Daca rapidul castiga miercuri in fata lui Dinamo devine si ea o candidata la titlu... Vom avea iarasi un meci de pomina pe Lia cu ei... Atunci vreau sa-i batem RAU....
Daca rapidul castiga miercuri in fata lui Dinamo devine si ea o candidata la titlu... Vom avea iarasi un meci de pomina pe Lia cu ei... Atunci vreau sa-i batem RAU....
A mai zis netoiu ca ei au jucat mai bine si ca meritau sa castige! hahahahaha :lol: In afara de gol nu au avut nici o ocazie, pe cand noi i-am dominat aproape tot meciu, mai ales in repr.2! Esti penibil netoiule!! Fa ce a zis Meme! :lol:
Meciul asta mi s-a parut destul de prost. Steaua a fost destul de obosita si nu cred ca a fost in stare sa-si arate adevarata valoare. Bine ca a egalat in ultimele minute, ca alfel era de rau daca batea Dinamo. Cat despre arbitru, cred ca e un mare ratat. Daca era roman, pana acum toata lumea i-ar fi sarit in cap. Sper sa piarda javrele in fata rapidului si sa urcam si noi pe primul loc in campionat.
@***alex***..dak la sf camp vor fi la egalitate de pct...Dinamo merge mai departe k e avantajata de rez directe (2-2 , 1-1 )
Mihai Stoica, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir şi Jean Valvis vin la Recurs!
De la ora 23:25, Mihai Stoica, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir şi Jean Valvis sînt invitaţii lui Ovidiu Ioaniţoaia la Recursul Etapei!
abea astept sa inceapa ![]()
ce tare si coregrafia galeriei noastre... MARFA!!! mi-a placut teribil de mult! Chiar daca a fost anticipata a fost de nota 20!!!!
Bravo baieti... se vede oboseala!
dinamooooooooooo mui*******
un meci de divizia c, asta a fost valoarea acestui derby, precum si a acestui arbitru.
nu cred ca asa trebuie sa joace Steaua.
inca o declaratie marfa alui MM :
Mihai Stoica : "Un meci care a fost la discreţia noastră"
"Nu mă aşteptam să mai egalăm. Credeam că o să avem ghinion ca în tur. A fost un meci care a fost la discreţia noastră. Dinamo nu a avut nici un sfert de ocazie tot meciul! Dacă nu am fi avut meciul de joi, azi pictam cu Dinamo!"
[/b]
cine il tine pe Dica in echipa?un nesimtit,un indolent.isi bate joc de munca altora.Cristocea trebuie sa fie titular.e fotbalist
Asta e! Am pierdut 2 puncte foarte importante. Cred ca Oli are partea lui de vina, jucand mult prea economicos. Raman la parerea ca 15-20min de forcing in prima repriza ar fi rezolvat meciul. In plus de asta, poate ar fi trebuit sa joace cu Balan si Cristocea de la bun inceput. Lupta pentru titlu ramane deschisa...
@Ayrton nu poti sa faci asta cand tu joci miercuri-duminica-miercuri in majoritatea meciurilor cu aceasi echipa! Alo MM se aude? se poate si la noi jucatori pt 2 echipe?
nu stiu daca e o impresie gresita insa am impresia ca cel putin unul din comentatorii meciului de la tvr mai ca plangea cand a vazut ca egaleaza Steaua. si in timpul jocului am observat ca tindea tot timpul sa dea dreptate celor de la Dinamo iar atunci cand Steaua avea o ocazie mare (si a avut cateva) nici nu prea a bagat-o in seama .... mi se pare stupid sa faci asa ceva ca si comentator sportiv !
ce tare si coregrafia galeriei noastre... MARFA!!! mi-a placut teribil de mult! Chiar daca a fost anticipata a fost de nota 20!!!!
Cum a fost ? ai poze ?
Cat despre meci.. slab spre mediocru, noroc ca ne-a scos Cristocea din rahat. Dica nu stiu ce face... de 3-4 meciuri tot rateaza din pozitii clare! Sa vina Neaga inapoi!
@Ayrton nu poti sa faci asta cand tu joci miercuri-duminica-miercuri in majoritatea meciurilor cu aceasi echipa! Alo MM se aude? se poate si la noi jucatori pt 2 echipe?
Trebuie sa auda Gigi, nu Meme. Oricum, imi plac declaratiile lui MM.
cu un gust amar m-a lasat meciul asta. un gust amar pentru ca n-avem rezerve, pentru ca baietii meritau inca o bucurie, pentru ca il admir pe Niculescu dar azi l-am urat, pentru ca arbitrul si-a gresit vocatia, pentru ca era mai greu sa ratezi decat sa dai gol la faza aia, pentru ca mentalitatea romaneasca de care scapasem in UEFA a revenit in meciul asta(ce mama dracu tot comentau atata?), pentru ca Banel nu face minuni mereu, pentru ca egalarea a venit intamplator, pentru ca Goian NU e atacant, pentru ca Vasilica merita un GOL, nu o INTAMPLARE FERICITA ca sa intre in inimile noastre(asa pare doar o furisare cu iz de impostura), pentru ca il urasc pe zicu, pentru ca suntem obositi si noi, suporterii, pentru ca Oli nu m-a convins in campionat, pentru ca am jucat cu Dinamo si trebuia sa castigam, in fine, pentru ca totul a parut ca un film ce se vrea de oscar dar a primit zmeura, vizionat la un televizor cu lampi.
printre suvoaie amare s-au strecurat si picaturi de miere, devotamentul lui nesu face toti bani. si solidaritatea jucatorilor ambelor echipe la accidentarea bichonului m-a impresionat.
in mare, a fost un meci INTERESANT.
Dinamo? PLEASE!
n-a existat in afara de simulari si faulturi infecte... si executia aia a lui niculae care cred ca si eu pot sa o fac... cat despre noi, meritam victoria... pacat ca si-a prelungit prea mult Bostina acea pasa din prima repriza ca scapase singur cu portarul, era 1-0 pt noi si altul era meciul...oricum, FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am mai demoralizat nitzel javrele alea infecte si cu nasul pe sus! :twisted:
Eu as aduce doi atacanti peste Dica sau Cristea (chestie care nu e greu de realizat avand in vedere "valoarea" lor - gen Disney de la Pandurii care mi-a lasat o impresie buna azi, poate nu e de Steaua dar cu siguranta e peste indolentul Dica sau copilul Cristea), un inlocuitor pentru Bostina mai rapid gen Nicolita sau macar sa fie titularizat Cristocea in locul lui si un mijlocas ofensiv in locul lui para, cu tot respectul pentru el imi cam displace ideea sa avem doi mijlocasi defensivi.
Dinamo? PLEASE!n-a existat in afara de simulari si faulturi infecte... si executia aia a lui niculae care cred ca si eu pot sa o fac... cat despre noi, meritam victoria... pacat ca si-a prelungit prea mult Bostina acea pasa din prima repriza ca scapase singur cu portarul, era 1-0 pt noi si altul era meciul...oricum, FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am mai demoralizat nitzel dinamovistii alea infecte si cu nasul pe sus! :twisted:
Alo, pustiu' il cheama Niculescu, nu Niculae!
Du-te rpede la buletine ca se dau 3 la 10 000!
Eu as aduce doi atacanti peste Dica sau Cristea (chestie care nu e greu de realizat avand in vedere "valoarea" lor - gen Disney de la Pandurii care mi-a lasat o impresie buna azi, poate nu e de Steaua dar cu siguranta e peste indolentul Dica sau copilul Cristea), un inlocuitor pentru Bostina mai Rapid gen Nicolita sau macar sa fie titularizat Cristocea in locul lui si un mijlocas ofensiv in locul lui para, cu tot respectul pentru el imi cam displace ideea sa avem doi mijlocasi defensivi.
si pe mine ma impresionat viteza lui(disney)..in rest..a ratat de 2 oori singur singurel cu danutz Coman.
Deci..cauta altul :lol:
Dinamo? PLEASE!n-a existat in afara de simulari si faulturi infecte... si executia aia a lui niculae care cred ca si eu pot sa o fac... cat despre noi, meritam victoria... pacat ca si-a prelungit prea mult Bostina acea pasa din prima repriza ca scapase singur cu portarul, era 1-0 pt noi si altul era meciul...oricum, FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am mai demoralizat nitzel dinamovistii alea infecte si cu nasul pe sus! :twisted:
Alo, pustiu' il cheama Niculescu, nu Niculae!
Du-te rpede la buletine ca se dau 3 la 10 000!
mars ma !!
Sa nu degenereze discutia. Va rog. Referiti-va strict la meci si exprimati-va civilizat.
da...ma rog :lol:
Dinamo 1 - 1 Steaua
miercuri trecem pe locul 1.. :twisted:
Bulanul Stelei si-a facut simtita din plin prezenta!
daca asta e echipa care se vrea castigatoarea cupei UEFA,apoi, Boro o sa mature cu voi!
Noroc in meciul cu Rapid, noroc si acum! Nush ce sa mai zic!
In fine, nu mai zic nimic ca si asa multa lume imi va sari in cap!
Bv copii ,ati meritat egalul cu prisosinta, meritati victoria, ce sa mai..!
Imi e scarba de tzarani de capitala gen Stoica si Becali care scuipa pe tine pentru ca ei "e" jmecheri si face ce "vrea " maybachul lui!
PS:Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!
I'm so sick of this fuckin' country and of those fuckin' peasants who call themself Romanians!
in locul tau ash zice merci pt egalul asta ...ati prins Steaua intr-un moment prost...sunt obositi ...etc ..