FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«12122232425»
lordandrey0007.04.2006 11:54

Apropo de acest 0-0: in 86 am castigat finala, cu un 0-0:D Sper ca anul acesta istoria sa se repete, desi va fi foarte greu. Romania este 90% stelista, nu jumate rrapidista si jumate Stelista cum zicea Jean Valvis. Restul de 10% se impart astfel: 9% cei care nu au treaba cu fotbalul si 1% restul de suporteri...

Melku07.04.2006 11:54

Cel mai fericit 0-0 din viata mea, scorul asta mi l-am dorit de la inceput..nici nu mai conta...merita sacrificat jocul estetic in favoarea unei calificari in semifinale, mi-am dorit atat de mult si jucatorii nu m-au dezamagit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie daca o sa castigam Cupa UEFA daca aseara a fost ce a fost in Universitate :D

Bogdan4Steaua07.04.2006 12:03

" Incident la Timişoara, după meciul Steaua-Rapid Peste 50 de suporteri ai echipei Poli Timişoara au venit în centrul oraşului, joi noaptea, imediat după meciul Stelei, pentru a-i împiedica pe fanii stelişti să sărbătorească victoria, doi dintre suporterii lui Poli spărgând parbrizul unui autoturism.

Spiritele s-au încins în momentul în care în zonă au apărut câţiva suporteri ai echipei din Ghencea. În scurt timp, suporterii lui Poli au sărit pe maşină, le-au lovit autoturismul cu pumnii şi cu picioarele şi nu s-au oprit până nu au spart parbrizul.

Jandarmii timişoreni au intervenit în forţă şi au aplanat rapid conflictul

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiş, Paul Ciobănaşu, a declarat, vineri, că s-au dat două amenzi, în valoare totală de opt milioane lei vechi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi au fost întocmite dosare pentru distrugere. "

Sursa: Prosport

No comment...

kingstonian stelist07.04.2006 12:31

Un lucru pe care inca nu l-am vazut evidentiat nicaieri. In 1986 am castigat Cupa Campionilor intr-un an de cupa mondiala la care Romania ratase calificarea.

2006 - Romania nu participa la cupa mondiala din Germania, oare se v-a repeta istoria?

Sper din toata inima!

HAI Steaua

KroNos^07.04.2006 12:43

Paraschiv: "Multumim sortilor, pentru ca Rapid a fost cea mai accesibila echipa"

Ionel Ganea: "Middlesbrough îi va bate rău de tot. Rapid a jucat mai bine decît Steaua, care şi-a văzut interesul. Rapid a avut şi un penalty clar, neacordat de arbitrul Medina Cantalejo, la faultul comis de Petre Marin asupra lui Buga. Îmi pare rău pentru giuleşteni".Cata arogantza pe asta.

Badoi a replicat: "Stelistii au avut tot meciul in fund morcovul cu tot cu iepure!. Dupa joc a venit Olaroiu la noi in vestiar, ne-a felicitat si a zis ca noi trebuia sa ne calificam!"

Cat minte Badoi la faza cu Olaroiu. Se vede ca nu stie sa piarda.

Plagiindul pe Arssura(pt cine nu stie e un MC din Bucuresti) ii dau o replica lui Badoi:

"Daca noi avem morcovul cu iepure treaba e logica/ Dar ei(rapidistii) au in curr toata gradina zoologica/" :lol: :lol: :lol:

forever_STEAUA07.04.2006 13:01

Si daca noi am fost cei cu morcovu' cum nu ai reusit tu, badoi, sa ne invingi? De ce nu a reusit il luce, razvanel, criminalul ala de Constantin &co. sa ne invinga? Pt ca voi doar la "curul" nostru ati ajuns sa va uitati. Mai sus de atat nu aveti cum sa ajungeti. Daca ati fi ridicat putin privirea ati fi vazut Super Steaua, care nu se teme de nimeni si mai ales nu se teme de un nimic cum esti tu , badoi, si toti cei ca tine.

Hai pa, badoi, ca avem treaba. IN SEMIFINALA!!!

forever_STEAUA07.04.2006 13:07

@KroNos^

Probabil a fost Oli la ei in vestiar. Dar cred ca declaratia lui Oli a fost urmatoarea: si voi ati fi meritat sa fiti in semifinala. E diferenta ca de la cer la pamant. Sau e ca diferenta dintre Steaua si restul echipelor romanesti (nu zic care :) ) care nu au ajuns in semifinalele cupei UEFA in acest an.

PS: in barul in care eram un tip a parodiat titlul de la Realitatea: oricine pierde, Romania castiga. El a zis asa : "Oricine pierde, rapid -> Steaua castiga " Cata dreptate a avut... :)

dawid07.04.2006 13:13

Trup si suflet pentru culori, O echipa ce face furori....

P.S. Oare in meciul retur cu hamburgerii aia din germania badoi nu-l avea cumva si pe vanator in fund?

bebeto07.04.2006 13:18

pt bogadan4steaua:cred ca ,,curajosilor''astia din Timisoara trebuie sa li se acorde mai multa atentie data viitoare cind ajung prin Bucuresti...o atentie speciala,ca sa le mai iasa talentele handicapate din cap.

bebeto07.04.2006 13:28

si referitor la meci:ma bucur enorm de calificare,felicit toata echipa pt daruire,dar jocul pregatit de Olaroiu nu mi-a placut.mijlocul nostru a fost la pamint,trebuie sa recunoastem...asa am stat sa tremuram pina la sfirsit in fata unei echipe de 2 lei,cind trebuia sa-i batem si aici si acolo ca sa le scoatem talentele din cap...boul ala de Nicolae mai vrea si 2 penaltiuri pe gratis...huo..cersetorilor.

ps:in campionat o sa-i rupem...fiinca n-o sa mai jucam sub presiune asa mare atunci.

F

KroNos^07.04.2006 13:31

Din GazetaSporturilor:

Oli s-a dus în vestiarul Rapidului

După ce şi-a felicitat jucătorii, Cosmin Olăroiu s-a dus şi în vestiarul Rapidului pentru a-i îmbărbăta pe giuleşteni. "Bravo băieţi! Aţi jucat extraordinar. Nu aţi ajuns întîmplător aici. Sînt sincer mîhnit că a trebuit să vă eliminăm. Am reuşit acest lucru pentru că am avut puţin mai multă şansă decît voi. Aţi făcut un lucru extraordinar pentru România", le-a transmis Oli rapidiştilor.

De unde a dedus Badoi ca Olaroiu a vrut ca Rapid sa se califice nu stiu. Olaroiu a vrut sa zica ca ambele echipe trebuiau sa mearga mai departe. Dar de la unul care nu stie sa piarda, Badoi, nu te asteptzi decat la minciuni.

FINALA ne asteapta cu bratzele deschise. :D

forever_STEAUA07.04.2006 13:39

P.S. Oare in meciul retur cu hamburgerii aia din germania badoi nu-l avea cumva si pe vanator in fund?

Cred ca nimeni nu a zis-o mai bine. Asta ar trebui sa fie replica data lui badoi. :lol: :lol: :lol:

Si cred ca ii voi trimite eu intrebarea. Imi dai voie? :lol: :lol:

dawid07.04.2006 13:55

Cred ca nimeni nu a zis-o mai bine. Asta ar trebui sa fie replica data lui badoi. :lol: :lol: :lol:

Si cred ca ii voi trimite eu intrebarea. Imi dai voie? :lol: :lol:

be my guest...transmite-i niste salutari si din partea mea :twisted:

forever_STEAUA07.04.2006 13:56

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat ca pentru el calificarea Stelei in semifinalele Cupei UEFA reprezinta cel mai bun moment al carierei, deoarece fiecare jucator isi doreste sa obtina o astfel de performanta.

"Este foarte frumos, este o sarbatoare enorma. Toata lumea a fost pe strazi, deoarece Steaua are cinci milioane de suporteri. In Portugalia nu aveti nici cea mai mica idee de euforia de aici", a spus Carlos.

"A fost un joc nervos si in principal ultimele zece, 15 minute, cand ei au fost peste noi, ne-au sufocat. Am reusit sa controlam jocul, dar ne-am temut putin. Din fericire totul a fost bine. Am reusit sa nu primesc gol, dar am jucat cu un deget fracturat 25 de minute. S-a intamplat la o faza, in urma unui duel cu un adversar. La inceput nu am simtit nimic, dar mi-am dat seama ca era ceva rau deoarece degetul era moale. Cand am vrut sa-l misc am simtit o pocnitura. Pana la urma am pus degetul la loc", a spus Carlos.

V-am spus eu ca portughezul nostru va fi erou in meciul asta? Si ce mi-a placut cum sarea in Piata Universitatii :lol: :lol: :lol:

Roberta_Juve07.04.2006 14:01

Imi pare rau dar nu am cum sa va felicit pentru ca Steaua a jucat urat.Nu stiu in ce masura a meritat aceasta calificare...In fine, bafta in continuare.

DTP-Ludacris07.04.2006 14:06
Imi pare rau dar nu am cum sa va felicit pentru ca Steaua a jucat urat.Nu stiu in ce masura a meritat aceasta calificare...In fine' date=' bafta in continuare.

nush in ce masura ar fi meritat rapidul sa se califice ,care in tur a scos acel egal cu un noroc ..si la pauza pe putin 3-0 ar fi trebuit ,dar ....pana la urma...

[b']Steaua MERITA CALIFICAREA

ovi66607.04.2006 14:07

bine ca a jucat rapidul frumos! asa urat sa jucam (cum au facut-o si grecii cand au castigat titlul european) si sa luam Cupa UEFA, ca nu ne suparam. noi nu! voi si catzeii da! ;)

Dj07.04.2006 14:21

astea is rautati..k a jucat mai bine...k nu merita Steaua..neinteresant..ne`am calificat si cu asta am inchis gura...poate sa zica ei ce o zice...noi suntem in semifinale :)

I.N.Money07.04.2006 14:35

Cred ca acest 0-0 a fost perfect...toti sustinatorii lor isi baga "unghia-n gat" de ciuda..parca mi-a adus aminte de acel 2-1 din Giulesti cand la fel au comentat

PS:Mereu sansa o sa fie cu cei puternici...

Olandezz07.04.2006 14:42

Iata raspunsul meu pentru toti rapidistii!:

Dreptate! Steaua, fata fotbalului de club Romanesc a intrat in semifinale! Milioane de romani au sperat acest lucru. De ce? Findca aceasta echipa reprezinta in proportii de 90% istoria fotbalului roman.

Steaua ne face mandru sa fim romani si asa a fost si ieri. Steaua a aratat ce inseamna sa fi o echipa de top. Si fanii nostri au aratat ce inseamna sa fi civilizat. Noi nu ne-am simtit provocat, nu am reactionat pe provocarile voastra penibile ci doar am reactionat intr-un mod decent. Adica: Sunteti penibili! Si chiar sunteti! Acest meci a ilustrat chiar perfect situatia actuala in Romania. Exista un grup foarte mare de oameni decenti si civilizati. Dar din pacate si un grup de asociali, spurcati penibili! Niste gunoaie! Niste analfabeti care injura tot meciul echipa Steaua, in loc sa-si incurajeaza echipa sa favorita! Ati fost penibili! VOI, inclusif Maldarasanu cu gestil lui "sportif". V-ati agitat pentru nimic in final, ca pe noi nu ne-ati impresionat, noi radem de voi. Cum defapt radem deja decand ne stim. Stiu ca este greu de acceptat ca sunteti a 3a echipa din Bucuresti, dar din pacate pentru voi, asta e realitatea dura! Sa visati in continuare ca ne veti egala! Pana atunci noi vom sarbatorii acest rezultat si ne vom chefuii pana in zori!

Steaua e Romania!

Si Romania e madria mea!

P.s. Sper sa comentati cat mai mult acest post, findca imi place sa va vad suferind si cat de prosti pierdatori sunteti!

Peaca out

_yang07.04.2006 14:58
Imi pare rau dar nu am cum sa va felicit pentru ca Steaua a jucat urat.Nu stiu in ce masura a meritat aceasta calificare...In fine, bafta in continuare.

lasa

Kristy_Cj07.04.2006 15:26

Ora meciului Steaua-Rapid...Intra echipele pe teren...Se fluiera inceputul meciului...Nicolita da lovitura de incepere a partidei...Nicolita paseaza la Nicolita...Centrare Nicolita...Minutul 3 Nicolita Gooooooollll...Min 4 Nicolita Gooooooolll...Radoi le zice baietilor:"Ce ziceti mergem sa luam masa,vad ca se descurca Banel cu rapidu"...Toti pleaca la masa cu presedintele...ramane Banel singur cu echipa Rapid...Prin min 89 deschide MM televizorul si vede ca dau Rapid gol...Il suna repede pe Banel:"Alo,ce faci...cum ai luat gol?"...Banel:"Nu stiu ca m-a scos Medina in min 6"

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

flo220307.04.2006 15:26

ce a vrut Lucescu jr cand,pe picior de plecare de la conferinta de presa, a spus: "a, si felicit echipa Steaua carec s-a dovedit un adversar serios"?

flo220307.04.2006 15:29

a mai venit si ahmetov degeaba in Romania sa-i vada pe looserii de la crapid!!!!!

ulivius07.04.2006 15:42

Bai, suntem in semifinala si mi se rupe de toti frustratii.

Suntem deasupra tuturor, mereu am fost, mereu vom fi.

Romania - Steaua - - - Europa - Steaua

Ps: Ii batem si pe englezi si jucam finala cu FC Sevilla (si ne place acest nume)

«12122232425»