FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«12325»
sorin_77731.03.2006 06:30

Joi, 6 aprilie 2006, pe stadionul Lia Manoliu de la orele 20.30, va avea loc meciul retur din sferturile de finala ale cupei UEFA dintre Steaua si Rapid. Asa cum stim cu totii, echipa noastra pleaca cu prima sansa dupa ce in meciul tur a reusit un rezultat de egalitate (1-1) pe Giulesti.

Biletele la acest meci au urmatoarele preturi:

Tribuna 0: 100 RON

Tribuna I: 50 RON

Tribuna a II-a: 30 RON

Peluze: 20 RON

...si se pare ca vor fi puse in vanzare incepand cu sambata (1 aprilie) de la orele 10.00 la stadionul Ghencea si Lia Manoliu...

Meciul va fi transmis de Realitatea TV unde vor comenta Cristian Topescu (bine ai revenit maestre) alaturi de Ovidiu Ioanitoia (!!!)

Sper ca toata suflarea ros-albastra sa fie alaturi de bravii nostri jucatori pentru a scrie inca o pagina de istorie in cartea Stelei si a fotbalului romanesc.

Forza

forever_STEAUA31.03.2006 13:28

Pronosticul meu: 2-0 8)

FORZA

alex4steaua31.03.2006 13:49

Sa speram ca Olaroiu nu va juca defensiv si cu putin noroc ii batem 3-0 ...

forever_STEAUA31.03.2006 14:02

Probabil nu va juca defensiv. Pt ca a vazut cat de mult poate costa o greseala. Iar jucatorii i-au ridiculizat pe "1euro" Rapid in prima repriza cand au jucat asa cum ne dorim cu totii.

I.N.Money31.03.2006 14:34

S-ar putea sa prindem pe Lia Manoliu cel mai frumos meci pe care il traim alaturi de Steaua de la revolutie incoace.Totul depinde doar de noi si de baieti,e timpul ca sa scoatem oamenii iar pe strazi.

sorin_77731.03.2006 14:58

Nu inteleg ce se intampla cu biletele la acest meci. Argaseala a spus aseara ca ele vor fi puse in vanzare inca de maine incepand cu ora 10.00 AM dar vad ca pe site-ul oficial nu s-a anuntat nimic... :cry: :cry: :cry:

I.N.Money31.03.2006 15:05

Pana la urma cate bilete vor fi ocupate de oaspeti? ca l-am auzit aseara pe Niculae zicand ca asteapta circa 10.000 8O

sorin_77731.03.2006 15:21

Tot Argaseala a spus ca vor primii in jur de 2400 de bilete conform protocolului (5% din capacitatea arenei)... Dupa parerea mea asta inseamna cam 2 sectoare la Peluza...

daca nu cumva ne vom trezii cu ei la Tribuna I :cry:

I.N.Money31.03.2006 15:37

Nu cred ca vor risca unii dintre ei sa cumpere bilete la tribuna 1 sau a 2 a,cred ca maxim 3000 o sa fie iar restul stelisti... :wink:

fiara731.03.2006 15:44

ar trebui sa se vanda numai in Ghencea dar nu stiu daca au voie de la UEFA sa faca asta...

Cata_PN31.03.2006 15:59

pentru sorin_777....dak afli sigur ca se pun maine in vanzare biletele lasa si tu un mesaj...ms mult

alinush8931.03.2006 17:24
Tot Argaseala a spus ca vor primii in jur de 2400 de bilete conform  protocolului (5% din capacitatea arenei)... Dupa parerea mea asta inseamna cam 2 sectoare la Peluza...

daca nu cumva ne vom trezii cu ei la Tribuna I  :cry:

Se pare ca rapidistii vor ocupa un loc la tribuna 1....insa nu este sigura treaba..sa vdm..oricum...galeria va sta ca pana acum, la pel 2 nu?:)

sorin_77731.03.2006 18:31

Se vor vinde doar douã bilete de persoanã pentru meciul Steaua-Rapid

FC Steaua va pune în vânzare, sâmbãtã, biletele pentru meciul cu Rapid, care se va disputa la 6 aprilie, pe Stadionul Național din Complexul Național "Lia Manoliu", în manșa secundã a sferturilor Cupei UEFA, urmând ca o persoanã sã poatã achiziționa cel mult douã tichete. Cei 6.500 de posesori de abonamente la meciurile de pe teren propriu disputate de Steaua vor avea acces la meciul cu Rapid în baza acestora, însã vor putea achiziționa și câte cinci bilete, legitimațiile urmând sã le fie ștampilate.

Potrivit unui comunicat dat publicitãții pe site-ul oficial al FC Steaua, biletele pentru meciul cu Rapid vor fi vândute de sâmbãtã pânã miercuri, 5 aprilie, în intervalul orar 10.00-18.00, la casele stadionului din Bulevardul Ghencea și ale Stadionului Național.

Prețurile biletelor la meciul Steaua - Rapid, care se va disputa la 6 aprilie, la ora 20.30, sunt urmãtoarele: 20 dei lei - peluze, 30 de lei - tribuna a II-a, 50 de lei - tribuna întâi, 100 de lei - tribuna zero.

Numãrul de bilete ce va fi pus în vânzare de FC Steaua este, potrivit unor surse din cadrul clubului, de aproximativ 35.000, la care se adaugã 2.430 de tichete rezervate, conform protocolului, suporterilor rapidiști. Fanii echipei Rapid vor avea acces la tribuna întâi a Stadionului Național, într-un sector în care nu vor fi disponibile bilete pentru fanii steliști.

Accesul publicului în incinta stadionului va fi permis începând cu ora 16:30. Atât la casele de bilete, cât și la intrarea în stadion, forțele de ordine vor fi ajutate de membri ai Compartimentului de flagrant al Poliției Române, care vor urmãri buna desfãșurare a vânzãrii biletelor și a accesului spectatorilor. sursa PROSPORT

dbd31.03.2006 19:00

acum ne dorim acel obijnuit 0-0 de pe Lia :lol:

oricum ii batem cu 2-0 pe Lia...

sorin_77731.03.2006 19:09

Deci acum este foarte clar, suporterii Rapidului vor sta la Tribuna I... Cred ca este vorba de partea din stanga oficialei. Este un sector destul de mare rezervat dar ei vor fi numai 2430. In restul totul ne apartine. Eu cred ca acel 35.000 reprezinta doar numarul de bilete puse in vanzare la care se va mai adauga si numarul abonatilor, 6500...

Ma poate lamurii cineva?

kingstonian stelist01.04.2006 03:45

Am si eu o intrebare? Este Gazeta Sporturilor un ziar anti-Steaua sau doar asa mi se pare mie de la distantza?

Multumesc.

Borussia01.04.2006 08:45

Steaua

Salutari Borussia love1.gif

groupwave1.gifgroupwave1.gifgroupwave1.gif

KroNos^01.04.2006 10:19
Am si eu o intrebare? Este Gazeta Sporturilor un ziar anti-Steaua sau doar asa mi se pare mie de la distantza?

Tolontan a laudat Steaua in draci dupa meciul de joi la Antena 1. GSP niciodata nu mi s-a parut impotriva Stelei. Poate impotriva lui Gigi e cateodata din cauza ca are atatea certuri cu ziaristii si cu toata lumea. In Prosport am vazut cateva articole tendentzioase.

Nu dau un pronostic pentru joi, vreau doar sa bata Steaua indiferent la ce scor pentru ca s-a vazut ca rapid e cu 2 clase sub Steaua si doar norocul lor inconfundabil a facut sa egaleze.

forever_STEAUA01.04.2006 10:22

@borussia

Te plictisesti rau? Nici in cele mai frumoase vise ale tale nu se va califica rapiduletzu' in dauna unicei echipe care conteaza cu adevarat in fotbalul romanesc , Steaua Bucuresti.

sorin_77701.04.2006 10:44

Astazi am fost sa-mi iau bilete si cum era de astept coada era imensa... La inceput organizarea a fost proasta pana au intervenit niste membrii de galerie si jandarmii au inceput sa fie si ei mai vigilenti. Erau persoane dubioase care sareau gardul ca sa mai cumpere inca o data sau chiar de 2-3 ori bilete.

Este adevarat ca aceste cozi sunt generate si de faptul ca se dau doar 2 bilete de persoana si 5 pentru abonati, dar totusi este un lucru bun, rapidistii nu au ce cauta pe National.

http://us.a1.yahoofs.com/users/43183917z5a...hoxlLEBC.AKCwT5

http://us.a1.yahoofs.com/users/43183917z5a...hoxlLEB.4pcVAZ6

http://us.a1.yahoofs.com/users/43183917z5a...hoxlLEB3b9NjqeJ

xcess198401.04.2006 12:08
Tot Argaseala a spus ca vor primii in jur de 2400 de bilete conform  protocolului (5% din capacitatea arenei)... Dupa parerea mea asta inseamna cam 2 sectoare la Peluza...

daca nu cumva ne vom trezii cu ei la Tribuna I  :cry:

ma simt nevoit sa fac unele precizari... Steaua a anuntat prima ca rrapizi vor sta la trib 1..pt ca dc ii puneau undeva la pel 1..puteau avea loc incidente..inclusiv ca ei sa-si cumpere muuulte alte bilete in peluza...plus ca biletul e 500 la trib 1. Apoi rapidistii ne-au mutat si pe noi la trib 1 ca sa platim si noi macar 400 pe bilet. oricum..eu zic ca porumbeii vor cumpara destule bilete la peluza 1..si se vor aseza langa restu de la trib 1..

sorin_77701.04.2006 12:22
.[...]..eu zic ca porumbeii vor cumpara destule bilete la peluza 1..si se vor aseza langa restu de la trib 1..

Nu cred ca se va intampla asta si iata 2 motive:

1. Tribuna 1 din partea stanga a oficialei are o capacitate mult peste ce este rezervat suporterilor rapidisti (2430 bilete) Ei vor fi comasati inspre oficiala iar partea dispre peluza I (sa zicem ca va fi vorba de 2 sectoare cel putin) vor fi libere (!!!)... Peluza va fi toata a stelistilor si orice rapidist infiltrat in ea nu are cum sa fie alaturi de galeria lor... Stai linistit ca nu ne invadeaza giulestiul..

2. Astazi la bilete se supraveghea foarte atent vanzarea biletelor de la Peluza... de catre membrii ai galeriei...

lordandrey0001.04.2006 13:08

Mah, eu nu cred ca vor fi rrapidisti la peluza I. Cel mai frumos o sa fie la sfarsit dupa ce noi ne calificam(sper din tot sufletul) cand "galeria" rrapidistilor va mai ramane o ora pe stadion:D (sa moara de oftica). Din pacate am un gust amar, deoarce am piciorul in ghips si nu voi putea merge la stadion:((( Poate scap si ne vedem cu totii in Piata Universitatii!! (apropo, daca Steaua se califica in finala ma vopsesc ros-albatru:D)...Daca jucam la fel ca in prima repriza si nu facem greseli, Coman o sa regrete ziua in care s-a facut portar. Cel mai frumos ar fi sa ne calificam si sa jucam cu Basel, pentru ca si ei au culorile clubului ros-albastre si tot de la nike au tricourile:P

Virgil01.04.2006 13:11

E foarte bine sa jucam cu Basel semifinala.Cel putin asa va juca in finala o echipa ros albastra. :wink:

the_killer01.04.2006 13:17

am votat prima varianta :wink:

«12325»