi66610.04.2006 10:06

slabut derby... Steaua e obosita, Dinamo vai de capu' ei...

si eu sunt de acord cu cei care zic ca Olaroiu joaca prudent meciurile importante. ar trebui sa-si faca adversarul tactica dupa a noastra, nu noi dupa a lor...

oricum, sunt in asentimentul galeriei Steaua, care la final a strigat (asa am auzit la TV, scuze dc gresesc): SUNTEM MANDRII DE VOI! Intr-adevar, sunt si ar trebui toti sa fie mandrii de Steaua! Nu aruncati cu pietre!... Stati linistiti. Dinamo o sa mai piarda puncte... Miercuri - primele. ;)

p.s. cei care merg pe stadion si canta pt Steaua stiu cat de obositi se simt la sfarsit. Ganfiti-va ca jucatorii alearga 90 de min. Nu sunt nici ei roboti... Si mie si sunt sigur ca si jucatorilor le-ar place sa castige fiecare meci, dar trebuie sa intelegem ca nu e posibil tot timpul acest lucru... Asa ca nu mai fiti carcotasi!

p.s.2 Anul trecut, Cristea si Dica erau injurati la greu de marea majoritate. Ironia sortii, ei au marcat golurile care au adus titlul 22! Nu va mai asteptati totul de la unul sau altul. E vorba de o echipa pana la urma... Nu de un jucator sau altul...

BandiT10.04.2006 12:39

am obtinut un punct cu un gol "dinamovist"...

minutul 92...in sfarsit ne ajuta si pe noi

nu sunt multumit de joc , dar asta e..cand joci pe 2 fronturi , cu un lot subtire ( se aude MM)...

miercuri tinem cu crapidu si speram ca iasiul sa nu faca alta surpriza in Bucuresti...

doamne ajuta

Papp10.04.2006 12:51

Bai bobby, te rog eu frumos, dute ma afara din site-ul asta dinamovist p_o_t!

Ce faci aici?

AFARA!

Dj10.04.2006 13:26
oricum, sunt in asentimentul galeriei Steaua, care la final a strigat (asa am auzit la TV, scuze dc gresesc): SUNTEM MANDRII DE VOI! Intr-adevar, sunt si ar trebui toti sa fie mandrii de Steaua! Nu aruncati cu pietre!... Stati linistiti. Dinamo o sa mai piarda puncte... Miercuri - primele. ;)

da asa s-a strigat

si eu sunt mandru.pana la urma de ce nu am fi?

aa si apropo ..eu tin doar cu Steaua..nu cu ciorex..nu cu altii..

kyrre10.04.2006 15:22

SUNTEM

kyrre10.04.2006 15:27

Asta este. mereu dupa un meci bun in UEFA am facut unul mai slab in campionat. Dar nu conteaza. Eu ma bazez pe Dinamo. O vor mai comite de cel putin 2 sau 3 ori. Parerea mea, care este.

antonika10.04.2006 15:29
Ma uitam uimita inaintea meciului cum dinamovistii ponegreau echipa Steaua si erau foarte mandri de ei!!Acum dupa meci stau si ma intreb: Pentru ce fraierilor sunteti mandri???AAA!!DAA!!Sunteti VOI in semifinalele UEFA Champions League!!!!Bai ironicilor!!O sa va piara surasul in clipa in care Steaua o sa vina acasa cu o cupa pretioasa.Vreti pe prima pagina??Luptati pe teren nu va mai lansati in declaratii ironice.Sunteti nemultumiti?Aveti si de ce!!Insa eu vreau sa va asigur de un singur lucru!Prima pagina a ziarelor este rezervata pe o perioada lunga de acum incolo echipei care face cinste acestei tari:Steaua!!

au fost nesimtiti dinamovistii, au inceput sa strige "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], **** [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]" dupa aia sa enervat galeria Stelei si a inceput sa cante, "Catalin Hildan, sa lalala, are usa in tavan sa lalala" au tacut ceve vreme. si tot meciu au cantat cateva cantece, nau imaginatie ce sa mai zic......

Virgil10.04.2006 15:42

Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti.(Murphy)

brav010.04.2006 15:59
Bulanul Stelei si-a facut simtita din plin prezenta!

daca asta e echipa care se vrea castigatoarea  cupei UEFA,apoi, Boro o sa mature cu voi!  

Noroc in meciul cu Rapid, noroc si acum! Nush ce sa mai zic!

In fine, nu mai zic nimic ca si asa multa lume imi va sari in cap!

Bv copii ,ati meritat egalul cu prisosinta, meritati victoria, ce sa mai..!

Imi e scarba de tzarani de capitala gen Stoica si Becali care scuipa pe tine pentru ca ei "e" jmecheri si face ce "vrea " maybachul lui!

PS:Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!

I'm so sick of this fuckin' country and of those fuckin' peasants who call themself Romanians!

Dute tareeee de terminat care nu ai nici o treaba! Sperati nebunilor sa ne impiedicam de boro... asta e si ciorile spera si chiar daca ne elimina "IN Romania SUNTEM NOI, NUMAI NOI".

Asta e la voi strigatul neputintei si invidiei. Ceea ce puteati voi sa faceti (daca erati si voi prin vreo cupa p'afara pe undeva) sau ciorile, acum sperati sa faca o echipa straina.

Cui zici tu "bravo copii?", care nici nu cred ca ai vazut stadionu vostru decat in poze. S-a strigat de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] urat, s-a strigat de Radoi ce vroiai sa va aplaude? JAVRELOR !!!

Marsh pe dinamoprostia si citeste de acolo cat de bravi ati fost... iesi in fata blocului de la 17-19 si povesteste la toti cat de tari sunteti. Ce au facut ultrasii vostri. Uite-te la Prima TV si vezi adevarul ca in spital sunt numai suporteri dinamovisti care si-au furat-o (pt a cata oara) de unde "au putut" ei mai bine. Ce atacati sunteti javrelor... daca nu plangi tot degeaba. Treceti voi si peste asta, il revopseste pe barcauan si mai platiti arbitrii pe 6 etape. De-o fi vreme buna de-o fi vreme rea/ Dinamo lu' Steaua ii [...]

Editat. Moderatorii

AdrianUltras2510.04.2006 16:23

Dinamo nue Dinamo :lol: :lol: :lol:

AdrianUltras2510.04.2006 16:33

sa moara Borcea de supararea ca Steaua joaca in semifinale

redandblue10.04.2006 16:36

are cineva nr de telefon al lui borcica sa-i trimitem toti sms-uri cu aceasta scandare...cred ca ar sparge telefonul...

antonika10.04.2006 16:37
Editat. Hai sa nu ne coboram la nivelul lor. Moderatorii :twisted: :twisted: :twisted:
redandblue10.04.2006 16:39

@ antonik...totusi o fii fost el caine dar eu cred ca e putin deplasat sa strigam asa ceva...

Nero10.04.2006 16:45
SUNTEM

Hmm... cam mica, e buna pentru caini si ciori? :lol:

AdrianUltras2510.04.2006 16:45
Bulanul Stelei si-a facut simtita din plin prezenta!

daca asta e echipa care se vrea castigatoarea  cupei UEFA,apoi, Boro o sa mature cu voi!  

Noroc in meciul cu Rapid, noroc si acum! Nush ce sa mai zic!

In fine, nu mai zic nimic ca si asa multa lume imi va sari in cap!

Bv copii ,ati meritat egalul cu prisosinta, meritati victoria, ce sa mai..!

Imi e scarba de tzarani de capitala gen Stoica si Becali care scuipa pe tine pentru ca ei "e" jmecheri si face ce "vrea " maybachul lui!

PS:Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!

I'm so sick of this fuckin' country and of those fuckin' peasants who call themself Romanians!

Radoi e un nesimtit ca le-a aratat catzelelor degetul mijlociu.ce prostie!!!daca Radoi e nesimtit atunci alexa care i-a rupt maxilarul ce e?sa nu mai comenteze cainii ca n-au de ce.mai bine sa Ii multumeasca Lui Dumnezeu ca au castigat un punct.

AdrianUltras2510.04.2006 16:58

are cineva nr de telefon al lui borcica sa-i trimitem toti sms-uri cu aceasta scandare...cred ca ar sparge telefonul...

asa ca ai zis de telefon.sunt curios cate televizoare a spart borcica sezonul asta.sa vedem.

unul cu Lens

unul cand a trecut Steaua de grupe

unul cand a batut Steaua pe heerenveen acasa la olandezi

unul cand a batut pe Betis

unul acum ca a ajuns in semifinale

in concluzie,borcica a adus un profit destul de mare magazinelor de electronice

«110111213»