FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 1-1

«12345613»
axl2308.04.2006 10:06

de ce ne avantam noi in declaratii si-n pronosticuri visatoare? sa fim 2 secunde rationali. Dinamo e o echipa puternica, indiferent de starea ei momentana. are o multime de jucatori care pot schimba soarta unui meci. nu-i laud, incerc doar sa fiu obiectiv. faptul ca trec printr-o perioada nefasta (care ma bucura enorm fara sa fiu ranchiunos) nu inseamna ca trebuie sa ne culcam pe o ureche (atentie la Paraschiv :D ). Dinamo este si va fi, o spun cu tristete in glas, principala contracandidata la titlu. meciul va fi unul decisiv pentru ei, nu pentru noi. o victorie a Stelei (cum sper ca se va intampla) le va scadea moralul si-asa jalnic. meciul va fi unul greu, sper spectaculos, si cu multe goluri. am incredere in echipa, in antrenor si mai ales in Cristea. a dovedit ca poate juca un fotbal performant, sper sa inscrie.

Papp08.04.2006 10:19
de ce ne avantam noi in declaratii si-n pronosticuri visatoare? sa fim 2 secunde rationali. Dinamo e o echipa puternica, indiferent de starea ei momentana. are o multime de jucatori care pot schimba soarta unui meci. nu-i laud, incerc doar sa fiu obiectiv. faptul ca trec printr-o perioada nefasta (care ma bucura enorm fara sa fiu ranchiunos) nu inseamna ca trebuie sa ne culcam pe o ureche (atentie la Paraschiv :D ). Dinamo este si va fi, o spun cu tristete in glas, principala contracandidata la titlu. meciul va fi unul decisiv pentru ei, nu pentru noi. o victorie a Stelei (cum sper ca se va intampla) le va scadea moralul si-asa jalnic. meciul va fi unul greu, sper spectaculos, si cu multe goluri. am incredere in echipa, in antrenor si mai ales in Cristea. a dovedit ca poate juca un fotbal performant, sper sa inscrie.

BRAVO!!

Papp08.04.2006 10:20
dinam0 0 - 3 Steaua , eu cred ca asta este diferenta de valoare in acest moment .

DIFERENTA DA

GHINIONUL SI NOROCUL SI ARBITRII... NU!!

I.N.Money08.04.2006 10:33

Cu arbitrii straini,Steaua nu a pierdut nici un meci impotriva unei echipe de la noi,totul incepand cu Marc Batta in finala Cupei din 1999.Avem toate premisele sa ii batem....istoria ne-o cere..

axl2308.04.2006 10:54

multumesc, papp, incerc doar sa iubesc Steaua obiectiv.

KroNos^08.04.2006 12:50
Ma refeream la ultimele meciuri cu Dinamo  :wink:

Da ai dreptate. Eu am crezut ca te referi la meciurile din ultima luna unde Dica nu prea a jucat cine stie ce.

La meciul cu Dinamo sunt foarte linistit pentru ca Dinamo nu o sa joace ca Arges sau Natzional ci o sa atace si o sa le dam sa sara. Dinamo joaca de 10 ori mai prost ca Rapid sau ca Timisoara. Ii batem fara probleme statzi linistitzi. Dinamovostii inca nu constientizeaza cu cine joaca si se imbata cu declaraztii de genul "Avem moralul ridicat dupa victoria cu Bacaul si Steaua o sa aibe viatza grea in Stefan cel Mare". :lol: :lol: :lol:

O sa se trezeasca la realitate dupa meciul impotriva Stelei. Ce noroc am avut ca nu la adus Gigi pe Alexa la Steaua.

ulivius08.04.2006 13:20

Sper ca Oli sa trimita rezervele pt a odihni titularii. Sa-i mai umilim odata pe blatangii astia mancatori de kaka-o care castiga meciuri numai in prelungiri si tiniti in brate de arbitrii: RUSINE !!! :oops:

bebeto08.04.2006 13:25

dar pina cind o tine norocul potailor?cu noi in toamna au scapat la mustata de un mare omor,gol in prelungiri cu faru,la fel cu bacau,dar pina cind?asa ca schelalaitilor..duminica...VA RUPEM...asa cum v-am obisnuit de f multi ani incoace. 8)

F

AcMilan1408.04.2006 14:10

dupa ce a reusit Steaua in europa Dinamo pare asa de mica... Trebuie sa-i batem este momentul sa ne desprindem,accest meci este decisiv. De ce este Dinamo pe primul loc la ora actuala? nici o problema vor juca si ei cu Arges,national,si Poli tm. Stie cineva cum pot face rost de bilete in groapa? Data trecuta la Dinamo-Steaua am cumparat bilete din groapa la ora meciului,dar atunci aveam toata peluza...acuma?

toxic310008.04.2006 14:29

Ce program infernal...Pacat ca jucam cu maidanezii la doar 3 zile dupa cel mai greu meci al sezonului.Sper ca jucatorii sa poate fi recuperati pana la ora meciului..pentru ca dak jucatorii vor fi odihniti nu exista nimic care sa ii poate opri in drumul spre victorie.La cum se prezinta Dinamo acum, oboseala jucatorilor nostri si lotul destul de restrans este singurul adversar al Stelei in meciul de Duminica.Ne-ar mai trebui vro 2-3 mijlocasi valorosi si un atacat de nivelul lui Iacob..pentru ca altfel ne va fii foarte greu,mai ales la anul cnd vom juca in Champions League.

Sper ca rezultatul de Duminica sa reaminteasca tuturor ca in Romania nu exista decat o echipa de fotbal:Steaua!

michael08.04.2006 14:37

E suparare mare daca nu-i batem. Nu m-as multumi cu un egal, mai ales avand in vedere actualele circumstante ale celor doua echipe.

Dj08.04.2006 14:55

ce stelist s`ar multumi cu un egal? Radoi a zis la misto k nu il intereseaza meciul cu Dinamo.sunt sigur k orice echipa (titulari sau "rezerve") va fi in teren duminica isi va da sufletul si eu voi fi acolo sa strig pt ei.ne vedem in groapa

fuzy08.04.2006 15:07

Voi sunteti realisti? aia nu sunt in stare sa joace, dau cu stangu-n-dreptu', voi spuneti sa ne bata sau sa facem egal? voi ati vazut cum a jucat Steaua cu marfarul? am fost cu doi pasi inaintea lor si da, recunosc, marfarul la ora actuala da 2-0 fara probleme javrelor...

nu vad de ce n-am merita si noi un 4-0 :wink:

F

alexia_radoi08.04.2006 15:53

de ce sa ne amagim aiurea? in supercupa ne-au batut si au mai ratat o multime de ocazii...sunt o echipa periculoasa indiferent de forma de moment iar din 1999 incoace in fiecare an au luat cel putin un trofeu....tinand cont ca au iesit din cupa....campionatul e obiectivul lor...sper sa nu tina traditia si duminica ...(personal eu m-as multumi mai mmult cu un campionat deoarece este un trofeu decat sa fim eliminati in semifinale in Cupa UEFA si sa nu luam nimic) oricum sper sa avem bafta...

fuzy08.04.2006 16:20

esti prea pesimist...

apropo, am vazut ceva interesant adineauri la TV... daca n-ar fi fost la ANTENA 1 poate nu m-ar fi mirat asa de tare...

era o stire in legatura cu un filmuletz aparut pe dinamoprostia.net in care un pitbull sfasia un steag rosh-albastru pe strada, in fatza stadionului Dinamo, au condamnat ei fapta (pitbullul n-are ce cauta pe strada fara botnitza) si reportajul s-a terminat cam asa:

"in ultima vreme Dinamo s-a facut remarcata doar prin violentele galeriei si schimbarile de antrenor in timp ce adversara lor de maine joaca in semifinalele cupei UEFA"

8O 8O 8O 8O

de cand ne tine antena 1 partea? 8O 8O 8O 8O

e ceva dubios la mijloc...

antonika08.04.2006 16:28

nu se stie ce au baut aia de dimineata... sau poate lea venit mintea la cap. si se stie ca stelistii omoara caini care nus la locu lor! :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Kristy_Cj08.04.2006 17:53

Gooooooolllllllll Cluju cu P.li Timisoara

eu nu tin cu CFR Cluj,dar vreau sa-i bata pe increzutzii aia care au fost in piata sa nu se poata buucura stelisti :evil:

Kristy_Cj08.04.2006 18:04

primesc kick,daca zic ca ii urasc din toata inima pe gabori si as vrea sa retrogradeze......ba nu sa se desfintzeze cu toata militia lor

Kristy_Cj08.04.2006 18:06

Nu sunt de acord cu Gigi ca nu conteaza meciul asta...meciul asta conteaza cel mai mult...cei care vor fi in teren trebuie sa-si dea sufletul sa-i batem pe nenorociti aia,care cica ne ard steagul :evil:

danielus_blue08.04.2006 18:29

Nu inteleg de unde le scoate Gigi pe astea cu nu conteaza meciul. Cum drq sa se mai mobilizeze astia in teren cand sefu zice ca nu conteaza. Pentru o echipa adevarata conteaza orice meci din campionat mai ales un derby si noi avem pretentii de Echipa Adevarata.

Sper sa-i calcam in picioare pe javre .

beckam08.04.2006 18:31

naaaaa,nu cred ca e un meci decisiv pt Steaua in lupta pentru campionat, insa e unul f.important si ar fi bine sa il castigam pt a veam 3 puncte avans fata de cainii rosii. felicit jucatorii Stelei pt calificarea in semifinlele U.E.F.A., si de ce nu sa ne jucam cu englezii, si sa ridicam o cupa europeana deasupra capului ca n-am mai facut-o de ....... 8O .....20 ani!!!!!!!!!!!

naaaaa,nu cred ca e un meci decisiv pt Steaua in lupta pentru campionat, insa e unul f.important si ar fi bine sa il castigam pt a veam 3 puncte avans fata de cainii rosii. felicit jucatorii Stelei pt calificarea in semifinlele U.E.F.A., si de ce nu sa ne jucam cu englezii, si sa ridicam o cupa europeana deasupra capului ca n-am mai facut-o de ....... 8O .....20 ani!!!!!!!!!!!

juli08.04.2006 18:41

Dinamo-Steaua este totusi un derby si indiferent de forma de moment echipele s-au mobilizat,as vrea un spectacol frumos cu Steaua marcand multe goluri si o imagine de sfarsit cu Borcica plangand in hohote....Gigi a spus ca meciul asta nu conteaza pt ca oricum ii batem(optimist ca de obicei,numai sa nu le transmita si jucatorilor aceeasi stare)

strezahuzum08.04.2006 18:56

Dinamo - Steaua.

Un meci contra imposturii.

Un meci contra minciunii.

Un meci contra respingatoarelor exemplare numite "Nesimtoiu", "Borcica", etc.

Un meci contra echipei blatistilor. Contra cooperativei.

Un meci al echipei care reprezinta viitorul frumos - Europa, Steaua - contra echipei care reprezinta tot ce a fost mai urat in trecut.

Un meci pentru regasirea adevarului. Steaua, locul 1 contra rivalilor cei mai detestati.

Atat si nimic mai mult.

«12345613»