dinam0 0 - 3 Steaua , eu cred ca asta este diferenta de valoare in acest moment .
dinam0 0 - 3 Steaua , eu cred ca asta este diferenta de valoare in acest moment .
eu ma multumesc cu un egal...ganditi-va ca o sa avem 3 puncte in fatza lor...avem un meci mai putin jucat..si sa nu uitam ca ei joaca in ultima etapa la Poli aks...iar noi vom juca la o echipa care va fi deja retrogradata...respectiv Vaslui....deci consider ca un egal este bun :wink:
Acum suntem cu atat mai mult obligati sa-i invingem! Acum e momentul sa-i umilim, sa le aratam cine e adevaratul lider si ca locul ocupat de ei in clasament este unul fals, obtinut prin furt si ``mijloace specifice``! Orice alt rezultat ar fi un motiv de infatuare al catzeilor, cum ca au obtinut un rezultat bun impotriva unei semifinaliste Cupei UEFA... Nu mai vorbesc de faptul ca le-am da posibilitatea de a-si reveni psihic, oferindu-le sansa de a iesi din mocirla in care s-au afundat...
Mai alinush,ce-i in mana nu-i minciuna.Trebuie sa-i batem,nu dam vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Dinamo e o echipa de batut si asa vom face.De aceea mi-as dori ca Oli sa nu mai joace exagerat de prudent.Dinamo in aceste momente e o umbra.Am fi de toata rusinea daca ne-am purta cu manusi cu ea si nu i-am da macar trei.De la Sfanta Treime.Cate un gol in numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh.
Intrebati-l pe Gigi daca nu am dreptate.
am intrat pe site la Dinamo pe forum sunt baieti super optimisti 3-0 pentru Dinamo vor sa faca scor cu noi ![]()
Pe dinamoprostia.net ?! Stiu zeci de "caini" care se dezic de acel site rusinos !
nu am cont sa le zic cate ceva :twisted:
Nu sunt genul care sa zica inaintea fiecarui meci ca Steaua o sa bata ca 3,4,5-0, da acuma fac o exceptie ![]()
Zic eu ca o sa fie un meci spectaculos cu multe goluri. Steaua poate sa joace si cu cateva rezerve pentru ca dinam0 oricum este in moarte clinica. Cristea, Nicolita si poate si Goian o sa marcheze
Trebuie sa le inchidem gura odata :lol: :lol: :lol:
ce zbiara prostia si optimismul maidanez in acei puricosi de pe dinamoprostia.net
nesimtitii astia nu isi vad lungul nasului si nu sunt deloc realisti
eu zic k o sa avem meci tare...dar o sa batem ..nu cu 4-5 goluri diferenta dar batem..pronosticul meu...0-1
e bun si un 1-0, importatnt e sa invingem, nu mai conteaza scorul in derby-ul asta.
Ca tot veni vorba de marcatori...io zic ca Dica va marca
...in ultimele meciuri a dat gol de fiecare data..o sa vedetzi ca dicanio da cel putin un gol..
ii RUPEM!!!!!!!!!!!!!
le punem botnitza!
REAL_BARCELONA 0-3!
Dinamo-Steaua 0-3!
Ca tot veni vorba de marcatori...io zic ca Dica va marca...in ultimele meciuri a dat gol de fiecare data..o sa vedetzi ca dicanio da cel putin un gol..
Cred ca-l confunzi cu Nicolitza. Dica n-a dat decat 2 goluri, unul la Heerenveen si unul cu Timisoara. Dar poate da cu Dinamo cateva ca sa se razbune pentru cele 4 ratari cu Rapid(2 in tur si 2 in retur).
Sa dea si Carlos gol numai sa facem scor cu dinamovistii ca prea au impresii ca le-a crescut moralul dupa victoria cu Bacaul din min 93.
Iar o sa planga Borcea de suparare!!! :lol: :lol: :lol:
Mi-am cumparat bilet in groapa la tribuna 2 , se pare ca o sa stau cu cateii , offff , apel catre stelistii adevarati : CUMPARATI CATI MAI MULTI BILETE LA TRIB A 2 A , TRE SA FIM MAI MULTI .
In mod normal, ar trebui sa facem dresura de catzei duminica seara, numai ca sunt cateva aspecte de care trebuie sa tzinem seama:
- concentrarea jucatorilor nu va mai atinge aceleasi cote ca in meciul cu Rapid, fiind foarte dificil pt un antrenor sa motiveze la max. jucatorii intr-un interval atat de scurt;
- infirmeria Stelei inteleg ca e plina si deci, nu stim daca ne putem baza pe cei mai buni jucatori din lot;
- la meciurile cu noi, javrele se mobilizeaza indiferent de forma de moment.
Asa ca un rezultat de egalitate, nu-i de lepadat. Bineinteles ca nu ne va multumi pe deplin iar daca putem sa-i batem, s-o facem!
nu cred ca la un meci cu dinamuistii jucatorii mai trebuie motivati!cred ca si ei ii asteapta la cotitura de mult(supercupa!)apropo de dinamoprostia.net:vor sa dea un film cu o javra a unei javre care musca din steagul Stelei!numai asta merita vreo 3-4 boabe ,de control asa!si avem noi grija si de cearceaafurile lor de sters la fund! :twisted: :twisted:
o javra a unui maidanez e bine?
Credetzi ca mai are rost sa vorbim de acest meci?!?!?Steaua RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....ruleaza prea fin ca sa fie impiedicata de niste corcituri(huoooooooooooo da-va draq)HAI Steaua....3 goluri....1 Iacob..1 Banel...1 Dinitza
macar puteai sa alegi si tu 1 [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], 1 Iordanescu, 1 Raducanu, 1 Hagi.
sper sa le scoatem fotbalul din capul cainilor, prea si-au batut joc de fenomenul asta...nu e de mirare ca sunt primiti asa cum sunt primiti pe oriunde se duc
Dica marcheaza. si Goian pt ca aia sunt avioane la cornere si faze fixe. Radoi n-a mai ars de multa vreme o bomba de la distanta. oprita n-a mai aparut pe tabela de prea mult timp... Ogararu merita cu prisosinta un gol. si ce-ar fi ca la 3-0 pt noi, in repriza a doua, sa bata Carlos penalty-ul obtinut de Cristea? ![]()
Hai Steaua .. Mi`ar parea bine sa castige Steaua Dinamo ii cam cea mai josnika echipa... eu zika ca scorul minim va fi 1-0 pt Steaua ... dar daca ishi dau fortzele se poate si mai mult .. Nu are rost sa ne batem capu pt meciul asta caci urmeaza cel din UEFA si ala e mai important nu ? Eu asa cred .. si eu zik ca cel mai bun sa castige si cel mai bun se stie cine`i .. nu ? Steaua Campioni Campioni Ole Ole Ole ... Forza Steaua...!!!!
vreau doar sa-i batem, chiar daca si cu 1-0, dar sa fie de-o maniera categorica, sa nu-l aud pe dinu ca am jucat cu sistemul 1+3-1/2+5bis si Cristea varf impins, si ca ne-au ajutat arbitrii sau ca au avut ei mai multe ocazii ca mi-e ca vars...
oricum dinuLACHE o sa ne abureasca putin cu istoria antica si filozofii greci.din ciclul sa radem cu
tvr-ul! :lol:
Ca tot veni vorba de marcatori...io zic ca Dica va marca...in ultimele meciuri a dat gol de fiecare data..o sa vedetzi ca dicanio da cel putin un gol..
Cred ca-l confunzi cu Nicolitza. Dica n-a dat decat 2 goluri, unul la Heerenveen si unul cu Timisoara. Dar poate da cu Dinamo cateva ca sa se razbune pentru cele 4 ratari cu Rapid(2 in tur si 2 in retur).
Sa dea si Carlos gol numai sa facem scor cu dinamovistii ca prea au impresii ca le-a crescut moralul dupa victoria cu Bacaul din min 93.
Iar o sa planga Borcea de suparare!!! :lol: :lol: :lol:
Ma refeream la ultimele meciuri cu Dinamo :wink:
SAL...
maine e meciul Dinamo-Steaua ,mare chestie ...dupa ultimele jocurile alea cainilor...ar parea k va fi un simplu antrenament pt Steaua dar cainii vor juca cu multa ambitie,oricum numai simt ce simteam in urma cu 2,3 ani...inaintea unui derby cu Dinamo...cand il asteptam cu atatea emotii...acum acest interes a scazut pt k Dinamo numai e ce era inainte , rivala Stelei de moarte..acum Dinamo e o echipa de locurile 10..
Batem cu 2-0 ..si adio Dinamo...
Ce-o sa fie pe strazile din Bucuresti daca batem iar in Stefan cel Mare... Asa cum am jucat pana acum in deplasare de multe ori marcand cate 3 goluri..speram sa facem acelasi lucru duminica.. Criza de la Dinamo se va transforma intr-un haos total!