FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«12345625»
criss62303.04.2006 12:12
I want to see the game Steaua - Rapid but I'm in England and I do not know wich TV station broadcast this game.

Can somebody help me with this names?

RealitateaTV

In viata mea n-am vazut echipa mai oportunista si mai norocoasa decat Rapid. Cel mai mult mi-e teama de bulanul lor. Concentrare maxima la finalizare.

cred ca se referea la televiziunile din afara care au sa preia meciul. nu cred ca se prinde realitatea TV afara.

Virgil03.04.2006 12:46

Cum credeti ca vor incepe jocul cele doua echipe ?

- in tromba ?

- prudent ?

- fotbal total ?

Ar fi binevenite si niste explicatii.

Parerea mea e ca Steaua va ataca inca din start,iar Rapid va astepta greseala adversarului.Ca la Hamburg.

Bogdan4Steaua03.04.2006 13:32

Am vazut in meciul lor cu Poli ca solutia cea mai indicata este sa ii luam tare de la inceput. Daca le dam un gol, putem sa jucam inteligent dupa aceea. E important sa nu primim gol.

jaap03.04.2006 13:43

rapidul e echipa de contraatac plus conditie fizica excelenta cea ce lasa senzatia ca domina finalurile de meci

daca nu inscriem in prima repriza va fi infernal pentru noi...

waste03.04.2006 14:19

Off Topic & stupid question:

Se poate intra cu telefon/camera foto la meci? :) Oricum tribunele sunt departe de gazon. Inteleg ca in tur au fost probleme de genul asta.

alsign03.04.2006 14:59

Goian mai poate sa fie unul din marcatori !!!!

sorin_77703.04.2006 15:08

Poate sa marcheze Carlos, nu ma intereseaza cine, numai noi sa ne calificam...

ADIO rapid si nu am cuvinte!!!!

ovi66603.04.2006 15:19

Important e sa ne calificam. Dc o facem si in stil de mare echipa, atunci le-am inchis gura la toti.

p.s. Ma bag si eu in seama aici, dar e mai activ topticul asta. Cine imi spune si mie versurile la cantecul care se termina cu "Sa cante-ntregul stadion...". Multumesc. Joi voi fi pe stadion (eu sunt din MS) si cantecul asta nu am reusit sa-l prind pana acum. Multumesc si scuze dc va fi considerat spam.

juli03.04.2006 15:38

Nu cred ca Rapid isi permite sa inceapa altfel decat atacand pt ca pana la urma ei au nevoie de un gol nu noi si tocmai de aceea putem foarte bine sa-i prindem pe contra atac sa le dam un gol, doua trei ...:D .Sper sa nu ne retragem dak dam un gol,cum am facut in tur.

forever_STEAUA03.04.2006 15:42

Am impresia ca rapidu' se va apara si va incerca contraatacul. Pt ca altfel nu vad cum ar reusi sa ne dea gol.

toxic310003.04.2006 16:15

Stie cineva unde ii baga pe rapizi?O sa ii bage tot asa in tribuna 1 cum ne-a bagat pe noi?Ca am bilet la Peluza 1 si nu vreau sa stau intre inaripati.

ADRIAN PACURAR03.04.2006 16:25

Tribuna 1 acolo vor sta!

Tibis03.04.2006 16:47

Stie cineva ce traseu au coloratii pt ai lesina

kingstonian stelist03.04.2006 17:11

Fratilor, vad ca se acrediteaza mult ideea uni 2 - 1 pt Steaua. Desi scorul asta ne califica, ne v-a tine cu tine sub presiune indiferent desfasurarea partidei si cum se ajunge la acest scor.

2 - 1 tine sperantele lor aprinse pana in final pt ca in cazul in care nu ii lasa norocul din brate si dau vreun gol norocos pe final, nu mai avem ce face si la 2 - 2 ne scot astia afara.

In alta oridine de idei, in Nord America, nu da nimeni meciul in afara de RSC care nu il prind, asa ca o sa stau iar cu ochii cat ceapa la monitaur; sper sa vina numai vesti bune!

Sa de-a Dumnezeu sa iasa cum vrem noi stelistii adevarati!

HAI Steaua

radusteaua03.04.2006 17:44

SPER LA CALIFICARE NU CONTEZA REZULTATUL NU VREAU SA MA GANDESC DACA NU NE CALIFICAM :(

martanu03.04.2006 17:56

Eu cred ca crapid va face un joc la asteptare de la inceput. Chiar daca rezultatul din tur ar trebui sa-i

stimuleze sa atace mai trebuie sa si poata. Ar fi ideal sa-i putem bloca la mijlocul terenului. Fundasii si mijlocasii defensivi trebuie sa fie super atenti sa nu le dea ocazia sa recupereze in "zona periculoasa", ei asa au marcat cam toate golurile.

Sigur pregateste Mircea Lucescu ceva, Oli trebuie sa fie atent. Nu pot sa cred ca Razvanut este omul cu tactica, mai ales dupa ce seniorul a ajuns si actionar la echipa ciorilor.

Scorul de 2-1 nu mi se pare plauzibil. Asta pentru ca asa cum am mai spus-o, eu nu cred ca pot marca.

Cel mai probabil scor va fi 1-0 pentru noi sau 2-0

dar si in aceste ultim caz cu al doilea gol la spartul targului.

Nu conteaza la ce scor, cel mai important este sa ne

calificam.

FORTA Steaua!!!!

Captain RedBlue03.04.2006 18:30
Cum credeti ca vor incepe jocul cele doua echipe ?

- in tromba ?

- prudent ?

- fotbal total ?

Ar fi binevenite si niste explicatii.

Parerea mea e ca Steaua va ataca inca din start,iar Rapid va astepta greseala adversarului.Ca la Hamburg.

Mai degraba prudent atat din partea noastra, cat si a lor. Noi pentru ca nu avem neaparata nevoie de gol si trebuie sa fim foarte atenti sa nu primim vreunul, ei pentru ca daca primesc gol s-au cam ars...Iar aceasta ultima posibilitate este foarte probabila, pentru ca ei desi vor juca prudent, vor fi nevoiti sa mai faca si faza ofensiva daca vor sa marcheze.

Virgil03.04.2006 18:35

@ sorin_777

6701825464430fc0bb7fea.gif

Misto avatar.Cred ca e cel mai tare dintre toate.

flo220303.04.2006 19:21
acum,ce conteaza e calificarea in semifinale!totusi,nu pot spune ca nu mi-as iesi din minti de fericire la un eventual 4-0 pe "lia manoliu"!asa,ar crapa rapidu',s-ar scufunda banatu' ala nesimtit,de oftica si "ciini" ar mai tacea dracu' din gura!

ps:vis-a-vis de Poli:super galeria lor,care la 3-1 pentru "porumbei" scandau "rapidu' bate joi"!asa da,asta devotament pentru Poli! :D  :D  :D  :D  :D  :D

pai daca au tot strigat"Poli si rapid se iubesc la infinit", au luat-o "porumbeii in serios si i-au f...t!!!

ionutz_1703.04.2006 19:26

eu sunt sigur ca ne calificam acum nu mai conteaza prea mult scorul desi as vrea sa le dam un 2-0 sa le aratam cine suntem noi sa nu mai aibe ei impresii ca sunt mai buni decat noi.dar pt asta noi suporterii trebuie sa fim aproape de jucatori asa ca va astept pe toti pe lia manoliu sa ii speriem pe rapidisti :twisted: :wink:

Dj03.04.2006 20:05
Off Topic & stupid question:

Se poate intra cu telefon/camera foto la meci? :) Oricum tribunele sunt departe de gazon. Inteleg ca in tur au fost probleme de genul asta.

da..nu cred k o sa fie probleme cu astea

eu vad o victorie a Stelei...la scor e greu..

redandblue03.04.2006 20:26

nu mai rezist...mai sunt citeva zile pina la meci dar emotiile sunt asa de mari...

am incredere in baietii ca vor face un meci mare...si in Oli ca va gindim o tactica perfecta...si in galerie ca se va comporta exemplar...

daca trebuie sa facem un meci mare acum e momentul ideal...acum este clipa care ne poate arunca spre glorie...

daca vreun jucator vrea sa se catere pe culmile gloriei acum este momentul...

daca vrem sa-i umilim pe rapidisti acum e momentul cel mai bun...

daca vrem sa fie stadionul plin trebuie sa mergem cu totii la meci...indiferent de virsta,de sex,de distanta...trebuie sa sustinem echipa...acum mai mult ca niciodata...trebuie sa aratam lumii sa suntem cea mai tare galerie...

daca vrem sa radiem de fericire la final trebuie sa avem incredere in noi si in Steaua-campioana sufletelor noastre...!!!

HAI Steaua!!!

Dj03.04.2006 20:26

ne vedem in peluza :)

ghitabuta03.04.2006 20:32

NU incape indoiala , ca echipa noastra este mult mai valoroasa decat Rapid , s-a vazut inca din meciul tur. dar aici am o mica teama , sa nu se concentreze mai greu ai nostri. nu imi convine ca toata lumea ii lauda , ca au fost mult peste rapid ca etc, asta chiar daca este asa ,

binary03.04.2006 20:48

Eu sper sa ne calificam din tot sufletul si mai ales in fata Rapidului ... Nu concep sa nu ne calificam contra Rapidului ar fi un dezastru total ...

HAI Steaua !!

«12345625»