FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-1

«167891013»
DTP-Ludacris09.04.2006 18:27
rezultat normal pana acum !  :!:  :!:  :!:  :!:  

Apropo, cred ca Rapidul are o revansa de luat !

Ai dreptate in ambele afirmatii..

auzi mey nu mai vorbi tu de Steaua ca Rapid e praf....sa faci 0-0 cu nijte ratatzi e prostie curata ..mai invatzatzi dreaq folbal......si italianu asta chiar e prost in plm da rosu ca un bou....

ratati sau nu..lasa k e bine k sa zbatut pt 0-0 ala ...si a jucat mai bine k rapidu...+ k a scandat numele Stelei la sf..asa k ....ciocu mic :wink:

Triphat09.04.2006 18:27
baaaaaaaai fratilor..cate meciuri perfecte trebuie sa faca P .Marin ca sa ramana in primu 11 ?????? il tot baga pe nesu....(care e varzaaaaaaaaaaaaa)

P.Marin s-a accidentat cu rapid :roll:

MachedonuRAPID09.04.2006 18:28
Nu stiu ce se va intampla pana la final, dar un singur lucru va rog pe toti: dupa meci nu incepeti cu lamentarile si cu acuzatiile in dreapta si stanga ! Daca va simtit frustrati intrati pe dinamoprostia si debitati acolo! Mie nu-mi pasa de acest "derby", si nici daca Dinamo castiga !

De fapt, nu-mi pasa de Dinamo !

Chiar si daca ne bat la scor, ei nu inseamna nimic ! Ei nu au facut nimic, iar din vitrina aia cu trofee mai mult de o treime nu au insemanat nimic !

Lasati-i sa se bucure, sa arda steaguri si sa latre la luna alaturi de pitbuli!

Ei vor privi finala de la Eindhoven la televizor ! Ei, in frunte cu Zicu si Niculescu !

Ar trebui sa-ti pese , daca Steaua pierde are doar 2 puncte in fata Rapidului. Sincer nici eu nu cred ca Rapid ii poate lua fata dar daca totusi i-o ia nu mai jucati in cupe la anul`.

waste09.04.2006 18:28

Nesu e distrat, neatent, iar Bostina se vede ca nu a jucat in ultima vreme. Speram totusi la o revenire.

Ar fi dezamagitor sa ia dinam0 campionatul, chiar nu merita.

I.N.Money09.04.2006 18:28

Acest derby nu mai este cum erau precedentele,parca nu a fost aceeasi atmosfera pentru noi,nu prea ne-a interesat.. 8O sper totusi pana la final sa egalam.

forever_STEAUA09.04.2006 18:29
Nu stiu ce se va intampla pana la final, dar un singur lucru va rog pe toti: dupa meci nu incepeti cu lamentarile si cu acuzatiile in dreapta si stanga ! Daca va simtit frustrati intrati pe dinamoprostia si debitati acolo! Mie nu-mi pasa de acest "derby", si nici daca Dinamo castiga !

De fapt, nu-mi pasa de Dinamo !

Chiar si daca ne bat la scor, ei nu inseamna nimic ! Ei nu au facut nimic, iar din vitrina aia cu trofee mai mult de o treime nu au insemanat nimic !

Lasati-i sa se bucure, sa arda steaguri si sa latre la luna alaturi de pitbuli!

Ei vor privi finala de la Eindhoven la televizor ! Ei, in frunte cu Zicu si Niculescu !

Ar trebui sa-ti pese , daca Steaua pierde are doar 2 puncte in fata Rapidului. Sincer nici eu nu cred ca Rapid ii poate lua fata dar daca totusi i-o ia nu mai jucati in cupe la anul`.

Da' ce? V-ati luat adio de la cupa Romaniei?

SnoopDogg09.04.2006 18:30
rezultat normal pana acum !  :!:  :!:  :!:  :!:  

Apropo, cred ca Rapidul are o revansa de luat !

Ai dreptate in ambele afirmatii..

auzi mey nu mai vorbi tu de Steaua ca Rapid e praf....sa faci 0-0 cu nijte ratatzi e prostie curata ..mai invatzatzi dreaq folbal......si italianu asta chiar e prost in plm da rosu ca un bou....

ratati sau nu..lasa ca e bine ca sa zbatut pt 0-0 ala ...si a jucat mai bine ca rapidu...+ ca a scandat numele Stelei la sf..asa ca ....ciocu mic :wink:

da ai dreptate scz da am zis cas ratatzi da m-am enervat din cauza lu bou asta de arbitru .....bagamiash p**a in el sin natzia lui

Bogdan4Steaua09.04.2006 18:30

Sa vedem cum muta Oli la pauza. Sper sa avem asa:

------------- Carlos -----------------

----- Balan Goian Ghionea Nesu -------

--- Banel Radoi Paraschiv Oprita -----

--------------- Dica ------------------

Mirel_Radoi09.04.2006 18:30

dadaura catzeii gol.off ogararule dece faci ceea ce nu poti???

DTP-Ludacris09.04.2006 18:30
baaaaaaaai fratilor..cate meciuri perfecte trebuie sa faca P .Marin ca sa ramana in primu 11 ?????? il tot baga pe nesu....(care e varzaaaaaaaaaaaaa)

P.Marin s-a accidentat cu Rapid :roll:

atunci d c era pe margine..se antrena??..oricum...

acest meci e de kkt...Steaua nu joaca nimic....o fi obosita dar...nici chiar asa :cry:

vb dupa meci....sper intr-o revenire

SnoopDogg09.04.2006 18:32

incepe in curand repriza a doua

HAIDEEE Steaua....ii potzi bate ...EJTI cea mai tare

forever_STEAUA09.04.2006 18:32

@DTP-Ludacris

E greu sa se concentreze pt meciul asta. Si oboseala se pare ca isi spune cuvantul. :cry: :cry:

DTP-Ludacris09.04.2006 18:38

multumesc Dica,NESU,Oli.....m-ati facut asa de fericit.... :evil:

mai bine ma culc decat sa ma uit la meciu asta...

Dica E PENIBILLLLLLLLLLLL

Motanu D09.04.2006 18:38

Nu, nu Dica ci Bostina !

Dar hai sa lasam chestiile astea !

winner_00709.04.2006 18:54

gata ma duc sa ma culc , jalnic atacant-atacant si plu e oprita!!!!!!as vrea sa-i spun vreo 2 arbitrului ala

winner_00709.04.2006 18:59

Doamne va rog spunetim e un vis!!!!nu luam bataie de la catei

razvan_sacu09.04.2006 19:04

poate face ceva Cristocea....a intrat :x :x :x :x

razvan_sacu09.04.2006 19:10

Un meci urat cu multe cartonase.....vrem straini ca arbitrii :x

Si va rog mult nu mai injurati echipa si ziceti ca va duceti la somn , avem parte in seara asta de un meci urat ,dar aducet-va aminte de atunci cand nu aveati voce sa vb dupa ce ati vazut meciul cu Betis si cu Rapid

Bafta catre 23 pierdem azi da castigam maine !!!!

***alex***09.04.2006 19:13

Doamneeee Nesuuuu... 8O :? :roll:

Kristy_Cj09.04.2006 19:14

Mai sunt 5 minute,inca mai sper :?

winner_00709.04.2006 19:16

nu injur echipa dar la 1-0 Oli nu pune nici un presing , zici ca e 1-0 pentru noi!!!!!!!!!bv pentru meciul cu rapid dar ce su ce rost castigam in europa cand in Romania luam bataie

radoi8609.04.2006 19:18

Arbitru mai prost ca asta nu am vazut in viata mea! Ne-a tocat!

Kristy_Cj09.04.2006 19:19

Goooooooooooooooooollllllllllllll

Kristy_Cj09.04.2006 19:19

Goooooooooooooooooollllllllllllll

DTP-Ludacris09.04.2006 19:20

goooooooooooool bineeeeeeeeeeeeeeeee

«167891013»