ce prosti comentatorii.....Daniel Coman era la noi in careu...si tocmai cand au dat cu capu ai vazut ei....
oricum...neam calificaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
ce prosti comentatorii.....Daniel Coman era la noi in careu...si tocmai cand au dat cu capu ai vazut ei....
oricum...neam calificaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
asa Steaua
frumos meci.. foarte frumos :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! NU CONTEAZA CUM NE-AM CALIFICAT, CONTEAZA CA NE-AM CALIFICAT!!! SA INCEAPA FIESTAAAAAAAAAAA!!!
Steaua CALIFICATA IN SEMIFINALE!!!!!!!!!! Bravo baieti!!!!!!!!!!
Forza!!! Forza!!!! Forza!!!!!
SA VINA CUPAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
NEAM CALIFICAAAAAAT!
Multumim
le-am DAT **** LA CIORI
NE-AM CALIFICAT SA VINA CUPA.RAPIODISTI SI-AU GASIT NASUL
Rusine [...]... uaaaaaaaa... nu stiti sa pierdeti, aruncati cu scaune, rusineeeeeeee!!! Ar trebui luata caseta si sa fie amendati si suspendati toti cei care au aruncat! EEEEEEEEEE!!! Bineeeeee Steaua!!!
Editat Moderatorii
Chiar as face orice din lume sa vad Steaua in finaalaaaaa:))
Copos are nevoie de RESUSCITARE CARDIO-RESPIRATORIE!!!!
SUPERSTEAUA CONTINUA IN EUROPA!!!!!!BRAVO BAIETI!!!!!!
Urlu ca nebunu prin hotel. Inca o data le-am aratat tuturor ca suntem cei mai buni.
Frumos meci cu multe multe emotii... I-am aratat ca avem o echipa mai buna, cred ca sansele noastre sunt enorme la castigarea cupei... Pacat de Cristea careia nu prea ia iesit jocul de azi... Dar important e ca ne-am calificat si astept cu nerabdare confruntarea cu Bazel.. Bravo inca odata baieti!!!!!
ForZA
snt cu picioru rupt si am sarit si nam mai simtit nici o durere! STEEAAUUAAA, STEEAAUUAAA. FORZA Steaua FORZA Steaua ALE ALE
bravo ba. ma rog, bravo echipei, nu voua, ca n'ati dat voi cu picioru'n minge. 0-0, fir'ar... asta e.
succes Steaua mai departe
(si nu, Steaua nu a aratat ca a fost mai buna)
Jucam cu basel, conduc cu 1-0 in min 30!
Si sa nu uit... v-am zis ca o sa fie meci de infarct si se termina 0-0 ![]()
bravo ba. ma rog, bravo echipei, nu voua, ca n'ati dat voi cu picioru'n minge. 0-0, fir'ar... asta e.
succes Steaua mai departe
(si nu, Steaua nu a aratat ca a fost mai buna)
ba, recunoaste Steau a cam dominat meciu!
PS 1-1 midelsborough basel, jucam cu basel
mucea senior venise cu ahmetov sa bea sampania si si-au luat ****!!!!!
Batem tot.Suntem tari
este unu pe antena unu care se abereaza ingrozitor..nu stiu sa piarda trepadusii lui Copos..
mucea senior venise cu ahmetov sa bea sampania si si-au luat ----!!!!!
scuze,aam vrut sa zic acadele!!
a luat foc orasul fratilor!!!!
vorba lui Oli... nu stiu voi, dar eu da, sarut acolo unde am scuipat, pretuiesc acest 0-0, e cel mai fericit din "cariera" mea de suporter...
pot sa declar ca am uitat de alte belele si in momentul asta chiar SUNT UN OM FERICIT!
MULTUMESC
semifinala ar trebui sa fie mai usoara decat aceasta dubla mansa... sper sa fie asa, sper sa ajungem macar in finala, si, de ce nu, s-o castigam
:)
:)
este cea mai buna ocazie sa aducem si o Cupa UEFA in palmaresul acestei echipe minunate - bravo Steaua