Cea mai mare porcarie, cum rahat sa faca ala plangere ma?
Asta trebuie pedepsit pentru lovire(sau tentativa de omor), ultraj, port de arma alba(daca se descopera), consum de droguri si trebuie luat in calcul si faptul ca a incercat sa loveasca mai departe dupa prima sa victima.
@ Kellermane tu te auzi ce tampenie debitezi? Cum sa fie ilegal ca l-au lovit cat era pe jos, cand asta a declarat razboi intregii echipe practic? Cum rahat sa-l vatameze corporal Stanca, cand de abia l-a sters? Ai consumat si tu ca ala substante?
Bai, einstein, ia asculta tu aici.
1. Nu-i iau apararea, eu l-as fi rupt cu bataia indiferent daca eram jucator petrolist sau piperist. Clar ? sa nu se interpreteze gresit, cu riscul sa il las lat pe ala si sa ma bage la puscarie.
2. LEGAL, strict legal, tu ai dreptul sa te autoaperi pana te-ai AUTOAPARAT cu succes. Cand atacatorul este la pamant, IMOBILIZAT, tu nu mai ai dreptul sa ii sari in cap (in fine, sunt sigur ca nu doar acea mica stersatura i-a fost aplicata de restul jucatorilor, ca si-a mai luat bataie, DESI MERITA, repet, vorbesc aici dpdv LEGAL). Da, Martinovici ii putea sari in cap pana ala nu se mai putea ridica de pe jos sau pana cineva l-ar fi imobilizat. Si dreptul asta il are DOAR Martinovici, pentru ca EL SE AUTOAPARA, nu restul jucatorilor. Termenul de autoaparare e simplu. Da, vine ala spre tine, esti TU (AUTO, get it ?) si EL. Daca pe strada sunt atacat, EU MA AUTOAPAR iar cel care ma ajuta NU intra in aceeasi categorie. Da vina pe lege daca vrei, dar ti-o zic cum e.
3. Chiar daca tu ai facut ce ai facut, esti pe jos, imobilizat (ma repet) - orice alta lovitura incasata poate sa te implice si pe tine intr-un proces foarte urat.
4. Esti cam prea sigur pe tine. Uite, eu sunt absolut sigur ca ala a avut un box in mana, pentru ca altfel ii era IMPOSIBIL ca Galamaz sa aiba fractura de pomete. Esti cam prea sigur cand spui ca ala era drogat. Prietene, daca respectivul tip era drogat, nu cred ca mai reusea sa ajunga pana la Galamaz, sa treaca totusi de niste stewarzi burtosi (drogat? hmm...cam greu sa te ridici de pe scaun, dapai sa mai si sari garduri) si sa ajunga pe teren sa isi si controleze lovitura (aplicata intr-un mod absolut cretin, daca vroiai sa ii faci paguba cu un box, trebuia decat sa stii sa lovesti, nu cum a dat el).
Mananci acelasi rahat care l-au mancat si aia din presa, care scriau deja ca era drogat si stiau si substanta desi aluia nici nu i se luase inca probele medicale. La fel cum au mancat rahat "jurnalistii" si prompteristele cu ultrasii Legiei, care cica ar fi avut "cutite" si "hashis" la ei. Desigur, nu aveau ce sa le toarne in plasa si i-au facut drogati si cutitari.
5. Cam prea multe acuzatii ii aduci, nu crezi ? un simplu pumn (fie el cu box sau nu) nu se incadreaza la tentativa de omor, oricat ai vrea tu. Este asalt si vatamare corporala, nu "tulburarea linistii si ordinii publice" (care ESTE motivul oficial pentru care a fost arestat, LOL, cat de tampit sa fii sa spui ca asta a tulburat ordinea si linistea publica (,) cand de fapt a facut ALTCEVA).
Inca odata, sa nu se interpreteze ca ii iau apararea, ca reactia jucatorilor piperisti era evidenta si omeneasca, eu il zdrobeam, luam drujba de pe marginea terenului si il FELIAM totot sa ma asigur ca nu mai misca, desi nu e legal.
Si hai sa-ti mai zic ceva, nici moral nu a procedat corect Stanca. Daca vroia sa fie baietas, ii putea striga lui Galamaz "BA FUGI" sau ceva de genu. SAU, putea fugi spre ala sa il placheze, atunci era EROU, altfel moral e o tarfulita si legal e vinovat.