LA anul CE O SA SPUNEM:
VREM Champions League!!
Eu raman la parerea ca nu s-a vrut ca Steaua si Rapid sa ajunga in semifinale, poate chiar in finala amandoua. Daca ar fi fost finala Steaua-Rapid, UEFA nu ar fi castigat prea mult: bilete putzine vandute, pe foarte multzi straini nu i-ar fi interesat, televiziunile straine nu s-ar fi batut ca sa transmita meciul, etc. Pana la urma totul e guvernat de bani.
Nu stiu daca e chiar asa. Meciurile Steaua - rapid s-au dat ambele in direct in Germania la DSF. Turul a fost in direct la Gol TV im Nord America, si returul nu s-a dat probabil din cauza pretentiilor financiare (prea) mari ale RTV.
An de an finala cupei UEFA se da la TV in Nord America, ma indoiesc ca televiunile de sport din Europa, Asia si alte parti ale lumii ziceau pas la o finala Steaua - rapid. Ca nu sareau cu banuu asa de tare, asta da, dar si UEFA sau cine o avea drepturile de transmisiune a le finalei mai lasa la pretz.
Stadionul ala de la Eindovven (unde o sa ne acoperim din de GLORIE) are numai 31.000 de locuri. 6000 bilete se dau pt neutri, restul se imparteau la suporteri. Sunt destui romani rasfirati prin Europa (Anglie, Germania, Franta si Benelux-ul ca sa zic tzarile de unde poti ajunge lejer pt o zi la meci) care si-ar fi permis sa faca o excursie la meci, cat 300 euro? Ca aia ar fi fost mai multi STELISTI asta e adevarat. Dar cred ca si romani impartiali (daca exista asa ceva) tot ar fi mers la meci sa umple stadionul ala si sa arate EUROPII cum sta treaba cu Romania. Ca poate nu aveau olandezii jandarmi destui ca sa asigure ordinea, si asta se poate comenta.
Nu stiu, daca era mai bine sa ii intalnim pe rapizi numai in finala, stiu ca e bine cum a iesit pana la urma acum. Pacat ca nu stiu sa piarda si au satir cu declaratiile alea, despre viciere de rezultat, si ca le-ar fi spus Oli ca ei meritau sa se califice, adica ce, s-a dus Oli sa le spuna, ca de fapt munca lui si noptile lui nedormite nu valoreaza nimic.
Ce a facut Oli dupa meci sa mearga la ei in vestiar sa ii imbarbateze, si sa le spuna ce am citi prin presa ca le-ar fi zis, nu e "fair play", e dincolo de fair play, e un bun simtz, cum rar se poate intalni!
Astai, acum, cum o vrea si Dumnezeu, dar eu sper sa vrea sa luam noi si Cupa UEFA si apoi sa castigam si campionatul, apoi vedem noi de unde apucam si copetitia aia UCL, ca eu zic ca acum suntem gata sa o atacam.