in pauza competitionala nu se organizeaza nicio cupa amicala?
in pauza competitionala nu se organizeaza nicio cupa amicala?
dar nu se mai face cupa? ...:-??
Daca se facea, trebuia sa se fi terminat. ![]()
si sa o iau tot eu ![]()
ar fi fost e idee buna... pentru ca le dadea sansa la cei din B sa arate ca pot juca f bine si cu cei din A. sau macar incercau
disponibil pentru amicale...id:giornalista_terrorista
as vrea sa joc niste amicale cu moderatorii sau cu cei buni de pe aici! v-am mai spus ca am experienta in fifa, jucand un an in pgl.. ma contactaci la id:frangeti_razvan
reebook_rbk va astept fanii mei
)
joc oricand
reebook_rbk va astept fanii mei)
esti chiar tare fanule ![]()
reebook_rbk va astept fanii mei)
Autografe, cand si unde ?
pentru amicale gattuso_gh :>
>
<
who is brave enough to defeat the one and only adinutza_bertha
Va astept si eu
danutz_yo_the_legend
vad ca sunt destui pentru amincale...hai ca va astpept si eu ....!
catalin_dobre2006 steagro
va astept ![]()
Diavolo Dany 4-0 Stelistub
Diavolo Dany 0-2 Stelistub
Emporio 3-1 Stelistub
Emporio 1-2 Stelistub
Emporio 1-1 Stelistub,emporio a castigat la penalty
Diavolo Dany(PSG) 4-0 Stelistub(Atletico Madrid)
Diavolo Dany(PSG) 0-2 Stelistub(brazilia) ... m-a batut si el o data si se da mare ![]()
L-am batut in vreo 3 meciuri el cu brazilia si io cu PSG ... in doua l-am batut cand o avea pe Argentina ... el decat o data m-a batut ![]()
Diavolo Dany(PSG) 4-0 Stelistub(Atletico Madrid)Diavolo Dany(PSG) 0-2 Stelistub(brazilia) ... m-a batut si el o data si se da mare
L-am batut in vreo 3 meciuri el cu brazilia si io cu PSG ... in doua l-am batut cand o avea pe Argentina ... el decat o data m-a batut
Jucand cu fratimiu,adevarul ca m-ai batut de vrei trei ori dar din pasele mele care le-am gresit,fratimiu a jucat cu Argentina
))
care ma antreneaza si pe mine pentru testari ![]()
id:rusu_andrey2005
nu`s cine stie ce mare Ronaldinho dar la 2008 ma descurc admirabil la professional si care are chef de 2007 acolo sunt maestru
ma gasiti pe IDul_andrey_ionutz94
@bubutza: din cate stiu, tu te-ai retras sezonul trecut deci nu ai cum sa te gandesti la testarile din ianuarie !
La multi ani !