super tare contu de pe youtube ![]()
super tare contu de pe youtube ![]()
aaa...inca ceva...
Strangem sireturile
Tragem pe cap glugile
Scoatem si curelele
Incep Incidentele
cantecul asta daca se canta vezi poate il inregistrezi ...sau...daca stiti vreun link ![]()
@ ramses
eu incerc sa inregistrez fiecare cantec de pe parcursul unui meci de 2 ori si pun ce mai buna inregistrare. Faza e ca unele cantece se canta mai mult iar altele mai putin. Am filmele de la meciul cu Galata cand a batut tot stadionul din palme dar n-am apucat sa le incarc. Sper ca in week-end sa ajung la zi cu toate. Problema e ca multe dintre ele sunt stricate de cate o goarna(sau mai multe).
stii cum e vorba aia....o problema nu vine niciodata singura....asa e si cu goarnele ![]()
In zadar te crezi nemuritor
Nu vei ramane vesnic in Ghencea
Nimeni nu te poate suporta
Noi reprezentam Steaua !
George Becali PLEACA din Ghencea,
Steaua nu este a ta !
Ritmul?Versurile sunt frumoase .
pare interesant cantecul.
astept sa-l aud pe stadion
eu l-am auzit la meciul cu buzaul. Era cantat la sud de catre VCM
cum e cantecul ala "treceti batalioane steliste carpatii" dedicatie pentru pritenii nostri unguri
cine stie versurile va rog postati aici
daca nu ma insel..
treceti batalioane steliste Carpatii,
cu paru' omoratii pe unguri,
futeti`le nevestele
omorati`le copiii
sa stie lumea ca SUNTEM ROMAAAANI,
sa stie lumea ca SUNTEM ROMANI !
ideea mea ar fi ca 2-3 oameni cu vocea mai buna sa cante toate mel si sa le puna aici pe site,pt ca pe stadion lumea nu prea stie sa cante si toate cantecele sunt de kkt,oricum suntem praf la cantat,ar tb educati si cetatenii sa invete si ei sa cante
daca nu ma insel..
futeti`le nevestele
omorati`le copiii
oo Doamne...![]()
.....pe stadion lumea nu prea stie sa cante si toate cantecele sunt de kkt,oricum suntem praf la cantat,ar tb educati si cetatenii sa invete si ei sa cante
La noi fotbalul nu este inca un fenomen social...
asadar e cam greu sa-i educi daca nu gasesti intelegere , docilitate si entuziasm ![]()
Atunci ramane o singura solutie...
Educatie cu forta...
Si afara cu ei din peluze, pana ramanem 2-3 sute in fiecare peluza, sa se stie ca in peluze se vine pentru a canta si a incuraja echipa nu pentru ca e biletul mai ieftin.
La noi s-a umplut de cetateni prosti de cand am jucat pe lia manoliu in UEFA pt ca erau biletele ieftine, fapt ce a continuat si in Ghencea, facand ca stadionul sa fie plin de manelisti infecti si iubitori de Gigi Becali, carora le este mai usor sa sufle intr-o goarna decat sa cante un cantec cu galeria.
Probabil ca topicul asta este unul dintre educatiile oferite pentru cetateni, sa invete tot dar si sa aplice...educatie cu forta? e usor de zis, usor si de facut uneori, dar poti da de belele...trebuie discutat in peluza nu aici...bafta
nu prin forta,ar tb puse aici pe site niste inregistrari cu toate cantecele....oricum este foarte greu deoarece pe Ghencea proportia de tarani este 75 %
Pe site sunt puse atat inregistrarile cat si versurile majoritatii cantecelor, acum depinde de fiecare in parte daca vrea sa le invete sau nu. Eu zic ca e o dovada de bun simt daca tot vii in peluza, sa contribui macar cu atat la atmosfera. Daca nu, sunt bineveniti in orice alta parte a stadionului in care nu se canta 90 de minute incontinuu. Asa nici nu mai deranjeaza pe nimeni, dar cand vreodata o sa vedem asa ceva in Romania? Mie mi se face scarba de ce mai vad prin peluze...si vin doar din cauza preturilor mici...
mai conteaza si calitatea cantecelor din peluza..sunt multi oameni peste 30-40 de ani care nu cred ca vin la meciuri sa injure si sa scandeze trivialitati ..am vazut si multi copii de asemenea, si ei primesc un exemplu negativ..chiar daca stau la peluza, sau la tribuna , cred ca au auzit si ei scandarile de la ultimele meciuri din tur
Aici gresesti grav. Plm, asta e conceptia tipica omului pacalit de presa - ia uita-te tu peste cantecele galeriei si spune-mi cam cate contin trivialitati. Crede-ma, injura mai mult aia de la tribune decat astia din peluza - pentru simplul motiv ca astia din peluza sunt prea ocupati sa cante.
daca nu ma insel..
futeti`le nevestele
omorati`le copiii
și voi vã numiți suporteri
"Voi"=?. Mie, unuia, imi e simpatic tare acest cantec. Asta inseamna ca nu ma pot numi suporter? Sau faptul ca tu, ca bozgor sau iubitor de unguri, te crezi "civilizat" si esti impotriva manifestarilor de acest gen, iti da impresia ca ai dreptul de a nega calitatea de suporter a cuiva?
@cornisa58
mai ai multe de invatat...crede-ma
ia uita-te tu peste cantecele galeriei si spune-mi cam cate contin trivialitati
vezi ca am scris la sfarsit..la ultimele meciuri, se auzeau "trivialitatile" de la 2 cartiere distanta..
@cornisa58
ce legatura are un cantec cu faptul de a fi sau a nu fi suporter..
Dupa parerea unora sa fii suporter inseamna sa vii frumos la meci cu un joben ros-albastru pe cap si cu 2-3 pungi de seminte la tine...si sa nu mai canti ca faci galagie si pe unii ii ia durerea de cap de la "cantecele galeriei"
Trist dar adevarat ...