FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul - Steaua 0-3

«178910»
ebonyc01.11.2011 17:22

"Aflat in arest, Dragos Enache a depus plangere impotriva lui Novak Martinovici si Razvan Stanca, sustinand ca cei doi nu au intervenit pentru a se apara."

Sa dai pe la spate si apoi sa depui plangere ca ti-ai luat-o. Pai nu merita ma bulangiul ala sa i se taie mainile si picioarele?

red&blue_boy01.11.2011 17:23

Incredibil...

Ma mir ca n-a despus si impotriva lui Galamaz, ca a intrat cu fata in pumnul sau...

Astristul01.11.2011 18:25
"Aflat in arest, Dragos Enache a depus plangere impotriva lui Novak Martinovici si Razvan Stanca, sustinand ca cei doi nu au intervenit pentru a se apara."

Sa dai pe la spate si apoi sa depui plangere ca ti-ai luat-o. Pai nu merita ma bulangiul ala sa i se taie mainile si picioarele?

Va mai mira ceva? Pai daca tembelii aia din galerie ii platesc un avocat bun, poate scapa si cu putina puscarie, nicidecum pedeapsa maxima, desi cred ca trebuie dat un exemplu extrem cu acest drogat! Noroc ca e mediatizat cazul, ca altfel scapa jegul cu suspendare fara sa faca 1 zi de puscarie.

Kellerman01.11.2011 18:47

Impotriva lui Martinovici este o absurditate sa faci plangere, insa, lui Stanca si Latovlevici poti sa ii faci pentru vatamare corporala pentru ca el deja era pe jos, imobilizat. Oricat de incorect moral ar fi, e ilegal ce au facut ei.

Stryker01.11.2011 18:56

Cea mai mare porcarie, cum rahat sa faca ala plangere ma?

Asta trebuie pedepsit pentru lovire(sau tentativa de omor), ultraj, port de arma alba(daca se descopera), consum de droguri si trebuie luat in calcul si faptul ca a incercat sa loveasca mai departe dupa prima sa victima.

@ Kellermane tu te auzi ce tampenie debitezi? Cum sa fie ilegal ca l-au lovit cat era pe jos, cand asta a declarat razboi intregii echipe practic? Cum rahat sa-l vatameze corporal Stanca, cand de abia l-a sters? Ai consumat si tu ca ala substante?

Astristul01.11.2011 19:07

Va recomand sa va uitati la aceasta emisiune de la o televiziune locala de aici (a fost in emisie ieri seara). Uitati-va pana la capat ca sa va dati seama de anumite lucruri!

http://bit.ly/utcmhu

Kellerman01.11.2011 19:35
Cea mai mare porcarie, cum rahat sa faca ala plangere ma?

Asta trebuie pedepsit pentru lovire(sau tentativa de omor), ultraj, port de arma alba(daca se descopera), consum de droguri si trebuie luat in calcul si faptul ca a incercat sa loveasca mai departe dupa prima sa victima.

@ Kellermane tu te auzi ce tampenie debitezi? Cum sa fie ilegal ca l-au lovit cat era pe jos, cand asta a declarat razboi intregii echipe practic? Cum rahat sa-l vatameze corporal Stanca, cand de abia l-a sters? Ai consumat si tu ca ala substante?

Bai, einstein, ia asculta tu aici.

1. Nu-i iau apararea, eu l-as fi rupt cu bataia indiferent daca eram jucator petrolist sau piperist. Clar ? sa nu se interpreteze gresit, cu riscul sa il las lat pe ala si sa ma bage la puscarie.

2. LEGAL, strict legal, tu ai dreptul sa te autoaperi pana te-ai AUTOAPARAT cu succes. Cand atacatorul este la pamant, IMOBILIZAT, tu nu mai ai dreptul sa ii sari in cap (in fine, sunt sigur ca nu doar acea mica stersatura i-a fost aplicata de restul jucatorilor, ca si-a mai luat bataie, DESI MERITA, repet, vorbesc aici dpdv LEGAL). Da, Martinovici ii putea sari in cap pana ala nu se mai putea ridica de pe jos sau pana cineva l-ar fi imobilizat. Si dreptul asta il are DOAR Martinovici, pentru ca EL SE AUTOAPARA, nu restul jucatorilor. Termenul de autoaparare e simplu. Da, vine ala spre tine, esti TU (AUTO, get it ?) si EL. Daca pe strada sunt atacat, EU MA AUTOAPAR iar cel care ma ajuta NU intra in aceeasi categorie. Da vina pe lege daca vrei, dar ti-o zic cum e.

3. Chiar daca tu ai facut ce ai facut, esti pe jos, imobilizat (ma repet) - orice alta lovitura incasata poate sa te implice si pe tine intr-un proces foarte urat.

4. Esti cam prea sigur pe tine. Uite, eu sunt absolut sigur ca ala a avut un box in mana, pentru ca altfel ii era IMPOSIBIL ca Galamaz sa aiba fractura de pomete. Esti cam prea sigur cand spui ca ala era drogat. Prietene, daca respectivul tip era drogat, nu cred ca mai reusea sa ajunga pana la Galamaz, sa treaca totusi de niste stewarzi burtosi (drogat? hmm...cam greu sa te ridici de pe scaun, dapai sa mai si sari garduri) si sa ajunga pe teren sa isi si controleze lovitura (aplicata intr-un mod absolut cretin, daca vroiai sa ii faci paguba cu un box, trebuia decat sa stii sa lovesti, nu cum a dat el).

Mananci acelasi rahat care l-au mancat si aia din presa, care scriau deja ca era drogat si stiau si substanta desi aluia nici nu i se luase inca probele medicale. La fel cum au mancat rahat "jurnalistii" si prompteristele cu ultrasii Legiei, care cica ar fi avut "cutite" si "hashis" la ei. Desigur, nu aveau ce sa le toarne in plasa si i-au facut drogati si cutitari.

5. Cam prea multe acuzatii ii aduci, nu crezi ? un simplu pumn (fie el cu box sau nu) nu se incadreaza la tentativa de omor, oricat ai vrea tu. Este asalt si vatamare corporala, nu "tulburarea linistii si ordinii publice" (care ESTE motivul oficial pentru care a fost arestat, LOL, cat de tampit sa fii sa spui ca asta a tulburat ordinea si linistea publica (,) cand de fapt a facut ALTCEVA).

Inca odata, sa nu se interpreteze ca ii iau apararea, ca reactia jucatorilor piperisti era evidenta si omeneasca, eu il zdrobeam, luam drujba de pe marginea terenului si il FELIAM totot sa ma asigur ca nu mai misca, desi nu e legal.

Si hai sa-ti mai zic ceva, nici moral nu a procedat corect Stanca. Daca vroia sa fie baietas, ii putea striga lui Galamaz "BA FUGI" sau ceva de genu. SAU, putea fugi spre ala sa il placheze, atunci era EROU, altfel moral e o tarfulita si legal e vinovat.

Stryker01.11.2011 20:27

@ Kellermane nu ma lua pe mine cu Einstein, ca doar tu nu esti Kant

ai studiat tu legea in amanunt, de esti asa de sigur pe tine ?

stii tu sigur ca daca ala daca era drogat nu mai putea sa se ridice de pe scaun si sa faca ce a facut? esti tu abilitat sa faci afirmatia asta ? nu vezi ca tu mananci rahat cu lingurita si mai vorbesti de altii ... sau poate ca vorbesti din propria experienta si nu stiim noi ...

Stanca nu a procedat corect fata de Galamaz, putea sa-l strige pe acesta, dar nu a facut-o.

Iar piciorul cu care l-a sters pe ala nu poate fi numit niciodata vatamare corporala, maxim lovire(desi suna penibil).

Apuca-te sa studiezi dreptul daca te pasioneaza.

Astristul01.11.2011 21:17

Pentru cei care sustineau ca tipul e nou in galerie, sau ca n-ar avea nicio legatura cu petr0lul, poftiti dovada.

http://bit.ly/sbpRL6

Poza a fost prezentata in aceasta seara la Prahova TV la o claritate mult mai ridicata, si intradevar, vorbim de aceeasi persoana!

S.S.Lazio02.11.2011 08:59
Va mai mira ceva? Pai daca tembelii aia din galerie ii platesc un avocat bun, poate scapa si cu putina puscarie, nicidecum pedeapsa maxima, desi cred ca trebuie dat un exemplu extrem cu acest drogat! Noroc ca e mediatizat cazul, ca altfel scapa jegul cu suspendare fara sa faca 1 zi de puscarie.

n-avea cum sa nu fie mediatizat cazul ..si asa si-a luat 2 ani interdictie,amenda si arestat preventiv 29 de zile. ce vrei mai mult decat atat? probabil si batut de garda si **** in cur :))

sunteti prea drastici.

Stefan8802.11.2011 09:08

Mie imi pare rau ca nu i-a dat in fata cu pumnul,macar il lasa lat pe fraier jos.Si ce aveti ma cu ala de la petrolul,bravo lui eu m-as fi dus la mache si i-as fii rupt capul.Oricum ii multumesc,macar galamaz nu mai joaca un timp.Orice rau facut Stelei de oricine pe mine ma bucura enorm! :blink:

Astristul02.11.2011 09:35
n-avea cum sa nu fie mediatizat cazul ..si asa si-a luat 2 ani interdictie,amenda si arestat preventiv 29 de zile. ce vrei mai mult decat atat? probabil si batut de garda si **** in cur :))

sunteti prea drastici.

Arestat preventiv si dupa o luna eliberat, nu? Eu consider ca trebuie dat exemplu, ca sa stie si alti "viteji" ca n-au ce cauta pe terenul de joc in timpul meciului, nici pentru a face un sprint nevinovat, stil Jimmy Jump, nici pentru a agresa jucatori cum a facut acest drogat!

1on02.11.2011 09:46
Orice rau facut Stelei de oricine pe mine ma bucura enorm! :blink:

In principiu, da. Da', vezi tu, daca ala nu intra pe teren, meciul nu era oprit si Steaua lu' becali putea sa piarda meciul.

Astristul02.11.2011 12:20

Inca un comunicat al clubului petr0list, publicat astazi, cu analiza de rigoare:

http://bit.ly/s6GXet

red&blue_boy02.11.2011 13:02
Oricum ii multumesc,macar galamaz nu mai joaca un timp.Orice rau facut Stelei de oricine pe mine ma bucura enorm! :blink:

Zau, e bine ca Galamaz putea sa si moara, ca doar asta inseamna ca a fost un rau facut Stelei,nu?...

Mai faceti diferenta intre un rau facut Stelei, respectiv unui jucator, si un rau facut lui Becali...Pana la urma si jucatorii astia, buni sau rai, nu trebuie sa moara naibii pe teren, ca asa i-a venit unui dement...

ebonyc02.11.2011 14:29

"Terminati, ba, cu tricoul ros-albastru ca nu mai e Ceausescu aici! Sa nu va mai aud cu culorile, nu-l mai ascultati pe Ilie! Ilie, lasa-l naibii de tricou ca nu conteaza! Ei trebuie sa castige pentru bani, pentru familia lor! Sa le spui sa castige pentru bani", a replicat Becali.

onlinesport

Asta cica le-ar fi spus ciobanul jucatorilor inainte de meciul cu Petrolul. Numai din vorbele astea ar merita sa se duca in invartindu-se. Tricoul si culorile nu conteaza, antrenorul nu conteaza, ci doar banii. Asta ne e sociatatea din pacate.

Daniel-Ionut02.11.2011 16:18
Orice rau facut Stelei

GRESIT !

Orice rau facut Stelei? NU, orice rau facut ciobanului.

Vlad Bogdan02.11.2011 16:33
Mie imi pare rau ca nu i-a dat in fata cu pumnul,macar il lasa lat pe fraier jos.Si ce aveti ma cu ala de la petrolul,bravo lui eu m-as fi dus la mache si i-as fii rupt capul.Oricum ii multumesc,macar galamaz nu mai joaca un timp.Orice rau facut Stelei de oricine pe mine ma bucura enorm! :blink:

Medicamenteeeeeeeeee!!!

Kellerman02.11.2011 18:29
GRESIT !

In cazul de fata, orice rau facut Stelei.

anonimnoname02.11.2011 18:43

asteptam de cateva zile sa dea cineva comentariul asta :))(joaca la echipa lu becali, asa ii trebuie), ne-a luat mintile treaba asta cu protestele, cu ura pentru becali...

zloty02.11.2011 19:26
GRESIT !

Echipa actuala e facuta dupa chipul si asemanarea patronului , staff pe masura si jucatori la fel .Din aceea cauza si lipsa rezultatelor si circul permanent.

AG02.11.2011 20:22
Echipa actuala e facuta dupa chipul si asemanarea patronului ,

mama cum a fost asta :))))

red&blue_boy02.11.2011 20:32
Echipa actuala e facuta dupa chipul si asemanarea patronului , staff pe masura si jucatori la fel .Din aceea cauza si lipsa rezultatelor si circul permanent.

Da, clar ca e asa, dar de-aici pana a te bucura de ce-a patit Galamaz, e cale lunga...

AG02.11.2011 20:40

am vazut clipul cu Sipovic , baiatul mi se pare sincer, iar modul in care vorbeste ma face sa spun ca il cred nevinovat...

morala? nu mai citit presa fratilor !

Astristul02.11.2011 22:12

Rachita "pacificatorul": http://bit.ly/s6GXet

«178910»