@i0nutz am stat 2 sezoane pe bara .. oricum as mai putea astepta unul... daca nu ma acceptati acum:)
@i0nutz am stat 2 sezoane pe bara .. oricum as mai putea astepta unul... daca nu ma acceptati acum:)
Si yo am asteptat aproape 8 luni ca sa fiu reprimit. ![]()
Ceva seminte ???
eu zic sa nu ii mai primim pe cei care s-au retras in mijlocul sezonului,mai bine ii luam inapoi pe cei care au retrogradat ca erau multi de treaba printre ei
un exemplu pentru toti ar trebui sa fie savubogdan,a retrogradat de vreo 2 ori parca din Liga 2 si a asteptat,nu a avut niciodata un conflict cu cineva,un exemplu pentru toti,de astfel de jucatori avem nevoie
Corect, Mihai. Savubogdanus ma intreba la fiecare inceput de sezon daca bagam si Liga 3
)
GoGo Go GO.
GOD Is Back.
Salut la toti.
Va astept si la Amicale.Dupa 8 seara
Ibrahimovici_skil
Sper sa numai pierd campionate la 1p:((
amicale s3rgyu_adriano_13 . Inca nu sunt foarte bun dar pot invata. M-am si inscris acuma si sper sa invat sa joc pana incepe campionatul ![]()
steagro sal. Va astept la amicale Id stelistu_200888
astept propuneri pentru amicale ID fubu99yoo ![]()
Va zic de acum cine joaca cu mine 3-4 amicale castiga campionatul.
Vezi cazul roby,l-am invatat putin cu Numpadurile si cu asezarile.![]()
te credem ![]()
deci tu l-ai invatat sa dea qw =))
qw,cu mine nu a folosit deloc.
Si a jucat foarte frumos,si pana la urma e un skil ca sa stii sa dai qw,asta am inteles-o si eu si ca sa stii sa te aperi.
Joaca in PGL cu controalele la manual;)
..mai ramane sa zici ca trebuie sa ai har sa stii sa dai qw ![]()
sau valoare :laugh:
Pfff.. Vin si yo de la scoala si deja vad ca ma " vorbiti pe la spate ". :laugh:
@ God : Lasa " mistocareala ", ca nu tu mai invatat faza cu num pad'urile, ci renumitul Jeleu.
) Nu zic, ca nu m'ai sfatuit si tu. ![]()
Oricum mi'au prins bine amicalurile cu tine.
Daca va vine sa credeti , sa stiti ca jeleu stie numpadurile de la mine
, si sunt aceleasi ca la FIFA 07
, si sunt pe net, pentru toti care stiu sa dea search pe google
, deci nu e nimic deosebit ![]()
ok ... eu inca joc pe semi-pro.
dar as vrea sa joc si impotriva unui "adversar real" ![]()
id - user_aym
Ma gasesti pe id:andrutziks
aveti euro sa facem un mini campionat? daca aveti probleme cu meniu (se misca prost) se da disable la discheta si merge ca uns ![]()
aveti euro sa facem un mini campionat? daca aveti probleme cu meniu (se misca prost) se da disable la discheta si merge ca uns![]()
Da ... ar fi o idee buna...si mersi pentru. pontu cu discheta...
De la mine il stie:>
.
S-a scris pe toate forumurile
)
Pentru amicale un PM. Joc amical si Fifa si Pro Evolution Soccer.
PS: Este un patch prin care poti juca si Pes online.. nu mai trebuie jocul original.
@c.ronaldo17 un id pls.......ca vreau sa te intreb ceva in legatura cu PES.