FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«167891026»
JeLeS04.12.2006 16:49

ECHIPA MARE - GALERIE TARE :!:

ASTA`I FAIMA MEA - SQUAD OLTENITA :!: :!:

:oops::oops::oops:

Dj05.12.2006 14:23
:)) Si pe ce melodie se canta ?
:roll:

nush sa iti zic..dar ma inregistrez cantand si o postez aici..si dupaia ma vor cauta aia de la prima...de la emisiunea aia cu tinerele sperante :lol: :lol:

greco05.12.2006 14:24

OK, asteptam inregistrarea.

ZZ TOP05.12.2006 18:28
:)) Si pe ce melodie se canta ?
:roll:

nu stiu sa iti zic..dar ma inregistrez cantand si o postez aici..si dupaia ma vor cauta aia de la prima...de la emisiunea aia cu tinerele sperante :lol: :lol:

Te votam la megastar ! Daca nu merge, te sustinem la Dansez pt peluza !

AcMilan1405.12.2006 19:34

respect tuturor din Peluza! Probabil ca sa mai discutat aceasta problema. Brigazile de la Peluza Nord se aseaza jos langa gard(cum este si normal) Problema vine in felul urmator.Daca stai mai in spate se aude foarte greu ce se canta(noroc cu liderii de galerie care canta la microfon,dar repet in spate se aude incet.)Asta si din cauza unor indivizi care se opresc din cantat la majoritatea fazelor importante sau stau la taclale cu voce tare(este nasol mai ales daca sunt in spatele tau). Nu este placut sa te uiti in jur si sa te trezesti singurul care canta,asta la Peluza Nord. Cred ca solutia ar fi altfel de grupare a brigazilor(ce se intampla destul de des, tu nu canti ala de langa tine nu canta si asa mai departe).Sa fie cineva cu portavoce care sa cante pe la jumatatea peluzei. Intr-o alta ordine de idei spun ca ar mai trebui sa renuntam din cantecele de genul(ale ale sau ole ola).Cantam prea des si parca astea nu le poti canta din inima topaind si sarind. Parerea mea ar trebui sa adaptam cantece cum au echipele din anglia, cantate din suflet tot stadionul(cum are Liverpool,chealse,west ham,man united). Peluza Nord de ce nu preiau acel cantec al sudului?"FORZA Steaua.....Steaua CAMPIOANA" S-ar auzi super tare in tot stadionul. Ma poate lamuri cineva si pe mine de ce sudul nu canta odata cu Nordul? Ar fi foarte frumos sa fim prima echipa din Romania care sa avem 2 peluze puternice, ati putea face sau adapta cantece f frumoase cantate de 2 peluze cum era ala,horto magico sau cum au tifoseriile din it(genoa)Stiu ca au fost incidente intre cele 2 peluze acum un an daca nu ma insel, dar din cate am inteles relatiile dintre cele 2 sunt acum amicale.

Un cantec frumos care ar putea fi adaptat este acela pe care l-am putut auzi la finala de anul trecut... Cantat de sevilia, ceva de genul sammos campeon vamos sevilia(suna frumos) cei din spania cred ca il stiu. Il canta si Milan. O posibila adaptare... aleeeee Steaua aleeeeeee iubim doua cuuuloori rooooosuuu albastruuuuuu suntem campioni. Se poate gasi si mai bine. Cum suna cantecul puteti vedea aici http://www.youtube.com/watch?v=H8DyYc_DLYs

Multa bafta tuturor!

JeLeS05.12.2006 20:06
Nespalat,disperat..

aha .. e cel mai bine asa...

..........................

el e de la rapid

descultz si dezbracat

el e de la rapid

flamand si disperat

sa zaca'n puscarie

.........................

AcMilan1405.12.2006 22:48

propuneri cantece: dupa imnul lui west ham I'm forever blowing bubbles

http://www.youtube.com/watch?v=PzOUv8q76eQ

http://www.youtube.com/watch?v=gUIrJQoIZvg...related&search=

intr-o ro`maniiee rooos albastraaaaa/mereu pe cer o steaaaa vaaa straluciii/javrele vor furaaaa/cioriile vor zburaaa/dar niciooodataaa nu vor ajunge la eaaa/o legenda roooos albastraaaaaa/anii de glorieee si impliniiri.../esti uuunica noastraaaa iubireee pentru tine vom muri! Steaua!!Steaua!!!Steaua!!

s-ar potrivii cu melodia.

2: un cantec pentru rivalii de sub pod(II URASC!!!!)

84 ani de neeputinta/ne amuza aceasta uumiliinta/2 stele,cupa campioniilor/sunt visee pentru voi cioroiilor/tiganee nu iti e rusine!?/sa te creezi ultraas ca minee/esti singuur in toata taraa?/ dar esti fratee cu Timisoara?/este hoarda visiniee/ceea mai scarboasa galeriee/nascuta in tiganiee habar nu are sa scriee... etc ar mere si asta:)))) putin schimbat cred ca i-am gasit si ritmul :twisted: FORZZA Steaua!!!

Dj06.12.2006 13:29

uite un suporter meloman :):D

cisco06.12.2006 14:53

Mie imi place :roll: ..defapt, imi plac amandoua ;) hai mai fa vreo 2 special (si fara numar) pentru rapedisti ..si dinamovisti

:twisted:

stelist_4_ever9006.12.2006 15:07

incearca sa mai faci cantece in care sa folosesti cuvantul ,,cioara'' ca dupaia ne suspenda.

SebaSS07.12.2006 11:48

eu zic ca Dinamo si crrapid nu merita atentia noastra. eu zic sa nu mai facem cantece anit rapid si Dinamo! cine sunt ei la urma urmei! niste nimeni! nu merita sa ne batem capul cu ei!

VaSsY08.12.2006 06:52
eu zic ca Dinamo si crrapid nu merita atentia noastra. eu zic sa nu mai facem cantece anit rapid si Dinamo! cine sunt ei la urma urmei! niste nimeni! nu merita sa ne batem capul cu ei!

De aceiasi parere, in in plus daca vrem sa facm un imn trebuie sa incurajam echipa noastra si cand il cantam sa motivam jucatori la lupta....

cu m**e Dinamo sau rapid..ce o sa lupte Steaua? cand meciu spre ex e cu Jiul, faru sau alta echipa :)

JeLeS08.12.2006 06:56

eu zic sa facem si o parodie dupa imnul aviarilor .. si la meciul cu ei .. sa bagam mare :P

M@rmota08.12.2006 07:32

Parca exista o parodie...cu : suntem peste tot acasa..prin canale si gradini...and so on :D 8)

The_Foxes08.12.2006 08:15
Parca exista o parodie...cu : suntem peste tot acasa..prin canale si gradini...and so on :D 8)

Nu sunteti deloc acasa/Portile vi se-nchid/ Nu-i echipa mai jegoasa/Si hulita ca rapid stiam eu :lol:

JeLeS08.12.2006 08:32

e bine atunci .. sa o postatzi si voi .. ca eu daca nu stau in peluze .. nu am de unde sa o stiu :)

Azzido08.12.2006 09:14

Apa, sapun si cu clor egal spaima cior!|_0R

:lol:

Din pacate pt ei, nu e parodie deloc.

***alex***08.12.2006 11:28

... nu-i echipa mai jegoasa / si mai urâta ca rapid :wink:

M@rmota08.12.2006 11:32

asa asa :lol: merci de completare!

DulapCuCap08.12.2006 13:19

Iubim Steaua (dum dum) si-o vom urma (dum dum)

Oriunde-n lume va juca

Suntem aici (dum dum)pentru culori (dum dum)

Si pentru ale noastre valori....

olee olee olee olaa olee olee olee ola

olee olee olee olaa olee olee olee ola

greco08.12.2006 13:39

Parca suna mai bine totusi fara a 3-a bataie din palme. :?

DulapCuCap08.12.2006 13:55

Daca ar fi dupa mine,nu as baga deloc batai din palme.

George Stan08.12.2006 14:05

S-a cantat mult si f bine cantecul asta la Lyon, inclusiv varianta fara nici o bataie din palme.

noname_fu09.12.2006 06:24

in putine persoane se poate canta fara palme... altfel se pierde ritmul... si ramai fara aer exact la ole-ola-uri cand trebuie sa si sari... n-are rost

noname_fu09.12.2006 07:04

http://simpleupload.net/download/6344/SUND...ND0339.WAV.html

Inregistrare de la meciul cu Poli. Este putin neclara la inceput pt ca este facuta in momentul inscrierii golului de 2-0. Deschideti-o cu Windows Media Player.

«167891026»