Steaua-Boro in semifinale
Hai ca ne place sa batem englejii :twisted:
ne asteapta o semifinala incendiara,a-ti vrut cu englezii........poftim englezi.....eu ii vroiam pe Basel...aveau fata de batut...englezii astia nu se lasa asa usor :cry:
Bravo Steaua ![]()
Iubim sa batem englezi :lol:
Tocmai asta e! Ca nu prea sunt englezi!
phoaaa... pai ori basel e de kko, ori boro e super echipa de le-a dat 4 si a revenit de la 0-1... bine, e drept, si elvetienii le-au dat 2 in tur, dar am inteles ca atunci boro a pierdut nemeritat... deci... sincer, mi-e teama cu englezii... damn, numai noroc d-asta avem?
Later Edit,se pare ca vom juca in semifinala in Cupa UEFA cu Middlesbrough FC
Suntem in semifinale, nu am ajuns intamplator, avem valoare! Nu ne temem de nimeni, iar acum suntem priviti altfel de celelalte echipe! Nu cred ca cei de la Middlesbrough o sa zica, aaa Steaua, mai slabi ca Basel, ne distram cu ei! Suntem o forta acum!
Ati vazut pe Arsenal? Cati englezi au intre titulari?
Pana la urma jucam cu Middlesbrough. Sper sa confirmam teoria conform careia suntem nasii englezilor.
Nu ar trebui sa se stie unde se joaca turul si unde returul?? Pe UEFA nu e nimic...
Turul la Bucuresti si returul in Anglia.
Mai intai vreau sa felicit Steaua,,,, Un meci fantastic care m-a tinut in tensiune in tribuna... Am fost mai buni cand a trebuit. Am meritat totul...
Felicit si partenerii de discutie de pe acest forum care au aratat ca se poate si fara sa ne injuram adversarii... Asa cum am mai spus:
INDIFERENTA NOASTRA ESTE UMILINTA LOR!
ps: boro nu e o echipa care sa ne sperie...
Pana la urma jucam cu Middlesbrough. Sper sa confirmam teoria conform careia suntem nasii englezilor.
Don't worry - asa va fi!
O aparare de beton armat,rezistenta la cutremur,la tzunami...orice ar veni rezista...iar la o faza Goian era la 1m peste toti...cand l-am vazut ce detenta si ce sigurantza are,am fost sigur ca ne calificam...Carlos,era sa o zbarceasca la o faza,dar bine ca s-a terminat ![]()
Turul la Bucuresti si returul in Anglia.
Pe ce site scrie? ![]()
Boro - Basel 4-1! Eu cred ca e mai bine asa! Nu am vazut meciul, dar cred ca Boro a prins o seara excelenta. Evolutiile lor nu sunt intotdeauna foarte bune. I-am vazut in mai multe meciuri si nu m-au impresionat! Steaua (si Romania) intotdeauna a jucat bine cu echipele englezesti care practica un joc de angajament. Nu trebuie sa ne speriem de ei, pentru ca nu sunt nici Chelsea, nici Manchester, nici Arsenal sau Liverpool. Cu Boro o sa ne lipseasca foarte mult Iacob.
In privinta meciului cu rapid:
Felicitari jucatorilor! Chiar daca nu au facut un meci extraordinar, e mai importanta calificarea! Suntem la un pas de finala!! Forza Steaua!!!!!
Boro - Basel 4-1! Eu cred ca e mai bine asa! Nu am vazut meciul, dar cred ca Boro a prins o seara excelenta. Evolutiile lor nu sunt intotdeauna foarte bune. I-am vazut in mai multe meciuri si nu m-au impresionat! Steaua (si Romania) intotdeauna a jucat bine cu echipele englezesti care practica un joc de angajament. Nu trebuie sa ne speriem de ei, pentru ca nu sunt nici Chelsea, nici Manchester, nici Arsenal sau Liverpool.
Ai dreptate ne place jocul englejiilor... Si nu va speriati de boro, nu sunt mai tari decat noi!!!
Una peste alta...cu ``englezii`` am avut intotdeauna noroc...trecem si de ei...sigur 8)
Basel a luat ultimele 2 goluri in 10 oameni. Ii scoatem.
Basel sunt si erau de kko,o speudo echipa...dar totusi a ajuns departe datorita doar cu 2 jucatori de super valoare Delgado si Degen...restul sunt varza...Steaua e o echipa si vor avea o surpriza Boro...noi jucam bine in deplasare :wink:
Hmmmm englezi....eu zic ca in ciuda numelui si vedetelor lor avem sanse bune pentru ca romanii cu jocul lor specific adica tehnic si cu pase pe jos a cam facut mereu scoala cu echipele engezesti (mai putin cele de top gen Liverpool sau Manchester) dar vezi Souphempton,Everton,West Ham plus nationala Angliei.
Partea buna e ca sigur acum reteta financiara va fi mult mai buna pentru club pentru ca gazduim o echipa din Anglia.
Stie careva daca englezii au suspendati/accidentati pentru meciurile cu noi ?
Forza Steaua !
Rupem tot pana dam iar de Barcelona sau Villareal !
Hai sa nu ne mai plangem ca tzatzele :lol: ,ca nu e cine stie ce echipa mare,hai sa ne bucuram si sa felicitam Steaua...
Ce-ar fi de bine si ce-ar fi de rau?
De bine:
- sunt abia pe 14 in anglia
- au luat 3 goluri de la basel, care nu mi se pare o echipa de speriat
- aparare depasibila, 52 de goluri luate in 31 de meciuri de campionat, pe locul 3 din coada din punctul asta de vedere, doar codasha sunderland si fulham au mai multe goluri primite
- fac unele meciuri de-a dreptul incredibil de slabe, 0-7 cu Arsenal, 0-4 acasa cu Aston Villa...
De rau:
- au eliminat pe stuttgart si roma in saisprezecimi, respectiv optimi de finala
- au revenit de la 0-1 cu basel si au marcat 4 goluri, facand o presiune insuportabila la poarta elvetienilor
- Schwarzer, Southgate, Boateng, Rochemback, Viduka, Yakubu, Ehiogu, Hasselbaink, Davies...
- au umilit Chelsea in campionat, cu 3-0
Visez la o super cupa cu Barcelona...asta ar fi dementzial...la 20 de ani sa avem sansa sa rejucam finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: