vreau si eu o lamurire...la ce ora e meciul...ca pe site scrie 20:30 si prin alte parti scrie 21:30...parca era 20:30 ora oficiala...???
vreau si eu o lamurire...la ce ora e meciul...ca pe site scrie 20:30 si prin alte parti scrie 21:30...parca era 20:30 ora oficiala...???
In Piata Universitatii, joi 06.04.2006, Academia de Fotbal Steaua Bucuresti va invita incepind cu orele 23.00 la ....Revelionul Stelistilor! In drumul lor catre al treilea trofeu continental, suflarea ros-albastra va sarbatori in stil brazilian primul Revelion al lunii aprilie!!! Sampanie, fete frumoase, instrumente de facut zgomot, masini, steaguri, fulare, confetti si ...tinuta obligatorie: cea ros-albastra! Prezenta obligatorie, pentru a fi de bun augur serilor ce vor urma! Se vor face repetitii generale atit pentru finale si titluri cistigate, cit si pentru revenirea in Champions League. Party-ul se va auzi pina dincolo de Podul Grand, locul unde invinsii vor avea cosmaruri cu Copos fugind prin Elvetia, urmarit de Valvis si o gasca de indivizi care-i cer banii inapoi...
Hai Steaua!
Repertoriul jalnic al celor doua galerii la meciul Poli - Rapid mi-a sugerat o continuare haioasa a scandarilor celor doua protagoniste, scandare ce ar fi frumos de auzit de-acum, pe stadioanele patriei noastre:
Poli si Rapid
Se iubesc la infinit
Fara prezervativ!!!!
Asa sa fie!
ora 20:30
Important e sa ne calificam. Dc o facem si in stil de mare echipa, atunci le-am inchis gura la toti.
p.s. Ma bag si eu in seama aici, dar e mai activ topticul asta. Cine imi spune si mie versurile la cantecul care se termina cu "Sa cante-ntregul stadion...". Multumesc. Joi voi fi pe stadion (eu sunt din MS) si cantecul asta nu am reusit sa-l prind pana acum. Multumesc si scuze dc va fi considerat spam.
uite fratia aici....
"Ale Ale, victorie, Echipa Steaua-i pe gazon
Ale Ale, de cantece, Rasuna-ntregul stadion"
astea sunt versurile...de la ce ai cerut tu...
muahaha number 1 :lol:
sal...yo nu merg pe stadion..dar ash avea o rugaminte.... :cry:
pe giulesti cand rapidu era condus toti suporterii rapidisti cantau ..poate fara ei rapidul pierdea,la Steaua -Betis multi suporterii au inceput sa huiduie echipa si nu miar placea sa aud asta....ash vrea..indiferent de scor...sa cantati tot meciul pt Steaua ...pt calificare
HAI Steaua
"multi suporteri" aia vin si ei doar la meciurile importante si atunci fluiera...suporterii adevarati isi vor sustine echipa neconditionat
nu mai rezist...mai sunt citeva zile pina la meci dar emotiile sunt asa de mari...am incredere in baietii ca vor face un meci mare...si in Oli ca va gindim o tactica perfecta...si in galerie ca se va comporta exemplar...
daca trebuie sa facem un meci mare acum e momentul ideal...acum este clipa care ne poate arunca spre glorie...
daca vreun jucator vrea sa se catere pe culmile gloriei acum este momentul...
daca vrem sa-i umilim pe rapidisti acum e momentul cel mai bun...
daca vrem sa fie stadionul plin trebuie sa mergem cu totii la meci...indiferent de virsta,de sex,de distanta...trebuie sa sustinem echipa...acum mai mult ca niciodata...trebuie sa aratam lumii sa suntem cea mai tare galerie...
daca vrem sa radiem de fericire la final trebuie sa avem incredere in noi si in Steaua-campioana sufletelor noastre...!!!
HAI Steaua!!!
intr-adevar....sentimentele pe care le incerc acum....in aceste zile de asteptare...sunt foarte puternice...practic nu mai am rabdare....imi vine sa ma duc in giulesti si sa le vopsesc portile de intrare pe stadion in rosh-albastru....vreau sa ii vad pe totzi tziganii aia boratzi...vopsitzi...coloratzi in rosh-albastru...de invidie ca Steaua se va califica in defavoarea lor....sa le dam peste cioc....(isi aduce cineva aminte ce a zis micki shpaga in plen???? "ciocu mic") asta le voi spune si eu...si voi si multzi alti stelishti adevaratzi....este vorba de aceia care sufera alaturi de echipa atunci cand le este greu...de cei care au o stralucire aparte in privire atunci cand Steaua face un meci mare....de cei care sunt madri de echipa lor orice ar fi...de cei care vin sa cante pe stadion....in peluza...in tot stadionul....de cei care incearca sa ii educe pe semintzarii aia nenorocitzi care vin numai ca sa injure si sa sparga seminte...imi vine sa le rup capetele....LASATZI-NE IN PELUZA SA FIM NUMAI CEI MAI BUNI....macar noi sa facem stadionul sa rasune....daca voi nu vretzi... !!!!!
apropo...pe astea le shtitzi?????? sunt ceva ai vechi....poate unii isi aduc aminte de aceste vresuri....si poate se gandeshte cineva sa reinviem...ce a fost o data.....sa se cante si astea din nou...pt ca fac parte din istoria noastra...fac parte din istoria galeriei...
chiar daca au fost introduse de legendara Armata ultra!!!!!
o coregrafie speciala...de ziua idolului nostru....(Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]H : Haide [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]h'ule adu'ne victorie /haide [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]h'ule da'le umilire )
Legam Sireturile/ Tragem pe cap glugile/ Scoatem curelele/ [...]
PENTRU Steaua noi traim/murim/de e rau sau de e bine/Noi mereu o vom sustine/ si orice s-ar intampla/strigam cu toti FORZZA Steaua/Dam dovada de onoare/Strigam cat putem de tare/vocile noastre rebele/SE AUD PANA LA STELE.
[...] Editat, MODERATORII
sal...yo nu merg pe stadion..dar ash avea o rugaminte.... :cry:
pe giulesti cand rapidu era condus toti suporterii rapidisti cantau ..poate fara ei rapidul pierdea,la Steaua -Betis multi suporterii au inceput sa huiduie echipa si nu miar placea sa aud asta....ash vrea..indiferent de scor...sa cantati tot meciul pt Steaua ...pt calificare
HAI Steaua
Ai dreptate prietene dar din pacate sunt doar cateva echipe care au astfel de suporteri si Steaua nu este una din ele...fara suparare
Cititi aici: http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=101738
Asta mi se pare nesimtire curata. Sunt prea multi
rupti de realitate.......HUOOOOOOO!!!!!
Machedonule....cred ca multi din galerie de la
rapid canta la orice scor pentru ca sunt obisnuiti
sa piarda, inainte de tata Copos cel zgarcit
echipa avea un refren din "ABBA" :lol:
mi-am mai amintit de unii care erau mandri ca galeria
aplauda la 0-8, poate de la aia s-au invatat corsicanu' si ai lui, ca doar sunt prieteni
:lol:
PS: se pare ca jucatorii de la Poli temeszvar
le-au ciorsait ceva jucatori de la crapid.
Auzi ma [...] in alta parte! :evil:
[...] editat, MODERATORII
rapid nu marcheaza merge jucat si la pariuri, stati linistiti rapid nu marcheaza, clar!
forzza Steaua joi va fi sarbatoare
Rapid nu marcheaza merge jucat si la pariuri, stati linistiti Rapid nu marcheaza, clar!
Ste
este frumos sa speri si eu am speranta ca o sa castigam la un scor mare dar nici nu ma gandesc sa nu CASTIGAM
FORZA Steaua
FORZA Steaua Nu stiu de ce dar am incredere in Oli pana acum ceva timp vroiam sa dispara de la Steaua cred ca este un antrenor cu potential si are un an bun Norocul este de partea noastara fara indoiala ajungem in finala si CASTIGAM
FORZA Steaua
nu o sa aiba nimeni ocazia sa fluiere Steaua. nici rapidistii, care la 3-0 pt Steaua o sa-i fluiere pe a-i lor. :twisted:
Sa fim seriosi si realisti. O calificare in grupele Champions League inseamna mai mult decat o participare in sferturile Cupei UEFA
Dar nu si decat o finala castigata
Eh...Trofeul normal ca e mai important decat o calificare in Grupele Champions League!! Poate reusim si una si alta anul acesta:D (ar fi de vis).Important este sa trecem de Rapid. La toate capitolele sunt superiori lor!!
Bai baieti! Ati vazut reportajul ala cu Scooter? Solistul a promis ca daca Steaua ajunge la Endhoven, va veni si va canta live Maria. Cred ca ar fi cea mai tare faza posibila!
In sfarsit Steaua primeste respectul cuvenit pe plan european.
Multumim baieti, dar mai aveti de tras... puneti mana pe treaba!!!
Forza Steaua!
da ! am vazut ...era surprins ...si a intrat pe siteul nostru...a citit cateva stiri..sa uitat pe clasament...etc etc... :lol:
HAI Steaua....adu Cupa UEFA in Ghencea !!!!!!!!!!!!!!!!
un lucru bun EXCLUSIV !!! Costuri modernizare Stadion Steaua: 20 de milioane euro.
Gigi Becali a primit acceptul de a primi in concesiune stadionul din Ghencea, pe o perioada de 50 de ani. In aceste zile este asteptata hotararea de guvern.
Modificarile stadionului includ, pe langa marirea capacitatii stadionului, construirea a inca doua terenuri de antrenament, cu nocturna. Costurile totale sunt estimate la 20 de milioane de euro. (Cristian Otopeanu)
Arbitrii din Spania la meciul-retur Steaua – Rapid din "sferturile Cupei" UEFA
UEFA a delegat o brigadă din Spania la partida de joi dintre Steaua şi Rapid, din "sferturile" Cupei UEFA. La centru va fi Medina Cantalejo, cel care a arbitrat sâmbătă derby-ul spaniol dintre FC Barcelona şi Real Madrid (scor 1-1), meci în care a acordat eronat un penalty gazdelor şI l-a eliminat foarte uşor pe brazilianul Roberto Carlos (Real).
E clar atunci. Meciul va fi decis de arbitru cu un penalty gresit. Va fi pentru Steaua :lol:
Nu se poate... Acest arbitru a stricat un meci deosebit sambata... Barca a fost vizibil ajutata de arbitru in fata Realului... Sper sa nu avem surprize neplacute...
Medina Cantalejo arbitreaza Steaua - Rapid!
stire este de pe prosport asta e sper sa nu greseasca