Judecand oarecum la rece:
Conform regulamentelor UEFA, Martinovic si Stanca au primit corect rosu. Am mai vazut faza similara intr-un alt campionat si tot la fel s-a procedat. Exista insa prevederi care pot anula cartonasele.
Dar asta nu inseamna ca ii acuzam pentru ce au facut. Din contra, tot respectul(pe viata) din lume pentru Martinovic, Stanca si care au mai dat. Pe filmari s-a vazut ca si Tatarusanu, Tanase si Mache l-au lovit, dar mai usor. Toti am fi procedat la fel.
Si mai de apreciat e ca primul care a sarit cu atat inversunare a fost un sarb, care dupa un salt din Karate Kid, i-a mai prins o bucata zdravana la pamant. Pacat ca nu i-a prins-o si pe a 3-a, cand a apucat nenorocitul ala sa se fereasca, ii facea fractura mai rau ca lui Galamaz.
Imi pare rau de situatia de acum de la club, pentru ca in conditii normale, cu galeria Stelei in deplasare, ar fi iesit macel. In retur ar merita calcati pe cap ploiestenii daca isi fac curajul sa apara in capitala. Pe langa faptul ca nu exista motive si scuze pentru asa ceva, a fost un gest miselesc, o lovitura pe la spate cu un box.
Jucatorii nu au nicio vina, daca vrei sa te dai cel mai mare huligan din tara o faci contra jandarmeriei sau a suporterilor adversi.
NOVAK MARTINOVIC - Steaua LEGEND !