gata de meci cine vrea sa joace sa ma scrie in lista lui de mess,joc fifa 2006,2007 la alegere :lol: id:szr_90_ronaldinho
gata de meci cine vrea sa joace sa ma scrie in lista lui de mess,joc fifa 2006,2007 la alegere :lol: id:szr_90_ronaldinho
te provoc la un amical de 07 :twisted:
Care doreste sa joace un amical cu mine la fifa 2006 il rog sa ma contacteze pe id-ul mandru_casuntstelist.
j***@***
care vrea un meci id cristian_gamer2006:) ![]()
bienenteles de fifa 2007:) ca 2006 nu mai vreau sa joc:D
hai ca vreau si eu : razvy_alexx
Joc amical fifa 07!!!
ID mess: KRISTTI86
te provoc la un amical de 07 :twisted:
marius_iro
da-mi un add si sa vedem de ce eshti in stare 8) 8) 8)
cine e bun la 07 sa-mi dea un add 8)
hai frate care joaca? 8)
lasa-ti id-ul de mess si vei fi contactat.
ID meu el_magnifique_steaua va ajut sa luati bataie cu 5-6 ZGOLURI diferenta!!
3jn33b00ntuma
id-ul meu este tip_dubioss ,joc pe bere ...jur frate ca nu ma bate nimeni!!daca reusesc sa imi pastrez invincibiltatea probabil Steaua va lua Ch League :twisted: jur frate!!
esti cioara??? ca numai aia se jura atata :lol: :lol:
dupa nick tu chiar esti cioara...oricum joci?pana acum nu m-a batut nimeni de pe site-ul asta :twisted:
@George Sud: Incearca sa iti revizuiesti comportamentul. Asta daca vrei sa ramai printre noi.. ![]()
eu nu stiu ce gasesti tu dubios la comportamentul meu sincer singurul lucru care e deranjeaza probabil este ca postez la topicul asta!
Sa ne deranjeze? N-as prea crede..
Ideea e ca aici nu e normal sa insulti, sa te umfli in pene, etc. Atat!
okey am inteles ...nu am insultatpe nimeni, asta sigur iar faza cu umflatu in pene ,am inteles unde bati poate ai dreptate ...ar trebui sa imi stapanesc entuziasmu care ma caracterizeaza cande vorba de fifa sau de manager sau de tot ce inseamna fotbal ,pana una alta sa nu o mai lalaim ca suntem off-topic si iti arunc o manusa deci, te provoc la o fifa, my friend:P
Jucam:)
mai joaca cineva? ...unu mai bun ca ionutz ![]()
ce faza naspa,arsenal are 4 stele normal,si cand dau sa incep cariera imi arata 4 jumate ![]()
amical! FIFA2007! ID yahoo: manuel_rotaru
cine stie un cmapioant de fifa serios, cum e acesta sa imi zik ! ms mult