FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«1121314151626»
bodanelu09.05.2007 22:01
s-a auzit la televizor "ce drog ciudat" cantata de ambele peluze?

da, initial s-a incercat sa se cante doar la nord, cu jumatate-jumatate. apoi s-a cantat in abele peluze. si a iesit foarte misto. mai greu pana sa invete toti cantecul si cu sincronizarea :)

eram cu inca 2 prieteni si cantam ca nebunii, si altii se uitau la noi, ca nu stiaau catentecul.

trebuie neaparat o statie cu niste boxe puternice...

zyder11.05.2007 12:56

As avea si eu o propunere,idee mie unu personal si cred ca si la alti stelisti le place foarte mult cantecul ce drog ciudat...propunerea este sa se realizeze un video,pus pe youtube ,forumuri,siteuri,etc, peste video sa fie puse versurile pentru. ca mi se pare mult mai usor sa inveti asa un cantec.Daca nati inteles ce am vrut sa spun uitati va pe linku asta http://www.youtube.com/watch?v=rqDIAmjJ7_E

VaSsY11.05.2007 15:53
Ceva de genu trebuie sa facem si noi :)
adicontakt11.05.2007 16:17

intradevar trebuie facut un clip cu aceasta scandare sau mai bine zis cintec.exista pe site un mp3 tras din Ghencea dar cred ca e inregistrat cu telefonul mobil si se aud mai mult cei de linga telefon! daca ar fi inregistrat de la TV , ar cinta tot stadionul si nu ar vorbi comentatorul cred ca ar iesi super ! oricum in curind sunt sigur ca o iasa ceva

alice4steauaBUC12.05.2007 12:19
da, initial s-a incercat sa se cante doar la nord, cu jumatate-jumatate. apoi s-a cantat in abele peluze. si a iesit foarte misto. mai greu pana sa invete toti cantecul si cu sincronizarea :)

eram cu inca 2 prieteni si cantam ca nebunii, si altii se uitau la noi, ca nu stiaau catentecul.

trebuie neaparat o statie cu niste boxe puternice...

Cand s-a facut sincronul ala cu Sudul la 2 culori aveam pielea de gaina pe mine...chiar daca nu a iesit din prima, se auzea super frumos.. ;-)

Nu foarte puternica statia aia...ai vazut cum se aude la rapizi daca au statia puternica..se aude nashpa, cu ecou...

puyol12.05.2007 12:35

pai aia au statie buna... dar daca e sa dai volumul mai incet, sa vezi cum se stinge putin ''super-infernul'' din giulesti.

trance_tactics12.05.2007 20:07

Ce statie am avut Alice la meciul asta ?

VaSsY13.05.2007 08:55
zicetimi o chestie!!! acum la meciul cu Ceahlaul...ce se striga din galerie?

******* AUH! AUH! AUH! **** Dinamo cumva??

Se auzea asa: "MUIEEEEEEEEEEEE Gigi, AUH AUH AUH !!! " :))))

super show-ul din TEMPLU !!! :))

GOD17.05.2007 14:06
and s-a facut sincronul ala cu Sudul la 2 culori aveam pielea de gaina pe mine...chiar daca nu a iesit din prima, se auzea super frumos..

Nu foarte puternica statia aia...ai vazut cum se aude la rapizi daca au statia puternica..se aude nashpa, cu ecou...

Care poti sa imi dai si mie un Link ceva pls.?

ultras_andrei_i17.05.2007 14:14

u nu sti sa cauti ,vezi ca e si pe site si pe youtobe ;)

SpikeEffect24.05.2007 21:15

cine o stie pe aia cu...4 clase in generala politzist in capitala..ceva de genu...:)

Azzido25.05.2007 06:58
stie cineva sa-mi zica si mie cantecul sunt un betiv, betia ma omoara?

Vezi atasamentul.

betia_ma_omoara.MP3

cannavaro25.05.2007 07:49
cine imi zice versurile la cantecul ala cu a fost odata un grup adevarat..???stelistu_je id meu

fular-campionii

A fost odata un grup adevarat

In Romania cel mai respectat

La meci mergeam de cand eram copii

Si-am facut primele coregrafii

Suntem de la Nord Suntem Huligani

Ii omoram pe caini si pe milogi

Cand vine garda sarim la bataie

Suntem baieti si avem sange`n ****

..... steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

alex_lef28.05.2007 19:34

care stie sa imi zica si mie versurile de la prima strofa de la cantecul "betia ma omoara"..scuze azzido, chiar daca ai pus fisierul cu melodia aici, prima strofa e incompleta si d-aia intreb :)

albanezul28.05.2007 19:59
cand m-am nascut in jurul meu erau butoaie,si popa-n tuica fiarta m-a scaldat,si Dumnezeu atunci a dat o ploaie ,cu vinul dulce de la noi din sat.

neah..nu e asa.

cand m-am nascut in jur erau butoaie/si popa-n tuica fiarta m-a scaldat/si Dumnezeu atunci a dat o ploaie/din vinul dulce de la noi din sat/dar sunt betiv,betia ma omoara/si n-am un ban,un ban in buzunar/acum imi trebuie o vodca tare,cred ca mai buna e prin injectare.

Andreiasu04.06.2007 15:20

Ne duceti pe sectie / Si ne luati amprentele / Insa noi nu vom ceda / Vom sustine pe Steaua ! Ale ale ale ale ale ooo !

radooku_steaua04.06.2007 19:42

Ne duceti la aprozar / Ne dati pui, ne dati mustar / Insa noi nu vom ceda/ Bere bem toata viata.

Stanici11.06.2007 11:09

1.La petrecere de la Preoteasa, unii baieti mai "in varsta" (nu fac pe nimeni batran in sensul rau al cuvantului) au cantat un cantec din care am prins doar un fragment: "Si-a jucat in Spania/Si-a jucat in Spania/Toocmai la Sevilia/ Toocmai la Sevilia". Linia melodica este cea a cantecului traditional romanesc "Asa beau oamenii buni". Daca stie cineva completarea, i-as fi recunoscator daca ar imapartasi-o.

2.Exista o varianta mai caterincoasa, "de peluza", a cantecului "Plangeam cand ii vedeam tinandu-se de mana".

3.Tot asa, am retinut un fragment dintr-un cantec in care se spunea despre rivalii nostri sa se duca in "B" si sa faca dragoste. Ala e chiar haios.

Multumiri anticipate celor mai cunoscatori ca mine.

Azzido11.06.2007 17:58
2.Exista o varianta mai caterincoasa, "de peluza", a cantecului "Plangeam cand ii vedeam tinandu-se de mana".

si eu vrea versurile de la cantecul d emai sus.

Si mai era un cantec care imi placea dar nu stiu toate versurile:

frumoasa-i vecina noastra scoate fundul pe fereastra...etc

il stie careva ? :smile:

cannavaro11.06.2007 18:52

plangeai cand iti trageam,pumni in gura,

plangeai cand te dadeam cu capul de bordura,

plangeai cand te bateam, intamplator,

si nu stiai ca vreau sa te omoooor(dupa bambi),ooooooooooooooooooo!!!

a 2a e aproximativa:

Frumoasa`i vecina noastra scoate curul pe fereastra

ooo o oooo o mooie Dinamo

chilotei cu gaurele sa iasa fl#cii prin ele

ooo o oooo o mooie Dinamo!

Azzido11.06.2007 20:40
Parca incercam sa o lasam mai usor pe stadioane cu cuvintele astea "puternice"! Sincer, cel putin strofa a doua nu prea merge.

daca vreo vorbe dulci iti pot spune eu unde le gasesti...

in orice caz, nu la stadion.

George Stan11.06.2007 21:03

Si-am jucat si-n Spania

Si-am jucat si-n Spania

Tocmai la Sevilla

Tocmai la Sevilla

Si-am jucat si-n Europa,

Si-am jucat si-n Europa,

Si-am castigat Supercupa

Si-am castigat Supercupa

Si la Tokio am jucat,

Si la Tokio am jucat,

Dar arbitrul ne-a furat,

Dar arbitrul ne-a furat,

Asta e tot ce stiu eu din cantecul asta dar am mai auzit candva si o strofa care incepea cu "mai arbitre nu fi hotz" :)

Stanici11.06.2007 22:30

Va multumesc frumos. Sper ca imaginatia poporului stelist sa fie cel putin la fel de productiva pe viitor.

@ c.ronaldo17 Haaai, recunoste ca undeva, in partea "intunecata" a subconstientului tau, iti plaaaace! Exista cantece care au si versuri porcoase, la fel cum exista si "Povestea pulii", de Ion Creanga.

Kustino12.06.2007 09:51

Sunt genul de cantece, care se canta decat prin microbuze sau trenuri in deplasari. Nu s-au mai cantat de ani de zile in peluza.

stelist100%12.06.2007 15:17
neah..nu e asa.

cand m-am nascut in jur erau butoaie/si popa-n tuica fiarta m-a scaldat/si Dumnezeu atunci a dat o ploaie/din vinul dulce de la noi din sat/dar sunt betiv,betia ma omoara/si n-am un ban,un ban in buzunar/acum imi trebuie o vodca tare,cred ca mai buna e prin injectare.

La masa mea nu vrea sa cante ????/ si vreau sa cante fete de liceu / sa stie toti ce care mi-au ???? /ca a murit un mare alcoolist .... daca ma puteti ajuta si pe mine unde sunt semnele de intrebare :D

«1121314151626»