FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«1234525»
cocoapuff_Steaua02.04.2006 18:30

Nici nu concep infrangerea in dauna gunoierilor! Sper sa le inchidem gura in primele 20 de minute... Cat despre loviturile de la 11m, atunci orice se poate intampla.

Ayrton02.04.2006 19:24

O sa avem meci greu, rapidul tocmai a batut Timisoara cu 3-1, cu noroc spun eu, dar trebuie sa fim atenti joi.

marcko02.04.2006 19:35

am si eu o intrebare: mai sunt bilete la trib a 2a ?

azi a fost un prieten si in Ghencea si p lia manoliu si numai aveau bilete la tribuna. credeti ca o sa mai puna in vanzare?

DOAR Steaua!!!!!!!!1

fuzy02.04.2006 19:48
Am si eu o intrebare? Este Gazeta Sporturilor un ziar anti-Steaua sau doar asa mi se pare mie de la distantza?

Multumesc.

pai... da... :)

nu ti s-a parut tie ca a fost un comentariu infect la rapid - Steaua din sferturi? ei bine, antena 1 si GSP fac parte din acelashi trust al lui voiculescu... apropo... mi-a fost o greatza profunda la antena 1 inaintea meciului cand au intrebat parlamentarii ce echipa prefera si cand parlamentarii spuneau "Steaua" reporteritza spunea "pai e a lu' Gigi" ....am ramas picture...pacat ca n-are cine sa se auto-sesizeze, nu cred ca exista vreo' lege in sensul asta din pacate...

scz pt marele offtopic...

revenind la subject, Steaua o sa castige lejer cu rapidul!!!!

FORZA Steaua!!!

DTP-Ludacris02.04.2006 19:49

deci...nush ce sa zic...am la emotii....sper din toata inima sa ne calificam...au avut atata noroc in tur...

SUNTEM MAI BUNI...si ar fi nedrept sa nu ne calificam.....

HAI Steaua IN SEMIFINALA !!!!!!!!!!!!!!!

Virgil02.04.2006 20:12

Rapidul a invins la Timisoara o echipa de duzina.Adica de 12 la snop.

Joi vor juca pe "Lia" cu granzii Europei si o vor lua peste plisc.

Doamne ce echipa obraznica si nesuferita poate fi aceasta Rapid Bucuresti.Uitati-va si voi la fetele lor de tarani si spuneti-mi daca nu am dreptate :

Ionut Stancu,Vasile Matei,Rada,Marius Constantin,Badoi,Niculae,Pancu,etc.

La obstructionat si la cearta sunt primii.A sunat si ceasul lor.

DTP-Ludacris02.04.2006 20:37

da....deci presimt k vom bate cu 2-1...sper sa am dreptate..... :lol:

steaua_forewer02.04.2006 20:54

nici nu concep sa nu mergem in semifinale , pt mine nu conteaza scorul , ci calificarea in semifinale , nici nu ma gandesc la ceva rau , joi , sper sa inscriem cat mai repede si apoi sa vina si golul doi , ar fi perfect iar daca vom avea un 2-0 la un moment dat abia atunci putem spune ca suntem in semifinale , ca nu ne mai egaleaza fraierii :lol:

martanu02.04.2006 21:13

Nu cred ca crap-id poate sa marce vreoun gol pe Lia,

ca doar si bulanul lor trebuie sa se termine.

Este intradevar enervant cat de mediatizata este echipa

utecistilor, ma intreb daca lumea o face din convingere, din obligatie sau din prostie.

FOERZA Steaua!!!!!

Ionutdal02.04.2006 22:02
Nu cred ca crap-id poate sa marce vreoun gol pe Lia,  

ca doar si bulanul lor trebuie sa se termine.

Este intradevar enervant cat de mediatizata este echipa  

utecistilor, ma intreb daca lumea o face din convingere, din obligatie sau din prostie.

FOERZA Steaua!!!!!

Perfect deacord cu tine , cat sa tina si norocul asta ?/???? , pana si cu Timisoara au avut noroc , dar de data asta joi cred ca Steaua este mult peste ratigcio si ii vom bate cu 3-0 , atunci sa vedem mass-media care tot ii lauda , atunci o sa laude doar Steaua . Steaua RELIGION

Hadess02.04.2006 22:58

Steaua - Rapid 3 - 0 (Nicolita , Dica , Cristea)

Steaua va da o lectie de fotbal bronzatilor!

FORZA Steaua !!!

MachedonuRAPID03.04.2006 00:49

Va agitati degeaba baieti , o sa fie 2 - 0 pentru Rapid pe Lia.Daca totusi Steaua va castiga eu ii tin pumnii in continuare , sa ia cupa ...

PS : Pe forum la Rapid am spus acum o saptamana ca facem 1-1 pe Giulesti si 2 - 0 pe Lia , pana acum am avut dreptate :wink:

Ionutdal03.04.2006 01:09
Va agitati degeaba baieti , o sa fie 2 - 0 pentru Rapid pe Lia.Daca totusi Steaua va castiga eu ii tin pumnii in continuare , sa ia cupa ...

PS : Pe forum la Rapid am spus acum o saptamana ca facem 1-1 pe Giulesti si 2 - 0 pe Lia , pana acum am avut dreptate  :wink:

Esti aproape de scorul exact dar nu va fi 2-0 ci 3-0 , si nu pt rapid cum visezi tu (cu un noroc chior o sa scoate-ti cel putin o infrangere cu 2-0 ) , dar de data asta norocul sa fie cu cel puternic , adica cu Steaua .

sorin_77703.04.2006 06:12

Am vazut jocul rapidului la Timisoara aseara si vreau sa remarc faptul ca au marcat numai din greselile jucatorilor lui Poli, nu a construit nimic rapid, doar a profitat... Asa a profitat si in giulesti cand a inscris la greseala in lant a jucatorilor nostri... Cred ca pana aici le-a fost.

Titlul in ziarele de vineri:

Felicitari Rapid!

Succes mai departe Steaua!

BandiT03.04.2006 07:56

trebuie sa ne calificam...

si nu numai atat..trebe sa ajungem in finala ...

si sa o castigam...

miercuri e ziua lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...ar trebui o coregrafie speciala....

si echipa sa-i faca cadou calificarea in semifinale.

hai Steaua..

Brasovul saluta eternul nr. 7..

La multi ani, maestre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!

Captain RedBlue03.04.2006 08:06
...Este intradevar enervant cat de mediatizata este echipa utecistilor, ma intreb daca lumea o face din convingere, din obligatie sau din prostie...

Cu siguranta din tendinta de a tine cu cel mai slab! :lol:

Le vom administra o crunta infrangere (foarte probabil un 3-0) din urmatoarele motive:

-ei sunt obligati sa marcheze, nu noi, daca vor sa se califice si vor fi obligati sa deschida jocul;

-noi stim sa profitam de acest lucru, asa cum am aratat in meciurile cu Betis, Poli sau Otelul si vom marca in mod sigur primii;

- odata cu primul gol marcat de noi, disperarea si frustrarea se vor vedea in jocul lor, vor gresi si in mod sigur vor veni si al doilea si al treilea gol;

-la 3-0 Oli va inchide jocul cum numai el stie sa o faca, iar ``Luc`` jr. va fi nevoit sa-si faca abonament de 2000 de minute la mobil ca sa ceara sfaturi de la batranu` cum sa rezolve problema. :lol:

lordandrey0003.04.2006 08:57
trebuie sa ne calificam...

si nu numai atat..trebe sa ajungem in finala ...

si sa o castigam...

miercuri e ziua lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...ar trebui o coregrafie speciala....

si echipa sa-i faca cadou calificarea in semifinale.

hai Steaua..

Brasovul saluta eternul nr. 7..

La multi ani, maestre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!

Eu ma multumesc si cu o calificare...Mai ales pentru ca jucam cu Rapid. Altfel, daca nu jucam cu rapid eram multumit si pentru ce a facut Steaua pana acum, dorinta cea mare fiind grupele Champions League. Sa fim seriosi si realisti. O calificare in grupele Champions League inseamna mai mult decat o participare in sferturile Cupei UEFA

waste03.04.2006 09:20
Sa fim seriosi si realisti. O calificare in grupele Champions League inseamna mai mult decat o participare in sferturile Cupei UEFA

Dar nu si decat o finala castigata ;)

sorin_77703.04.2006 09:32

din punct de vedere al castigului financiar, o participare in grupele CL este mai importanta decat o finala de Cupa UEFA castigata...

Insa d.p.d.v. sportiv iti dau dreptate... Este vorba de un nou trofeu in vitrina...

Sa trecem de rapid!

flipper03.04.2006 09:53
Steaua

Victorie fara emotii, cand va veni golul rapidului, daca va veni, va fi deja 3-0 pentru Steaua.

ba 5-0 baaaa
The Flyer03.04.2006 10:09

acum,ce conteaza e calificarea in semifinale!totusi,nu pot spune ca nu mi-as iesi din minti de fericire la un eventual 4-0 pe "lia manoliu"!asa,ar crapa rapidu',s-ar scufunda banatu' ala nesimtit,de oftica si "ciini" ar mai tacea dracu' din gura!

ps:vis-a-vis de Poli:super galeria lor,care la 3-1 pentru "porumbei" scandau "rapidu' bate joi"!asa da,asta devotament pentru Poli! :D:D:D:D:D:D

sorin_77703.04.2006 10:50

cum ar fi sa auzi in campionatul italian ca galeria lui Milan va striga la un meci cu Inter in campionat pe teren propriu (Milan sa fie condus cu 3-1) ca va striga "Inter bate in semifinale pe Juve!" (Inter si Juve sa presupunem ca se vor intalnii in semifinalele CL - sunt sanse)... De tot rasul... :lol: :lol: :lol: :lol:

rognorok03.04.2006 11:33

I want to see the game Steaua - Rapid but I'm in England and I do not know wich TV station broadcast this game.

Can somebody help me with this names?

criss62303.04.2006 11:48

Steaua va bate pe Lia Manoliu cu 1-0

gol Dica....parerea mea :D

oprita pasa de gol :!:

ulivius03.04.2006 12:01
I want to see the game Steaua - Rapid but I'm in England and I do not know wich TV station broadcast this game.

Can somebody help me with this names?

RealitateaTV

In viata mea n-am vazut echipa mai oportunista si mai norocoasa decat Rapid. Cel mai mult mi-e teama de bulanul lor. Concentrare maxima la finalizare.

«1234525»