FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Colectie stelista de scandari, cintece, lozinci, strofe...

«1111213141526»
Dan_Original_TB9607.03.2007 21:45

Fanii lu' Fane, noi sintem fanii lu' Fane, fanii lu' Fane, noi sintem fanii lu Fane'

Fane Cioaca ale, Fane Cioaca ale!

Fane Cioaca si-a luat geaca, Fane Cioaca si-a luat geaca!

Cantecele brigazii Fane Cioaca (aka TB).in perioada 97-98

Mishu7608.03.2007 19:02

Propunere de linie melodica: http://youtube.com/watch?v=PSxn2IJte6Q. Cu niste versuri potrivite si cu Steaua in loc de Porto cred ca ar suna foarte bine.

AGRESSIVO198+109.03.2007 17:04
Fanii lu' Fane, noi sintem fanii lu' Fane, fanii lu' Fane, noi sintem fanii lu Fane'

Fane Cioaca ale, Fane Cioaca ale!

Fane Cioaca si-a luat geaca, Fane Cioaca si-a luat geaca!

Cantecele brigazii Fane Cioaca (aka TB).in perioada 97-98

Cioca fans ale ale ale,cioaca fans ale ale aleee.

Dan_Original_TB9610.03.2007 23:37

Cioca fans ale ale ale,cioaca fans ale ale aleee.

Banner la Constanta: "Cioaca Fans"

Mai stii cum ne auzise Jean, si a pus toata peluza sa cante despre idolul nostru Nea Fane?:)))

AGRESSIVO198+111.03.2007 10:01

Fane Cioaca era singurul din lot,care la momentul respectiv dadea randament.

INTODEAUNA SUPERIORI11.03.2007 10:52

unde gasesc si eu mesajele galeriei de la meciul de aseara ? am retinut doar "grazie Walter" pls !

bogd4n11.03.2007 11:48

si cei din anglia au luat versiunea de la horto magiko

deci..
gone11.03.2007 12:47
si cei din anglia au luat versiunea de la horto magiko
deci..

Daca Melbourne e in Anglia insemna ca si Chisinau e in Romania.

VaSsY22.03.2007 12:14

Deci cantecul e marfa rau, l-am invatat foarte bine, dar ce strica este ca nu l-am inventat noi :( si probabil uni o sa rada..sau pana mea..chesti deastea..ca luam de la alti

El Nino_922.03.2007 13:41

N-au de ce sa rada...pt ca majoritatea cantecelor din Romania sunt luate de afara :wink:

axl2322.03.2007 14:12

o scuza lamentabila. :wink:

morph3o22.03.2007 14:41

stie cineva sa-mi zica cantecul: betia ma omoara si n-am un ban, un ban in buzunar... era ceva de genu asta

o stie cineva pe toata?

VaSsY22.03.2007 15:57
N-au de ce sa rada...pentru ca majoritatea cantecelor din Romania sunt luate de afara  :wink:

asta cam asa e, dar sa nu uitam ca la Steaua domina: "Trup si Suflet" care e 100% romanesc si facut de stelisti..si se canta in tot stadionul..chiar si T2 si T1 stiu melodia asta...Ar fi un bun exemplu sa nu ne intereseze ce se canta afara..sa fim ORIGINALI !!! ( ca si asa criticam pe alti)

Triphat26.03.2007 23:38

VaSsY, linia melodica a cantecului "trup si suflet" e imnul frantei. Il canta mai multe echipe din Europa. In tara si Dinamo si Poli au cantece pe linia asta melodia. Nu e 100% romanesc..

alice4steauaBUC27.03.2007 00:13

@Triphat

Habar aveam ca acea melodie seamana cu inmul Frantei...pe bune? :roll:

SSK27.03.2007 00:31

Marseilleza este inconfundabila.

Singura linie melodica autohtona din "repertoriul" nostru este cea cu "Steluta noastra are sufletul curat", adaptare dupa celebra "Casuta noastra" a lui Gica Petrescu. Si in general in Romania liniile melodice sunt importate. Mai au cainii una neaosa luata dupa "c-asa beau oamenii buni" si cam atat.

Nu melodiile trebuie sa fie originale, ci pe cat se poate versurile. Si mai presus de orice, conteaza sa le cantam bine!

VaSsY28.03.2007 12:36
VaSsY, linia melodica a cantecului "trup si suflet" e imnul frantei. Il canta mai multe echipe din Europa. In tara si Dinamo si Poli au cantece pe linia asta melodia. Nu e 100% romanesc..

Asta asa e, dar macar versurile sa le inventam noi, nu sa le traducem de la alti :) cum ar fi, prin UEFA sau CL sa cadem cu Panatinaikos si sa cantam asta? si sa afle aia ca e identica cu a lor...doar tradusa :)

Nu vreau sa fiu rautacios, melodia e frumoasa, ritmul la fel,eu am invatat-o bine, dar nu ne apartine

Triphat28.03.2007 21:30

Daca amalizam fiecare cantec de la noi am constata ca 99% dintre ele sunt cantece care le auzi peste tot. Rar gasesti fani cu un cantec pe care doar ei il canta, de exemplu Panathinaikos cu Horto Magiko, Liverpool cu The Fields of Anfield Road, Ascoli si PSG au cateva originale pe care nu le canta nimeni. Si aici nu ma refer la imnuri.

Astept sa vad intreaga peluza cantand noul cantec... ar sterge pe jos cu tot e canta rivalii nostri.

Cantece avem destule, si bune, pacat ca nu le stiu toti.

VaSsY29.03.2007 19:08
Daca amalizam fiecare cantec de la noi am constata ca 99% dintre ele sunt cantece care le auzi peste tot. Rar gasesti fani cu un cantec pe care doar ei il canta, de exemplu Panathinaikos cu Horto Magiko, Liverpool cu The Fields of Anfield Road, Ascoli si PSG au cateva originale pe care nu le canta nimeni. Si aici nu ma refer la imnuri.  

Astept sa vad intreaga peluza cantand noul cantec... ar sterge pe jos cu tot e canta rivalii nostri.  

Cantece avem destule, si bune, pacat ca nu le stiu toti.

Pacat ca acei ultrasi sau intradevar suporterii (*respect lor), nu pot canta atat de tare incat sa acopere sunetul de seminte sparte intre dinti de cetateni, care vin in peluza pt ca e mai ieftin si le raman bani de seminte...cei care vor sa cante la meciuri, garantat stiu cantecele

morph3o17.04.2007 15:43
Pacat ca acei ultrasi sau intradevar suporterii (*respect lor), nu pot canta atat de tare incat sa acopere sunetul de seminte sparte intre dinti de cetateni, care vin in peluza pt ca e mai ieftin si le raman bani de seminte...cei care vor sa cante la meciuri, garantat stiu cantecele

stie cineva sa-mi zica si mie cantecul sunt un betiv, betia ma omoara?

AGRESSIVO198+119.04.2007 17:51
E tot stadionul ros-albastru,

Pe steaguri si fulare este scris:

Steaua! (aici striga toti cu mainile ridicate)

Nimic nu poate sta in drumul nostru

Si orice adversar, si orice adversar, si orice adversar pleaca invins!!!

E toata Romania ros-albastra,

Si-n inimele noastre este scris:

Steaua!

Acum este de datoria voastra,

Sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi, sa ne-aratati si voi cat ne iubiti!!!!

Cu totii am ales un singur nume,

De zeci de ani iubit si respectat:

Steaua!

El reprezinta faima noastra-n lume

Sa se auda-acum, sa se auda-acum, sa se auda-acum de toti strigat!!!!

Steaua!!!

----------------------------------------------------

Chiar suna bine

da,si mie imi place.

stiny08.05.2007 17:33

cine imi zice versurile la cantecul ala cu a fost odata un grup adevarat..???stelistu_je id meu

fular-campionii

sebyka09.05.2007 19:56

zicetimi o chestie!!! acum la meciul cu Ceahlaul...ce se striga din galerie?

******* AUH! AUH! AUH! **** Dinamo cumva??

Wally09.05.2007 20:02

Se striga scandarea preferata a asa-zisului "patron"

hooltras09.05.2007 21:24

s-a auzit la televizor "ce drog ciudat" cantata de ambele peluze? a iesit kalumea rau... :twisted:

«1111213141526»