FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Rapid 0-0 suficient

«1151617181925»
martanu06.04.2006 20:02

Felicitari echipei noastre. Este o performanta

mare fratilor. Nu au mai pupat echipele romanesti

semifinale in cupele europene de o gramada de ani

grei. Dar uite ca Steaua sparge gheata.....ar fi fost

absurd sa o faca alti......

Poate unii nu sunt multumiti pentru ca nu am

castigat (si este adevarat ca sunt 3 meciuri

pe Lia in UEFA fara victorie), dar haideti sa

vedem partea plina a paharului.

Succes Steaua in meciul urmator, cu ceea mai

mare rivala a noastra.

Kristy_Cj06.04.2006 20:04

O echipa superba,Oli are tot meritul pt acest 0-0,in seara asta sunt fericit...beau bere si visez cupa :lol:

Kristy_Cj06.04.2006 20:06

Rusine rapidistilor penibili si tzarani,habar n-au de fair play,samatzarii naibii :evil:

VIP_Rusu06.04.2006 20:08
Rusine rapidistilor penibili si tzarani,habar n-au de fair play,samatzarii naibii :evil:

Hai sa recunoastem rapidu a jucat bine in seara asta mai ales in ultimele 10min. Si au jucat fair play, dar Steaua is the Best ! ! !

flo220306.04.2006 20:11

ATI VAZUT CONFERINTA DE PRESA A LUI MUCESCU??

O RUSINE DE OM ,UN NIMIC,FARA NICI UN RESPECT. NU STIE SA PIARDA TARANUL IDIOT!

Captain RedBlue06.04.2006 20:15

Am spus 2-0 sau 3-0...n-a fost sa fie...si a fost 0-0...un scor pentru care ma bucur...Oli! Iarta-ma pentru neincrederea pe care am avut-o!...In seara asta ai aratat ca esti un mare antrenor!

steaua8806.04.2006 20:18

de ce? ce a spus? am urmarit meciul pe un post din germania, si nu am vazut conferinta de presa!

Captain RedBlue06.04.2006 20:19

Nu-i acuzati pe jucatorii rapidisti! Si-au jucat corect si pana la capat sansa! Pacat ca antrenorul lor nu stie sa-si recunoasca infrangerea...si neputinta...

***alex***06.04.2006 20:21

Lucescu al mic a venit cu lacrimi in ochi, a zis 2 vorbe si a plecat fara sa raspunda la vreo intrebare! nu stiu sa piarda, s-a vazut asta si in comportamentul galeriei de la final! Sa Inceapa FIESTAAAAAAA!!!

massacre06.04.2006 20:21

Da.. chiar ar fi fost frumos sa-i batem pe poumbei dar e bine si asa (CE spun??!) ,este FOARTE BINE fratilor!!! Mie personal imi cam pare rau de Cristea si Nicolitza ca n-au marcat, deoarece au depus un efort enorm... Dar pana la urma eforturile depuse conduc si a condus intr-un fel sau altul la blocarea atacurilor succesive al rapidului si la calificarea echipei in semifinalele cupei UEFA. Vestea este ca jucam cu Bazel semifinala si sper enorm in jocul stralucit al Stelei care a reusit sa faca ravagii in Europa. Sper si astept cu nerabdare intalnirea cu Bazel care va fi urmatorul pas foarte important la CASTIGAREA CUPEI UEFA. O sa scriem istorie!!! Forza Steaua!!

VIP_Rusu06.04.2006 20:22

Bah baietzi care imi da si mie adresa lui de messenger sa-mi trimita daca aveti poze din Bucuresti cu suporterii care au iesit in seara asta pe strazi ?

***alex***06.04.2006 20:22

hmmmmmmmmmmmmm... 2-1 middlesbrough

alexfilip06.04.2006 20:23

MAAAAAAAAAMA ce am tremurat la faza cand a ieshit Carlos prost - mersi Emil Dica, eshti cel mai tare!

Kristy_Cj06.04.2006 20:25

Hai sa recunoastem rapidu a jucat bine in seara asta mai ales in ultimele 10min. Si au jucat fair play, dar Steaua is the Best ! ! !

Nu ma refeream la jucatori,pt ca au jucat foarte bine,ma refeream la frustratii aia de suporteri

Kristy_Cj06.04.2006 20:26
Lucescu al mic a venit cu lacrimi in ochi, a zis 2 vorbe si a plecat fara sa raspunda la vreo intrebare! nu stiu sa piarda, s-a vazut asta si in comportamentul galeriei de la final! Sa Inceapa FIESTAAAAAAA!!!

E de inteles,orice s-ar fi comportat la fel,nu conteaza ce simt ei acum ci bucuria noastra

VIP_Rusu06.04.2006 20:27

Nu ma refeream la jucatori,pt ca au jucat foarte bine,ma refeream la frustratii aia de suporteri

AAAAAAA....dap asa este. Suporterii au cam luat-o razna. Ar trebui totusi sa se bucure ca avem o echipa romana in semifinale ;)

alexfilip06.04.2006 20:28

UEFA. com scrie:

RAPID BOW TO THE POWER OF Steaua (=Rapid se inchina in fatza valorii stelri)

:):) :o :o :D:D :lol: :lol: :twisted: :twisted:

massacre06.04.2006 20:28
MAAAAAAAAAMA ce am tremurat la faza cand a ieshit Carlos prost - mersi Emil Dica, eshti cel mai tare!

Sa stii ca noi aici am tremurat aproape toata repriza a doua si in special in ultimele 10 minute in care mingea nu prea a vrut sa paraseasca jumatatea noastra.. Dar a meritat.. urmatoarea pe blacklist: Betis... Ce parere aveti?

Kristy_Cj06.04.2006 20:29

Nu trebuie judecat,in astfel de momente,totusi il consider un antrenor mare...si cei care pierd ciocu mic :lol: fara nici o aluzie :lol:

helena_steaua06.04.2006 20:30

MULTUMESC MAMEI MELE CA M-A NASCUT STELISTA...EMOTII MAI MARI CA ASTEA NU AM AVUT NICIODATA.....BRAVO Steaua!!!BRAVO Olaroiu!!!!

Kristy_Cj06.04.2006 20:32

AAAAAAA....dap asa este. Suporterii au cam luat-o razna. Ar trebui totusi sa se bucure ca avem o echipa romana in semifinale ;)

Bai se vede cat stiu sa fie alaturi de echipa,pai eu strigam numele echipei si ii incurajam,rapidistii aveau nevoie de suporteri in momentele astea...si trebuiau sa stie sa piarda

Kristy_Cj06.04.2006 20:32

Basel joaca in 10

Motanu D06.04.2006 20:33

Niculae e penibil !! A dat vina pe arbitru si invoca 2* 11m. A zis ca Rapid a fost peste Steaua....

Nu i-au invatat aia sa si piarda ?!

Kristy_Cj06.04.2006 20:35
Niculae e penibil !! A dat vina pe arbitru si invoca 2* 11m. A zis ca Rapid a fost peste Steaua....

Nu i-au invatat aia sa si piarda ?!

Poate la Cristea :lol: ...se vede ca tine cu echipele ros-albastre :wink:

Kristy_Cj06.04.2006 20:36

3-1 pt englezi

«1151617181925»