scz pt greshelile d ortografie...da n-am stare...sunt fericitttttttttt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scz pt greshelile d ortografie...da n-am stare...sunt fericitttttttttt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://kassiesa.com/uefagraphs/crank-graph-display.php
1998-2008
Un grafic interesant ce s-ar putea intampla pe viitor daca Romania ar ajunge pe locul 9
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/plots.html
din 1995-2008
felicitari...chiar daca nu am putut vedea meciul l-am ascultat...
Cine vrea sa downloadeze meciul - asta e torrentul http://www.mininova.org/tor/274252
deci pana la urma cand se afla cu cine picam mai departe?
Recunosc ca nu am fost cu nimic mai buni decat ei.Din cele patru reprize ale celor doua meciuri,numai in prima am demonstrat ca le suntem superiori.In restul ne-am chinuit sa aparam un gol inscris in deplasare.
Ne-am calificat norocos.
Dupa aspectul jocului Rapidul ar fi trebuit sa se califice.Pacat insa ca aspectul jocului nu conteaza,pentru ca atunci poate ca am fi jucat si acum in CL daca treceam de Rosenborg,in acel meci de acasa,cand trebuia sa inscriem de 4-5 ori.
Asadar,e bine ca ne-am calificat.Dar ce am vazut nu mi-a placut.Steaua s-a lasat deliberat dominata un meci intreg.Lucru mai rar vazut.Aceasta situatie a produs multa incordare in tribune,a dat mari emotii,iar calificarea a fost pe o muchie de cutit.
Daca asa vrea sa joace in continuare Oli meciurile cu mare miza,nu cred ca va face multi purici.
Pana una-alta sa ne bucuram pana la primul meci,pe urma mai vedem noi.
Felicitari tuturor Stelistilor.Fie ei suporteri,jucatori,antrenori,maseuri,medici,conducatori,s.a.m.d.
Sa traiasca Steaua si sa ne bucuram de realizarile ei.
Sper sa ajungem in finala in urma a doua meciuri marca Oleg.
FORZA
Steaua a avut 5 ocazii bune in retur. In cel mai rau caz am fost egali, nicidecum inferiori. Cum se poate afirma asa ceva ? 8O
@ waste
E punctul meu de vedere.Asa vad eu lucrurile.Oli ne-a dat emotii mari.Nu as fi crezut in ruptul capului ca va juca la 0 - 0.I-a fost frica.El singur a spus ca i-a fost frica.A tremurat si el serios alaturi de noi.
In plus nu spun ceva ne mai spus.Oli singur a spus ca Rapid a fost cel putin la fel de buna ca Steaua,iar calificarea e rezultatul Vointei lui Dumnezeu.
Acesti jucatori vor fi iubiti mereu de noi de acum incolo indiferent de rezultate,au bagat de tot cutitul in rana rivalelor,rana provocata de catre neputinta lor..e timpul sa inteleaga pentru totdeauna ca Romania inseamna Steaua Bucuresti...si nimeni si nimic nu poate schimba acest lucru...
Incredibil ma uit pe clasament si nu-mi vine sa cred, Steaua e pe 5 si putem trece pe 4 deoarece Lyon a iesit din competitii. Suntem fantastici, i-am depasit pe Juve-10,Liverpool si Chelsea-20,Bayern-22, Real Madrid-24, Man Utd-40...si lista poate continua.Noi am muncit pt aceste puncte si in 2007 noua ni se cuvine campionatul, pt a accede in grupele CL! FORZA Steaua!!!
Deci sunt in culmea fericirii..am fost buni in ciuda comentariilor a toti idiotzii cum ca rapid ar fi jucat mai bine..sa creada ei asta..rapid n-o s ajunga niciodata la valoarea lu Steaua...Steaua merita asta din plin!!FORZZA Steaua 4EVER!!!LUV U Steaua.. ![]()
Timisorenii au boicotat bucuria stelistilor
Un fapt incredibil s-a petrecut joi seara in centrul Timisoarei, cand fanii lui Poli au iesit in strada si au ocupat Piata Operei pentru a nu-i lasa pe stelisti sa se bucure de calificarea in semifinale.
Doi fani ros-albastri care au indraznit sa incerce sa apara in Piata Operei au fost inconjurati de fanii lui Poli. A iesit o bataie, a intervenit Politia, iar in urma altercatiilor a fost distrusa o masina.
urla frustrarea in ei !
Se stie ca stelistele sunt cele mai tari femei' date=' dar cel mai bine se stie ca Steaua e cea mai buna echipa.Avem de castigat o cupa!!!
Stelisto daca bate rapidu` dau o pizza 8)
Am plecat la meci .
Nu a batut Rapidul!Trebuie sa dai 2 pizza!!!
Iubesc aceasta echipa minunata!!!Fericirea este atat de mare incat nu poate fi exprimata in cuvinte!!Felicitari baieti!!A-ti facut o tara intreaga sa jubileze!!Am demonstrat inca o data tuturor ca suntem cea mai valoroasa echipa din S-E Europei!!Si ne extindem!!!
Am trait meciul la intensitate maxima si am crezut in jucatorii nostri exceptionali!Am fost buni cu Rapid tinand cont ca sunt si ei romani si de aceea nu am vrut sa-i suparam si mai tare marcand!!
Din pacate unii nu stiu sa piarda!!!Iar eu vin si spun:SA VINA CUPA SA VINA CUPA SA VINA CUPA IN Ghencea!!!
Desi parcul zoo al fotbalului romanesc (cainii, ciorile) mor de ciuda noi ne vedem in continuare de treaba noastra si facem cinste fotbalului romanesc!!
Hai traiasca berea ca inca mai sarbatoresc!! :wink:
Timisorenii au boicotat bucuria stelistilor
Un fapt incredibil s-a petrecut joi seara in centrul Timisoarei, cand fanii lui Poli au iesit in strada si au ocupat Piata Operei pentru a nu-i lasa pe stelisti sa se bucure de calificarea in semifinale.
Doi fani ros-albastri care au indraznit sa incerce sa apara in Piata Operei au fost inconjurati de fanii lui Poli. A iesit o bataie, a intervenit Politia, iar in urma altercatiilor a fost distrusa o masina.
urla frustrarea in ei !
Mari tarani timisorenii...
Dupa ce ca nu sunt suporteri adevarati(iubind 2 echipe)mai si isi arata frustrarea provocata de cea mai mare echipa din fotbal in direct la TV...
M..e AEK Timisoara ca Poli joaca-n C :lol:
:lol:
Da, ai dreptate. Deja galeria celor de la Poli a mers prea departe cu nesimtirea. Nu mai merita nici macar trofeul pentru cea mai fair-play galerie. Rusine lor. De acum incolo le doresc o clasare cat mai slaba in clasament. Sper sa fie mediatizata aceasta atitudine pentru ca denota o frustrare si o prostie fara margini. Asta in conditiile in care adevaratii lor rivali sunt UTA si Dinamo.
Le propun sa se infrateasca si cu Dinamo.
Meci interesant si cu palpitatii pentru noi. Nu cred ca a avut ceva aparte, fata de tur cand ne-am aratat valoarea. Si acum, in retur am demonstrat ca le suntem superiori. Rapid mai are de munca daca vrea sa ajunga la fel ca noi. In primul rand jocul, dar si mentalitatea. M.Constantin si-a dat arama pe fata, aratandu-ne un semn destul de urat din partea lui. Bineinteles ca noi, prin prisma faptului ca ne-am calificat nu-i vom arata acelasi semn, pentru ca nici nu merita:)) In fond, avem puterea sa ajungem in finala, cu conditia sa nu gresim si sa jucam asa cum stim noi mai bine. Cat despre suporteri, va rog ca in semifinale, daca echipa nu va merge bine sa nu-i huiduiti sau sa-i injurati, deoarece meritul este ca am ajuns aici si sa nu uitati ca va fi si Joia Mare. FORZA Steaua!!! Dumnezeu iubeste OAMENII!!
Meci interesant si cu palpitatii pentru noi. Nu cred ca a avut ceva aparte, fata de tur cand ne-am aratat valoarea. Si acum, in retur am demonstrat ca le suntem superiori. Rapid mai are de munca daca vrea sa ajunga la fel ca noi. In primul rand jocul, dar si mentalitatea. M.Constantin si-a dat arama pe fata, aratandu-ne un semn destul de urat din partea lui. Bineinteles ca noi, prin prisma faptului ca ne-am calificat nu-i vom arata acelasi semn, pentru ca nici nu merita:)) In fond, avem puterea sa ajungem in finala, cu conditia sa nu gresim si sa jucam asa cum stim noi mai bine. Cat despre suporteri, va rog ca in semifinale, daca echipa nu va merge bine sa nu-i huiduiti sau sa-i injurati, deoarece meritul este ca am ajuns aici si sa nu uitati ca va fi si Joia Mare. FORZA Steaua!!! Dumnezeu iubeste OAMENII!!
Am fi chiar magari daca i-am huiduii!Cum poti sa huiduiesti o asemeea performanta.Trebuie sa fi tampit sau dinamovist ca sa faci asta!!
Iubim echipa, iubim jucatorii, iubim performanta lor. Ne-au provocat o mare bucurie si trebuie respectati pentru efortul depus!!Forza Steaua!!!
:lol: In 1923 s-a nascut un mit/ S-a nascut in tomberon si se numea Rapid/ :lol:
M-am bucurat la acest 0-0 cum n-am mai facut-o niciodata la un egal. Sunt ragusit si acum.
Meciul nu a fost frumos, nu mi-a placut ca Steaua s-a lasat dominata si le-a dat ocazia rapidistilor sa aibe cateva ocazii mari. Cam egal raportul ocazilor. In timpul meciului n-am intzeles schimbarile lui Olaroiu, dar am vazut ce a zis la comferintza de prea ca nu avea pe cine sa bage in atac. Sper sa ii aduca Gigi niste mijlocasi ofensivi si niste atacantzi. Mai bine zis sa-l lase pe Olaroiu sa-i aleaga.
La sfasitul meciului suporterii rapidului aruncau cu pietre catre jucatorii Stelei. Cata "civilizatzie"!!! Si jucatorii rapidului au arata gesturi obscena catre spectatori. Se vede clar ca nu stiu sa piarda si o tot dau cu vicierea de rezultat. Pana si la TV au spus ca la Cristea a fost penalty si la Buga NU.
La Timisoara se vede frustrarea. La meciul cu Rapid desi au pierdut suporterii lui Poli strigau pentru Rapid. Si cica ei sunt suporterii lui Poli. Ce gluma de suporteri. Ce au facut aseara in centrul Timisoarei e o nesimtzire fara margini. Pana acum 2 an inamicul lor era Dinamo si acum e Steaua desi nu stiu de ce. AAAAAAAAAAA ba stiu Poli-Steaua 1-8 :lol: Oricum tzelul suporterilor timisoreni e doar sa fie impotriva Stelei. Le doresc un loc 12 la sfarsitul campionatului si la sfarsitul campionatului viitor sa retrogradeze.
Felicitari baieti! Mi-ati aratat ca v-ati dorit cu adevarat. Pt mine rezultatul final a fost Steaua - rapid 11-0 . Am avut nevoie doar de 4!!! minute pt a ne califica in semifinala. Baietii (nu Oli) au jucat la 0-0 pt NOI! Pt a ne aduce calificarea. Nu au riscat. Au jucat pt NOI! Si cand au gresit NOI am indepartat mingea de poarta! I-am incurajat atat de mult incat Cel De Sus a fost stlist pt 90 de minute si cand puteam pierde a suflat usor mingea in aut. Pt ca rrapidistii vroiau doar sa elimine Steaua. Noi ne-am dorit doar sa facem inca un pas spre finala. Si cate am realizat! Rrapizii au primit prima data gol acasa si tot pt prima data nu au marcat in deplasare. Ironia sortii a facut ca scorul pe care il blamam atat de mult sa ne faca sa plangem de fericire.
Aseara am trait cel mai fericit moment pe care mi l-a oferit Superba Steaua!
Carlos, Ogăraru, Ghionea, Goian, Marin, Nicolită, Paraschiv, Rădoi, Oprita, Cristea, Dică, Nesu, Balan, Oli si tuturor celor care au facut posibila aceasta seara: va multumesc!
Bravo Malda! Neputinta voastra ne amuza!
Si daca nu pt altceva, macar pt acest gest ati demonstrat ca Steaua va e SUPERIOARA!
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Semnul_neputintei.html
PS: felicitari tuturor stelistilor care au fost pe stadion. Ati aratat ca veti face totul pt Steaua. Ati inghitit in sec la trivialitatile adversarilor. Ati intors si celalat obraz. Voi ati castigat meciul tribunelor! Ati aratat inca o data de ce iubiti Steaua. Pt ca voi , ca si ea, sunteti SUPERIORI!
Felicitari !!! , nu a fost 3-0 cum am sperat eu a fost 0-0 dar ne-am CALIFICAT , Rapid un subiect incheiat . Urmeaza 'Boro
Felicitari Steaua si tuturor suporterilor care au fost aseara pe stadion! Avem o galerie frumoasa, de nivel (ridicat) european. Ca si echipa!
Am plecat ieri dimineata din Tg-Mures la 6, am asistat la meci, am stat in Gara de Nord (dupa meci) vreo 4 ore, am ajuns acasa pe la 1 dupa-masa si am intrat aici sa-mi exprim bucuria ca am fost martor la aceasta performanta istorica! Sunt mandru de Steaua si de suporterii ei, care au fost cu mai multe clase peste adversarii lor! Echipa rapid nu merita suporteri asa jalnici ca cei de aseara! Au intrecut orice masura fanii rapidului si sper ca nu vor ramane nesanctionati, altfel tot ce s-a zis inainte de meci despre comportamentul suporterilor va ramane doar gargara si apa de ploaie! Dar ce sa te astepti de la fanii lor, cand jucatori ca Maldarasanu reactioneaza ca la "usa cortului"? Sunt curios ce sanctiuni va lua conducerea clubului impotriva lui, ca tot se dau super-europeni... Probabil il va mangaia Copos pe... cap. ![]()
In schimb, galeria Stelei a fost MAGNIFICA! Ca si jucatorii! Chiar daca rapidistii invoca tot felul scuze penibile, un lucru ramane cert: Steaua ESTE IN SEMIFINALE, rapid ramane acasa! Steaua arata (inca o data) ca este cea mai valoroasa echipa din Romania!
Bravo baieti! Bravo Oli: am inceput prin a-l contesta si am sfarsit prin a-l aplauda la scena deschisa (s-a mai intamplat si cu alti antrenori ai Stelei in ultima vreme, nu?). Nu te supara pe noi, dar noi asa suntem. Mai pasionali, mai putin pragmatici sau rationali. Asa e cand esti suporter!
p.s. La semifinala nu pot ajunge (salariul mic si distanta ma omoara
), dar le recomand celor care nu au sacrificat pana acum timp si bani sa fie prezenti la un meci cu astfel de coordonate, sa o faca! Nimic nu se compara cu astfel de clipe! Merita tot efortul! Toti banii, toate orele nedormite, pe drum...
MA BUCUR SI MA MANDRESC CA SUNT STELIST!
sunt foarte fericit pentru calificare! mai ales ca eu stau in 'gipsy teritory'.
mi-e ciuda pe alea 2 ocazii de la final (fraieru ala de emil Dica). nu trebuia sa avem atatea emotii, trebuia sa transeze meciu fie Dica la start, fie Banel, fie Goian.
Hai in finala!