a, si mai completati si voi cu ce va bine, "de bine" sau "de rau" (pt noi, evident).
Io sper ca englezii si-au terminat portia de goluri pt sezonul asta al UEFA ![]()
a, si mai completati si voi cu ce va bine, "de bine" sau "de rau" (pt noi, evident).
Io sper ca englezii si-au terminat portia de goluri pt sezonul asta al UEFA ![]()
Visez la o super cupa cu Barcelona...asta ar fi dementzial...la 20 de ani sa avem sansa sa rejucam finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DA chiar ar fi fain ![]()
. Dar prima data sa trecem de 'boro' asta care mi se pare ca a uimit pe multa lume aseara
Visez la o super cupa cu Barcelona...asta ar fi dementzial...la 20 de ani sa avem sansa sa rejucam finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ogararu il blocheaza excelent pe Ronaldinho, care in aceasta seara a fost un anonim"
"Eto nu a miscat in fata cuplului Goian - Ghionea"
"Puyol a fost facut avioane de Cristea"
"Beletti nici nu mai stie unde este mingea, Nicolita l-a ametit pe fundasul brazilian"
"Victor Valdes este nevoit sa scoata din nou mingea din plasa"
"Giuly la balon, singur cu Carlos, Giuly trage SIIIIIII... doamnelor si domnilor Barcelona expediaza primul sut pe spatiul portii noastre, suntem in minutul 80, insa Carlos este providential"
ce frumos suna...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ogararu il blocheaza excelent pe Ronaldinho, care in aceasta seara a fost un anonim"
"Eto nu a miscat in fata cuplului Goian - Ghionea"
"Puyol a fost facut avioane de Cristea"
"Beletti nici nu mai stie unde este mingea, Nicolita l-a ametit pe fundasul brazilian"
"Victor Valdes este nevoit sa scoata din nou mingea din plasa"
"Giuly la balon, singur cu Carlos, Giuly trage SIIIIIII... doamnelor si domnilor Barcelona expediaza primul sut pe spatiul portii noastre, suntem in minutul 80, insa Carlos este providential"
ce frumos suna...
Termina ca sunt in extaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da....... de cata lume am trecut... :lol: :lol:
foarte frumos, si ce e cel mai imbucurator e ca incepe sa se vorbeasca destul de constant de noi prin europa... nu ca CSKA Moscova care a castigat anul trecut UEFA si gata...
DA chiar ar fi fain
. Dar prima data sa trecem de 'boro' asta care mi se pare ca a uimit pe multa lume aseara
Lasa-i pe elvetienii aia,daca si aia stiu fotbal,ma transfer la Real Madrid...i-a batut cu 1-0 Rapid in vara..deci asa buni sunt...iar Boro a luat 3 goluri de la ei :lol: :lol: :lol: ...si astia au o aparare de kko...trebuie sa-si revina Victoras sau Cristea si ii terminam
foarte frumos, si ce e cel mai imbucurator e ca incepe sa se vorbeasca destul de constant de noi prin europa... nu ca CSKA Moscova care a castigat anul trecut UEFA si gata...
Mie nu mi-e frica ca nu trece Steaua de boro...sa treaca Barca de Milan :twisted:
DA, asa este, Cristes n-o fost azi in prea mare forma... Da macar a incercat sa fie...
Mie nu mi-e frica ca nu trece Steaua de boro...sa treaca Barca de Milan :twisted:
Pe Milan am boala datorita jocului lor murdar si teatrului lui Inzaghi
doamne ce frumos visam... si daca tot e sa visam, io zic ca daca arsenal joaca in continuare asa... mi-e ca pe ei o sa-i batem in supercupa, nu pe barca ![]()
rog un moderator sa faca un topic pt Steaua - Boro ca nu mai am rabdare ![]()
apropo, turul se joaca la Bucuresti... cred ca e momentul s-o facem pe Lia mandra ca ne gazduieste... hai sa-i scoate in prima mansa, io zic ca daca le dam 2-0 aia sunt deja "pa", noi nu suntem basel sa luam 4...
Grupe Champ League
involving 8 groups of 4 teams each:
16 winners from 3rd qualifying round
9 champions from countries ranked 1-9
6 second-placed teams from countries ranked 1-6
1 defending cup holder
suntem pe locul 10 Romania cu 30.790,iar pe 9 e Rusia cu 31.833 si ei nu mai au nici o echipa :lol:
In primul rand... FELICITARI ECHIPEI!!!
Nu sunt cuvinte care sa poata exprima fericirea din sufletele noastre.
Totusi... nu mi-a placut Carlos. Nu vreau sa fiu carcotas, chiar imi place de el... are unele interventii magnifice... dar parut ft nesigur la vreo 2-3 iesiri azi.. Chiar era sa o incasam.Mai multa atentie pe viitor!!!
Forzza Steaua!!!!!!
Pe Milan am boala datorita jocului lor murdar si teatrului lui Inzaghi
io am boala pt ca sunt Interist
, pt ca imi place Lyon, si pt ca s-au calificat naspa rau in fata francezilor... plus ca nu pot sa-l sufar pe Shevcenko...
oricum cred ca barca trece la pas de ei
Grupe Champ League
1 defending cup holder
suntem pe locul 10 Romania cu 30.790,iar pe 9 e Rusia cu 31.833 si ei nu mai au nici o echipa :lol:
deci ne-ar mai trebui 1.043 puncte, inmultit cu 3 echipe cate am avut, inseamna 3.129, deci trebuie sa mai strangem 4 puncte si ne calificam direct... sper ca noi, ca daca or sa castige rabicii campionatul... :? dar sa nu cobim intr-o seara asa frumoasa
Am vazut cateva interventii de K1,la mijloc la Radoi si una la Ghionea in careu 8O ...mi-au placut foarte mult
de ce unele sunt cu albastru iar altele cu verde sau alb? cu albastru observ ca-s alea care inca au ramas in competitie, dar care e diferenta dintre verde si alb?
Grupe Champ League
1 defending cup holder
suntem pe locul 10 Romania cu 30.790' date='iar pe 9 e Rusia cu 31.833 si ei nu mai au nici o echipa :lol:[/quote']
deci ne-ar mai trebui 1.043 puncte, inmultit cu 3 echipe cate am avut, inseamna 3.129, deci trebuie sa mai strangem 4 puncte si ne calificam direct... sper ca noi, ca daca or sa castige rabicii campionatul... :? dar sa nu cobim intr-o seara asa frumoasa
Asa e 4 puncte...adica sa ajungem in finala si sa luam campionatul :lol:
de ce unele sunt cu albastru iar altele cu verde sau alb? cu albastru observ ca-s alea care inca au ramas in competitie, dar care e diferenta dintre verde si alb?
Aia cu verde is penibili...si rapidu e cu verde :twisted:
Grupe Champ League
1 defending cup holder
de fapt ma corectez, trebuie doar sa ne calificam in finala, chiar si cu 2 egaluri (caz in care luam 2 puncte), sau cu un egal si o infrangere (3 puncte). pt ca indiferent cum, castigam 2 puncte bonus pt accederea in ultimul act...
Teams still in competition are indicated with a blue color, and teams from active countries are indicated with a green color.
Aia cu verde is penibili...si rapidu e cu verde :twisted:
pai si Interul e cu verde... nu-mi face Interul penibil... ![]()