FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«1232425»
KroNos^08.04.2006 12:26
LA anul CE O SA SPUNEM:

VREM Champions League!!

Macar sa ne calificam in grupele Champions League si abia apoi putem sa vedem daca avem sase sa trecem de grupe. Va datzi seama ca daca intram in grupe Steaua o sa castige foarte multzi bani si implicit o sa faca trasferuri tari. Dupa aia nu cred ca o sa se mai vorbeasca, in Romania, de alta echipa decat de Steaua.

Ca sa castige Champions League Steaua e greu daca nu imposibil. Daca in UEFA mai merge sa ajungi in semifinale/ finala, in LC n-or sa vrea nici conducatorii UEFA sa ne lase. Eu raman la parerea ca nu s-a vrut ca Steaua si Rapid sa ajunga in semifinale, poate chiar in finala amandoua. Daca ar fi fost finala Steaua-Rapid, UEFA nu ar fi castigat prea mult: bilete putzine vandute, pe foarte multzi straini nu i-ar fi interesat, televiziunile straine nu s-ar fi batut ca sa transmita meciul, etc. Pana la urma totul e guvernat de bani.

kingstonian stelist08.04.2006 13:53
LA anul CE O SA SPUNEM:

VREM Champions League!!

Eu raman la parerea ca nu s-a vrut ca Steaua si Rapid sa ajunga in semifinale, poate chiar in finala amandoua. Daca ar fi fost finala Steaua-Rapid, UEFA nu ar fi castigat prea mult: bilete putzine vandute, pe foarte multzi straini nu i-ar fi interesat, televiziunile straine nu s-ar fi batut ca sa transmita meciul, etc. Pana la urma totul e guvernat de bani.

Nu stiu daca e chiar asa. Meciurile Steaua - rapid s-au dat ambele in direct in Germania la DSF. Turul a fost in direct la Gol TV im Nord America, si returul nu s-a dat probabil din cauza pretentiilor financiare (prea) mari ale RTV.

An de an finala cupei UEFA se da la TV in Nord America, ma indoiesc ca televiunile de sport din Europa, Asia si alte parti ale lumii ziceau pas la o finala Steaua - rapid. Ca nu sareau cu banuu asa de tare, asta da, dar si UEFA sau cine o avea drepturile de transmisiune a le finalei mai lasa la pretz.

Stadionul ala de la Eindovven (unde o sa ne acoperim din de GLORIE) are numai 31.000 de locuri. 6000 bilete se dau pt neutri, restul se imparteau la suporteri. Sunt destui romani rasfirati prin Europa (Anglie, Germania, Franta si Benelux-ul ca sa zic tzarile de unde poti ajunge lejer pt o zi la meci) care si-ar fi permis sa faca o excursie la meci, cat 300 euro? Ca aia ar fi fost mai multi STELISTI asta e adevarat. Dar cred ca si romani impartiali (daca exista asa ceva) tot ar fi mers la meci sa umple stadionul ala si sa arate EUROPII cum sta treaba cu Romania. Ca poate nu aveau olandezii jandarmi destui ca sa asigure ordinea, si asta se poate comenta.

Nu stiu, daca era mai bine sa ii intalnim pe rapizi numai in finala, stiu ca e bine cum a iesit pana la urma acum. Pacat ca nu stiu sa piarda si au satir cu declaratiile alea, despre viciere de rezultat, si ca le-ar fi spus Oli ca ei meritau sa se califice, adica ce, s-a dus Oli sa le spuna, ca de fapt munca lui si noptile lui nedormite nu valoreaza nimic.

Ce a facut Oli dupa meci sa mearga la ei in vestiar sa ii imbarbateze, si sa le spuna ce am citi prin presa ca le-ar fi zis, nu e "fair play", e dincolo de fair play, e un bun simtz, cum rar se poate intalni!

Astai, acum, cum o vrea si Dumnezeu, dar eu sper sa vrea sa luam noi si Cupa UEFA si apoi sa castigam si campionatul, apoi vedem noi de unde apucam si copetitia aia UCL, ca eu zic ca acum suntem gata sa o atacam.

KroNos^08.04.2006 15:34
Nu stiu daca e chiar asa. Meciurile Steaua - Rapid s-au dat ambele in direct in Germania la DSF. Turul a fost in direct la Gol TV im Nord America, si returul nu s-a dat probabil din cauza pretentiilor financiare (prea) mari ale RTV.

DSF a dat 3 din cele 4 meciuri de joi inafara de Schalke 04 - Levski. Dar cred ca a avut un rating la meciul Steaua-Rapid de nu se poate. Inafara de romani, foarte putzini germani s-au uitat la acest meci.

Si TV Sport transmite meciuri din Bundesliga dar nu se uita nimeni, cel putzin eu nu ma uit. Si nici cei pe care-i cunosc nu se uita la meciuri din Germania. Singurele campionate care au audientza oriunde sunt cele din Spania si Italia.

Daca ipotetic s-ar fi jucat TSKA Sofia-Levski Sofia in sferturi si ar fi fost transmis de Pro TV meciul cine s-ar fi uitat? NIMENI. S-ar fi uitat foarte putzini comparativ cu catzi s-au uitat la Juventus-Arsenal.

Deci daca ar fi fost o finala Steaua-Rapid, nu ca nu s-ar fi transmis la televiziuni straine dar nu ar fi avut o audientza asa mare si normal ca si UEFA ar fi pierdut bani destui.

ex: ar fi vandut drepturile de televizare ale meciul pe mai putzini bani.

Si mai e ceva daca ar fi fost o finala Steaua-Rapid, i-am fi umilit pe totzi si nu prea ar fi fost asa fericitzi cei din Spania, Italia, Anglia. Una e sa fie o finala Roma-Udinese si una e sa fie Steaua-Rapid. Ar fi fost revoltatzi, cum adica Romania sa aibe 2 finaliste.

Eu raman la parerea ca a fost manarie tragerea la sortzi si nu poate sa ma convinga nimeni ca a fost altfel. Prea erau zambitori cei 2 care erau pe scena, cel care extragea si prezentatorul. Chiar faceau glume dupa ce a tras bila rapidului "Ce crezi o sa cada cu adversara lor din campionat? Da, intradevar. Au cazut cu Steaua!!!" Si ia apucat rasul dupa asta.

Oricum pentru noi a fost bine ca am trecut de Rapid acum. Ca de acum numai despre Steaua o sa se vorbeasca la TV.

Si ramane cum am stabilit: Steaua castiga Cupa UEFA !!!

mynike200508.04.2006 19:06

Eu ma bucur ca am cazut cu englezii. Romanii au o traditie in a-i bate pe englezi la fotbal. Au un stil de joc pe care romanii il adora. Veti vedea... :wink:

antonika08.04.2006 19:09

anglia na mai batut ramania la fotbal din...... in orice caz, de demult...

mynike200508.04.2006 20:06

si nici nu o sa o bata prea curand...nu pentru ca sunt eu stelista, ci pentru ca pur si simplu au un joc diferit, care poate ii avantajeaza in alte meciuri, dar nu in meciurile cu romanii :evil: :evil: :evil: :evil: Asa ca...Steaua IN FINALA!

weeezer_2008.04.2006 21:48

ultima reusita a lor parca a fost Liverpool - Steaua 2-1 la general, nu? oricum, ne bucuram noi, insa pe termen scurt, pt ca in putina vreme vom ajunge iar jos in ierarhiile continentale intercluburi, si pe tzari... de ce? pai ganditi-va, o sa ajungem sa jucam cu 5-6 echipe in europa. cele mai bune vor juca in UCL, iar urmatoarele 3-4 in UEFA. si... sincer, suntem noi buni, e drept, dar daca din 6 echipe, doar 2 strang puncte... cadem rau de tot, sub locul 15... sunt pesimist din pct asta de vedere :(

Bogdan4Steaua09.04.2006 00:20

Da, ai dreptate. Treaba e cu doua taisuri. Insa inca vreo 2-3 ani ne vom mentine pe pozitii acceptabile chiar daca, ipotetic vorbind, am da-o in bara cu majoritatea echipelor. In ultimii doi ani am insumat un coeficient de invidiat.

smaily09.04.2006 06:55

toata lumea zice ca a jucat mai bine rapidu.atunci de ce nu s-au calificat ei? :lol: Steaua a fost mult peste ei si in tur si in retur

treia09.04.2006 07:06

Ambele echipe au fost cam la acelasi nivel... nu va puteti lauda ca una a fost mult peste cealalta .. ca daca ar fi fost asa s-ar fi vazut la rezultat .. Asa ca 1-1 si 0-0 dovedeste ce echilibrat a fost meciu .. Jos palaria!

gabriela10.04.2006 21:40

Pe mine chiar ma enerveaza rau rapidistii astia. Pe langa faptul ca nu stiu sa piarda, in loc sa sustina Steaua, care a ramas singura echipa romaneasca din cupele europene, ei au nesimtirea sa spuna ca tin cu Boro. Daca s-ar fi calificat Rapidul, nu stiu ce ar fi facut ceilalti, dar eu personal as fi tinut cu Rapid in semifinale, chiar daca sunt suportera infocata a Stelei. Parerea mea e ca atunci cand e vorba de echipele romanesti din cupele europene, ar trebui ca toti ceilalti suporteri romani sa tina cu echipa calificata. Bineinteles sa tina cu echipa respectiva doar in cupele europene :D

Forza Steaua! Cupa UEFA e tot mai aproape de Ghencea :)

weeezer_2011.04.2006 15:05

mda... ata ete, parca doar Valvis si Copos au zis ca sunt suporterii Stelei, desi nici aici nu stiu cat e vb de sinceritate si cat de ipocrizie..

insa eu... daca ne-ar fi scos Rapidul, nu garantez ca as fi fost in stare sa tin cu ei pe mai departe.. :(

sorin_77711.04.2006 15:11
Da, ai dreptate. Treaba e cu doua taisuri. Insa inca vreo 2-3 ani ne vom mentine pe pozitii acceptabile chiar daca, ipotetic vorbind, am da-o in bara cu majoritatea echipelor. In ultimii doi ani am insumat un coeficient de invidiat.

Trebuie profitat din plin si de anul urmator pentru a ne face rezerve (avem acelasi numar de echipe si pot fi aceleasi ca si acest an)... Daca facem 60-70% din punctele acumulate anul acesta este un lucru FANTASTIC... ne-ar mentine cel putin 2 ani mai sus de locul 10 in ierarhia coeficientilor pe tari...

Sexystelista12.04.2006 07:50

Incredibil!!!Cata oftica!!Ma uitma dimineata la stiri si il vad pe Niculaie, cum isi asuma un drept pe care nu-l are!si anume acela de-a nu-l mai primi pe Basescu pe stadionul rapid.

Who gives a shit????Bai Niculaie, dar importanti va mai credeti voi rapidistii?Cata oftica!!!Data vitoare sa nu va taiati unghiutele ca sa aveti ce sa va bagati in gat!! :lol:

Virgil12.04.2006 08:04

Sa ignoram oftica,pentru ca oricum se justifica,si sa scoatem in fata imensa obraznicie de a-l insulta pe seful statului si de a instiga suporterii Rapidului impotriva sa.

E un gest fara precedent,pentru care clubul,Liga,Federatia ar fi trebuit sa se sesizeze si sa-l sanctioneze.Pentru ca tacerea care s-a asternut pana acum peste vorbele lui de om fara creier,l-au incurajat,incurajeaza si pe altii.

Nicolae Daniel = vierme.

Sa nu se mire viermele daca vreodata,undeva,va fi strivit de propriile ineptii.

Pentru ca lucrurile astea se cam platesc.

Nu insulta niciodata un crocodil pana n-ai traversat râul.(Murphy)

Bogdan4Steaua12.04.2006 08:50

Vrem nu vrem, in seara aceasta suntem suporterii lor.

weeezer_2012.04.2006 20:54

ohoo, si inca ce suporteri Bogdan... ah cat m-am bucurat la golurile marcate de ei, parca le-am fi dat noi, asa m-am simtit. ma rog, asta cand joaca cu Dinamo. in rest, sa moara!

MachedonuRAPID12.04.2006 21:42
ultima reusita a lor parca a fost Liverpool - Steaua 2-1 la general, nu? oricum, ne bucuram noi, insa pe termen scurt, pt ca in putina vreme vom ajunge iar jos in ierarhiile continentale intercluburi, si pe tzari... de ce? pai ganditi-va, o sa ajungem sa jucam cu 5-6 echipe in europa. cele mai bune vor juca in UCL, iar urmatoarele 3-4 in UEFA. si... sincer, suntem noi buni, e drept, dar daca din 6 echipe, doar 2 strang puncte... cadem rau de tot, sub locul 15... sunt pesimist din pct asta de vedere :(

E ilogic ce spui. Mai multe echipe si totusi o sa cadem ? Esti cam paralel..nu te supara..Daca cele bune joaca in CL , tu probabil crezi ca vor fi eliminate dar ce nu stii tu este ca vor juca in UEFA cele eliminate din preliminarii sau locurile 3 din grupe deci vom mai putea face puncte...

In loc sa ai incredere in echipele romanesti si in Steaua care e echipa ta , faci previziuni pesimiste si ilogice pe deasupra...daca ar gandi si jucatorii ca tine ....

Bogdan4Steaua12.04.2006 23:32

Are intr-o anumita masura dreptate weeezer_20.

Sa luam scenariile:

Anul acesta: 3 echipe participante, Dinamo s-a pierdut ca de obicei pe drum. Au ramas Steaua si Rapid, ambele reprezentandu-ne cu succes pana in fazele superioare ale competitiei.

S-au stans in total 48.5 puncte pana acum. Respectivele puncte s-au impartit la numarul de echipe, adica la 3. Astfel a rezultat un coeficient de 16.166, cel mai bun coeficient din acest an, propulsandu-ne in clasamentul pe ultimii cinci ani pe pozitia a zecea.

Daca peste doi ani participam cu 6 echipe, mergem pe urmatorul scenariu:

Ne reprezinta Steaua, Rapid, Dinamo, Poli, CFR si Arges(exemple alese la intamplare). Sa zicem ca Steaua si Rapid confirma in continuare, iar Dinamo , Poli, CFR si Arges clacheaza. Daca am avea cu cele doua echipe un parcurs identic si am strange tot aproximativ 48.5 puncte in total, acest punctaj s-ar imparti nu la 3 ci la 6, rezultand un punctaj de 8.033, adica jumatate din cel de anul trecut.

Aici e marea problema. Avem mai multe echipe, dar problema este ca toate cele sase trebuie sa aiba un parcurs cat mai bun. Altfel riscam sa cadem in clasament.

«1232425»