FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«1202122232426»
RaMs3s25.08.2009 21:02

Melodia - praf

Video - :thumbsup:

noname25.08.2009 21:52

de ce apar si cainii in video?!

Maresal26.08.2009 05:39

Melodie slabuta, oara cand o sa avem si noi ceva ca la Roma sau Lazio..........Video facut dupa ultimele meciuri, probabil un montaj la televiziune realizat in graba. Concluzia, o melodie de duzina ce va fi uitata repede, sper :)

fredysteaua26.08.2009 07:00

maresal noi nu suntem lazio sau roma man..noi suntem Steaua dc nu putem avea ceva diferit ?

korynna26.08.2009 12:33

Asta nu e ceva diferit e o piesa mult prea comerciala.

Maresal26.08.2009 12:41

Eu ma refer la ceva ce poate fi cantat de un intreg stadion cu drag........aici e vb de strigat "Steaua" si atat.

f234567k26.08.2009 13:10

cam penibil cantecul... mai bine ramane la melodia aia a lui cu berea

bodanelu26.08.2009 13:37

Melodia asta e la boxele din Ghencea de ceva meciuri bune. Cel putin in returul trecut am auzit-o.

andrey_ptm_steaua26.08.2009 15:38

piesa e slaba si acela nu este videoclipul ei(nu are inca)...videoclipul e facut d gsp ca sa nu dea doar piesa pe post...oricum nu se poate numi imn

ultras_andrei_i26.08.2009 16:28

slaba rau melodia,ar fi bataie de joc ca imnul Stelei sa fie acesta:|.

rezistenta_ultras26.08.2009 18:39

inca o tentativa esuata...intr-unul dintre ultimele interviuri,cei de la mafia spuneau ca li s-a propus de catre Meme sa faca un imn adevarat,dar din pacate au refuzat provocarea asta pentru a ramane impartiali in fata fanilor.

Grenada27.08.2009 10:50
inca o tentativa esuata...intr-unul dintre ultimele interviuri,cei de la mafia spuneau ca li s-a propus de catre Meme sa faca un imn adevarat,dar din pacate au refuzat provocarea asta pentru a ramane impartiali in fata fanilor.

nu cred ca avem nevoie sa ne cante imnul niste 50 de pesos de Romania.Cum am mai spus asta putem face si NOI cu cateva texte bine puse la cap si inregistrate. NU avem nevoie de "mafioti" si puya...sau eu stiu ce raperi ce fac de rahat hip hop-ul romanesc.

Lari27.08.2009 10:53

Asa e, io zic sa angajam niste roackeri!

Stanici27.08.2009 11:22

Deci infectia asta nu merita sa fie imn nici macar unui floc de-al meu.

noname27.08.2009 12:13
Cam asa trebuie sa sune si "iubim Steaua"... suntem departe rau.
_yang27.08.2009 12:26
ntr-unul dintre ultimele interviuri,cei de la mafia spuneau ca li s-a propus de catre Meme sa faca un imn adevarat,dar din pacate au refuzat provocarea asta pentru a ramane impartiali in fata fanilor.

Fara micorfon, fara B U G

As fi fost ca Dracula fara sange

Ca maestru Lacatus fara minge

Sigur sunt impartiali in fata fanilor... Si nu e singura piesa in care se face referire la Steaua...

Cat despre imn, chiar nu inteleg cum de exista mai multi pro decat contra in sondajul de pe site-ul gazetei. Chiar e o melodie foarte slaba, nu seamana deloc a imn, e mai mult o piesa pe care o dansau la sfarsitul anilor 80 americanii la balurile de liceu.

Din cate stiu Horia Moculescu e cel insarcinat de club sa propuna un imn, si tot el a recomandat aceasta melodie celor de la gsp, asa ca tare mi-e frica de cum va arata piesa promisa... Nu mai vorbim de versuri...

Daniel-Ionut28.08.2009 14:47

Ati vazut clipul ala dp prosport, incredibil cat de mult seamana cantecul de la Panathinaikos cu Ce drog ciudat de la noi :blink:

korynna28.08.2009 14:49

Da?:))

De unde crezi ca ne-am inspirat

Am inteles ca seamana putin si versurile.

MoWeed28.08.2009 14:53

@korynna

English translation: It's a magic weed, give me a little bit to taste, to dream of my PAO and shout as far as God: My Panatha, I love you, like heroin, like a hard drug, like hashish, lsd, for you PAO the whole world is stoned, (or: PAO the whole world is high on you), the whole world. My Panatha, my Panatha, I love you, I love you, wherever you may play I will always follow you, I follow you, PAO here, PAO here, PAO there, PAO there, wherever you may play we will always be together, always together.

Asa este, seamana putin

Daniel-Ionut28.08.2009 14:54
Da? :))

De unde crezi ca ne-am inspirat

Am inteles ca seamana putin si versurile.

Pfff...

Zi si tu ca s-au inspirat ei de la noi :blush: ... ca ramane aici intre 4 ochi :shifty:

Le reseau pansant28.08.2009 15:07
http://www.gsp.ro/gsptv/al-12-lea-jucator-...ici-152695.html

cine natia lui mai e ma si asta? toti patibularii incep sa scrie despre Steaua ca e la moda. Cat despre jegul ala de horcaiala continua aceiasi linie a scremetelor orgasmate din clipurile dupa Atomic. Frate astia nu stiu nici macar ce reprezinta un imn, nici macar o definitie elementara, cum sa bagi fonoame de genenul 'ieee ieee ieee', "aieee aaaieee aaaieee", "olllaaaa ollaaa ollaaa", imnul nostru national incepe cu "gie"? cu "aiee aiee aiee" si alte fontetisme din astea obosite?

sper sa fie data uitarii cat mai repede scarbosenia asta abominabila de triluri monosilabice ca si trepanatul care a debitat-o.

Alexandru H.28.08.2009 15:37
cine natia lui mai e ma si asta? toti patibularii incep sa scrie despre Steaua ca e la moda. Cat despre jegul ala de horcaiala continua aceiasi linie a scremetelor orgasmate din clipurile dupa Atomic. Frate astia nu stiu nici macar ce reprezinta un imn, nici macar o definitie elementara, cum sa bagi fonoame de genenul 'ieee ieee ieee', "aieee aaaieee aaaieee", "olllaaaa ollaaa ollaaa", imnul nostru national incepe cu "gie"? cu "aiee aiee aiee" si alte fontetisme din astea obosite?

sper sa fie data uitarii cat mai repede scarbosenia asta abominabila de triluri monosilabice ca si trepanatul care a debitat-o.

Sa nu citesti comentariile, ca te crucesti. Nu numai ca o liota de stelisti sunt complet indragostiti de cantec, dar ii acuza pe cei care voteaza impotriva ca ar fi dinamovisti. :crazy: Laser, frate!

Ca sa nu par exagerat, refrenul (adica strict cele patru versuri care se striga, nu se canta) e destul de bunisor si ar putea fi refolosit in acelasi registru (versuri strigate, nu lalaite). Insa restul... Dumnezeu cu mila... sa arda compozitorul negativele daca vrea sa fie iertat! :wall:

fredysteaua28.08.2009 16:11

fratilor daca aveti vreunu tupeu sa incercati sa faceti o melodie despre Steaua sa ii dati foc ca sa va ierte Alexandru H. ok? daca nu ati belito

ontopic: nu e asa reusita melodia dar tot respectul meu pentru compozitor ca nu a facut asta pt bani sau la cerinta nimanui ci pur si simplu a facut cu sufletu ! macar el a incercat nu a stat la televizor sa vb ca va face si sa nu faca nimic! RESPECT

Alexandru H.28.08.2009 16:34
fratilor daca aveti vreunu tupeu sa incercati sa faceti o melodie despre Steaua sa ii dati foc ca sa va ierte Alexandru H. ok? daca nu ati belito

ontopic: nu e asa reusita melodia dar tot respectul meu pentru compozitor ca nu a facut asta pt bani sau la cerinta nimanui ci pur si simplu a facut cu sufletu ! macar el a incercat nu a stat la televizor sa vb ca va face si sa nu faca nimic! RESPECT

Stii ce e enervant? Ca acum vreo doua zile iubeai melodia si acum spui ca "nu e asa reusita". Macar fii consecvent...

Si sa fim seriosi... nu a facut-o cu sufletul. Asa cum nici BUG Mafia nu l-a refuzat pe MM Stoica din prea mare respect pentru celelalte echipe. Pentru un compozitor tanar, imnul Stelei poate insemna bani si imagine. Mai ales imagine.

Problema ridicata si de altii nu e faptul ca melodia ar fi rea. Intr-un club poate e chiar reusita. Dar pe stadion ai nevoie de ceva lent, "strigabil" (ca sa inventez un cuvant), care sa sune monumental cantat de tot stadionul. Nu e o prostie comparatia cu "You'll never walk alone": imnul lui Liverpool nu suna extraordinar cantat de o persoana dar situatia se schimba cand ai 50.000 de oameni care ii repeta versurile... Gandeste-te ca stadionul e o filarmonica iar galeria e orchestra. Mai intai adaptezi melodia la locul in care se canta, apoi la cei care o canta iar, la final, la cei care o vor asculta... Compozitorul nostru nu a facut nimic din toate astea, doar a compus ceva in studio, i-a atasat niste strigate tribale si si-a bagat creatia la GSP ca sa se extazieze clubberii de 14 ani...

fredysteaua28.08.2009 17:14

da frate iubesc melodia dar ca melodie, ca imn nu e foarte reusita desi ar merge ca e ceva nebunesc. Dar stai linistit ca nu sterge nimeni nimic doar pt ca esti tu Alexandru ;)

Omu cand a fost invitat acolo habar nu avea, el facuse piesa demult, nu ai cum sa zici ca a facut-o pentru bani...

a recunoscut omu ca daca ar fii sa fie aleasa imn melodia lui ar avea un renume extraordinar dar s-a vazut dupa el ca simtea asta si a vrut sa faca ceva mai ales ca a spus ca vrea sa faca si clip pe banii lui si ca nu are nevoie de bani de la nimeni ;) asa ca mai bn ai aprecia ca omu incearca sa faca ceva in loc sa il faci praf.

DACA NIMENI NU FACE NIMIC...N-O SA SE-NTAMPLE NIMIC

«1202122232426»