care stiti cum se numeste melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=VaoalrMjkjQ...u&search=Steaua sa cantat le meciul cu rapid in UEFA ??
care stiti cum se numeste melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=VaoalrMjkjQ...u&search=Steaua sa cantat le meciul cu rapid in UEFA ??
care stiti cum se numeste melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=VaoalrMjkjQ...u&search=Steaua sa cantat le meciul cu Rapid in UEFA ??
Dario G - Carnaval de Paris
A fost piesa Campionatului Mondial din Frantza 1998.
multumesc mult
fostii latratori, acuma sunt... mieunatori mai degraba...
hai sa ardem mâţele...
este adevarat ce am auzit ca cainii ne au furat coregrafia pentru meciul de maine?
este adevarat ce am auzit ca "cainii" ne au furat coregrafia pentru meciul de maine?
ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: , de la cine sa o fure ?
nici nu a fost coregrafie !
cam mult de cand n-am mai facut si noi o coregrafie. poate in semifinala cu boro. ar fi tare
acesti dinamovisti trebuie invinsi deoarece aroganta si pacatele lor nu mai pot fi tolerate. conducatorii lor marsavi si lipsiti de cultura trebuie pedepsiti pentru faptul ca au tinut cu rapidul joi seara. asa ca un 5-0 pentru Steaua zic ca ar fi suficient drept razbunare.
nu stiu de coregrafie dar am vazut la TV ce au facut cu steagul ala al nostru... un motiv in plus sa-i umilim, sa-i facem sa le para rau ca s-au nascut si ca exista!
mai tineti minte acel Poli tim 1 - 8 Steaua ? nush dc dar am impresia ca acel scor se va repeta :twisted: :twisted: :twisted:
Steaua va castiga sigur meciul de azi da as avea si eu o intrebare.biletele pt meci unde se gasesc?dak are cineva posibilitatea sa-mi fac rost de 2 bilete sa ma anunte si pe mine.
Dinamo 0-4 Steaua
Am impresia ca in seara asta tot bulanu` potailor o sa se intoarca impotriva lor.Mai mereu cand au venit dupa un meci european baietzi au fost la inaltime,asa ca sper ca in seara asta javrele imputziti sa plece cu coada intre picioare din groapa lor de kkt!
vezi ca vinde unu aici http://www.computergames.ro/forum/showthre...ad.php?t=182026 vezi daca mai are
La ce diferenta de scor trebuie sa batem pentru a fi pe primul loc?
FORZA Steaua
sntem cu un joc in minus, daka castigam c Dinamo si meciu cu Pandurii atunci trecem in fata lu Dinamo cu 3 pct avans. ca sa fim pe primu loc acum, tre sai batem la vreo 7 goluri avans, cam asa ceva... posibil, dar greu.
Numai pareri optimiste baieti!
Acum, va inteleg, ca veniti dupa 2 meciuri in care ati avut bulan, dar oricum, mai temperativa, ca Dinamo nu e Vasluiul.
Victorie la limita a lui Dinamo!1-0 sau 2-1!
Numai pareri optimiste baieti!Acum, va inteleg, ca veniti dupa 2 meciuri in care ati avut bulan, dar oricum, mai temperativa, ca Dinamo nu e Vasluiul.
uuuu.... bobita ai folosit un cuvant lung...'temperativa', miroase a creier ars in camera in care stai sau deja a luat foc?
stelistii vor bate cateii la fundulet incat o sa sara purecii de pe ei!!!!!! scorul va fi 2,3 sau 4 pentru Steaua!!! :twisted: :lol:
Numai pareri optimiste baieti!Acum, va inteleg, ca veniti dupa 2 meciuri in care ati avut bulan, dar oricum, mai temperativa, ca Dinamo nu e Vasluiul.
bobiţă, comparaţia potrivită ar fi fost "Dinamo nu e Oţelul"... da aia de v-au dat voua 3-0 in Groapa... aaa... si parca noi i-am batut la ei acasa... nu te hazarda cu declaraţii penibile..
cum spuneam...au inceput astia cu declaratiile lor,cat de pebinili,vb si ei dupa 3 luni in care sau uitat la TV cum jucam noi in Cupa UEFA k ei nu au trecut de grupa lor aia varza...nimeni nu ia mai bagat in seama...si acum cu prilejul meciului...iar se vb de Dinamo...si sunt si ei fericiti
sper sa le inchidem gura cu un 2,3 -0
Sigur va castiga Steaua, doar o minune mai poate salva Dinamo de la umilire diseara.
macar de am face egal sa nu se distanteze la 3 pct fata de noi ...si asa avem programul incarcat ...pana in mai jucam din 3 in 3 zile asa ca eu cred ca si un egal ar fi bun mai ales ca Dinamo in ultimii ani au luat cupa sau campionatul...si eu imi doresc o victorie dar sincer cred ca va fi greu de obtinut...
Sunt sigur ca diseara Steaua va fi la inaltime si o sa se vada prapastia de valoare dintre Steaua si Dinamo, o sa se vada diferenta de a juca un UEFA, sa bati pe Betis cu 3-0 la ea acasa si sa castigi in ultimele minute in Divizia A cu ajutorul arbitrilor.
pt a trece pe prima pozitie , tre sa batem la 2 goluri diferenta , un 2-0 sau 3-1 :lol: ne e la indemana