FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«1212223242526»
Alexandru H.28.08.2009 18:09
da frate iubesc melodia dar ca melodie, ca imn nu e foarte reusita desi ar merge ca e ceva nebunesc. Dar stai linistit ca nu sterge nimeni nimic doar pt ca esti tu Alexandru ;)

Omu cand a fost invitat acolo habar nu avea, el facuse piesa demult, nu ai cum sa zici ca a facut-o pentru bani...

a recunoscut omu ca daca ar fii sa fie aleasa imn melodia lui ar avea un renume extraordinar dar s-a vazut dupa el ca simtea asta si a vrut sa faca ceva mai ales ca a spus ca vrea sa faca si clip pe banii lui si ca nu are nevoie de bani de la nimeni ;) asa ca mai bn ai aprecia ca omu incearca sa faca ceva in loc sa il faci praf.

DACA NIMENI NU FACE NIMIC...N-O SA SE-NTAMPLE NIMIC

Eu sunt mai cinic din fire. Decat sa faci ceva prost, mai bine nu faci deloc.

As fi totusi curios cum ai vedea tu pe stelisti cantand melodia aia pe stadion. Ca daca o vrei doar la megafoane, atunci sincer prefer "Maria"... Macar aia imi aduce aminte de momente mai frumoase...

Dar hai totusi sa iti raspund. Am si eu ambitia ca Steaua sa devina primul club cu adevarat profesionist din Romania. Adica sa nu mai facem lucrurile in genul "hai ca am incercat si eu, nu ma fa praf". Daca clubul Steaua va dori sa aiba un imn, va merge la un compozitor si va face o comanda. Daca suporterii Stelei vor dori sa aiba un imn, vor face ei insisi unul: vor invata versurile, vor invata tempo-ul si il vor canta in templu. Nu am nevoie sa fie ca la Rapid aici: 1 milion de pareri diferite, toate bune si la final praf si pulbere...

AG28.08.2009 18:32
Ati vazut clipul ala dp prosport, incredibil cat de mult seamana cantecul de la Panathinaikos cu Ce drog ciudat de la noi :blink:

wtf :))))))))))

Le reseau pansant28.08.2009 18:35
da frate iubesc melodia dar ca melodie, ca imn nu e foarte reusita desi ar merge ca e ceva nebunesc. Dar stai linistit ca nu sterge nimeni nimic doar pt ca esti tu Alexandru ;)

Omu cand a fost invitat acolo habar nu avea, el facuse piesa demult, nu ai cum sa zici ca a facut-o pentru bani...

a recunoscut omu ca daca ar fii sa fie aleasa imn melodia lui ar avea un renume extraordinar dar s-a vazut dupa el ca simtea asta si a vrut sa faca ceva mai ales ca a spus ca vrea sa faca si clip pe banii lui si ca nu are nevoie de bani de la nimeni ;) asa ca mai bn ai aprecia ca omu incearca sa faca ceva in loc sa il faci praf.

DACA NIMENI NU FACE NIMIC...N-O SA SE-NTAMPLE NIMIC

prietene esti pe aratura rau de tot cu tipul asta de mentalitate. Dupa tine inseamna ca esti de acord cu jucatorii gen Banel, Baciu, Dayro, toja, pentru ca nu-i asa, daca nu ne convine cum joaca astia sa intram noi sa jucam mai bine.

Ca sa fac o paranteza mai mare si mai filosofica, uita-te la imnurile nationale ale diferitlor state si vezi cine sunt compozitorii si cine autorii versurilor? o sa vezi ca in foarte multe cazuri muzica si versurile apartin unor muzicieni/poeti nationali, adevarate monumente in domeniile respective. Ca sa fiu mai explicit, versurile apartin unor poeti renumiti, iar muzica unor compozitori asemenea. Imagineaza-ti cum ar fi fost ca imnul nostru sa fie scris de Eminescu si muzica de Enescu?

Revenind la oile noastre, mi se pare normal ca in cazul unor creatii care implica atat de puternic si de profund clubul, creatia respectiva sa fie facuta de o somitate, de cineva care stie ce implicatii are un imn, care prin acea creatie sa concentreze toate momentele definitorii ale clubului si sa le transpuna in ceva monumental, inaltator, demn, care sa iti trezeasca fiori la ascultare, sa fie un impuls, ralierea la un ideal etc.

De aia vreau ca in cazul unor astfel de momente, alegerea imnului, a emblemei, a simbolisticii, acestea sa fie facute de oameni competenti, de oameni care stiu ce implica un asemenea act de creatie si valoarea lui ulterioara, pentru mine imnul, emblema si steagul trebuie sa fie concentrarea maxima a identatii noastre, a ceea ce reprezentam si suntem noi, atat si nimic altceva.

Eu nu vreau ca imnul nostru sa fie hit pentru o vara, sa aibe efecte de discoteca si sincroane de house, nu vreau sa fie facut in sound forge si fruity loops de unul care daca stie sa apese pe 3 butoane e mare creator, nu vreau ca imnul nostru sa fie confundat cu piesele difuzate la radio si prin cluburi sa aiba acelasi ritm si aceleasi efecte, nu vreau rime ieftine si obosite, nu vreau patetisme si nici snobisme, generalitati universal-valabile sau superficialitate, nu vreau ca imnul nostru sa fie melodia pe care o ascult cand ma duc cu masina in carrefour la cumparaturi. Nu vreau sa accept scuza cu "in lipsa de altceva" si nici "fa tu daca nu iti convine".

ultras200428.08.2009 18:43
Ati vazut clipul ala dp prosport, incredibil cat de mult seamana cantecul de la Panathinaikos cu Ce drog ciudat de la noi :blink:

:)) prea tare

Andrei^28.08.2009 22:29
prietene esti pe aratura rau de tot cu tipul asta de mentalitate. Dupa tine inseamna ca esti de acord cu jucatorii gen Banel, Baciu, Dayro, toja, pentru ca nu-i asa, daca nu ne convine cum joaca astia sa intram noi sa jucam mai bine.

Ca sa fac o paranteza mai mare si mai filosofica, uita-te la imnurile nationale ale diferitlor state si vezi cine sunt compozitorii si cine autorii versurilor? o sa vezi ca in foarte multe cazuri muzica si versurile apartin unor muzicieni/poeti nationali, adevarate monumente in domeniile respective. Ca sa fiu mai explicit, versurile apartin unor poeti renumiti, iar muzica unor compozitori asemenea. Imagineaza-ti cum ar fi fost ca imnul nostru sa fie scris de Eminescu si muzica de Enescu?

Revenind la oile noastre, mi se pare normal ca in cazul unor creatii care implica atat de puternic si de profund clubul, creatia respectiva sa fie facuta de o somitate, de cineva care stie ce implicatii are un imn, care prin acea creatie sa concentreze toate momentele definitorii ale clubului si sa le transpuna in ceva monumental, inaltator, demn, care sa iti trezeasca fiori la ascultare, sa fie un impuls, ralierea la un ideal etc.

De aia vreau ca in cazul unor astfel de momente, alegerea imnului, a emblemei, a simbolisticii, acestea sa fie facute de oameni competenti, de oameni care stiu ce implica un asemenea act de creatie si valoarea lui ulterioara, pentru mine imnul, emblema si steagul trebuie sa fie concentrarea maxima a identatii noastre, a ceea ce reprezentam si suntem noi, atat si nimic altceva.

Eu nu vreau ca imnul nostru sa fie hit pentru o vara, sa aibe efecte de discoteca si sincroane de house, nu vreau sa fie facut in sound forge si fruity loops de unul care daca stie sa apese pe 3 butoane e mare creator, nu vreau ca imnul nostru sa fie confundat cu piesele difuzate la radio si prin cluburi sa aiba acelasi ritm si aceleasi efecte, nu vreau rime ieftine si obosite, nu vreau patetisme si nici snobisme, generalitati universal-valabile sau superficialitate, nu vreau ca imnul nostru sa fie melodia pe care o ascult cand ma duc cu masina in carrefour la cumparaturi. Nu vreau sa accept scuza cu "in lipsa de altceva" si nici "fa tu daca nu iti convine".

Intr-un fel freddy are dreptate adica noi suntem suporterii Stelei si in loc sa acuzam si sa improscam cu noroi, asa cum ne facem versurile atator cantece, ne-am putea face si versurile unui imn nu neaparat sofisticat pe care sa-l intonam la stadion. Nu cred ca am fi singurii din aceasta lume cu un imn al suporterilor, si desi nu imi place de niciun fel melodia aia ca imn al Stelei, am putea totusi sa apreciem munca si sa punem mana sa facem noi un imn.

P.S : De ce nu iti place cum joaca Toja?

fredysteaua29.08.2009 00:23

de inteles..cred ca ne dorim cu totii sa avem un imn compus de cei mai buni!

in nici un caz nu spun sa fie imn melodia compusa de Mihai Alexandru, eu mi-am spus doar o parere si aceea ca imi place ca melodie!

Spuneam doar ca nu-si au rostul frazele gen: "BA ASTA CARE AI FACUT MELODIA ESTI DE rahat", "baa sa numai faci asa ceva ca ne faci de raas"..."dai foc sa te iertam"...frumos ar fii sa explicam frumos exact cum ai facut-o tu si sa apreciem cat de putin intentia autorului.

Le reseau pansant29.08.2009 09:37
P.S : De ce nu iti place cum joaca Toja?

pentru ca toja este un fel de Banel mai macho, cu parul lung si bicepsi mari care atrag fetele. nu e topicul despre jucatorul asta aici, citeste mai bine ce am spus despre imn.

Alexandru H.29.08.2009 10:40
de inteles..cred ca ne dorim cu totii sa avem un imn compus de cei mai buni!

in nici un caz nu spun sa fie imn melodia compusa de Mihai Alexandru, eu mi-am spus doar o parere si aceea ca imi place ca melodie!

Spuneam doar ca nu-si au rostul frazele gen: "BA ASTA CARE AI FACUT MELODIA ESTI DE rahat", "baa sa numai faci asa ceva ca ne faci de raas"..."dai foc sa te iertam"...frumos ar fii sa explicam frumos exact cum ai facut-o tu si sa apreciem cat de putin intentia autorului.

Am explicat de o multime de ori, aici si in alte thread-uri, motivele pentru care aberatia aia nu isi are locul. Putin imi pasa de intentia autorului... sa-si faca un CD cu cantece steliste si sa le vanda la talcioc. Faptul ca nu stie nici macar ce presupune un imn e deja incalificabil pentru un "compozitor".

Nu neg dorinta unui om de a compune un cantec stelist. Rapidistii au acel frumos "Nu e echipa mai iubita ca Rapid, care nu e imn (in ciuda speculatiilor), ci un slagar mistocut, de pus la inceputul si finalul unui meci la megafoane. Sa se faca 1.000 de slagare pro-Steaua. Dar un imn, care sa constituie motiv de mandrie, nu de labareala pseudo-patriotica, cu versuri decente (nu cu monorime, nu cu rime imperecheate, ca nu suntem tigani aruncatori de bancnote), care sa poata fi cantat cum trebuie de un stadion intreg, trebuie conceput de cineva capabil sa inteleaga sensul si semnificatia Stelei.

Si inca o chestie... un imn e o apologie, nu un atac la adresa adversarilor. Un imn iti preamareste acel "ceva" ce te diferentiaza de restul, nu te duce cu gandul la batai de strada, la injuraturi rasiste, la tot felul de realizari discutabile. Nu bagi oameni in viata in el, nu bagi rezultate, nu bagi cupe... eu sunt mai pesimist din fire si cred ca in Romania nu vom vedea o astfel de realizare. Suntem mult prea inclinati catre manea, clubbing si "ritm" ca sa ne putem gandi la o creatie in stil clasic. Si mai e ceva: cei mai multi se gandesc ca imnul trebuie sa fie propus de catre conducere cand, in fapt, clubul trebuie sa accepte acel imn ce e intrat deja in constiinta suporterilor si e asociat in mentalul colectiv cu Steaua.

rezistenta_ultras20.09.2009 20:56

BRIGADA ROS-ALBASTRA

Becali-N URMA NOASTRA

Gigi,Becali...****!

Azzido21.09.2009 08:20

o sa apara si clipul in curand.

m-ai auzit lbj ? :)

pytycrys18.11.2009 10:22

Idee de cantec.

Domn Domn sa`naltam==(bis)

bis

Am plecat sa colindam

bis

Lu` Jiji *uie sa`i dam

bis

Lu Jiji *uie sa`i dam

bis

C-au plecat la colindat

bis

Sa-i dam *uie la argat

bis

Sa-i dam *uie la argat

bis

Dac-argatul nu o fi

bis

Ii dam *uie lu jiij

bis

Ii dam *uie lu Jiji

bis

Edit:

Daca ei vor fi plecati

bis

Le dam *uie si la frati

bis

Le dam *uie si la frati

bis

Daca fratii nu vor fii

bis

Ii dam *uie lu Jiji

bis

Ii dam *uie lu Jiji

bis

Daca el zice "Politia"

bis

Ii fu*em familia

bis

Ii fu*em familia

bis

Va continua.

Ce ziceti?:D

crysty1418.11.2009 10:32

Parca la meciu' cu Fiorentina a fost cantat asa ceva :hmmm:

stelist100%08.12.2009 07:35

am auzit aseara in autocar spre Craiova un cantec era ceva de genu in deplasare fumam doar marijuana ...

Lari08.12.2009 07:53

Basescu, te-am sustinut

Sa-l bagi pe Gigi la zdup!

:punk:

bodanelu08.12.2009 09:15
am auzit aseara in autocar spre Craiova un cantec era ceva de genu in deplasare fumam doar marijuana ...

pfuaaaa... cum poti sa spui asa ceva?

In deplasare se merge cu manutele la spate si din cand in cand se scot la vedere cand vine soferas si ne controleaza sa avem unghiutele taiate. Si facem popos doar cand vrea dansul :D

bobbyREDblue26.04.2010 09:37

Facusem un topic cu asta, dar cel mai probabil mi-a fost sters. M-am interesat si am aflat ca trebuie sa postez pe-aici pe undeva....

Cei ce sunt DINAMOVISTI, cei ce sunt DINAMOVISTI, Toti iau **** toti sunt tristi, toti iau **** toti sunt tristi / Si-acasa si-n deplasare,si-acasa si-ndeplasare, Muia ii doare foarte tare, muia ii doare foarte tare / De n-ar fi arbitrii hoti, de n-ar fi arbitrii hoti, Ar lua **** de la toti, ar lua **** de la toti / Ca sa vada ei stelistii, ca sa vada ei stelistii / Cum iau **** dinamovistii, cum iau **** dinamovistii / Ca sa vada lumea toata, ca sa vada lumea toata / Oooo Dinamo o suge toata, Dinamo o suge toata /

Am auzit din intamplare respectiva tentativa de cantec al lui Dinamo si l-am modificat putin...Sper sa va placa :D :D (in format original nu il pun ca imi e scarba :no: )

P.S. nu mai gasiti pe altundeva pe net, caci e facut acum pe loc

P.S.2 Cenzura e automata :hmmm:

Dragos_G26.04.2010 11:46

fara suparare dar mai bine lasa...

bobbyREDblue26.04.2010 14:06
fara suparare dar mai bine lasa...

just4fun :bananadance:

fularsteaua2

AG26.04.2010 20:39

hai frate. acuma stam sa parodiem toate cantecele din peluzele altoara? pis pe ei, niciodata nu vor avea ei peluza k sudul nostru

kawa28.04.2010 23:01

mi-a placut un cantec al celor de la Sud, dar din pacate nu l-au cantat decat o data sau de doua ori.... cred ca este nou ca nu l-am mai auzit si nici majoritatea nu prea il stiau..... era ca o poezie, avea un ritm lent.... nu-mi aduc aminte versurile, dar este superb

respect PS

Dragos_G29.04.2010 10:39

Ale ale ale Steaua ale

Cantam pentru culori deoarece

Noi nu vom renunta

Si ne vom apara

Emblema si istoria.

Asta?

BAF-kimi29.04.2010 18:06

Asta?

orice s-ar intampla

suntem cu voi

vom fi aici mereu

pentru culori

pe drumuri lungi ne chinuim

pentru Steaua

Peluza Sud orice ar fi

va va urma

LUPANU14.05.2010 23:49

am si eu o idee de cantec pentru ultimul meci de acasa jucat cu U Craiova!

Peluza Sud Steaua

VREA PLECAREA TA

MANDRI SI DEMNI

ELIBERAM Steaua

cantecelul este pe ritmul melodiei din clipul urmator ! dati la minutul 3:31

ce parere aveti ?

rezistenta_ultras15.05.2010 10:52
ce parere aveti ?

Ba mie sincer nu prea imi place,dar poate n-am gusturi suficient de fine.

O sa te contacteze in scurt timp un compozitor de la SUD.

Plus ca , ritmul e sol-sol-re-mi-re , destul de greu de cantat.

*Alecs*15.05.2010 12:18

Eu din cate stiu exista deja un cantec pe ritmul de la 3:31. Dar nu sunt sigur daca a fost aprobat si daca s-a cantat.

«1212223242526»