domnu' bobby, afirmatiile matale ranesc, ceea ce nu e frumos. afisarea frustrarilor pe forum ar trebui interzisa.
domnu' bobby, afirmatiile matale ranesc, ceea ce nu e frumos. afisarea frustrarilor pe forum ar trebui interzisa.
Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!
Bobitza, Radoi a aratat degetul dupa ce a fost injurat de fanii dinam0visti. Se pare ca pe voi va preocupat mai mult injuraturile la adresa jucatorilor Stelei, decat jocul echipei voastre. Dar va inteleg, asa e cand nu jucati nimic meci de meci...!!
Bulanul Stelei si-a facut simtita din plin prezenta!daca asta e echipa care se vrea castigatoarea cupei UEFA,apoi, Boro o sa mature cu voi!
Noroc in meciul cu Rapid, noroc si acum! Nush ce sa mai zic!
In fine, nu mai zic nimic ca si asa multa lume imi va sari in cap!
Bv copii ,ati meritat egalul cu prisosinta, meritati victoria, ce sa mai..!
Imi e scarba de tzarani de capitala gen Stoica si Becali care scuipa pe tine pentru ca ei "e" jmecheri si face ce "vrea " maybachul lui!
PS:Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!
I'm so sick of this fuckin' country and of those fuckin' peasants who call themself Romanians!
Daca Steaua a avut bulan, Dinamo ce a avut in ultimele doua etape...sau poate intr-adevar nu a avut bulan, a avut arbitrii ![]()
Cat despre meciul cu boro o sa plangi joi la televizor, frustrat de faptul ca Steaua va face inca un meci bun in timp ce Dinamo sta acasa si planuieste aducerea altui antrenor...poate jucatorii fac antrenamente prea tactice acum!
Copii, nu neg performanzta voastra in UEFA!
Indirect, face bine si echipei Dinamo!
Dar ar fi catastrofal sa o si castigati!
Vreau sa vad si putin obiectivism la voi!
Atat!
Copii, nu neg performanzta voastra in UEFA!Indirect, face bine si echipei Dinamo!
Atat!
bai catelusule pe cine faci tu copil!!!!!!acum ca-ti facut si voi egal in minutul 93 va ofticati!!!!!dar in primul meci cum a fost!!!! [...]
Editat. Moderatorii
Ok dupa parerea voastra toti dinamovistii sunt frustrati!
Axl, amice, cu ce te-am jignit eu pe tine sau pe voi?
Indirect, face bine si echipei Dinamo!Dar ar fi catastrofal sa o si castigati!
Castrastofal pentru voi, pustiulica...!
Indirect, anul asta, face foarte putin bine "echipei" dinam0 !
I'm so sick of this fuckin' country and of those fuckin' peasants who call themself Romanians!
pai eu zic ca fraza asta, in plus fata de faptul ca jignesti 23 de milioane de romani si 22,5 milioane de stelisti, te scoate din categoria celor calificati sa faca apel la obiectivism.
hai ma, lasati-l pe bobby ... nu mai bagati in seama toti frustratii care isi dau cu parerea ...
nu v-ati saturat de echipe mici si de suporterii lor care traiesc doar pentru a juca cu Steaua ?
si pentru a face un rezultat bun doar doar au si ei un moment de "glorie" ??
o zi de neuitat pe care sa si-o reaminteasca toata viata lor de kkt ...
Ok dupa parerea voastra toti dinamovistii sunt frustrati!Axl, amice, cu ce te-am jignit eu pe tine sau pe voi?
ori esti beat baiete sau nu mai sti ce-ai spus!!!ne-ai facut copii!!!!!!!!!!!!intelegi sau depaseste nivelul tau de inteligenta?
Copii, nu neg performanzta voastra in UEFA!Indirect, face bine si echipei Dinamo!
Atat!
In primul rand vezi ca se zice obiectivitate nu "obiectivism".
Asa .. iar meciul ? Sa fim seriosi, a fost super-slab. Ambele echipe au jucat prost, jucatorii au parut ca de-abia se misca pe teren. Aici nota proasta pentru Dinamo, care are atat un lot mai numeros ( nu valoros, numeros ) cat si un program mai lejer ( Dinamo venea dupa un meci cu Bacaul miercuri, noi dupa unul mult mai greu cu Rapidul joi ). Alta nota proasta de data asta pentru MM Stoica si Gigi, care ne-au lasat cu un lot mult prea "subtire" pentru ambele fronturi.
Am lasat la urma arbitrajul, care a fost prost spre mediocru. In opinia mea, ambele eliminari au fost gresite ( la Zicu a fost simulare, iar Margaritescu a primit primul cartonas cam usor ). Cam asta ar fi.
bai catelusule pe cine faci tu copil!!!!!!acum ca-ti facut si voi egal in minutul 93 va ofticati!!!!!dar in primul meci cum a fost!!!! domnul bobitza !!!Ps:mai am niste mancare de "caine" daka vrei cheamama
N-are rost sa stau sa ma cert cu voi, pentru ca nu vreti sa recunoasteti ca Dinamo o jucat mai bine in meciul asta!(si ma refer doar la meciul asta, nu in general,unde recunosc ca Steaua e in forma, joaca bine si Dinamo nu)
Vreau sa vad si putin obiectivism la voi!Atat!
Nu te supara, dar m-am saturat de obiectivism made in groapa!
Nu vreau sa fiu obiectiv fata de caini. Pentru ca ar trebui sa recurg la jigniri si sa intru intr-o polemica stupida si fara sfarsit !
Asa ca, decat sa te certi inutil cu noi, stai linistit si comenteaza obiectiv problemele nascute de acest meci pe DOL sau unde vrei tu !
Eventual ia playstation-ul din dulap si da-i bataie ! Poate acolo Dinamo va castiga o Cupa Europeana !
Ultima postare:
Din partea mea n-aveti decat sa va bucurati ca talibanii la Universitate cu AK-47 in mana cand ard un steag american.Nu ma intereseaza!
Nu am intrat aici sa jignesc sau sa fiu jignit!
Am intrat sa vb cu voi ,cu obiectivitate(Mersi strezahuzum pentru completare) dar vad ca nu se poate!
Va salut pe toti!
Atat!
echipa ta nu o inscris decat din noroc iar per total Steaua a jucat mult mai bine. finalul reprizei 1 a fost clar dominat de noi iar repriza 2 a fost repriza stelista. si gandestete ca Steaua nu o avut repaus. [...]
Editat. Controleaza-ti te rog limbajul. Moderatorii
Din partea mea n-aveti decat sa va bucurati ca talibanii la Universitate cu AK-47 in mana cand ard un steag american.Nu ma intereseaza!
1. Nu cumva amicii tai dinamovisti ardeau steaguri ?!
2. Ok, nici o problema daca pleci, un user mai putin !
3. Mai sunt si alti dinamovisti pe aici. Si culmea e ca se poate comunica usor si obiectiv cu ei. Fara comentarii pe teme obscure sau ironii de mahala !
Ultima postare:Din partea mea n-aveti decat sa va bucurati ca talibanii la Universitate cu AK-47 in mana cand ard un steag american.Nu ma intereseaza!
Nu am intrat aici sa jignesc sau sa fiu jignit!
Am intrat sa vb cu voi ,cu obiectivitate(Mersi strezahuzum pentru completare) dar vad ca nu se poate!
Va salut pe toti!
tu vorbesti de arsuri mah piromanule? cand v-am dat 5-0 de ne-ati ars tribunele ce o fost? mai tii minte?
Atat!
Intradevar, pentru voi ar fi catastrofal :lol: :lol:
Apropo... Netoiu su Borcea sunt exemple de moralitate la voi? daca tot te iei de GG si MM de la Steaua!!!
Lasa conducerea unei echipe si incearca sa analizezi jocul. Ce a jucat Dinamo astazi? NIMIC!!! ABSOLUT NIMIC! A construit ceva? A mai tras un sut pe poarta fata de cel de la gol? Aaaa imi amintec, mai a fost o pasa la Carlos in a doua repriza... :lol: ...
Dinamo nu merita sa castige, asa cum nu a meritat nici la Constanta si nici la Bacau... Si nu mai vorbi de bulan ca face parte din joc... In orasele mai devreme amintite ati avut si voi.... felicitari pot spune!
se vede k jucatorii sunt obositi.eu sunt mandru de acest egal desi trebuia sa profitam de forma slaba a cainilor sa sa ii batem.asta e ...la anul
ps. cred k am demonstrat k suntem cea mai mare si mai tare galerie din tara.daca ar canta toti din peluza toate cantecele...nu numai **** Dinamo si forta Steaua ar fi super
chiar a prins cineva vreun caine? k am vazut k se fugareau cativa...mai ales dupa meci la victoriei ![]()
Bulanul Stelei si-a facut simtita din plin prezenta!daca asta e echipa care se vrea castigatoarea cupei UEFA,apoi, Boro o sa mature cu voi!
Noroc in meciul cu Rapid, noroc si acum! Nush ce sa mai zic!
In fine, nu mai zic nimic ca si asa multa lume imi va sari in cap!
Bv copii ,ati meritat egalul cu prisosinta, meritati victoria, ce sa mai..!
Imi e scarba de tzarani de capitala gen Stoica si Becali care scuipa pe tine pentru ca ei "e" jmecheri si face ce "vrea " maybachul lui!
PS:Radoi e un nesimit,arata degetul mijlociu intregului stadion! Ah, sau nu, si el e "Jmecher" ca asa l-a invatat nasul lui!
Mi-e mi-a placut ce le-a aratat catzeilor...si cand e vorba de nesimtire in Cupa UEFA voi Dinamo a-ti fi semifinalisti,dar se joaca pe valoare nu pe blaturi asa ca Steaua joaca semifinala.M... Dinamo
de parca [...] iaa de la rapid is mai breji...nu numai k au aratat degetul mijlociu...dar suporterii lor au aruncat in echipa cu tot felul de obiecte...
putin mai mult respect ...si fair play..nu stiti sa pierdeti coloratilor?
Editat. Moderatorii
la ce intrari au avut dinamovistii si la Banel si nesu...plus cotul in plina figura la Radoi...ce ar fi vrut sa le faca cu mana.Bravo baieti
Eu zic ca arbitru a fost foarte bun si ambele rosii au fost corect date,alte faze care au fost?De ce nu a fost bun???
am auzit un rapidist zicand in seara asta k coregrafia a fost jalnica :evil: :evil: ...nu se poate sa comenteze in halul asta!!!se vede ca jucatorii sunt obositi.eu sunt mandru de acest egal desi trebuia sa profitam de forma slaba a cainilor sa sa ii batem.asta e ...la anul
ps. cred ca am demonstrat ca suntem cea mai mare si mai tare galerie din tara.daca ar canta toti din peluza toate cantecele...nu numai ---- Dinamo si forta Steaua ar fi super
chiar a prins cineva vreun "caine"? ca am vazut ca se fugareau cativa...mai ales dupa meci la victoriei
Stie cineva cum se simte Radoi?
Chiar are fractura de mandibula sau maxilar?
Si Nesu care e situatia lor?