FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul - Steaua 0-3

«14567810»
ebonyc30.10.2011 21:27

L-am injurat si pe ala, dar asta daca a avut si rahat d-ala de inel ce zic astia atunci merita sa i se taie mainile si picioarele, nu puscarie.

zob7930.10.2011 21:30

Sursele gsp spun ca foarte probabil, totul a fost premeditat!

Agresorul, pe numele sau Ștefan Dragoș Enache, face parte dintr-o factiune dură a galeriei Petrolului. Povestesc sursele Gazetei: "Cei care fac parte din acest grup au facut jocurile cind Rachită a fost instalat antrenor. Ei i-au zis incă de atunci lui Vivi: <După ce promovam, la primul meci de acasă cu Steaua o să facem prapad, avem boală mare pe stelisti!>".

Agresorul locuieste in comuna Paulesti, unde si Rachită ar avea o casa El este unul dintre liderii galeriei Petrolului, facind parte dintr-o factiune a ei, numită printre ultrasi "DROGAȚII".

red&blue_boy30.10.2011 21:30

Ciobanul : "am avut 2-0, nici n-au trecut centrul terenului, bam-bam-bam" ! :D

Pana la urma totul se reduce pentru cioban la o victorie obtinuta dupa atat timp .

I.N.Money30.10.2011 21:31

@Zob

Asta zici ca e reportaj OTV, dar facut de Dan Udrea.

S.S.Lazio30.10.2011 21:31

si ce prapad au facut ? ..pacat de mini pirotehnia ce au avut-o si de coregrafie , atat. ca-n rest sunt mai pizde decat pizdele !

Dudunap30.10.2011 21:33

Drogatii din Paulesti fac ravagii O.O !!!

zob7930.10.2011 21:34

@ IN Money: in primul rind, articolul nu-mi apartine; nu eu sunt sursa GSP.

In al doilea rind, OTV e o mizerie de televiziune, in timp ce informatile din articolul asta mi se par plauzibile.

Astristul30.10.2011 21:34
Ciobanul : "am avut 2-0, nici n-au trecut centrul terenului, bam-bam-bam" ! :D

Pana la urma totul se reduce pentru cioban la o victorie obtinuta dupa atat timp .

Omu' e cretin. N-ai ce sa-i ceri. La final o sa se bucure ca o sa termine in prima jumatate a clasamentului. Pur si simplu PENIBIL!

I.N.Money30.10.2011 21:37

@Zob

Am inteles ca nu esti tu sursa, uitasem sa specific. Scuze.

Ideea e ca oricine poate spune orice pana acum. Stim cum se sufera de "habarnism" pe plaiul mioritic.

zob7930.10.2011 21:41

Pot scrie orice, da' se discrediteaza chiar si ei daca scriu ceva paralel cu subiectul.

Tie nu ti se pare plauzibila stirea asta? crezi ca totul a fost spontan? si-a pierdut Kellermanu' Ploiestiului mintile brusc la penalty si a iesit la o plimbare pe teren?

ebonyc30.10.2011 21:42

Ultrasii astia nu prea au viata? Nu ma refer la cei care merg la meciuri si sunt fanatici sustindu-si echipa (nu e cazul la vreo referire la Steaua ca suntem intr-o situatie penibila), ci la cei care ard steaguri, fulare, astia de intra pe teren sa bata jucatori samd. N-au si ei familie, serviciu, prieteni? Eu nu inteleg cum poti risca puscaria pentru a bate un om nevinovat. Cum poti sa risti sa-ti lasi familia si prietenii pentru asa ceva...

MoWeed30.10.2011 21:43

@ebonyc

Una sau mai multe din cele de mai jos:

-e cocalar

-nu are prieteni

-nu are familie

-nu are minte

-era baut

-era spart

I.N.Money30.10.2011 21:44

Pana acum cateva minute circula un zvon ca ala a mai batut un jucator de la Tricolorul Breaza. O sa mai apara ca si pana acum cateva scenarii.

Din pacate subiectul acesta o sa fie exploatat la maxim doar pentru rating.

S.Mariuss30.10.2011 21:45

bai nene X( ma apuca toti draci daca ma uit mai detaliat la video x( uitativa si voi cu se uita mumu costea....chiar si atunci cand ii bate martinovic costea sta cu mainile in sold si se uita x( x( x( **** COSTEA. scz libajul

zloty30.10.2011 21:47
bai nene X( ma apuca toti draci daca ma uit mai detaliat la video x( uitativa si voi cu se uita mumu costea....chiar si atunci cand ii bate martinovic costea sta cu mainile in sold si se uita x( x( x( **** COSTEA. scz libajul

Ce sa faca si el ,se afla aici pentru salariu ,intra banu in cont e multumit ce rost are sa riste el ceva?

zob7930.10.2011 21:47

Am spus mai demult ca golul din privirea lui Mihai Costea ma sperie. Baiatul are nevoie de prea mult timp pentru a procesa tot ce se intimpla in jur...

geedorah30.10.2011 21:49

Ne place sa admitem sau nu, Stanca si Novak trebuiau eliminati, au sarit sa-si ia revansa fata de o spurcaciune, gest admirabil de altfel. Decat un Bicfalvi gingas care se uita ca la TV mai bine un om ca el. Respectul meu pentru acest sarb care compenseaza macar prin atitudinea lui faptul ca nu este un super fotbalist. Trebuiau sa-l tavaleasca pana iesea tumefiat. Stiu, suna barbar, dar in tara asta nu poate sa functioneze decat legea talionului.

Ce abereaza grasul ala la gigitv, nici nu are rost sa comentez. E penibil pana in maduva oaselor. Zici ca e Regina dramei.

Auzi, drogatii din Paulesti. Pusti corditi si oameni ratati ajunsi la 30+ ani care se sparg pe legale si nu au produs una de 1 leu in viata lor. Asta e punctul lor maxim pe care il pot atinge, sunt scursurile societatii. Asta e profilul "suporterilor infocati".

Eu totusi nu imi explic cum a alergat spurcatul ala pana la mijloc, l-a lovit pe Galamaz si a fost luat la rost de Martinovic si "badigarzii" aia de metrou abia intrau pe teren. Chair asa de usor e sa-ti faci o firma de paza cu toti prostovanii? Ca sa nu mai zic de jandarmerie.

S.Mariuss30.10.2011 21:57
Am spus mai demult ca golul din privirea lui Mihai Costea ma sperie. Baiatul are nevoie de prea mult timp pentru a procesa tot ce se intimpla in jur...

adevarat !!!

anti gigi30.10.2011 21:58

uite cum se intampla ca un eveniment ca asta poate face ca multi dintre cei vechi sa se intoarca pt un meci,mi aduc aminte de trecut,bate,lanturi,rangi,cred ca unora trebuia sa ledam o lectie

Astristul30.10.2011 22:00

Cica Galamaz si-ar fi pierdut auzul .... Nu-mi vine sa cred ... Sper doar sa fie o stire d'asta "soc" cum ne-au obisnuit astia si sa nu fie adevarat. Doamne, este incredibil!

zob7930.10.2011 22:02

In final, o mica nelamurire: a trecut o ora de la incident si nu vad pe site-ul suporterilor stelisti UN mesaj de ingrijorare sau de compasiune pentru Galamaz; e o atitudine foarte relaxata, ca dupa un spectacol bun de divertisment. O fi bine?

1on30.10.2011 22:05

EDIȚIE SPECIALĂ' A GAZETEI DE MÎINE. Culisele incredibile ale evenimentelor de la Ploiesti. A fost totul premeditat? "Fanii i-au spus lui Rachită că vor face prapad!" Din ce factiune face parte agresorul si ce pedeapsă riscă

Dan Udrea si Remus Raureanu probabil incing tastatura acuma si mai redacteaza o compunere de clasa a 5a, ca tot au sursa de inspiratie.

Astristul30.10.2011 22:09
Cica Galamaz si-ar fi pierdut auzul .... Nu-mi vine sa cred ... Sper doar sa fie o stire d'asta "soc" cum ne-au obisnuit astia si sa nu fie adevarat. Doamne, este incredibil!

Narcis Raducan a confirmat ca Galamaz e in afara oricarui pericol. Doamne ajuta sa-si revina cat mai repede!

1on30.10.2011 22:10

Punem botul la ce zice sport.ro?

blindica30.10.2011 22:13

La ce iti ''bese'' tie mintea si in felul cum o face,nu as zice ca esti departe de jegul ala de lup galbejit,atat doar ca nu ti-am vazut reactiile violente.Costea ala se concentra pentru un penalty,nu e agent de securitate,cred ca nici nu si-a dat seama imediat ce se intampla acolo.Hai sa fim seriosi,sunt nenumarate prostii care se intampla la Steaua,dar la un asemenea eveniment sa vin si sa ma iau tot de unul imbracat in rosu-albastru mi se pare remarcabil...intr-un mod negativ.

Vai de natia lor,le-au facut stadion superb in loc sa le faca o puscarie demna.Mai bine puneau gard electric pe langa Malu` Rosu.

«14567810»