da frate iubesc melodia dar ca melodie, ca imn nu e foarte reusita desi ar merge ca e ceva nebunesc. Dar stai linistit ca nu sterge nimeni nimic doar pt ca esti tu AlexandruOmu cand a fost invitat acolo habar nu avea, el facuse piesa demult, nu ai cum sa zici ca a facut-o pentru bani...
a recunoscut omu ca daca ar fii sa fie aleasa imn melodia lui ar avea un renume extraordinar dar s-a vazut dupa el ca simtea asta si a vrut sa faca ceva mai ales ca a spus ca vrea sa faca si clip pe banii lui si ca nu are nevoie de bani de la nimeni
asa ca mai bn ai aprecia ca omu incearca sa faca ceva in loc sa il faci praf.
DACA NIMENI NU FACE NIMIC...N-O SA SE-NTAMPLE NIMIC
Eu sunt mai cinic din fire. Decat sa faci ceva prost, mai bine nu faci deloc.
As fi totusi curios cum ai vedea tu pe stelisti cantand melodia aia pe stadion. Ca daca o vrei doar la megafoane, atunci sincer prefer "Maria"... Macar aia imi aduce aminte de momente mai frumoase...
Dar hai totusi sa iti raspund. Am si eu ambitia ca Steaua sa devina primul club cu adevarat profesionist din Romania. Adica sa nu mai facem lucrurile in genul "hai ca am incercat si eu, nu ma fa praf". Daca clubul Steaua va dori sa aiba un imn, va merge la un compozitor si va face o comanda. Daca suporterii Stelei vor dori sa aiba un imn, vor face ei insisi unul: vor invata versurile, vor invata tempo-ul si il vor canta in templu. Nu am nevoie sa fie ca la Rapid aici: 1 milion de pareri diferite, toate bune si la final praf si pulbere...