FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«1192021222326»
axl30.01.2009 13:19
Dupa parerea unora sa fii suporter inseamna sa vii frumos la meci cu un joben ros-albastru pe cap si cu 2-3 pungi de seminte la tine...si sa nu mai canti ca faci galagie si pe unii ii ia durerea de cap de la "cantecele galeriei"

Trist dar adevarat ...

Pai de ce e asa de trist? Lumea poate sa vina la stadion, cu jobenul pe cap, sa nu cante si sa manance seminte in tribuna daca asta ii face placere. De-aia a dat bani pe bilet.

RaMs3s30.01.2009 13:20

ma refeream la peluza

axl30.01.2009 13:21

La peluza e alta treaba, imi pare ca tine de sentiment acolo.

Azzido30.01.2009 13:59
și voi vã numiți suporteri

la Ungaria-Romania, suporterii unguri au scris "Bucuresti va fi sat maghiar!".

oare suporterii unguri din celelalte sectoare ale stadionului aveau aceleasi probleme existentiale ca si tine ?

cornisa5801.02.2009 16:15
la Ungaria-Romania, suporterii unguri au scris "Bucuresti va fi sat maghiar!".

oare suporterii unguri din celelalte sectoare ale stadionului aveau aceleasi probleme existentiale ca si tine ?

nici ãia nu sunt suporteri dupã mine un suporter adevãrat trebuie sã îsî susținã echipa în orice condiții iar scandãrile și banerele de acest gen nu au ce cãuta îs sport dar nici altundeva aici se vede lipsa de culturã a unora pot fii aceia din orce nație, unguri sau romãni rusi englezi ect

puyol01.02.2009 17:22

cornisa,pui gresit problema...

nici eu nu as canta vreodata cantecul respesctiv,dar asta nu inseamna ca acele persoane care il vor canta nu pot fi numiti suporteri. Nu au treaba una cu alta...

Stanici04.02.2009 08:53
nici ãia nu sunt suporteri dupã mine un suporter adevãrat trebuie sã îsî susținã echipa în orice condiții iar scandãrile și banerele de acest gen nu au ce cãuta îs sport dar nici altundeva aici se vede lipsa de culturã a unora pot fii aceia din orce nație, unguri sau romãni rusi englezi ect

Si cum de face ca unul ca mine, care "uziteaza" acel cantec, teoretic lipisit de cultura (in viziunea ta), se exprima intr-un mod mult mai inteligibil decat tine, care vorbesti de cultura si nu gasesti punctul pe tastatura. Oricum, e parerea ta ca scandarile de genul aceleia nu au ce cauta in niciun domeniu; parerea mea e ca acel cantec exprima ideile si simtirile multor suporteri stelisti printre care ma numar si eu, drept pentru care ma voi exprima ca atare in continuare.

Adrian04.02.2009 10:05

Stanici si restul

Nu are rost sa ne apucam si sa la explicam oamenilor care nu vor sa inteleaga de ce noi cantam anumite cantece pe care ei nu le plac.

In viziunea lor, noi ar trebui sa fim toti un fel de cavaleri Jedi, oameni ai pacii. Sa iubim tot ce e in lumea asta si sa incercam sa ne intelegem cu toata lumea, sa nu ne lasam condusi de sentimente si sa nu ne atasam de nimic.

Asta e.

Ce mai ramane de zis?!

Poate doar:

"May the Force be with you!"

cozmin06.02.2009 03:32

vine de la tg-mures..e de inteles frustrarea :)

The Game29.07.2009 20:21

Am si eu o intrebare,care sunt versurile acelui cantec care are ca vers de inceput "Si-am venit cu mic cu mare" si are ritmica melodiei Gica Petrescu-Casuta Noastra,si la final se incheie cu "Steluta noastra/Are sufletul curat/Nu ca dinamu spurcat/Steluta noastra/O iubim si o stimam/Spre victorii o purtam!".Multumesc :)

LeGenD29.07.2009 20:34

Azi e zi de sarbatoare

Joaca o echipa mare

Joaca Steaua Bucuresti

Si-am venit cu mic, cu mare

Galeria-i cea mai tare

Din intregul Bucuresti

Restul stii si tu.

Lari29.07.2009 20:40

Imi vin in minte clipe cand imi doream sa cresc

Cand doar numele tau ma facea sa zambesc

Viata mea toata prin tine o traiesc

Esti tot ce am pe lume si d`asta te iubesc

Dar va veni si clipa cand eu nu voi mai fi

Cand rosu si albastru pe cer se vor uni

Iar eu echipa mea de sus te voi privi

Caci chiar si dupa moarte nu te voi parasi

Suntem acei nebuni care in peluze stam

Si care pentru Steaua o viata o sa cantam

Oricat ar fi de greu noi nu o sa 'ncetam

Sa spunem ce gandim si pentru ce luptam.

The Game29.07.2009 20:45

Multumesc frumos LeGenD! :beer2:

BAF-kimi07.08.2009 13:37

Pe ritmul zeko lopove -

Becali, ciobane,

Du-te si lasa-ne

Steaua nu e a ta,

Nicicand n-a fost asa

Afara din Ghencea!

Si-orice s-ar intampla,

Acum sa-ti fie clar

Ca nu vom renunta

Pana nu vei pleca,

Afara din Ghencea!

Dar din cate am vazut, ne este greu sa invatam 10 versuri, ne balbaim ca p**a cand incepem sa-l cantam. :|

cozmin08.08.2009 02:15

prima strofa a fost cantata foarte bine in deplasarea de la budapesta..

ultras200408.08.2009 09:45

las ca o invata lumea cu timpul

BAF-kimi09.08.2009 21:17

Hai ma ca acum la meciul cu chefere, s-a cantat bine tot cantecul. :D

stelist100%14.08.2009 15:33
am inregistrat eu la meciu cu CFR
noname15.08.2009 11:35

ba pic de ureche muzicala nu aveti... daca nu stiti cantecul mai bine stati si-l ascultati si il cantati cand sunteti siguri pe voi. Altfel, iese ca in filmuletul de mai sus.

puyol15.08.2009 14:50

clar.. e oribil cum a iesit... mult, dar mult prea repede s-a cantat

BAF-kimi16.08.2009 00:26

Macar versurile le stim, chiar daca nu suna prea bine cantate asa repede.

noname16.08.2009 09:24

nu e vorba de cantat prea repede, ideea e ca nu s-a inteles linia melodica

Grenada21.08.2009 18:54

Ar fi bine ca atunci cand jucatorii se strang in cerc si striga luptam sa strigam cu ei sunt sigur ca ar fi o lovitura de psihic pentru un adversar si un plus acolo pentru echipa noastra mult iubita. :)

PS.Infectie Pleaca cu tot Familionu tau din Templu!

Grenada25.08.2009 20:08
Ar fi bine ca atunci cand jucatorii se strang in cerc si striga luptam sa strigam cu ei sunt sigur ca ar fi o lovitura de psihic pentru un adversar si un plus acolo pentru echipa noastra mult iubita. :)

PS.Infectie Pleaca cu tot Familionu tau din Templu!

http://www.gsp.ro/gsptv/al-12-lea-jucator-...ici-152695.html

spiridusu25.08.2009 20:49

sincer daca ar schimba ie ie ie-ul ala cu altceva poate ar fi ceva

«1192021222326»