ID: vladutz26_shukaru .. disponibil pentru campionate si amicale ![]()
![]()
ID: vladutz26_shukaru .. disponibil pentru campionate si amicale ![]()
![]()
Ti-ai facut alt id ? ![]()
filmfritz_cth - pentru FIFA 08 cu RLSP, la nivel relativ mediu... da stiu, pretentii... ![]()
organizam si noi o mini cupa de vacanta asa
?
care vrea sa joace FIFA08 sa intre pe id-u meu : miclaus_razvan_sergiu ! Vreau sa gasesc pe careva care nu joaca FIFA cu barsa&Man.u
.. yo nu joc cu ele ![]()
care vrea sa joace FIFA sa intre pe iD-ul : miclaus_razvan_sergiu ! joc oricand si la orice ora ! ![]()
cum naiba ma inscriu va rog sa ma scuzati de limbaj ![]()
la naiba asteapta perioada de inscrieri
ce pes joci online? as juca eu cu tine dc merge 2009 , dar e luat de pe net al meu si nu gasesc konami id.... da-mi add in lista ta de mess , id e tazonne si vb mai multe acolo
bafta!
Pentru amicale un PM. Joc amical si Fifa si Pro Evolution Soccer.PS: Este un patch prin care poti juca si Pes online.. nu mai trebuie jocul original.
Care joaca 09..oricand ,adaugati ID.
care e id-u?
danny_racari_92 ..daca vrei.. fac si eu baie si jucam:D
daca vroia sa joace si nu eram..macar sa stie ca nu`s ![]()
@Dany's: chiar nu ne intereseaza cand sau daca faci baie...
il provoc pe alexxx_tzupy, campionul...la un 2/3
Doar cu cei mai buni pot sa-mi dau seama unde ma aflu..iti promit ca te vei zbate sa ma bati ![]()
alexxx accepti?
daca da, id: goz_in_ochi
provoc pe ionut, adminul
2/3
tottenham - Manchester united?
id: goz_in_ochi
accepti?
stai sa sun un prieten ;')
Suie baga acolo DOGU_91
Si te las pe tine cu Manchester United si joc eu cu Tottenham si daca te bat la 0 in primu meci nu le mai jucam pe celelalte
@ God : Tot asa simpatic ai ramas, vad. Dar cu silueta cum mai stai ??
stai sa sun un prieten ;')
goz_in_ochi - i0nutz83
tottenham - Manchester united
3-2 (am condus cu 3-0)
3-0
mai joaca cineva???
danny_racari_92 - goz_in_ochi
aston villa - tottenham hotspur
2-4
4-2
0-1
...
1-2 per general la mine
mai vrea cineva???
goz_in_ochi - cosmin_marin25
3-2
spurs - juventus
@suie: mare grija la posturi consecutive; deocamdata considera ca ai primit avertisment...
@suie: mare grija la posturi consecutive; deocamdata considera ca ai primit avertisment...
si ce faci? ma dai afara din campionat?
![]()
citeste regulamentul general al forumului;
id: madalin_cosmyn .......Un amator Devorati'ma
).....Ce pot sa zic sunt nou , vreau sa ma inscriu in camp si sa fac performanta :-"......Stilul meu de joc e ceva genu: Dribleaza portaru si suteaza in bara, diagonale + braziliana si scarita peste poarta sau mai nou la 2009 oboseste jucatori adversi dai pase la portar si ii driblezi pe toti (portaru este odihnit ) ....
.....VREA CINEVA UN AMICAL ? ![]()
Cine are fifa original (update-uri la zi) sa ma contacteze pentru niste amicale. Sunt curios la ce nivel sunt fata de ce se joaca pe aici.
care are chef de fifa 2010 add dark_da_rapper ...ca va stric eu cheful.. ![]()